παρακαλώ περιμένετε...

Άτομα με γνώση Ζυγού ζητούνται..!

  • Journey @ 26.01.2012 00:11
    Aν αποφασίσει οτι ενδιαφέρεται..LOL.
    Οι αέρηδες και κυρίως οι Ζυγοί αποφασίζουν οτι είναι ερωτευμένοι, δεν ερωτεύονται..
    Περνάνε μία  σπαστική εγκεφαλική θεώρηση του θέματος και  χτυπιουνται
    οτι είναι ερωτευμένοι  ή οτι δεν είναι ερωτευμένοι και  παρλαπιπίζουν
    όλη την ώρα !

    * Μου αρέσει τρελά το νίκ σου :- )
     
  • kokopuff @ 26.01.2012 02:17
    συμφωνω με journey. 
     
     
    πιστευω οτι απλα στους ζυγους αρεσει το φλερτ εν γενει και οτι δινουν παρα πολλα δικαιωματα, χωρις να το καταλαβαινουν και ο αλλος μενει εκει συναισθηματικα και ελπιζει, ενω ο ζυγος ειναι περα βρεχει.
     
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ που πολυ σωστα ονομασες "του ακυρου like" - τελειο ειναι θα το χρησιμοποιω κ εγω - ειναι η πιο σαπια μουφα περιοδος αυτοπαραμυθιασματος ΕΒΕΡ. γιατι εσυ με την λογικη σου λες, τι στο διαολο ...για να μου κανει ετσυ λυσσασμενα like , ενω δεν κανει ιδιαιτερα σε αλλους, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΩ εντελως στο ντουκου, εστω κ λιγο θα γουσταρει !
     
    εεεεεεε δυστυχως, ειναι μεχρι να φας τις ξενερες την μια πισω απ την αλλη. πραγματικα οπως ειπε η τζουρνει , ειναι το να το ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ οτι ειναι ερωτευμενος. ΩΣΠΟΥ να το αποφασισει βεβαια, και αν υποθεσουμε οτι θα το αποφασισει και ποτε, εσενα θα σε εχει τρελανει για τα καλα. για μενα ολο αυτο το παιχνιδακι ειναι κουραστικο .γουσταρεις?δειξτο. δε σου λεω ωμα, αλλα δειξτο ρε παιδι μου, εστω ζυγισια. δεν γουσταρεις ? ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. αλλα και αυτο δειξτο. και ασε τα like και τα mike και τις πιπες και τα μηνυματακια μετα απο 125χρονια , ελεος. 

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...