παρακαλώ περιμένετε...

ΨΕΜΑΤΑ

  • vigia1981 @ 03.08.2010 14:38
    fireworks latrevw tin kinikothta sou
  • manini @ 03.08.2010 15:23
    νομίζω πως το ψέμα έχει πολύ σχετική έννοια..το αντιλήφθηκα όταν κατάλαβα μετά από 5 χρόνια σχέσης ότι ο σύντροφος μου έπασχε από μια ψυχιατρική ασθένεια που ούτε καν ο ίδιος δεν την παραδεχόταν, πόσο μάλλον να το πει σε μένα
    (και ας κινδύνευε ακόμα και η σωματική μου υγεία)...τότε αισθάνθηκα πως ότι ζήσαμε μαζί ήταν όλα ένα ψέμα..ήταν όμως??? ακραίο παράδειγμα, αλλά ήταν μάθημα ζωής.
     
    ένα ψέμα μπορεί να κρύβει πολλά..ανασφάλεια, φόβο, πίκρα, κακία..είναι μέσα στην ζωή μας...ας μην είμαστε απολύτοι, γιατί όλοι έχουμε πει ψέμματα και μάλιστα κάποιοι τα λέμε στον ίδιο τον εαυτό μας....το ψέμα είναι η κορυφή του παγόβονου...το τι κρύβεται από κάτω έχει σημασία...
  • Journey @ 03.08.2010 16:37
    fireworks τα σπας !
  • flamescreen73 @ 04.08.2010 00:10
    Αφού συμμφωνήσω με το πρώτο σχόλιο της fireworks...
    Δεν ξερω για ποιο λόγο ρωτας και τι θέλεις να πεις, πιθανώς κάτι άλλο απο αυτό που φαίνεται, αλλα θα σχολιάσω κυριολεκτώντας...αλήθεια περιμένεις να σου πούν τα άστρα? Η αλήθεια και το ψέμμα, εκτός των άλλων παραγόντων εξαρτώνται και απο τον παρατηρητη δηλαδή εσένα.
     
    εκτός απο αυτό συνήθως θέλεις και τους ψεύτες, απλά τους θέλεις με άλλους όρους(ας πούμε να μην είναι ψεύτες) που δεν ξέρω αν είναι πάντοτε εφικτό...πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να αλλάξουν ακόμη και εαν μπορούσαν, απο την άλλη, μέρος της γοητείας του κάθε ανθρώπου είναι και αυτό που του προσδίδει τα ελλατώματα του, αυτο που κάνει κάποιον ψευτη, σε άλλο τομέα του χαρίζει αντιστοίχως κάποιο προτέρρημα...πχ ευφραδεια λόγου.
     
    Εαν πάντως όντως ισχυει αυτο που λες οπως το λες, είναι απλό...κάνεις πέρα ότι δεν σου κάνει και συνεχίζεις με αυτό που σου κάνει και είσαι αυτο που επιδιώκεις...κατά την εμπειρία μου, αυτός είναι απο τους καλυτερους τρόπους για να ελκύεις κάτι που θέλεις...να είσαι αυτό που θέλεις να ελκύσεις(οχι οτι δεν ελκύεις και τα υπόλοιπα, αλλά μετά κάνεις επιλογή)

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...