παρακαλώ περιμένετε...

APORIA.....

  • Journey @ 20.10.2011 23:09
    Ο Καρλ διαέγει την κουρτίνα 3 αλλά είμαι πολύ βιαστική για να εξηγήσω περισσότερο
  • Journey @ 20.10.2011 23:15
    * Διαλέγει *
  • Katourn @ 20.10.2011 23:36
    Epimenoume i piezoume kapies katastasi i opies den oloklironode kai telika ginode xafnika eki pou de to perimenoume  kai kapies alles katastasis kilane opos theloume giafto eho tin aporia.....
  • laspogovios @ 21.10.2011 01:14
    καποια πραγματα που να σκασεις δεν μπορεις να τα αποφυγεις, και να την δεις την οψη να ερχεται απο μακρια δεν αλλαζει κατι, αντε και εμαθες οτι ερχεται τυφωνας, τι θα κανεις; θα φυγεις; δεν μπορεις. το μονο που μ πορεις να κανεις στην καλυτερη των περιπτωσεων ειναι να μηνε χεις φτιαξει σπιτι απο αχυρο αλλα απο τουβλο και απο κει και περα ας βαλει το χερι της και η αθηνα.... εγω αυτο εχω παρατηρησει.
  • mr_Mister @ 21.10.2011 01:45
    Yπάρχει στη ζωή η αρχή της απροσδιοριστίας, και τα γεγονότα διέπονται από την θεωρία του Χάους που λέει πως ένα μικρό γεγονός στην άλλη άκρη της Γης μπορεί να φέρει θύελλες εδώ (μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά). Οπότε αυτό το ερώτημα, που από πολλά χρόνια λέγεται η απορία του αίτιου ή του αιτιατού -η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα- ουσιαστικά δεν επιδέχεται απάντησης. Γιατί ΟΛΑ τα γεγονότα της ζωής μας είναι αλληλένδετα με ΟΛΑ τα γεγονότα όλων των ανθρώπων της γης, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό.
     
     
    Σήμερα κάπου διάβαζα περίπου αυτό, πως εάν θέλουμε ένα ασφαλές ταξίδι να μην προσευχόμαστε να είναι οι θάλασσες γαλήνιες αλλά να εξασκούμαστε στις θύελλες. Όπως είπε και ο Iaspogov. πιο πάνω. Αλλά και αυτό τον καιρό με έχουν πιάσει τα φιλοσοφικά μου οπότε αν φαίνομαι δύσπεπτος προχωρήστε στον επόμενο
  • manini @ 21.10.2011 08:48
    το χούμε ξανα συζητήσει αυτό και υπάρχαν πολλές απόψεις..μακάρι να μπορούσα να βρω το Link να το δεις.... αχ ακόμα όμως και ο κος Όμηρος...μας λέει πως η ανθρώπινη δύναμη, θέληση και επιλογή παίζουν ρόλο και πως δεν φτάνει να σφάζουμε ζωάκια στο δωδεκάθεο για να έχουμε καλό αέρα στα πανιά μας.
     
    Πού τελειώνει η μοίρα, η τύχη, τα άστρα..και που αρχίζουν οι επιλογές σου το ξέρεις εσύ....

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...