παρακαλώ περιμένετε...

Προοδευμένη Σελήνη

  • cristianaer @ 02.01.2013 14:57
    Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω, μαλλον θα στα κανω κουβαρι!!
    Την προοδευμενη Σεληνη πως την βρηκες ;
  • Journey @ 02.01.2013 19:44
    1)Lemme guess...u r about twenty and six...
    2) Το πρώτο που κάνεις είναι να εξετάζεις τις όψεις της προοδευμένης με τους γενέθλιους,αν το σηκώνεις, πρόσθεσε και διελεύσεις. Στην περίπτωση αυτήν θα είσαι κάπως πιο ντάουν , δεν σημαίνει οτι την έβαψες...
    3)έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να ενηλικιωθούμε όλοι κάποτε και συμβαίνουν αυτά και άλλα στους γενέθλιους για να πάμε παρακάτω, no worries
     
  • katringr87 @ 03.01.2013 02:13
    Κατ'αρχήν ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
    @cristianaer : Την προοδευμένη Σελήνη την βρήκα απο την Κυριακάτικη εκπομπή της Μπήλιου αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω να το υπολογίζω μόνη μου. Είχα ψάξει κάποια στιγμή αλλά δεν είχα βρεί αρκετά στοιχεία να μελετήσω και να μάθω.. ελπίζω να τα καταφέρω στο (άμεσο) μέλλον!
     
    @Journey :
    1) your guess is pretty close! Ι turned 25 last september.. (born 29/9/87, 10.45)
    2) Δυστυχώς δεν γνωρίζω να το κάνω αυτό αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω. Αν έχεις κάποιες πηγές να μοιραστείς μαζί μου θα ήταν ευπρόσδεκτες..
    3) Θεωρώ πως όντως με τον Κρόνο ωρίμασα σε κάποια πράγματα και όντως ξεκίνησα να πετάω τα φαντάσματα σε κάποια θέματα που είχα εγώ περίεργα στο μυαλό μου.. η ωρίμανση είναι πάντα ευπρόσδεκτη (ας ελπίσουμε όχι πάντα μέσω δυσάρεστων καταστάσεων) αλλά ανησυχώ και για τα αισθηματικά πολύ.. (τυπικός Ζυγός ε?). Μετά απο χρόοονια μου πάει κάτι καλά και ενώ ξέρω πως η συγκεκριμένη σχέση δεν θα έχει διάρκεια, δε θέλω ωστόσο να ξαναγυρίσω στις παλιές "άσχημές" μέρες. Αναρωτιέμαι λοιπόν τί "γεύση" θα δώσει ο Κρόνος στην προοδευμένη Σελήνη μου.
  • mr_Mister @ 03.01.2013 03:07
    Ποια ωρίμανση Κρόνου κορίτσι μου, υπομονή όταν κάνει την επιστροφή σου. Ακόμα ούτε ωροσκόπο δεν έπιασε.Πέρα από αυτά οι σύνοδοι της γεννέθλιας Σελήνης σου πρέπει να σε μάθουν να ζεις με αλλαγές στον συναισθηματικό σου κόσμο, και την σταθερότητα που ζητάει ο Ήλιος σου να την ψάξεις ακριβώς μέσα σε αυτό τον τομέα - αντισυμβατικότητες και μεταβολές. Αν βρεις έναν σύντροφο να μπορεί να στα καλύψει αυτά και ταυτόχρονα να τον νοιώθεις σαν φίλο, πιθανόν αρκετά μεγαλύτερης ή μικρότερης ηλικίας (πάνω από 15 χρόνια), θα ευτυχήσεις.
  • katringr87 @ 03.01.2013 13:54
    @mr_Mister Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή..ωστόσο έχω μια απορία..όταν λέμε αλλαγές στον συναισθηματικό μου κόσμο, αντισυμβατικότητες και μεταβολές...τι ακριβώς εννοούμε? Θα μπορούσε να είναι σε κουλτούρα, σε αυτά που θέλω και ψάχνω εγώ για τον σύντροφο μου ή κάτι άλλο?
  • katringr87 @ 03.01.2013 15:13
    @sallina  χαχα ααχ.. και που να ήξερα ποιός/ποιά/τί ήμουν στην
    προηγούμενη ζωή..ελπίζω όμως να μην μου έρθουν χαράτσι σε αυτήν γιατί δε
    θα πάμε καλά..ειδικά στα αισθηματικά είναι η κατάσταση ένα ρημαδιό.. :ρ
  • Journey @ 03.01.2013 16:19
    @ katringr87 αλλά και για την cristianaer που αναρρωτιέται :
    Μπορείτε να βρείτε site που προσφέρουν τη δυνατότητα του προοδευμένου χάρτη όπως
    το myhoroscope και το astro.com.
    * Ofc i quessed pretty closed this is what i do ( πωωω αυτή η Οξφόρδη ..)
    * * Μια φορά είπα να είμαι καλή και ήρθε ο mr_Mister να γίνει ο αιχμηρός...αααααα
     
  • Journey @ 03.01.2013 16:25
    Ο Κρόνος ( στη διέλευση από την προοδευμένη σελήνη ) ενδέχεται να σε κάνει λίγο πιο επιφυλακτική, κάπως πιο αυτοσυγκρατημένη.
    Αυτό συνήθως, αν και ακούγεται καλό  συνοδεύεται από διστακτικότητα, κάπως ψόφια κέφια και όχι μαι χάι διάθεση αλλά στην πράξη δεν θα το καταλάβεις και πολύ...θα είναι μια περίοδος πιο χαμηλών τόνων, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.
    * Αυτή η παρατήρηση αφορά την ερώτηση που κάνεις " Αναρωτιέμαι λοιπόν τί "γεύση" θα δώσει ο Κρόνος στην προοδευμένη Σελήνη μου."
     
  • katringr87 @ 03.01.2013 17:07
    @sallina χαχαχ ούτε aroxol ο mr Κρόνος ε? δίκιο έχεις, δε θα ανησυχήσω περαιτέρω, το ρημαδιό μπορεί να γίνει μόνο ρημαδιό. Και άντε, στην χειρότερη περίπτωση αν συνεχίσει έτσι, μετά απο χρόνια θα έχω imaginary boyfriend χαχαχαχ (ας ελπίσουμε αυτό δεν θα γίνει!). Όσο για τον Πλούτωνα... ας μας αφήσει ήσυχους! Αν θέλουμε γινόμαστε dark & deep από μόνοι μας, δεν έχουμε την ανάγκη του! :ρ
    @Journey ευχαριστώ πολύ για την ερμηνεία διελεύσεως Κρόνου απο προοδευμένη Σελήνη και για τις πηγές! Η αλήθεια είναι οτι είχα ψάξει στο Myhoroscope και είχα διαβάσει εκεί για προοδευμένη Σελήνη αλλά δεν βρήκα αρκετά στοιχεία (ώστε να μάθω να το υπολογίζω μόνη μου και με διελεύσεις, πλανήτες, οίκους και όλα τα παρελκόμενα). Θα ξανακοιτάξω
    όμως στον μαγικό κόσμο του Internet, maybe I'll have better luck next time! (οι Οξφόρδες όντως πάνε κι έρχονται! αμ πως, είμαστε ευρωπαίοι του 21ου  χιχιχι) 
    Ας ελπίσουμε οτι τα αισθηματικά μας θα είναι θετικά...in a time of crisis, all we need is love! : )
    Παρεμπιπτόντως, γνωρίζετε αν ο ανάδρομος Δίας στον γεννέθλιο είναι θετικό ή αρνητικό?
  • Journey @ 03.01.2013 17:27
    Δεν χρειάζεται να υπολογίσεις κάτι, και στα 2 σάιτ που ανέφερα, δημιουργείς αρχικά το γενέθλιό σου και ακολούθως μπορείς να δεις είτε δευτερεύουσες προόδους, είτε solar arc, είτε solar return, τις καθημερινές διελεύσεις και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο
     
  • Journey @ 03.01.2013 17:34
    Αν και έδωσες γενέθλια στοιχεία δεν τα έχω δει , επομένως, θα συνεχίσω να μιλάω γενικά..
    Είσαι ζυγός, ο Κρόνος έφυγε από το ζώδιο του ήλιου σου, μας λες οτι έχεις ωροσκόπο Σκορπιό, άρα, είναι  ακόμα στο 12ο οίκο σου ( εσύ ξέρεις σε ποια μοίρα του Σκορπιού είναι ο ωροσκόπος σου ) και αναμένεις σειρά επιδράσεων, ανάμεσα σ αυτές η επιστροφή του Κρόνου.
    (Καλό πράγμα ο Κρόνος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα)
    Επίσης, έχοντας ωροσκόπο στον Σκορπιό όπως μας είπες, δέχεσαι σειρά εκλείψεων στον άξονα 12-6 ή 1ο-7ο ( επαναλαμβάνω, βλέπεις τις μοίρες του ωροσκόπου σου και βρίσκεις τι γίνεται)
    Με ένα λόγο, its your time and its up to you..( πωωωω το αγγλικό, LOL)
    Ο Δίας ανάδρομος είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο - αλλά κράτα το να μην ακούς πολλές υπερβολές σχετικά με τις ιδιότητές του. Προσπάθησε να είσαι μετριοπαθής σε όσα μπορεί να διαβάσεις/ακούσεις
     
  • mr_Mister @ 04.01.2013 06:05
    Δις Γραμματεύς σας είδα όντως πολύ ελαστικήν και δεν σας ανεγνώρισα, δι αυτό ενεφανίσθην αιφνιδίως ώστε να σας επαναφέρω εις την τάξιν. :ΡΡ
  • Journey @ 04.01.2013 11:11
    Φφφφφφανταστικέ μου Mister, τις απογευματινές ώρες κυκλοφορώ μεταμφιεσμένη εις καλον καγαθόν πρόσωπον, δε θα επαναλειφθεί, παρακαλώ για την επιείκιά σας και ζητώ ταπεινά συγγνώμη και έλεος !!!!
  • katringr87 @ 04.01.2013 13:39
    @Journey Ευχαριστώ πολύ! θα τα κοιτάξω και διαβάσω ολα, και προοδευμένες Σελήνες και Δίες και όλα (και θα κρατάω μικρό καλάθι) : D
    Για την ιστορία, νομίζω πως έχω ωροσκόπο στην 28η μοίρα του Σκορπιού (ίσως κάνω και λάθος, δεν είμαι σίγουρη). Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ!  : )
  • mr_Mister @ 04.01.2013 18:56
    Kαλές οι Σελήνες, καλές οι εκλείψεις, καλά όλα, ΑΛΛΑ. Έγεις νάταλ Σελήνη
    στις 21 ΤΟΞ, Ουρανό 23 ΤΟΞ, Κρόνο 15 ΤΟΞ, και Άρη τετράγωνο από τις 23
    ΠΑΡ. Ο προοδευμένος ωροσκόπος έχει πιάσει τον Πρ. Κρόνο στις 17 ΤΟΞ,
    και αυτές τις μέρες από εκεί περνάει η διελαύνουσα Αφροδιτούλα (κοινώς
    γιορτές με την πλερέζα). Ο Κρόνος είναι ακόμα μακριά από το να σε
    πιάσει, υπομονή για αυτό.
    Ο Προοδευμένος Ήλιος μόλις άλλαξε ζώδιο και πιάνει τον Ερμή (αλλαγές στην
    καριέρα? τον τρόπο που αγαπάς?) και κερασάκι, ο Ουρανός πέρασε από ΒΔ.
    Κατερίνα λογικά στη διάρκεια αυτού του χρόνου θα γίνει φανερή μία αλλαγή
    που έχει ξεκινήσει και σε 3 με 5 χρόνα προβλέπεται σχέση καλή (σύνοδος
    πρ. Άρη Αφροδίτης) αν δείξει κι από άλλα συστήματα. Το αντισυμβατικό που
    έλεγα έχει να κάνει με την τεράστια εναλλαγή συναισθημάτων σου, ένας
    τομέας που πρέπει να σε ταλαιπωρεί πολύ, κι ένας ωριμότερος και
    κατασταλαγμένος άνθρωπος που έχει λύσει τα δικά του προβλήματα και θα
    έχει όλο τον χρόνο να ασχοληθεί μαζί σου είναι η λύση. Και αυτό δεν το
    βρίσκεις εύκολα στον κλασικό καριερίστα.
    Ο Προοδευμένος Ήλιος μόλις άλλαξε ζώδιο και πιάνει τον Ερμή (αλλαγές στην
    καριέρα? τον τρόπο που αγαπάς?) και κερασάκι, ο Ουρανός πέρασε από ΒΔ.
    Κατερίνα λογικά στη διάρκεια αυτού του χρόνου θα γίνει φανερή μία αλλαγή
    που έχει ξεκινήσει και σε 3 με 5 χρόνα προβλέπεται σχέση καλή (σύνοδος
    πρ. Άρη Αφροδίτης) αν δείξει κι από άλλα συστήματα. Το αντισυμβατικό που
    έλεγα έχει να κάνει με την τεράστια εναλλαγή συναισθημάτων σου, ένας
    τομέας που πρέπει να σε ταλαιπωρεί πολύ, κι ένας ωριμότερος και
    κατασταλαγμένος άνθρωπος που έχει λύσει τα δικά του προβλήματα και θα
    έχει όλο τον χρόνο να ασχοληθεί μαζί σου είναι η λύση. Και αυτό δεν το
    βρίσκεις εύκολα στον κλασικό καριερίστα.
  • katringr87 @ 04.01.2013 22:13
    @mr_Mister  Ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ για την ανάλυση αλλά και για την διευκρίνηση!
    Ακριβώς όπως τα λέτε είναι, πολύ σωστά. Η αλλαγή μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε επίπεδο (ψυχολογικό, ιδεολογικό, εμφανησιακό -επαγγελματικό ή στον τρόπο που αγαπάω-όπως είπατε) ή αφορά σε κάτι πιο συγκεκριμένο/διαφορετικό? Ρωτάω διότι όντως υπάρχει κάτι που αλλάζει (και προσωπικά πασχίζω για να γίνει αυτή η αλλαγή) και θα ήταν πολύ καλό αν είναι αυτό που νομίζω.
    Όσο για τα συναισθηματικά, όντως είμαι πάαααρα πολύ ταλαιπωρημένη σε αυτόν τον τομέα (και φαντάζεστε, ούσα Ζυγός που ζώ για τις σχέσεις μου και τα ερωτικά, με σκοτώνει αυτό) αλλά αυτή η σύνοδος που μου είπατε σε 3-5 χρόνια που προβλέπει καλή σχέση, πραγματικά με κάνει και νιώθω πιο θετικά για το μέλλον τώρα. Ελπίζω όμως μέχρι τότε να μην είμαι μαύρη μαυρίλα πλάκωσε  : )
    Η διαφορά ηλικίας που αναφέρατε είναι αρκετά μεγάλη, ωστόσο τελευταία έχω σχέση με εναν (επίσης σαν εσάς) Δίδυμο (στον οποίο βέβαια πρός μεγάλη μου έκπληξη βλέπω μόνο ελάχιστα στοιχεία Διδύμου, και ο χάρτης του είναι γεμάτος συνόδους και αντιθέσεις!), είναι 4 χρόνια μικρότερος μου (όχι τόση μεγάλη διαφορά όσο αυτή που αναφέρατε)... αλλά νιώθω οτι λόγω του χαρακτήρα του μαθαίνω πράγματα και γίνομαι κι εγώ καλύτερη, οπότε ελπίζω με αυτό να "φρονιμεύσω" και να μάθω όσα πρέπει να μάθω πρίν είναι πολύ αργά...ίσως βέβαια και να είμαι εντελώς off και αυτή η σχέση να μην συμβάλλει θετικά στο θέμα της μεταβλητότητας που είπαμε..
    Η διαφορά ηλικίας που αναφέρατε είναι αρκετά μεγάλη, ωστόσο τελευταία έχω σχέση με εναν (επίσης σαν εσάς) Δίδυμο (στον οποίο βέβαια πρός μεγάλη μου έκπληξη βλέπω μόνο ελάχιστα στοιχεία Διδύμου, και ο χάρτης του είναι γεμάτος συνόδους και αντιθέσεις!), είναι 4 χρόνια μικρότερος μου (όχι τόση μεγάλη διαφορά όσο αυτή που αναφέρατε)... αλλά νιώθω οτι λόγω του χαρακτήρα του μαθαίνω πράγματα και γίνομαι κι εγώ καλύτερη, οπότε ελπίζω με αυτό να "φρονιμεύσω" και να μάθω όσα πρέπει να μάθω πρίν είναι πολύ αργά...ίσως βέβαια και να είμαι εντελώς off και αυτή η σχέση να μην συμβάλλει θετικά στο θέμα της μεταβλητότητας που είπαμε..
  • Journey @ 04.01.2013 22:17
    @ katringr87 , μόνο εγώ απευθύνομαι στον μίστερ με πληθυντικό
  • katringr87 @ 04.01.2013 22:42
    @Journey χεχε, δεν ήθελα να κλέψω ή να "εισβάλλω" στα πρωτόκολλα επικοινωνίας σας με τον mr_Mister, ήταν μόνο πληθυντικός ευγενίας και σεβασμού  : )
  • Journey @ 04.01.2013 23:18

     

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...