παρακαλώ περιμένετε...

Αστρολογοι...

  • Journey @ 21.12.2010 17:31
    Μία φορά το διέπραξα και κσθόμουν να ακούω να με μαλλώνει για τα χούγια μου.
    Δίκιο είχε αλλά και η κατσάδα δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, ε?
    Σε βασικές γραμμές εντόπισε τι κάνω κλπ.. αλλά έπεσε έξω στο οτι θα έβρισκα τον άντρα της ζωής μου λολολολ... αν κι εγώ δεν την ρώτησα για σχέσεις και τέτοια τόλμησε να το πει και αυτό.
    Φυσικά δεν τον βρήκα αλλά στα άλλα που εντόπισε ήτνα οκ
     
  • TAURUS1986 @ 21.12.2010 17:43
    Αυτό που μου κάνει εμένα ιδιάιτερα εντύπωση είναι πως όλοι οι αστρολόγοι επικεντρώνονται και σε ρωτούν για σχέσεις, ίσως γιατί ξέρουν πως είναι το ευαίσθητο σημείο των γυναικών. Μου κάνει εντύπωση ότι στους άλλους τομείς παίφτουν μέσα ενώ στα ερωτικά όχι ίσως γιατί θέλουν να ξαναπάς. Αυτό που κατάλαβα εγώ μέσα από την επίσκεψη μου σε αστρολόγο είναι πως όλα στην ζωή μας πρέπει να τα πιστεύουμε με μέτρο και να μην καθορίζεται η ζωή μας μόνο απο τα άστρα, ας αφήσουμε και λίγο το χρόνο να μας δείξει....
  • Journey @ 21.12.2010 17:49
    Εγώ της το είχα ξεκόψει από τηην αρχή οτι δεν θέλω να μου πει για σχέσεις.
    Βέβαια έπεσε έξω αλλά στη συμβουλή πυο μυο είχε δώσει [ όχι για να κάνω σχέση, αλλά για κάτι άλλο σχετικό] αποδείχθηκε σωστή- και βέβαια εγώ δεν το έκανα.
    ε να
  • Controller @ 21.12.2010 17:55
    Σου λένε κυρίως αυτά που θέλεις, άρα λογικό το ότι σε ψαρεύουν, πληρώνει κανείς τόσο εύκολα και πάνω απο μια φορά αν του λένε τα δυσάρεστα.
  • TAURUS1986 @ 21.12.2010 17:59
    Εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί τότε που πήγα είχα μόλις χωρίσει και ενώ είχα πει μέσα μου οκ πέρνα την φάση αλλά μην περιμένεις κάτι και προχώρα την ζωή σου, ο αστρολόγος ενώ μου βρήκε τα πάντα σχετικά με μας και γιατί χωρίσαμε, μου είπε πως θα υπάρχει επανασύνδεση. Εκεί ήταν που το έχασα με αποτέλεσμα οι σχέσεις μας ενώ μέχρι κάποια στιγμή ήταν καλές τώρα είναι σε τεντωμένο σκηνί. Το μόνο που βρήκε είναι ότι ο πρώην μου θα περάσει μια πολύ δυσκόλη φάση την οποία και όντως περνάει. Επίσης, ενώ μου είπε όποτε θέλεις πάρε με τηλ. όταν επιχείρησα να τον πάρω την μία μου έλεγε έχω δουλεία, την άλλη θα σε πάρω εγώ και κάτι τέτοια και ποτέ δεν μιλήσαμε. Εκεί θεώρησα ότι ουσιαστικά με ανάγκασε να ξαναπάω για να πληρώσω και άλλα και η ιστορία θα συνεχιζόταν έτσι, μέχρι να τον έκανα πλούσιο!!Εκεί σταμάτησα και είπα δεν αξίζει...
     
    Πάντως για αυτό ίσως να σε κατσιάδασε στην αρχή γιατί στο τέλος δεν έκανες αυτό που σου είπε, χιχιχιχι
  • Ηρώ @ 22.12.2010 15:15
    ΄Εχουμε αναρωτηθεί γιατί πήγαμε,ή για πιο λόγω ζητάμε πληροφορίες;΄Αμα ξέρουμε ποιοί είμαστε και τι θέλουμε την συγκεκριμένη εποχή από την ζωή μας, απλώς μας το επιβεβαιώνουν και μερικοί από εμάς αισθανόμαστε ανακούφιση όταν μας λένε τι μας συνέβει ή τι θα μας απασχολήσει.΄Αλλο να ξέρεις τι θα σε απασχολήσει και ποιές δυσκολίες θα αντιμετωπίσεις και με την ελεύθερη βούληση σου να το διαχειριστείς και άλλο να περιμένεις να σου πει τί θα γίνει αύριο.

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...