παρακαλώ περιμένετε...

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΩ

  • Magneto @ 14.10.2011 11:28
    Έχεις Ποσειδώνα στον 7ο?
  • Magneto @ 14.10.2011 11:28
    Στον 12ο έχεις τίποτα? στον 8ο?
  • newflame @ 14.10.2011 11:39
    Είπαμε όταν αγαπάμε συγχωρούμε...αλλά από τα γραφόμενά σου μέχρι στιγμής Ζυγέ φαίνεται ότι έχει πάει περίπατο η αυτοεκτίμησή σου !!!! Είναι δύσκολο να το λες σε κάποιον που ψάχνει να βρει τις ισορροπίες του και εσύ ήδη βρίσκεσαι σε κακή ψυχολογία κατά πως φαίνεται...αλλά είναι και ο μόνος τρόπος για να ελπίζεις σε μια υγιή σχέση!!! όλα αρχίζουν και σταματούν με τον αυτοσεβασμό μας!!! Πρέπει να αγαπήσεις και λίγο τον εαυτό σου! Καλή σου μέρα!!!  
  • black mamba13 @ 14.10.2011 11:46
    Συμφωνω με newflame. Ρε συ  ζυγακι κοψε ασε την κλαψα και την αυτολυπηση και παρτο αλλιως..
  • pufibar @ 14.10.2011 12:28
    Και να φανταστείς ότι νόμιζα ότι μόνο εγώ κάνω έτσι όταν χωρίζω.......Αχ!!!!! Δεν είναι ένας τελικά ......Είναι πολλοί........Χρόνο....Δώσε χρόνο.....στον εαυτό σου.
  • Elina_gr @ 14.10.2011 12:37
    κουραγιο...απλα καταλαβαινω τον πονο σου... 
  • Kavouras @ 14.10.2011 12:42
    Όλοι φαντάζομαι έχουμε νιώσει προδομένοι ή απογοητευμένοι από
    μία αγάπη που τελικά δεν ήταν αυτό που έδειχνε ή έστω αυτό που θέλαμε να δούμε.
    Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι και αυτό που εγώ τουλάχιστον έχω καταλάβει είναι
    ότι αν δεν πέσεις δεν νιώθεις τη χαρά του να ανεβαίνεις ξανά! Δώσε χρόνο στον
    εαυτό σου... και σκέψου πως και εσύ αυτό θα συμβούλευες ένα φίλο σου
  • nnsydr44 @ 14.10.2011 13:06
    μπα ..από την αποτοξίνωση είναι..όσο για το χθεσινό σχόλιο, -ψυχρή εκτελέστρια-ας μη τα ρίχνουμε όλα στους άλλους γιατί ψυχροί εκτελεστές υπάρχουν πολλοί αυτό που πρέπει να μας προβληματίζει είναι γιατί τους μαζεύουμε στη ζωή μας, έτυχε ή πάμε γυρεύοντας, και αν πάμε γυρεύοντας να βρούμε τι κάνουμε λάθος(συνήθως χαμηλή αυτοεκτίμηση, πόνος για λάθος ανθρώπους κτλ). Αλλά δεν είσαι σε φάση να τα ακούσεις..ζήσε το στερητικό σύνδρομο, και τα ξαναλέμε!
  • blueina @ 14.10.2011 14:11
    υπομονη κανε..οπως ολοι μας...
  • blueina @ 14.10.2011 14:12
    εγω μετα απο μια τετοια πτωση σαν τη δικια σου εκανα απολογισμο γαι το τι ατομα θελω πια διπλα μου...ατομα με συναισθημα και τασεις να δινουν στους αλλους..μονο αυτοι σε νιωθουν ....φιλια
  • sgouromallousa @ 14.10.2011 14:28
    Kαλα να παθεις που εμπλεξες με μικροτερη σου ΕΝΤΕΚΑ χρονια!
    Τί περιμενες δηλαδη? Γαμο?
    ΛΛΛΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ
    Επιπλεον ... πρεπει κατι να μην πηγαινει καλα επανω σου οταν γραφεις οτι τρια χρονια που τα χατε σε κερατωνε διαρκως και εσυ την συγχωρουσες!
    Ειλικρινα δεν βρισκω ΤΙΠΟΤΑ το νορμαλ στο σκεπτικο αυτο!
    Και για να ξερεις....
    Αυτο που νιωθεις για την κοπελα. ΔΕΝ ειναι ΑΓΑΠΗ!
    Η αγαπη απεχει ΕΤΗ φωτος απο αυτο που βιωνεις.
    Ειναι πληγωμενος εγωισμος, ειναι μαζοχιστικη συμπεριφορα εκ μερους σου και σαδιστικη συμπεριφορα εκ μερους της, σε επαναλαμβανομενο κυκλο. Τωρα ''γουσταρεις'' με τρελα και κορδελλα να ερθει η τυπισσα να σε ''μαστιγωσει'' και παλι για να νιωσεις ΕΣΥ καλα!
     
    Νομιζω οτι πρεπει να πας σε γιατρο.Χρηζεις ψυχολογικης-ψυχιατρικης-ψυχαναλυτικης υποστηριξης!
    Και να ελεγα οτι εισαι 15 χρονων ? Εισαι 36 ΕΤΩΝ!!!!
    ΟΟΥ Γκαααααντ!
  • Shark @ 14.10.2011 15:01
    Δεν γελαμε με τον πονο του αλλου γιατι οτι κοροιδευουμε το λουζομαστε στην πορεια....
     
    ευχαριστω
  • Epique @ 14.10.2011 15:01
    Καλά,τα ΕΝΤΕΚΑ (sic) xρόνια διαφοράς ειναι όντως πολλά,..αλλά όχι για να πεφτεις και λιπόθυμη απ΄το σοκ.!!!
    Ζυγέ, παρτο αλλιώς,λέμε!Αν δε γουσταρεις να το πάρεις αλλιώς,γιατί αυτό σε φτιάχνει στο φινάλε,απολαυσε τη μίρλα και το δράμα σου ,όπως του αξίζει.Καλη συνέχεια,σε καθε περιπτωση.
     
  • ice @ 14.10.2011 15:06
    κανεις δεν πεθανε απο αυτο... ακομα και ο Ρωμαιος με την Ιουλιετα απο λαθος συνεννοηση "πηγανε"....... 
  • kruoleon @ 14.10.2011 15:08
    ΠΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΞΑΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ! ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ???? ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΗΖΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑ??? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΕΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ! Η ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕ ΝΑ Π......ΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ .......                                                 ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Ν`ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΣΠΙΤΙ Η ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ?????                             ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΟΛΟ ΑΥΤΟ
  • pisces1112 @ 14.10.2011 15:24
    Νικολάκη έχεις κινητοποιήσει όλο το Stardome...μέλη που γράφουν μια φορά το χρόνο "τρέχουν" να σε σώσουν..ενώ παίζει soundtrack το "Γκάζι" της Βίσση παράλληλα...
  • eirinivav @ 14.10.2011 15:55
    Otan katalaveis poso xrono exases apo th zwh sou tha einai arga...
  • starboy @ 14.10.2011 16:07
    Φιλε νικο ειναι δυσκολο να μη το σκεφτεσε ,εγω μπορω να σου δωσω δυο συμβουλες μονο  
    πρωτον:κανε συνεχεια πραγματα για να απασχολησε ,απο νοικοκυριο ,μεχρι και τι δουλεια σου μεχρι και βαψιμο το σπιτι η λουστραρισμα τα επιπλα 
    δευτερον:βγαινε οσο πιο πολυ μπορεις εξω με τους φιλους σου κ πιες και κανα τσιπουρακι δεν κακο στην αναγκη ζητα τους να σου ριχνουν κανα χαστουκακι να συνερχεσε 
    διοτι φιλε μου αυτα παθαινει οποιος συγχωρει αυτα που συγχωερεσες εσυ (τωρα διαβασα τα χθεσινα σου) τωρα εμαθες με τον ασχημο τροπο ποτε πρεπει να στελνεις καποιον στο διαολο για να μη σε πατησει οπως και πολλοι αλλοι 
    ασχολησου λοιπον με τον εαυτο σου και τη δουλεια σου και τραβα ενα μεγαλο χ σαυτη
  • dragonlady @ 14.10.2011 16:27
    Όλοι τα  περάσαμε...Ψηλά  το  κεφάλι  και  πάμε  παρακάτω. Τα  11 χρόνια μικρότερη  δε  σημαίνουν  κάτι  και  εμένα  11  με  περνούσε. Τα πισωγυρίσματα  δε  βοηθάνε ,  μόνο  χρόνο  χάνεις  , γιατι στα  ίδια  καταλήγεις.  Η αγάπη  σε  περιμένει  εκεί  έξω , βγες και  ξετρύπωσε την.
     
  • vanakidio @ 14.10.2011 16:28
    Εγω ειμαι 2 μηνες φιλε μου Νικο μακρια απο τον ανθρωπο αυτο αλλα καταλαβα πως πρεπει να χω και λιγη αξιοπρεπεια για να ξαναριξω τα μουτρα μου.....Μπορει να βραζω και να καιγομαι ακομα και μετα απο τοσο καιρο αλλα βραχος.....Δυσκολο πραγμα οι ανθρωπινες σχεσεις και δεν αρκει να θες καποιον/α πολυ...!!!! ))
  • astropeleki @ 14.10.2011 18:02
    δεν εχω καταλαβει τι παιζει,ο,τι βγει απο τα συμφραζομενα,οπότε 2 πραγματα εχω να πω:
     
    1.Συμφωνω με τον ψάρακλα shark-οοοο,τι μα οοοοο,τι κοροϊδευουμε,ερχεται μια μερα που το λουζομαστε!Νόμος....προσεχτε.
     
    2.Δεν εχει υπαρξει χειροτερο πραγμα απο τον Κρονο στα λιονταρια...ακομα κλαιει το συμπαν  γι'αυτον και εκφραζουμε την αμεριστη συμπαρασταση μας στα γατιά.Ο,τι και να μας πει καποιος εδω μεσα,δε θα μας συγκινησει περισσοτερο.
  • sgouromallousa @ 14.10.2011 20:49
    Φιλε Σαρκ ΟΠΩΣ εχω πει ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ εδω και κυριως σε εσενα, η οποια απαντηση μου σε προσωπικα θεματα ειναι με βαση δικων μου εμπειριων.
    Αρα το ''λουσιμο'' που αποκαλεις εσυ, το χω βιωσει πρωτα μεχρι το πετσι μου και ακομα παρακατω και γινεται κομματι του χαρακτηρα μου.
     
    Και δεν γελασα με τον πονο κανενος.
    Γελαω με την τραγικοτητα της καταστασης.
  • Shark @ 15.10.2011 12:18
    Φιλε Νικο επειδη σε εχω συμπονεσει τα μαλα...ακου το κοματακι και πραξε τα δεοντα
     
    http://www.youtube.com/watch?v=2R0Grc7xPJg
  • mr_Mister @ 15.10.2011 13:23
    Αχ ρε παίδες... Πρώτον μιλάτε, σε ενα αστρολογικό σάιτ, χωρίς να ξέρετε τον αστρολογικό χάρτη του ανθρώπου. Fail μεγάλο. Δεύτερον ο καθένας δίνει συμβουλές σύμφωνα με τα προσωπικά του βιώματα, κοινώς ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του. Ο Νίκος δεν είναι εσείς, ούτε εσείς ο Νίκος.  
     
    Τρίτον δεν πέφτει λόγος ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να κρίνει τις πράξεις του, εστω και αν σε μια στιγμή αδυναμίας θέλησε να μοιραστεί τα (δυσβάστακτα για αυτόν) συναισθήματά του. Σε μια ομάδα που τελικά τον αντιμετωπίζει σαν αγέλη! Λέτε να ΜΗΝ τα ξέρει όλα αυτά και να περιμένει από ΕΜΑΣ να του ανοίξουμε τα μάτια? Και τέταρτον - τα 11 χρόνια δεν είναι ηλικιακή διαφορά. Όταν ο άντρας είναι 51 η γυναίκα είναι 40! 
     
    Από κει και πέρα, θα πάρει κάπου ένα χρόνο να ξεπεραστεί όλο αυτό το πράγμα και η πρώτη ανάκαμψη ξεκιναει γύρω στο δίμηνο. Κι η παρηγοριά που χρειάζεται ο Νίκος είναι ότι από τη μεριά του έκανε το σωστό, πρόσφερε ενα ανεκτίμητο δώρο σε αυτή την κοπέλα, δώρο ζωής, καθώς και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να πετάξει εκεί που ήθελε χωρίς αλυσίδες. Εκεί πρέπει να ζητήσει την παρηγοριά εστω κι αν δεν ήταν αυτός που καρπώθηκε τους κόπους των πράξεών του. Η πραγματική αγάπη έτσι επιτάσσει και έτσι λειτουργεί. 
  • Journey @ 15.10.2011 13:32
    Μίστερ ^ 2 τα λέω και τα ξαναλέω αυτά { όχι με τον δικό σου σικάτο τρόπο βέβαια } και cheers!!! μου αρέσει κάθε φορά που επαληθεύω οτι τα ΙΙμιά είναι φίλοι μου
  • Infernal @ 21.10.2011 23:48
    "Δεν εχει υπαρξει χειροτερο πραγμα απο τον Κρονο στα λιονταρια"
     
    Eμενα μου λες...

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...