παρακαλώ περιμένετε...

Απόγνωση...

  • vicky23 @ 27.04.2011 12:03
    geia soy!!! mhn apogohteyesai.... oti kai na symbainei o xronos ta giatreyei ola!!! den kserw polla ki egw astrologika na sou pw.... akoma analuw to diko mou xarth...... mporei na niw8eis sa na sai se adieksodo twra alla proxwrontas 8a th breis thn akrh!!! mhn apelpizesai!!
  • rena980 @ 27.04.2011 12:07
    Μια από τα ίδια .... Απόγνωση εις το τετράγωνο akiko! Genn;huhka 23-09-1980 13.45, τους τελευταίους μήνες ήρθαν τα πάνω-κάτω στη ζωή μου( γάμο ετοίμαζα, χωρισμός ήρθε )
    και δεν μπορώ να συνέλθω ....Κρόνια επιρροή? Μακάρι να μην ήμουν άσχετη κι εγώ κ να μπορούσα να ....μας βοηθήσω! Κουράγιο.....
  • akiko @ 27.04.2011 12:11
    Το ξέρω,vicky23,όλα περνούν κάποτε και γενικά βλέπω πάντα αισιόδοξα τη ζωή αλλά ξέρεις,χρειάζομαι-κ όχι μόνο εγώ φαντάζομαι-μια σανίδα σωτηρίας για να μην πέσω κ στα τάρταρα..Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως,καλή τύχη στη δική σου ανάλυση!! =)
  • akiko @ 27.04.2011 12:13
    Όλοι οι ζυγοί τελικά τα ίδια περνάμε...rena980,εύχομαι να περάσει όσο το δυνατό πιο ανώδυνα η όλη κατάσταση..τι να πω..το πες κ συ...κουράγιο,ζυγάκια!!!
  • liontarakimou @ 27.04.2011 12:33
    orea!eseis ti nomizete mono oi zygoi ta pernane? eixa ton krono sto zwdio mou...meta perase ston oroskopo mou! k twra einai ston zygo....ekei pou exw tin selini mou k tin afroditi mou...egw ti na pw ..... pou tosa xronia parea me ton krono paw...
     
     
    oloi travame loukia ...telika avtos o kronos den afinei tpt or8io! 
    gamo etimazes rena? tetia epoxi????????me ton krono apo pano sou?xa! k egw to perasa!ara den itan gia sena olo avto...kati alo se perimenei
    kane ipomoni.... na figei k ola kala 8a pane! 
  • ΑΛΦΑ @ 27.04.2011 14:33
    VI1980,   ο μόνος λόγος  που επεμβαίνω στην συζήτηση είναι για να ανατρέψω την λανθασμένη εντύπωση των γραφομένων σου.
    Κατʼ αρχάς λυπάμαι πολύ πού βίωσες μια τόσο θλιβερή απόλυα. Το απεύχομαι για όλους μας κάτι τέτοιο!
     
    Αυτό που θα ήθελα να πω, είναι ότι η επιστροφή του Κρόνου δεν θα πρέπει να συνδέεται με τέτοια τραγικά συμβάντα, αλλά και με σκληρές καταστάσεις ή δυσκολίες στην ζωή. Αντίθετα, το άτομο (ιδιαίτερα στην πρώτη επιστροφή) συνειδητοποιεί τον ρόλο του στην κοινωνία και παίρνει την θέση του μέσα σε αυτή. Κινητοποιείται εσωτερικά να επαναπροσδιοριστεί και να τοποθετηθεί στιβαρά, απέναντι στις κοινωνικές επιταγές αλλά και στο σύνολο της πορείας της ζωής του. Αναλαμβάνει τις ευθύνες του.
      
    Η επιστροφή του Κρόνου σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός κύκλου εμπειριών στη ζωή μας. Η πρώτη επιστροφή είναι γύρω στα 28 μας , η δεύτερη στα 56 και η τρίτη -αν υπάρξει- γύρω στα 84, όπου και συμπίπτει με την πρώτη επιστροφή Ουρανού. 
     
    Αν το σκεφτεί κανείς, θα δει ότι κατά την πρώτη επιστροφή , στα 28 μας,  είναι η ηλικία που αρχίζει να φαίνεται τι και πόσα έχουμε καταφέρει επαγγελματικά.  Τι και πόσα έχουμε καταφέρει στις προσωπικές μας σχέσεις. Υπάρχουν σκέψεις γάμου και απόκτησης παιδιών. Μια τάση να υπάρχει το υπόβαθρο της ωριμότητας για ανάληψη ευθυνών. 
     
    Σαφώς και ο Κρόνος σχετίζεται με περιορισμούς και απόλυες, όπως έπεισες είναι συνδεδεμένος με την έννοια του χρόνου. Σαφώς και η συμμετοχή του σε τέτοια τραγικά συμβάντα είναι αρκετά πιθανή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο Κρόνος  ή μόνο ο Κρόνος, αν το θες. Μία τέτοια ανατροπή των θεμελίων της ζωής σου θέλει συμμετοχή γωνιακών οίκων...  Θέλει αντίστοιχες ενδείξεις στον προοδευτικό χάρτη, και στα βασικά συστήματα πρόγνωσης.
     
    Θα ήταν καλό να αποκατασταθεί η λανθασμένη εντύπωση ότι ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που μόνο δεινά μας φέρνει. Κάθε άλλο! Για παράδειγμα, αν ο Κρόνος ήταν ισχυρός ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, δύσκολα θα έφτανες στην διάλυση του γάμου. Αν βρεις εργασία με μία καλή διέλευση Κρόνου,  τότε το πιο πιθανό είναι να μείνεις σε αυτή για καιρό και να ανέρχεσαι αργά, αλλά σταθερά με κόπο και προσπάθεια. Αν την ίδια εργασία την έβρισκες με Δία, τότε θα ήταν ευχάριστη και πιθανά να αμειβόσουν καλά, αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να σου εγγυηθεί ότι θα έμενες σε αυτή για καιρό, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της ιεραρχίας.
    Επίσης, μία διέλευση Κρόνου, είναι η στιγμή να δούμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτές, με σκοπό την καλυτέρευση είτε του εαυτού μας, είτε της ζωής μας, είτε της επίλυσης κάποιου προβλήματος που αναβάλαμε για χρόνια.
    Ο Κρόνος δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο «κακός» από ότι είναι όλοι οι εξωκρόνιοι πλανήτες (Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας) . Και ίσως σας φανεί παράξενο ή και ανήκουστο, αλλά από κανένα τραγικό συμβάν που έχω δει μέχρι τώρα, δεν απουσίαζε μία αρνητική όψη Δία. Ο Δίας είναι η επέκταση και η επέκταση δεν υπόσχεται ότι θα είναι μόνο για το καλό. Ο Δίας είναι εμπλεκόμενος σε κάθε μεγάλης διάστασης κακό.
     
    Καλή συνέχεια.           
       
  • rena980 @ 27.04.2011 14:45
    Χωρίς να γνωρίζω από αστρολογία,μιλώντας καθαρά εμπειρικά κ στηριζόμενη στο συναίσθημα των τελευταίων μηνών ,νομίζω πως έχει δίκιο η ΑΛΦΑ ...Με την επιρροή του Κρόνου ταρακουνήθηκα, είδα πως είχα βαλτώσει και είχα αμελήσει τη σχέση μου, είχα κρυφτεί σε έναν παρατεινόμενο ανήλικο ρόλο κ χρονοτριβούσα για το παρακάτω βήμα...που τελικά ήρθε από μόνο του κ δεν ήταν ευχάριστο!Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνειδητοποίησα την ευθύνη μου κ ελπίζω να πήρα το μάθημά μου για το μέλλον- προσπαθώ να επανορθώσω κ για λάθη μου, δεν ξέρω αν αποδώσει ...αλλά αυτό νιώθω να κάνω αυτή τη στιγμή ....
  • zouan @ 27.04.2011 15:23
    Έτσι νώθω και εγώ αγαπητή akiko, μα οτι και να σου συμβαίνει τώρα αν είσαι γεννημένη το 1990 τι ακριβως φοβάσαι καλή μου? 
  • ΑΛΦΑ @ 27.04.2011 16:09
    VI1980,  στο πρώτο σου ποστ ήσουν ελαφρώς επιθετική ή απλώς ταραγμένη. Εντελώς ορατό αυτό δε, από το τελείωμα "Μη μου λες λοιπόν για όψεις".   Πίστεψέ με, χωρίς κανένα λόγο.
     
    Από το ίδιο το ποστ κατάλαβα ότι εξακολουθείς να μην κατανοείς την λειτουργία του Κρόνου. Στο ποστ μου ποτέ δεν ανέφερα ότι ο Κρόνος είναι τιμωρός και λειτουργεί ανταποδοτικά, τύπου μάχαιρα έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις. (μπορείς να το διαβάσεις αν θέλεις ξανά, εκεί είναι). Δικαίως έχεις αυτήν την εντύπωση για τον εν λόγω πλανήτη. Αυτά γράφονται και αυτά διαβάζεις συχνά. Τις λανθασμένες επανεκδόσεις μιας κοντόφθαλμης εμβάθυνσης και θεώρησης της λειτουργίας του πλανήτη.
    Αυτές οι απόψεις\ερμηνείες , είναι αστρολογικά αποκυήματα ηλεκτρονικού εμπορίου και καμία σχέση δεν έχουν με την ουσία της αστρολογίας.
     
    Δεν υπάρχει καμία ανταποδοτική μαγεία στο ζήτημα του Κρόνου. Δεν σηκώνουμε τα χέρια λέγοντας ότι με θέρισε ο Κρόνος και δεν είχα κάνει τίποτα. Αυτή η κακοδαιμονία επικρατεί μόνο επειδή ο Κρόνος σχετίζεται με τις προσπάθειές μας στο πέρασμα του χρόνου και αν οι προσπάθειες δεν ήταν αυτές που θα έπρεπε να είναι, μοιραία έρχεται η ώρα να το αντιμετωπίσουμε. Το ίδιο θα συμβεί και στην θετική του πλευρά με το να τις καρπωθούμε.
    Μέσα στην μηχανή του κιμά της ημιμάθειας, κοτσάρουμε και μια καρμική υπόσταση στον πλανήτη και γράφουμε κατεβατά αμπελοφιλοσοφίας. Μην μπερδεύεσαι από την αστρολογία του παπαγαλισμού.
     
    Ολοκληρώνοντας να σου διευκρινίσω ότι οι δεσμοί Σελήνης δεν είναι πλανήτες αλλά σημεία. Τα σημεία αυτά λοιπόν, έχουν μία ιδιαίτερη σημασία και τα μελετάμε ξεχωριστά. Το ότι είχατε με τον σύντροφό σου αμοιβαία όψη Κρόνου σύνοδο βόρειου δεσμού, σημαίνει ότι είχε ο ένας να μάθει πολλά από τον άλλο και να αποτελέσει ο ένας για τον άλλο έναν καθοδηγητή και δάσκαλο στον δρόμο του προς την εκπλήρωση του βορείου. Είναι όψη που συναντάμε σε συναδέλφους... επαγγελματικούς φίλους... Μεταξύ πατέρα παιδιού... δασκάλου μαθητή... Ανθρώπων που μπορεί τη σχέση μας να την χαρακτηρίζει μια σχετική απόσταση...
    Για τις σχέσεις με τους δεσμούς κοιτάμε πιο προσωπικούς πλανήτες, όπως Ήλιο. Σελήνη, Αφροδίτη, Άρη σε όψη με δεσμούς.
    Μου την αναφέρεις για παράδειγμα ύπαρξης του Κρόνου, αλλά αυτό το παράδειγμα δεν μας λέει κάτι. Ούτε η Αφροδίτη στον ωροσκόπο μας λέει κάτι πέρα από την άσκηση γοητείας και έλξης. Ούτε ο Άρης λέει κάτι καθοριστικό,  ούτε οι υπόλοιπες όψεις που αναφέρεις. Αλίμονο. Για να υπάρξει γάμος, κάτι θα σας ένωσε...
    Αλλά δεν μου ανέφερες αυτό που εγώ εννοούσα, δηλαδή έναν Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ήλιο, την Σελήνη ή την Αφροδίτη? Τον ωροσκόπο ή το μεσουράνημα. Την ύπαρξη του Κρόνου σε καθοριστικό σημείου του ωροσκοπίου ή της συναστρίας. Όψεις με τα φώτα και τους γωνιακούς. Αυτά κοιτάμε στην συναστρία. Τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε...
     
    Καρμική σινάφια έχουμε με όλους τους ανθρώπους που ερχόμαστε σε επαφή στη ζωή μας και από ότι δείχνει η ιστορία, η κολλητή σου φιλενάδα είναι πιο πολύ στο κάρμα σου από τον πρώην σύντροφό σου. Ακόμα και κάποιος ανοιχτός εχθρός μπορεί να είναι στο κάρμα σου χωμένος ως το κόκαλο, αν αυτός κινητοποιεί την εκπλήρωση του βορείου σου. Άσε την μελέτη των δεσμών για το επόμενο στάδιο. Είναι τεράστιο το κεφάλαιο αν θέλεις πραγματικά να το κατανοήσεις και δεν θα το καταφέρεις αν δεν έχεις εμπεδώσει πρώτα τα υπόλοιπα.
     
     
    Στην φράση σου "Μη μου λες λοιπόν για όψεις", απαντώ: Σου λέω όψεις γιατί είμαι σε θέση να σου λέω για όψεις και γιατί επιθυμώ να μοιράζομαι την γνώση με τους συνανθρώπους μου. Αν όμως δεν το θέλεις, δεν θα το επιχειρήσω ποτέ ξανά μαζί σου.   
     
     
  • ΑΛΦΑ @ 27.04.2011 16:44
    Κανείς δεν είναι γκουρού και όλοι γερνάμε μαθαίνοντας. Ο απόλυτος κάτοχος της αλήθειας δεν γεννήθηκε ακόμα.  Οπότε μπορούμε να είμαστε όλοι χαλαροί.
     
    Η αλήθεια είναι ότι με στεναχωρεί η εντύπωση που σχηματίζουν τα μέλη, ότι έρχομαι να ταράξω τα γαλήνια, αλλά κατά τα άλλα λιμνάζοντα νερά των δεδομένων σας. Η αιτία ύπαρξης ενός αστρολογικού site είναι η ανταλλαγή γνώσης και δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αντίδραση όταν αυτή προσφέρεται με καλή διάθεση από κάποιο μέλος.
     
    Δεν έχω την διάθεση να κάνω σε κανέναν την έξυπνη. Αν υπήρχε λίγη περισσότερη αστρολογική γνώση, θα ήταν κατανοητό ότι το προσφέρει ένας ιχθύς, με όποιο τρόπο μπορεί, είναι κάτι που τον ευχαριστεί βαθειά.
     
    Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν υπήρξε ποτέ θέμα για να το λύσουμε. Όλα καλά!   
  • ΑΛΦΑ @ 27.04.2011 17:01
    magneto, η αναισθησία σου όπως και η ισχυρογνωμοσύνη σου μαζί με την αδιαλλαξία που σε διέπουν, είναι παροιμιώδης!
    Ωστόσο η ειρωνεία και η άκαιρη παρέμβασή σου εκεί που δεν σε σπέρνουν, ήταν εντελώς περιττή.  
     
    Με την vi1980, βρήκαμε την άκρη μας μια χαρά!
     
    Μη φοβού Μαριάμ, δεν θα σου πάρει κανείς τα σκήπτρα.
     
  • absolutego @ 27.04.2011 17:17
    ΑΛΦΑΑΑΑΑΑΑ!!! Έλα εδώ σε μένα μάνα μου, τάραξε τα δικά μου λιμνάζοντα νερά! Άσε τους άλλους στην κοσμάρα τους και δώσε τα φώτα σου σαν ψάρι που είσαι που θες να προσφέρεις ανιδιοτελώς! Εγώ τα ψάρια πάντως να το πω, γενικά δεν τα καταλαβαίνω, αλλά όμως πραγματικά δεν έχω γνωρίσει ούτε ένα που να μη θέλει να προσφέρει και το βρακί του ακόμα και στον πιο άχρηστο άτομο! Κυρίως μάλλον στα πιο άχρηστα άτομα
    Λοιπόν στο θέμα μας τώρα... Έχεις να μου πετάξεις καμιά ιδέα για συναστρία ο Κρόνος του ενός να πέφτει πάνω στον Ωροσκόπου του άλλου και ο Ήλιος πάνω στην Αφροδίτη και το Βόρειο Δεσμό του άλλου? Σε ευχαριστώ
     
  • ΑΛΦΑ @ 27.04.2011 17:24
    Έτσι το βλέπεις εσύ magneto. Και είναι γνωστό ότι ο καθένας βλέπει ότι θέλει να δει. Ότι καταθέτεις εισπράττεις.
    Σε προκαλώ να πάς και να δεις όλα τα ποστ που έχω γράψει επειδή το ήθελα, και τις αντιδράσεις από κάτω. Δεν φταίω εγώ που παρακινούμε να γράψω όταν η στρεβλή εντύπωση μου βγάζει μάτι και έχω την πρόθεση να αποκαταστήσω την αλήθεια, ώστε το άτομο να μην μείνει με την λάθος εντύπωση. Τόσο απλό.
     
    Και στην τελική, λίγη ευγένεια στον άνθρωπο που έχει -αντικειμενικά- απείρως μεγαλύτερη γνώση από την δική μας και  μπαίνει στον κόπο να μοιραστεί τις όποιες γνώσεις του, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν ε;  Αντίθετα είναι ένδειξη παιδείας και αγωγής.  
     
     
     
     
  • Journey @ 27.04.2011 17:25
    Στην επικοινωνία κανείς δεν κάνει χάρη σε κανέναν.
    Ο καθένας καταθέτει αυτό που θέλει και μπορεί.
    Ο καθένας εισπράττει δε, αυτό που θέλει και μπορεί.
    Αυτήν είναι η φύση της διάδρασης και περιγράφεται υπεροχα με το σύνθετο επί+κοινωνώ ,και ακριβώς αυτή η φύση είναι που μας; δίνει την ελευθερία να καταθέτουμε , να αποδεχόμαστε, να επιδρούμε , να αντιδρούμε, ή να απορρίπτουμε.
    Η κατάθεση και οι προθέσεις, η αποδοχή και οι προθέσεις κλπ είναι  η φύση του δικού μου πεδίου και τα παρατηρώ με μια άλλη οπτική.
    *
    Επειδή το συγκεκριμένο πεδίο σήμερα με τρέχει απλά σας ήρθα κάπως ουρανοκατέβατη και φεύγω τρέχοντας.
    laters ισως
     
     
     
     
  • Journey @ 27.04.2011 17:31
    Να προσθέσω μόνο οτι εγώ, από αστρολογία , κορμί [ ]
  • ΑΛΦΑ @ 27.04.2011 17:57
    absolutego , μάλλον γνώρισες κλασικά ψάρια! Και μόνο που είσαι Λιοντάρι (από τα καλύτερά μου στο θέμα χαράς και γέλιου)  με ωροσκόπο Σκορπιό (τραβάτε με κι ας κλαίω...) , θα σου απαντήσω όσο καλλίτερα γίνεται, αφού σου ξεκαθαρίσω ότι είναι μια απλή ερμηνεία όψεων και καμία σχέση δεν έχει με την συνολική ανάλυση μιας συναστρίας.
     
    Ο Κρόνος του Α σε σύνοδο με τον ωροσκόπο του Β προσώπου, δημιουργεί μια προϋπόθεση για σχέση διαρκείας. Μην πάει το μυαλό σου σε τρυφερότητες και αγαπούλες. Ατυχώς το πρόσωπου που έχει τον Κρόνο (ας πούμε  το Α) , ασκεί μια περιοριστική επίδραση στο πρόσωπο του ωροσκόπου (ας πούμε το Β).
    Το Β νιώθει ότι καταπιέζεται και περιορίζεται από το Α. Το Α με την σειρά του, βλέπει πολύ καθαρά τι είναι αυτό που χρειάζεται αναδόμηση στην ζωή του Β. Το Α παρακινεί το Β και το συμβουλεύει επίμονα να κάνει πράγματα για τον εαυτό του και την ζωή του. Στην αρχή το Β μπορεί να δυσανασχετεί, αλλά το σίγουρο είναι ότι η επίδραση του Α στη ζωή του θα είναι καταλυτική και υπέρ του. Τα άτομα Α και Β αποκτούν μεταξύ τους μεγάλη υπευθυνότητα και ουσιαστικό ενδιαφέρον που δύσκολα πτοείτε από τις δυσκολίες της ζωής.
    Όσο πιο ανώριμο είναι το άτομο Β, τόσο περισσότερο θα ταιριάξει με το Α. Όσο πιο ώριμο είναι  το άτομο Β, τόσο περισσότερο ως αποπνικτικό και δεσποτικό θα βιώνει το άτομο Α.
     
    Η σύνοδος Ήλιου\Αφροδίτης είναι πραγματικά μία όαση για κάθε είδους σχέση! Τα άτομα απολαμβάνουν το ένα την ύπαρξη και την συντροφιά του άλλου. Υπάρχει παιχνιδιάρικη ζεστασιά, θαυμασμός, καθαρή αγάπη, αποδοχή, διασκέδαση...  Είναι όψη που μπορείς να την βρεις σε εραστές αλλά και σε επιστήθιους φίλους. Είναι ίσως μια όψη που μπορεί να κάνει δύο φίλους αντίθετου φίλου να τους περνά από το μυαλό και κάτι παραπάνω. Είναι αδιάφθορο, ειλικρινές, αυθόρμητο και πηγαίο συναίσθημα χαράς και αρμονίας.
     
    Φώτα (Ήλιος-Σελήνη), αλλά και προσωπική πλανήτες όπως η Αφροδίτη, όταν έρχονται σε επαφή με τους δεσμούς Σελήνης, τότε αυτό είναι μία επιπλέον ένδειξη συμβατότητας.
     
    Αυτό που πρέπει να δεις κυρίως όμως, είναι το Ηλιοσεληνιακό δίπολο, τους ωροσκόπους και την οικοθεσία. 
  • ΑΛΦΑ @ 27.04.2011 18:16
     Magneto,   αγνοείς τις βασικές αρχές ευγένειας και κατάφερες να μου γίνεις από ενοχλητική μέχρι αντιπαθής, μόνο επειδή είσαι μια επίμονη παραφωνία στα αρμονικά μου στάνταρτ είτε αυτά είναι σωστά, είτε λάθος. Παρενοχλείς το πολιτισμικό μου γίγνεσθαι. Πώς να στο πω με λόγια απλά; Είσαι ενοχλητική, με τον τρόπο που γίνεται ενοχλητικό ένα κουνούπι την ώρα του καλοκαιρινού ύπνου.
     
    Κάνε μου μια χάρη σε παρακαλώ...  Μην ασχολείσαι με την πάρτη μου. Για μένα, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχεις. Πράξε κι εσύ το ίδιο, να χαρούμε τα οφέλη μιας τέτοιας αρμονίας.
    Παρενοχλείς το πολιτισμικό μου γίγνεσθαι.    
  • absolutego @ 27.04.2011 18:17
    ΑΛΦΑ, αφού θα ήθελα δημόσια να ανακοινώσω ότι σε προσλαμβάνω για την προσωπική μου αστρολόγο, μασέρ και σεφ να σου πω ότι τα ηλιοσεληνιακό δίπολο είναι αντίστροφα και για τους δυο. Δηλαδή ο Α παρθένος με σελήνη στο λιοντάρι και ο Β λιοντάρι με σελήνη στην παρθένο. Παίζει μία σύνοδος μακρινή βέβαι αλλά υπάρχει. Τραγικό? Επίσης να σου πω και το πιο τραγικό που βλέπω σε αυτή τη συναστρία? Ενώ ο Α ρίχνει τον Κρόνο του πάνω στον Ωροσκόπου του Β, ο Β ρίχνει στον Ωροσκόπο του Α τον ήλιο του! Δηλάδη ο Β τρώει πακετάρα με τον Κρόνο του άλλου, αλλά ο Α κερδίζει πόντους με τον Ήλιο του άλλου φάτσα κάρτα στη μάπα του!! Ήμαρτον δηλαδή....
    Τέλος πάντων δεν είναι ανάγκη να επεκταθείς, ούτως ή άλλως είσαι μέσα σε όλα!! Να μου πεις πότε μπορείς να ξεκινήσεις και αν προτιμάς να σου κολλάω ΙΚΑ ή να σου ανοίξω χαρτιά στο ΤΕΒΕ.
    Να σαι καλά!
     
  • ΑΛΦΑ @ 27.04.2011 18:30
    absolutego , τίποτα από όσα έγραψες δεν ήταν τραγικό. Όλα ήταν ισχυρές ενδείξεις συμβατότητας. Απείρως ισχυρότερες από τις προηγούμενες όψεις. Να το ζήσεις και να το απολαύσεις!
     
    ΥΓ: Παρακαλώ. Δεν ήταν δα και κάτι τρομερό.   
  • polysemy @ 27.04.2011 18:41
    akiko υπομονή! κι εγώ πέρασα παρόμοιες καταστάσεις τους περασμένους μήνες, επιλογές που έκανα, αποφάσεις που πήρα, που έδειχναν σωστές αλλα με κράτησαν πίσω απο τα προσωπικά μου όνειρα...
     
    Τέλος πάντων, δεν σου γράφω για να κλαφτώ...
    ήθελα απλά να σου παραθέσω κάτι που σκέφτηκα και μ έκανε να πάρω δύναμη για να ξεκινήσω απ την αρχή!
     
    Βλέπεις λοιπόν ένα καρδιογράφημα υγειούς ατόμου και καθώς ακούς τον ήχο που κάνει το μηχάνημα στο peak των καρδιακών παλμών, σκέφτεσαι οτι όλοι μας προσπαθούμε να είμαστε πάνω, ψηλά, χαρούμενοι, πετυχημένοι και πριν καλα καλά πέσουμε, ξανανεβαίνουμε γισ να κρατηθούμε στη ζωή.
    Κι όλα αυτά μέχρι το καρδιογράφημα να γίνει μια γραμμή, το τέλος, ο θάνατος.
     
    Ετσι κι εγώ σκέφτομαι, πέρασε πια, πόσο πιο χάλια μπορείνα γίνει..ώρα ν ανέβω λίγάκι προς τα πάνω...
     
    Οπως βλέπεις κι εγώ είμαι στο σημείο που αναλύω τον χάρτη μου ακόμα...σαν ωροσκόπος Ζυγός όμως έχω να δηλώσω οτι το πέρασμα του Κρόνου είναι όντως σκληρό, αλλα μαζοχιστικά υπέροχο, γιατί αναπλάθεσαι και αναγκάζεσαι να χρησιμοποιήσεις κομμάτια του εαυτού σου που πριν αγνοούσες!
     
    Καλό ανέβασμα στην κορυφή λοιπόν
  • polysemy @ 27.04.2011 18:45
    Α! Α! Magneto depon please! thanks. 
     
  • ΑΛΦΑ @ 27.04.2011 18:50
    Tessy1969, πολύ γλυκό εκ μέρους σου.  Σʼ ευχαριστώ!
     
    Polysemy,  σωστός σε όλο το σκεπτικό σου!
     
  • polysemy @ 27.04.2011 18:58
    thank you ΑΛΦΑ!  Σωστό λάθος, προσωπικά με βοηθάει πολύ.
  • manini @ 27.04.2011 19:33
    αυτός ο Κρόνος είναι μεγάλη υπόθεση.... πονάει πολύ... αλλά μετά είσαι σίγουρα σε καλύτερη πορεία στην ζωή σου από ότι πριν. Το θέμα είναι ότι πονάει πολύ!!!!! 
    Όμως ως προς τα όσα γράφτηκαν παραπάνω...βρε παιδάκια... τι γίνεται.. είναι απαραίτητο κάθε τρεις και λίγο να γίνονται παρεξηγήσεις? χάνει την μαγεία του το θέμα... Σας φιλώ.. φιλικά... παράπονο εκφράζω...όχι παρατήρηση...
  • vicky23 @ 27.04.2011 19:36
    ακικο ολοι περασαμε και περναμε τις φασεις μας και στα λεω απο εμπειρια.... να θυμασαι οτι μετα τη βροχη παντα θα βγαινει ξανα ο ηλιος.... κανεις ομως δε μας υποσχεται πως δεν θα ξαναβρεξει.... αλλωστε χωρις τη βροχη δε θα εκτιμουσαμε τη ζεστασια και τη λαμψη του ηλιου..... περασα και εγω πολλα και ακομα δεν εχω συνελθει αλλα ολοι μας εχουμε απιστευτη δυναμη μεσα μας να το θυμασαι....
     
    οσο για τη λογομαχια της αλφα με τη μαγνετο που παρατηρω συχνα πυκνα θα ηθελα να σχολιασω.... μαγνετο για πρωτη φορα νομιζω βρεθηκε ανθρωπος να σου απαντησει..... δεν ενιωσα ομως ωραια βλεποντας το.... νιωθω πως ηταν πολυ σκληρες καποιες κουβεντες ακομα κι αν ηταν σε ενα σαιτ.... νομιζω πρεπει να ξερουμε που να σταματαμε..... κ εσυ βρε μαγνετο ολο στην κοντρα... σας κοβω να εχετε και οι 2 πολυ αρη στα ωροσκοπια.... και καυστικο λογο.... σορρυ αν εθιξα κανεναν δεν ειχα τετοιο σκοπο.... απλα δε μπορω να κρατησω τισ σκεψεις μου κρυφες!!
  • ΑΛΦΑ @ 27.04.2011 19:36
    Αφού είστε δύο με ωροσκόπο Ζυγό, δεν μου μένει παρά να γράψω δυο λόγια της παρηγοριάς.
    Tessy και polysemy , αυτό που βάλλεται αυτή την στιγμή στη ζωή σας είναι ο άξονας 1ου - 7ου  δηλαδή προσωπικότητα-σχέσεις.
    Στην ουσία ο Κρόνος  διέρχεται τον 1ο  οίκο και είναι περίοδος περιορισμών και δυσκολιών σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Ο λόγος που ακόμα και οι σχέσεις γίνονται δυσβάστακτες κάτω από την επιρροή αυτής της όψης, είναι γιατί στην αστρολογία λειτουργούν όλα διπολικά και απέναντι από τον 1ο  είναι ο 7ος  που είναι οι "άλλοι" στη ζωή μας και ο τρόπος που σχετιζόμαστε μαζί τους.
     
    Είναι λογικό με τον Κρόνο στον 1ο  να ερχόμαστε αντιμέτωποι με το δυσλειτουργικό κομμάτι του εαυτού μας και οι συγκυρίες να μας αποκαλύπτουν τα σφάλματά μας. Είναι μια περίοδος που μας πιάνει η τάση να θέλουμε να απομονωθούμε από τους άλλους  και είναι πιθανό μέχρι την έξοδο του Κρόνου από τον 1ο  οίκο μας, να έχουμε βγάλει από την ζωή μας κόσμο που προηγουμένως δεν είχαμε την δύναμη να το κάνουμε.
    Σίγουρα θα μας ξεβολέψουν οι καταστάσεις και θα κλιθούμε να αναλάβουμε ευθύνες ή να πληρώσουμε παραλήψεις του παρελθόντος.
    Όλα μοιάζουν να καταρρέουν, όπως συμβαίνει με κάθε διέλευση εξωκρόνιου πλανήτη από γωνιακό οίκο (γωνιακοί είναι οι 1,4,7,10 ). Αυτό συμβαίνει γιατί από μία τέτοια θέση, σχηματίζει αντίθεση και τετράγωνα με όλους τους γωνιακούς οίκους.
     
    Έτσι, προκύπτουν προβλήματα στην εργασία, οικογένεια σχέσεις αλλά και στην αυτοεκτίμηση και την ζωτικότητα του ατόμου. Είναι περίοδος εσωστρέφειας, σκληρής εργασίας και αυτοκριτικής, αλλά και περίοδος οικοδόμησης γερών θεμελίων για την ζωή.
     
    Αλλά επειδή όλα εν σοφία εποίησαι, κατά έναν παράξενο τρόπο, υπό την επιρροή του Κρόνου αποκτούμε μία σκληρότητα και μία συναισθηματική αντοχή που μπορεί να εκπλήξει και εμάς τους ίδιους. Αν Κρόνος σε γωνιακούς οίκους ήταν ηλεκτρονικό παιχνίδι, θα έλεγα ότι είναι η στιγμή που αλλάζουμε πίστα.
     
    Είναι εποχή που η απόχρωση της ζωής είναι γκρίζα και σκιερή, αλλά και περίοδος να γλύψει κανείς τις πληγές του και να καταμετρήσει τις απώλειες στη μάχη της ζωής. Να καταστρώσει το καινούργιο του σχέδιο αν χρειάζεται και να είναι έτοιμος να δουλέψει μακροπρόθεσμα πάνω σε αυτό. (εγώ τον τρώω στον 7ο . Χάλι μαύρο! ) 
     
    Κουράγιο αδέλφια!
     
  • polysemy @ 27.04.2011 20:56
    @Αλφα 
    Ευχαριστώ πολύ! Οντως ισχύουν πολύ αυτά που λες..τόσο καιρό απομονώθηκα απο τους πάντες και προσπαθούσα να φτιάξω ένα καινούριο σχέδιο... Είμαι πολύ χαρούμενη που το έκανα γιατι κατέληξα σ αυτά που θέλω εγω...έφυγε ο θόρυβος απο τους γύρω. 
     
    P.S. Αλφα τί ωροσκόπο έχεις?
     
    @Magneto: I really love your spamming! (παππούδες με ή χωρίς αλτσχάιμερ?)
    P.S. To depon μου ?
  • polysemy @ 27.04.2011 21:22
    Να σου ζήσουν!!! Μακάρι κι εμείς να φτάσουμε τόσο  και να τα χουμε 400..κι ας έχουμε και επιστροφή Ουρανού! χεχε 
    Ω! καλή ταινία, την έχω δει! Βασικά εμένα μ άρεσε, αλλα με χάλασε λίγο ο πρωταγωνιστής...πετριμένω feedback! (εμ δεν ήταν ωραίος, έμ έπαιζε και χάλια)
    εγω θα δω το 127 ώρες...
    καλή μας διασκέδαση χαχα
  • moisture666 @ 27.04.2011 21:30
    magneto...les alh8eies.
     
  • Charline @ 27.04.2011 21:31
    listen to this one! http://youtu.be/WMbuZSfV41w
  • akiko @ 27.04.2011 21:49
    vicky23, έχεις μεγάλο δίκιο και εγώ αδίκως παραπονιέμαι μιας κ υπάρχουν κ χειρότερα.. 
    Σας ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε με το θέμα μου είτε ως γνώστες της αστρολογίας είτε ως "συμβουλάτορες".Λυπάμαι για το γεγονός,όμως,που υπήρξε κάποια λεκτική ένταση,δεν ήταν απαραίτητο.Όλες οι απόψεις δεκτές από οποιονδήποτε!
    @ΑΛΦΑ: από ό,τι έχω καταλάβει ξέρεις αρκετά περί αστρολογίας.Αν μπορούσες να μου πεις κάτι πιο συγκεκριμένο με βάση τα στοιχεία που έδωσα στο post,θα σου ήμουν πολύ ευγνώμων!!! 
    Ευχαριστώ κ πάλι πάρα πολύ για το χρόνο σας!Να είστε όλοι καλά!!! =)
  • polysemy @ 27.04.2011 22:03
    @magneto: καλα δίκιο έχεις για την ηλικία, κι εγω προτιμώ το ζήσε έντονα, πέθανε νέος!!! 
    Ρε άσε μπαζάκι τρελό, μικροκαμωμένο και χώρις κάτι psychiasmeno στο μάτι...όπως έχει ο Juakin Phoenix ας πούμε...

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...