παρακαλώ περιμένετε...

Πως εκφράζεται η ενέργεια ενός πλανήτη....

  • libra24 @ 01.07.2012 01:45
    Να μην ξεχάσω επίσης, ότι ο Ποσειδώνας στον τέταρτο διαβρώνει το σύνολο των οικονομικών ενός ατόμου... 
  • dimi84kara @ 01.07.2012 02:50
    τα οινομικα ειναι ο 2...το σπιτι μηπως?
  • dimi84kara @ 01.07.2012 02:54
    Πολυ ενδιαφερον αρθρο
  • AriesLeo @ 01.07.2012 03:17
    χμμ αφού μιλάμε κοσμικά, αυτό εξαρτάται ίσως από το "γραφτό" του καθενός και κατά πόσο αυτός παραμένει αδρανής στο να το εκπληρώσει... αν κατάλαβα, όπως τα λες, όταν δεν εκφράζεται η ανιδιοτέλεια και η αυτοθυσία από το άτομο, το σύμπαν θα του δώσει κάτι αρνητικό και προβληματικό... ακούγεται σαν τιμωρία... karma is a bitch.
     
    ps: έδωσες ως παράδειγμα τον Ποσειδώνα που είναι αργός πλανήτης και μπορεί να ενεργοποιήσει γεγονότα στον οίκο όπου βρίσκεται, με διελεύσεις πλανητών απ'το γενέθλιο. αναρωτιέμαι τι διαφορές θα βλέπαμε στην έκφραση του κοσμικού φαινομένου που περιέγραψες εάν επρόκειτο για προσωπικό πλανήτη πχ την Αφροδίτη..
  • libra24 @ 01.07.2012 11:18
    dimi84kara  είναι το σύνολο των οικονομικών, δηλαδή και οι δικές μας απολαβές από τον 2ο και μέσω άλλων από τον 8ο..αν θυμάμαι καλά...
  • libra24 @ 01.07.2012 11:22
    AriesLeo μιλάω για γενέθλιο πλανήτη όχι διέλευση! Αυτό που λες μου θυμίζει κάτι που είχα διαβάσει στην αριθμολογία μου που έλεγε " έχετε δημιουργικά ταλέντα και περιμένετε σε αυτή την ζωή να εκφραστούν και αν δεν το κάνετε δεν εκπληρώνετε το καρμικό σας χρέος αλλά δημιουργείτε ένα καινούργιο" Τυχαίο???
     
    Τώρα για τις διελεύσεις δεν ξέρω νομίζω ότι εκφράζουν λίγο πολύ το δυναμικό του γενέθλιου σε βάθος χρόνου....
  • Journey @ 01.07.2012 11:23
    libra24 @ 01.07.2012 11:18dimi84kara
     είναι το σύνολο των οικονομικών, δηλαδή και οι δικές μας απολαβές από
    τον 2ο και μέσω άλλων από τον 8ο..αν θυμάμαι καλά... 
     
    Μιλάς για τον 4ο οίκο?
  • libra24 @ 01.07.2012 11:32
    Ναι αυτό μου το είχε πει αστρολόγος Journey.
  • libra24 @ 01.07.2012 11:34
    "To βασικό δίδαγμα είναι γίνει μεγαλόψυχος και να μάθεις την έννοια της συμπόνοιας" - καρμικό....από τον αλγόριθμο των προηγούμενων ζωών.  
  • Journey @ 01.07.2012 11:48
    Παραγωγίζοντας μπορείς να εκλάβεις οτιδήποτε για ένα οίκο libra...
    Το θέμα όμως είναι αυτό σε πρώτη ανάλυση ενός χάρτη? Και τελικά, εντάξει, έχεις Ποσειδώνα στον 4ο οίκο σου και επίσης, έχεις άλλα χιλιάδες χιλιάδων ουρανιών σωμάτων όπως και τους υποθετικούς.
    btw, αν τετραγωνίζει με Νessus ή στο μεσοδιάστημά του με Athena υπάρχει κακεκργέτης, εκεί υπάρχει ότνως πρόβλημα !
  • libra24 @ 01.07.2012 11:56
    Φυσικά έχω άπειρες τάσεις και συνιστώσες στον χάρτη μου γι' αυτό ένας καλός μεταφυσικός βοηθάει πάντοτε στο να ξεχωρίσει τι εκφράζεται στην ζωή ενός ατόμου μέσα από αυτόν και τι όχι...2 άτομα με τον ίδιο χάρτη μπορεί να είναι τελείως διαφορετικά...εγώ τον γνωρίζει όμως και μιλάω από προσωπική εμπειρία εδώ από πρώτο χέρι...γιαυτό εστιάζω στον Ποσειδώνα και με καίει περισσότερο.. όχι τόσο στον τομέα των οικονομικών θα έλεγα αλλά σε όλα τα υπόλοιπα...
     
  • Journey @ 01.07.2012 11:57
    Μεταφυσικός?Νόμιζα οτι αναφερόσουν στην αστρολογία...
  • libra24 @ 01.07.2012 12:09
    Για μένα δεν υπάρχει αστρολογία χωρίς μεταφυσική....
  • Journey @ 01.07.2012 12:15
    Εξαρτάται πως εννοείς όμως το μεταφυσικό σε σχέση με την αστρολογία και εκεί πιστεύω οτι διίστανται οι απόψεις μας.
    Συνήθως, τα πράγματα σήμερα είναι κάπως " άμπρα κατάμπρα"
    Επιλέγεις να προβάλλεις κάτι σε ένα γενέθλιο.
    Επιστρατεύεις "κάτι" που σε βοηθά να το αναπτύξεις.
    Αν αυτό το "κάτι" δεν υπάρχει, μπορείς να επιστρατεύσεις χίλια δυο άλλα προς επίρρωση της άποψής σου.
    Όμως, κράτα και κάτι που θέλω να σου επισημάνω: Όταν όλα ισχύουν, τότε, τίποτα δεν ισχύει.
  • Journey @ 01.07.2012 12:28
    Eπίσης, εκτός από το άμπρα κατάμπρα υπάρχει και το κήρυγμα. Πραγματικά , όσο κόπο και αν κάνω ( και εννοώ τη λέξη ) να αποφύγω όλο αυτό το spam των προβλέψεων, συνήθεια που έχει υιοθετηθεί από το 1930 και εντεύθεν, όταν κάποιες εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας θέλησαν να εμπλουτίσουν τις γενικές στήλες χαζέματος και ξκούρασης ( κοινώς low ψυχαγωγίας ) με την ίντριγκα του τι θα σου συμβεί , θα πέσω πάνω τους. Είναι επίσης πολύ σπάνιο να μην μου θυμίσουν οσοι γράφουν ιερέα που κηρρύτει.
    Περισσότερο κάνουν statments παρά προβλέψεις. Ναι, κι αυτό, μεταφυσική θα έλεγα.
    " Άδραξε τη στιγμή" " Κάνε υποχωρήσεις" " Δώσε έδαφος στον άλλον " " Αποτίναξε ό,τι σε πνίγει/περιορίζει" δεν είναι άλλο παρά αξιοθαύμαστες παρατηρήσεις που όποιος και αν τις διαβάσει θα βρει αναφορές στη ζωή του, ακόμα και αν μιλάμε γιαπροβλέψεις ημέρας ( !!!! )
    Αν θέλεις, μπορούμε να κάνουμε ένα πείραμα, να δημοσιεύσω ας πούμε εβδομαδιαίες προβλέψεις από κάπου που όμως, να μην έχουν επιγραφή Κριός, ταύρος κλπ και να αφήσουμε τους αναγνώστες να αποφασίσουν ποιά πρόβλεψη είναι για ποιό ζώδιο.
    Το λέω ως πρόκληση, ξέροντας οτι θα γίνει μαλλιά κουβάρια η υπόθεση
    Ναι, και αυτό, μεταφυσική.
    " Είσαι ένας πολύ καλός άνθρωπος κατά βάθος, ευαίσθητος, ξεχωριστός....το ότι έκοβες ουρές από αδέσποτα γατιά στην ηλικία των 10 σου, οφείλεται σ αυτό το άτιμο το τετράγωνο σελήνης-πλούτωνα, η κυριαρχική μητέρα σου δεν σ άφηνε να εκφραστείς, έτσι, καταπνίγοτνας τα συναισθήματά μου, στρέβλωνες τις εκφράσεις τους. "
    Μεταφυσική και αυτό.
  • Journey @ 01.07.2012 12:33
    ήδη αυτό το πείραμα επαναλαμβάνεται επί μακρόν στα εδώ tips of the day. σου λ΄νε με όσους τρόπους μπορύν οτι τα tips επιλέγονται με τυχαιότητα όπως λοταρία γιατί συχνά διαβάζουμε τιπς όπου ο άρης διελαύνει τον τοξότη ενώ ξέρουμε οτι είναι σητν παρθένο ή, είναι κυριακή και όλα τα τιπς μιλάνε για εργασία και γραφείο ( ενώ λίγοι εργάζονται τις Κυριακές και μάλσιτα σε γραφεία )
    μας το λένε...τίποτα εμείς. εκεί που κάποιος προσέχει οτι ο άρης δεν είναι στον τοξότη, πάει ο άλλος από πάνω και σχολιάζει " καμερες βάλατε και με παρακολουθείτε?"
    μεταφυσική σου λέω
  • Journey @ 01.07.2012 12:52
    Επειδή ξεφύγαμε από το θέμα μας με την αναφορά στη μεταφυσική φυσιογνωμία της αστορλογίας, θα επισημάνω ακόμα κάτι και θα το κλέισω:
    Είναι κοινό μυστικό οτι σήμερα, η αστορλογία έχει ξεφύγει εντελώς από τις ρίζες της και αγνοεί αρκετούς κανόνες.
    Επίσης, είναι κοινό μυστικό οτι η σημερινή αστρολογία δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις.
    Έτσι, ως αντίβαρο, έχει καταφύγει στην ψυχολογία και σητν ...ψυχανάλυση.
    Υπάρχουν πολλοί λόγοι που αυτό συμβαίνει, αλλά ένας σοβαρός είναι η απομάκρυνση από την τεχνική έννοια της "τέχνης" γιατί έτσι ονομαζόταν κάποτε η αστορλογία ξέρεις. Τέχνη.
    Όταν κάποιος ξεφύγει από την Ποσειδώνια αχλή της περιγραφής ψυχολογικών διακυμάνσεων ( με τρόπο που να συνηχεί μέσα μας γιατί είναι θέματα που όλοι λίγο ή περισσότερο περνάμε ) θα πρέπει να αναφερθεί σε γεγονός, σε κάτι απτό και να πει " έτσι είναι αυτή η όψη, έτσι είναι αυτή η διέλευση, αυτό περιμένω οτι θα γίνει" .
    Όμως, είναι ένα ρίσκο στο οποίο κανείς ποτέ δεν θα καταφύγει.
     
    Αν με ρωτήσεις, θα σου πω οτι λυπάμαι πάρα πολύ επειδή έτσι χάνουμε ουσιαστικές και ουσιώδεις εννοιολογίες και προσδιορισμούς των εξωκρόνιων, είναι πολύ κρίμα και ίσως αυτό κάποτε αρχίσει να αντιστρέφεται, αλλά προς το παρόν η τάση είναι διαφορετική, στο να εμπλουτίζεται.
    Η μεταφυσική με την έννοια του θείου μπορεί να συνδεθεί με την αστορλογία, όπως και με την ασύλληπτη επίδραση των πάντων σε όλα.
     
    Συζητώντας όμως για την έκφραση των πλανητών, θα επαναλάβω κάτι που ρώτησε η συζώδια AriesLeo με προσαρμοφή στην ερώτησή σου: πιστεύεις οτι αν στη θέση του Ποσειδώνα βρισκόταν η ααφροδίτη , θα υπήρχε η ίδια έκφραση?
    Ξέρςις γιατί το ρωτάω? Επειδή οι εσωτερικοί πλανήτες, ναι, λαμβάνουν γνωρίσματα από το ζώδιο στο οποίο βρίσκονται και ακολούθως εστιάζουν τις ενέργειές τους και εκφράσεις τους όπως είναι διαμορφωμένες στον οίκο που απασχολούν αλλά και στον οίκο που κυβερνούν.
    Για τους εξωκρόνιους, ποιά είναι η άποψη όμως?
  • libra24 @ 01.07.2012 13:16
    "Η μεταφυσική με την έννοια του θείου μπορεί να συνδεθεί με την αστορλογία, όπως και με την ασύλληπτη επίδραση των πάντων σε όλα."  

    Θα συμφωνήσω απόλυτα.

    Όλα αυτά που εσύ ανέφερες σαν παραδείγματα κακής μεταφυσικής σήμερα για μένα δεν είναι μεταφυσική, είναι κακή αστρολογία και αυτοπροβολές.
    Εγώ την μεταφυσική την συνδέω περισσότερο με την εξελικτική αστρολογία.
    Την καλύτερη αστρολογία την έχω μάθει εμπειρικά. Οσον αφορά το γενέθλιο χάρτη ειλικρινά μιλάω για πράγματα που βλέπω ότι συμβαίνουν και που θα ήθελα να θάψω πολύ βαθιά αλλά επαναλαμβάνονται. Όχι για αυτά που θέλω να δώ. Σε αυτό το ποστ ακριβώς αυτό εννοώ.Αλλά έκανα αναφορές πριν σε καρμικά διδάγματα και καρμικά χρέη και πριν. Δεν μιλάω για γενικότητες του στυλ θα βρω τον έρωτα της ζωής μου, την δουλειά των ονείρων μου, θα γίνω πλούσιος και λοιπά. Εγώ μιλάω για πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή ενός ανθρώπου που μπορεί να είναι συμβάντα ζωής. Πράγματα που είναι σχεδόν μοναδικά για κάθε άνθρωπο. Μιλάω για μοτίβα που επανέρχονται συνεχώς στη ζωή ενός ατόμου. 
  • Journey @ 01.07.2012 13:23
    Bεβαίως, το μοτίβο είναι ένα θέμα.
    Θα στο πω με ένα απλό παράδειγμα.
    Έστω οτι έχεις την α όψη μεταξύ του Χ και του Ψ πλανήτη στο γενέθλιο χάρτη σου.
    Σημαίνει , μία σειρά από πράγματα, αναλόγως.
    Όταν στις προόδους ή σε μία  ηλιακή επιστροφή υπάρξει ξανά όψη μεταξύ αυτών των δύο πλανητών Χ και Ψ, η επίδραση σε σένα θα είναι πολύ πιο αισθητή ή μεγαλύτερη από όσο σε κάποιον που μπορεί να αποκτήσει την όψη από προόδους ή σε κάποια Ηλιακή επιστροφή ενώ δεν την έχει στο γενέθλιο.
    Επίσης, έχει τύχη να εκδηλώνονται γκράντ γεγονότα όταν βλέπεις συνεχώς την ίδια όψη παντού π.χ. σε προοδευμένο, σε Ηλιακή επιστροφή και σε μάι σεληνιακή μέσα στο έτος της αυτής ηλιακής. Ε, εκεί δεν το " γλυτώνεις"  το μπαμ του γεγονότος ( καλού ή κακού )
     
    Αλλά γιατί όχι? ο ζωδιακός, είναι κύκλος..
  • libra24 @ 01.07.2012 13:37
    Ακριβώς.Δεν θα είναι μεγαλύτερης σημασίας για αυτόν που έχει την ίδια όψη γενέθλια? Στον άλλον μπορεί να μην εκφραστεί και καθόλου. Επίσης αυτή η όψη μεταξύ του Χ και του Ψ πλανήτη θα σημαίνει μια σειρά από πράγματα, αυτά δεν θα πραγματοποιηθούν όλα η με τον ίδιο τρόπο σε κάθε άτομο. Αυτό έχει να κάνει με μια σειρά από παράγοντες. Με το βαθμό εξέλιξης, την ωριμότητας ενός ατόμου κ.λ.π.
  • Journey @ 01.07.2012 13:37
    Τώρα βέβαια, απ όσο καταλαβαίνω, εσύ ψάχνεις τα κρυμμένα αίτια πίσω από την επανάληψη. Ίσως να είσαι στο σωστό δρόμο αλλά ίσως να τον πορεύεσαι με λάθος οχήματα....( άποψή μου φυσικά)
    Ας ξεφύγουμε λίγο από τα του χάρτη σου και ας προσπαθήσουμε να δούμε κάτι άλλο:
    Ωριαία για ένα χαμένο αντικείμενο. Το αντικείμενο βρέθηκε- ήταν και θέμα χρόνου-
    Μέσα σε όλες τις πληροφορίες του χάρτη, δευτερεόντως μποορύσε να προσέξει κανείς οτι ο σύζυγος αυτής που ρωτούσε, είχε ματαίωση όψης με το αντικείμενο.
    Πράγματι , καθώς το αντικείμενο ήταν στο σπίτι αλλά όχι σε χώρο που το ζευγάρι συνήθιζε να κινείται , ο σύζυγος, όταν ρωτήθηκε είπε πως σκόπευε να πάει στη σοφίτα να πάρει κάτι κλπ ( τότε θα έβλεπε το αντικείμενο και θα το έδινε στη γυναίκα ) αλλά τελικά, άλλαξε γνώμη, ανέβαλλε τη δουλειά του προτιμώντας να κάνει κάτι άλλο.
    Η μεταφυσική είναι εκεί κάπου. Γιατί δεν "επετράπη" στο σύζυγο να πάει κλπ, να βρει το αντικείμενο κλπ μια μέρα νωρίτερα κλπ?
    Τι είναι αυτό/ποιός είναι αυτός που προγραμαμτίζει τις κινήσεις μας? με τι σκοπό? ποια είναι η "οικονομία " του? Αει ο θεός γεωμετρείν που λέγανε και σητν αρχαιότητα, αλλά ας μην ξεχνάμε, αεί οικονομείν κιόλας. Αυτό, είναι ένα μεταφυσικό θέμα.
    Για τα μοτίβα τα επαναλβανόμενα θα μπορούσα να σου πω τη γνώμη μου σε ένα πιο μεταφυσικό επίπεδο αν δεν σε έχω πρήξει ήδη.
  • libra24 @ 01.07.2012 13:50
    Ευχαρίστως! Εκεί έγκειται η απορία μου.
  • neumaa @ 01.07.2012 13:53
    οταν σχολιαζετε εναν γενεθλιο χαρτη η ερμηνεια του μου γινεται αρκετα αντιληπτη αφου οι εξηγησεις σας βασιζονται σε συγκεκριμενα δεδομενα - κυριως οταν δεν θεωρειτε ορισμενες λεπτομερειες περιττες...(δεν την αρνιεμαι την ασχετιλα μου) οταν ομως επεσα σ ενα αρθρο οσον αφορα την αναλυση μιας ωριαιας έμεινα καταπληκτη αστρολογος ηταν αυτος που εκανε τη μελετη η medium;;;
  • Journey @ 01.07.2012 14:09
    @ neumaa: Ναι, ένας γενέθλιος χάρτης απαιτεί την ίδια "τεχνική" πειθαρχία όπως και ο ωριαίος. Οτιδήποτε με πάνω από 5 λέξεις κηρυγμα είναι για το καλάθι των αχρήστων. Το ξεκλείδωμα του χάρτη μας είναι ένα δώρο θαυμάσιο , αυτό νομίζlibartω, επειδή αν γίνει σωστά, τότε, αρχίζει και η αντίδραση/θεραπεία/πρόοδος. Δεν μένουμε παγιδευμένοι στα άστρα μας και τότε, αυτά, μας κάνουν δώρα.
    @libra: Οτιδήποτε ακολουθεί άπτεται της κοσμοθεωρίας μου και της πίστης μου ( βλέπε οτι"νονός" μου είναι ο Δίας, δεν μπορώ να αποφύγω την πίστη :- )  " και φυσικά, δεν χρειάζεται να τα ασπαστεί κανένας.
    'Οταν βλέπουμε οτι κάτι επαναλαμβάνεται ( και σε μένα έχει τύχει) είναι ένα μήνυμα.
    Το Σύμπαν - ή αν θέλεις, το στοιχείο αυτό που το κυβερνά ( να το πούμε Θεό? κάπως αλλιώς? ) είναι πάντοτε μαζί μας. Ποτέ κανείς δεν είναι μόνος του.
    Ο στόχος του μηνύματος είναι να αποκτήσουμε σοφία και ενσυναίθηση. Όταν αυτό δεν το καταφέρνουμε, εξαναγκαζόμαστε να το καταφέρουμε .
    Κάποιος εκεί πάνω , με ή χωρίς τη συμμετοχή σου καθόρισε κάποια πράγματα της πορείας σου και του προορισμού σου. Πρέπει να... για σένα, διαφορετικό από το πρέπει να.... για τους άλλους.
    Εξαναγκαζόμενοι να αποκτήσουμε σοφία για κάποια θέματα, προχωράμε αλλά και προστευόμαστε.
    Θέλουμε ντε και καλά κάτι. Αυτό το κάτι το προσδιορίζουμε με τα μέτρα μας αλλά δεν μας βγαίνει.Ή, σε σημεία καμπές της ζωής μας, κάτι πανομοιότυπο μας βγάζει από το δρόμο που επιλέγουμε. Αυτό, κάτι μας λέει.Αν αναρρωτηθούμε τι είναι αυτό που στοχεύουμε, και τι αποκλείουμε και παρατηρήσουμε πς όταν φερόμαστε με ένα συγκεκριμένο τρόπο όλα μας πάνε στραβά, τότε, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε εκείνο που εξ αρχής είχαμε απορρίψει.
    Τα λέω πολύ πυκνά και περιληπτικά.
    Τότε, ενδέχεται να ανοίξουν οι ουρανοί....
     
    Να στο πω αλλιώς, κάτι απλό που ισχύει για όλους ( μα για όλους! )
    Όσες φορές λέμε "αχ, δεν μπορώ άλλη μοναξιά" ποτέ δεν συναντάμαι κάποιον της προκοπής. Όταν επικεντρωνόμαστε σε κάτι άλλο, τότε, τζουπ, έρχεται ο έρωτας.
    Και μάλιστα, τότε, παραπονιόμαστε " δεν τον γνώρισα στην κατάλληλη στιγμή για τη ζωή μου"
    Όλα αυτά, χρειάζονται αναθεωρήσεις..
    Γιατί ? Γιατί είμαστε πολύ πεπερασμένοι-πιστεύω- για να ξέρουμε τι ακολουθεί παρακάτω. Θέλουμε κάτι ντε και καλά, χωρίς να ξέρουμε τι ακολουθεί μετά από αυτό, τι τίμημα...
    Το σύμπαν, μας προστατεύει από τα χειρότερα με τις μικρές μας αποτυχίες.
     
    Διαφωνώ για παράδειγμα με την τεχνική της αλλαγής τόπου γενεθλίων μας μιας και είναι μάι τεχνική που ακολουθούν αρκετοί όταν βλέπουν οτι δεν θα έχουν μια καλή ηλιακή επιστροφή αν π.χ. μείνουν σητν Αθήνα, επειδή τότε, ενδέχεται να χάσουν τη δουλειά τους...
    ΟΚ, αλλάζουν τόπο, αλλάζει η ηλιακή επιστροφή, και τότε, χάνουν έναν οικείο τους!
    Όταν έρχεται η ώρα να χάσουμε κάτι, θα χάσουμε κάτι. Πάμε να προστατευτούμε από το Χ και το πληρώνουμε 100 φορές περισσότερο.
    Δεν ακούμε το σύμπαν, έτσι νομίζω
  • neumaa @ 01.07.2012 14:40
    ειχα μια φιλη που προσπαθουσε χροοονια να πιασει παιδι   αφου ειδε κι αποειδε αποφασισε με τον αντρα της να υιοθετησουν ενα   εεε λοιπον οταν τα καταφεραν εμεινε εγγυος   εκτος απο τους ψυχολογικους λογους που επαιξαν τον ρολο τους και που ολοι κατανοουμε  δεν μπορω να μην ερθω στα λογια σου ζουρ   λαχταρουσε τοσο να υιοθετησουν ενα μωρακι κι επικεντρωθηκε σ αυτο   και τι τιμημα εε;
  • libra24 @ 01.07.2012 14:41
    OK, χτύπησες φλέβα αυτό ακριβώς το θέμα προσπαθώ να θίξω, έλα όμως πως καταλαβαίνουμε τι κάνουμε λάθος, μου φαίνεται αρκετά μπερδεμένο.. :-/
  • Journey @ 01.07.2012 14:42
    Nαι, υπάρχει και η έννοια του πολύ παρεξηγημένου "πάρε δώσε"
    Έπρεπε να δώσει πολλή αγάπη για κάποιο λόγο, ανιδιοτελή αγάπη και να..
  • Journey @ 01.07.2012 14:44
    @ libra: δυστυχώς, έχω την απάντηση για τον δύσκολο δρόμο, δεν κατάφερα να το κάνω με πιο απλό και στρωμένο με ροδοπέταλα...
    Σε μένα τουλάχιστον η εμπειρία του να ακούω και να παρατηρώ ήρθε με το πέρασμα του χρόνου, την ωριμότητα και την παρατήρηση..
    Εύχομαι σε κάποιους άλλους να έρθει με επιφοίτηση ώστε να μην χάσουν πολλά κάνοντας κύκλους σαν το σκύλο που κυνηγάει την ουρά του..
  • neumaa @ 01.07.2012 15:05
    παντως ζουρ πρεπει να εισαι ατομο με αρκετα ανεπτυγμενο το θρησκευτικο συναισθημα  με την ευρεια εννοια  παντα!!!     και δεν μπορω παρα να το σεβαστω...
  • Journey @ 01.07.2012 15:08
    Ένα απλό παράδειγμα που μπορεί να δώσω χωρίς να αισθανθώ οτι αρχίζω τα πολύ προσωπικά μου:
    Γνωρίζοντάς με κάποιος, εύκολα διαπιστώνει οτι δεν έχω καμμία σχέση με την ύλη. Καμμία, σε κανένα επίπεδο.
    Δεν προσέχω τα ρέστα ποτέ, δεν κρατάω αποδείξεις, δεν αποταμιεύω, μου είναι αδύνατον να προγραμματίσω κάτι οικονομικά και να μου βγει, ποτέ δεν αποσκοπω σε αμοιβές-ανταμοιβές κλπ. κλπ. κλπ.
    Έλα όμως που τόσο άλλα ντ αλλων συμπεριφορά έχει αρχίσει με τα χρόνια να βγαίνει με άσχημο τρόπο...εκτός αυτού, αν δει κανείς το γενέθλιό μου, θα διαπιστώσει οτι μου είναι σημαντικό να έχω κτήσεις/αποκτήσεις ή έστω ένα στοιχειώδες συμμάζεμα.
    Επειδή είμαι και ανυπάκουη ( LOL) και πέφτω στα ίδια λάθη συνέχεια, μου βγαίνει ως εξής.
    Αν πρέπει να τακτοποιήσω κάτι πρακτικό και δεν κάνω ( επειδή δεν θέλω, δεν μπορώ, βαριέμαι,μ ξενερώνω, χαλιέμαι) και προτιμώ να θρέψω τον πάντα απαιτητικό μου 9ο ή 5ο ( καταλαβαινετε τι εννοω) θα μου πάνε όλα στραβά. Στην αρχή, η προειδοποίηση είναι λάιτ. Αν δεν τη λάβω υπ όψην, ξανάρχετε πιο σοβαρή. Αν και πάλι δεν τη λάβω, γίνεται ακόμα πιο σοβαρή κοκ.
    Στο τέλος, μου βγαίνει άκυρο αυτό που με ελκύει να ασχοληθώ και με αποτραβά από όσα πρέπει να κάνω.
    Αν τελικά αποφασίσω να ασχοληθώ μ αυτό που πρέπει και το βγάλω εις πέρας ή το οργανώσω, τότε, μου ανοίγουν και οι πόρτες που μου έκλεισαν στα άλλα θεματάκια.
    Απλό? Όχι ...η φυσική του Χάους ασχολείται με κατι τέτοια
  • libra24 @ 01.07.2012 15:16
    Πάντα πίστευα ότι η φυσική έχει στενή σχέση με τη μεταφυσική!!
     
     
  • libra24 @ 01.07.2012 15:16
  • libra24 @ 01.07.2012 15:33
    Εμένα αυτό που μου συμβαίνει είναι όταν δεν έχω υπομονή και αντί να αντιμετωπίσω τις καταστάσεις κυνηγάω την ασφάλεια μου τότε έρχεται μια σφαλιάρα από το σύμπαν και μου τα κάνει όλα μαντάρα...Αυτό έχω παρατηρήσει....
  • neumaa @ 01.07.2012 15:45
    εμενα παλι οπως και της ζουρ χτυπανε καμπανακια   στην αρχη σιγανα που ομως σιγα σιγα δυναμωνουν  αν δεν αλλαξω τακτικη   κι ενω τ ακουω   εκει εγω   αγυριστο κεφαλι και μετα φυσικα τα λουζομαι...  
  • moody @ 01.07.2012 16:01
  • Journey @ 01.07.2012 18:20
    Ο κάθε γενέθλιος έχει δικιά του γλώσσα, γιαυτό και υπάρχει η δυνατότητα "event" στα καλά προγράμματα αστρολογίας. Βάζεις σε ένα χάρτη 2-3 γκραντ γεγονότα και παρατηρείς πως εκφράζονται στο χάρτη, κοινώς, μαθαίνεις τη γλώσσα του..
    Το αυτό συμβαίνει και με τον καθένα μας, υπάρχει διαφορετική αποτίμηση των συνιστωσών ενός χάρτη, άλλη αντίδραση, διαφορετικη΄ευελεξία στα πράγματα.
    Παράδειγμα, η neumaa επεσήμανε ένα έντονο θρησκευτικό αίσθημα που διαφαίνεται σε μένα. ΟΚ, αυτό, με διαφοροποιεί από άλλα Κριάρια, ναι, αλλά βάλε οτι είμαι του 3ου δεκανού, βάλε τον ωροσκόπο μου, την τοποθέτηση του κυβερνήτη του και το τι συμβαίνει στον 9ο μου και αυτό δεν φαίενται παράξενο. Έτσι, ένα άλλο Κριάρι με την ίδια σελήνη κλπ θα έχει άλλες προτιμήσεις/αντιδράσεις κοκ

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...