παρακαλώ περιμένετε...

Πλανήτες σε Αδυναμία

  • kokopuff @ 02.08.2010 17:36
    ενταξει τωρα τα παραλες.. ειμαστε ξεχωριστα ταλαντουχοι και μοναδικα ανεπαναληπτοι στην διεθνη παγκοσμια επιστημονικη κοινοτητα   , αλλα κοκκινιζω με τετοια λογια.. 
    αχαχαχα
     
    για να μας βγαλει παρακαλω την χολη του καποιος-καποιος για τον Αρη στον Ταυρο.  Και τον Δια στην Παρθενο.
  • astropet @ 02.08.2010 17:51
    Κόκο, η κοπέλα είναι καινούρια και δεν ξέρει τι καθαρματάκι είσαι! Δεν θα μας διώχνεις τον κόσμο, χαχα!
     
    Θα τοποθετηθώ επί του θέματος, αλλά λίγο αργότερα, να κάνουμε καμιά δουλειά πρώτα.
  • kokopuff @ 02.08.2010 17:56
    αντε αστρο περιμενουμε εναγωνιως.  φλεγομαστε για την τοποθετηση σου. 
  • astropet @ 02.08.2010 17:59
    Τι κάθαρμα είσαι! Καλά ρε, δεν θα πω τίποτα, θα σε αφήσω στην άγνοια, να δεις εσύ!
  • kokopuff @ 02.08.2010 18:03
    αστρο , εεεελα βρε... αφου με ξερεις..  
    αμα γραψεις θα σου πω και ανεκδοτακι . παντως με το που ανεβασω ποστ συμμορφωθηκαν  ολοι. ποιος ειμαι εν τελει.
  • NoBalance @ 02.08.2010 18:03
    ήρεμα παιδιά, ήρεμα, στη φυλή των Ζυγών είμαστε, χαλάτε την αρμονία, ντροπίς!
     
    koko, σε συμπάθησα ήδη. Astro, λυπήσουμε το noobaki που ψάχνω όλη μέρα να βγάλω άκρη επί του θέματος καθότι έχω 4 τέτοιους ζωή να χουνε. Έχω Ερμή στη Παρθένο, πώς θα με αφήσεις έτσι με την απορία? Σου κάνει καρδία?
  • kokopuff @ 02.08.2010 18:11
    τι σου κανει η συνοδος αφρο-ηλιου ε ? ΧΑΧΑ 
    by the way , ο ερμης σε παρθενο (και διδυμο) ειναι πολυ ισχυρη θεση για επικοινωνια.
    Τα ατομα αυτα λατρευουν την επικοινωνια και γενικα εχουν ταλεντο σε γραπτο και προφορικο λογο. Και ο αστρο στην παρθενο εχει ερμη... ναι βρε αληεια αλλα μην γελας ,το ξερω οτι ειναι οξυμωρο , αλλα θα σε ακουσει κ μετα δεν θα μας απανταει. Δρακουμελ ειναι.
  • NoBalance @ 02.08.2010 18:18
    χαχαχα, οκ.
    Ναι, το διάβασα σήμερα αυτό, καθότι ο Ερμής είναι ένας απο τους δύο πλανήτες που είναι σε "σωστή" θέση στον χαρτή μου, αν και ανάδρομος. Και αυτό το έχω απορία πώς επιρρεάζει τη φάση, αλλά ένα-ένα, αυτό θα το πιάσω άλλη μέρα, μη μας πάρουν με την παντόφλα ακόμα δεν ήρθαμε :]
  • Journey @ 02.08.2010 18:24
    Καλά, αν βρείτε ορθόδρομο Ερμή να μου το ανακοινώσετε επειγόντως..
    Δεν ξέρετε τί τραβάω  για να βρω πότε είναι σε ορθή πορεία για να στριμώξω αγορές και μετακινήσεις..άντε καλέ τώρα 
     
  • Journey @ 02.08.2010 18:26
    Τι έγινε astropet,γιατί  να μην λερώσουμε το χαλί των ζυγών? Γιατίιιιιιι? Είναι προστατευόμενο είδος?
    Όλοι σ αυτό το πόστ παρακαλώ [ ποιοί όλοι?? 3 και ο Παφ μέιναμε]
  • astropet @ 02.08.2010 18:40
    Α, εφόσον έχεις Ερμή στην Παρθένο θα σου απαντήσω οπωσδήποτε! Μη στενοχωριέσαι, και μόνο απ'αυτό σώζεσαι! Ο καημένος ο κόκο τι να πει, που δεν έχει ούτε μια κυριαρχία, ούτε μια έξαρση, χάλι μαύρο...
     
    Σοβαρά τώρα... Συμφωνώ απόλυτα με τη βιβλιοθήκη. Οι πλανήτες έχουν μια συγκεκριμένη φύση, η οποία αναδεικνύεται σε συγκεκριμένα ζώδια. Δεν μπορείς να βάζεις τον Δία στα ζώδια του Ερμή ή τον Ερμή στα ζώδια του Δία. Δεν θα ξέρουν τι να κάνουν.
     
    Αλλά, εκείνο που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι το αν η αδυναμία ή πτώση κάποιου πλανήτη μας θα μας στοιχίσει ή όχι, θα πρέπει να το δούμε σε σχέση με τον υπόλοιπο χάρτη. Δηλαδή, αν έχω Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και ωροσκόπο Ζυγό, τι να τον κάνω τον Άρη στον Κριό; Κι ας είναι στο σπίτι του. Ο Άρης θέλει μια ντομπροσύνη, μια ευθύτητα, τα λέει χύμα και τσουβαλάτα ή κατά άλλη άποψη έχει έλλειψη τακτ. Ανοίγει το στοματάκι του και όποιον πάρει ο χάρος. Δεν είναι τυχαίο που ο Άρης κυβερνάει το διαζύγιο. Αν εμένα βασικός μου στόχος είναι η αρμονια και η διπλωματία, οι σχέσεις (με όλους αυτούς τους πλανήτες στο Ζυγό), ένας Άρης στον Κριό μόνο προβλήματα μπορεί να μου δημιουργήσει σε αυτόν τον τομέα.Ο Άρης μου, μια χαρά θα λειτουργεί στον Κριό, θα είναι ένας θαυμάσιος Άρης, αλλά δώρον άδωρον.
     
    Ή έχω Ήλιο στον Λέοντα σε αντίθεση με Κρόνο στον Υδροχόο. Ναι, ωραία, υπέροχος Κρόνος, ο καλύτερος που μπορεί να σου κάτσει. Όταν όμως εμένα στόχος μου είναι να μάθω τον εαυτό μου και σε τι διαφέρω από τη μάζα, δεν μπορείς εσύ κύριε Κρόνε να με χώνεις βαθιά μέσα στη μάζα. Θα μου δημιουργήσεις τεράστιο πρόβλημα.
     
    Ή να έχεις Δϊα στον Τοξότη στον 2ο ας πούμε και συγχρόνως σύνοδο Ήλιου/Κρόνου στον Υδροχόο. Μπορεί να έχω το άγγιγμα του Μίδα και τα λεφτά να μου έρχονται πανεύκολα, αλλά πώς θα τα χαρώ αυτά τα λεφτά, όταν σκέφτομαι μονίμως τα παιδάκια στην Αφρική που πεινάνε; Θα καταλήξω να έχω τύψεις για την μεγάλη μου τύχη. Ο Δίας δηλαδή, θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του και όπως πρέπει. Εμένα, θα μου αρέσει;
  • NoBalance @ 02.08.2010 19:01
    Άψογος, σε ευχαριστώ, δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα και ότι και να διάβαζα σαν τεχνική ανάλυση δεν θα λειτουργούσε σαν τα παραδειγματά σου.
    Δεν μου πέρασε απο το μυαλό οτι οι Αδυναμίες αυτές θα ήταν κάτι αρνητικό ή θα επιρρέαζαν την "τύχη" μου, καθότι δεν πιστεύω σε αυτή. Απο το λίγο που έχω προλάβει να διαβάσω απο αστρολογία, το πρώτο πράγμα που κατάλαβα (και με τράβηξε εξάλλου, αλλιώς θα την είχα κάνει) είναι οτι δεν υπάρχουν καλά και κακά, εσύ τα κάνεις να είναι.
    Καταννοώ πλήρως τα δώρα άδωρα που μου περιέγραψες και φυσικά εγώ δεν είμαι σε θέση να ερμηνεύσω ένα αστρολογικό χάρτη. Σαν μεμωνομένη εικόνα όμως (αν είναι εφικτό να το δεί κανείς έτσι) ποιά πιστεύεις οτι είναι η επίδραση ενός πλανήτη σε αδυναμία σε ένα Οίκο? Κάνω αυτή την ερώτηση, γιατί εγώ χρειάζομαι αυτό το μικρό κομματάκι της γνώσης για να δώ τη μεγαλύτερη εικόνα κάποια στιγμή σε 350 φανταστικομύρια χρόνια.
    Σε ευχαριστώ και πάλι.
     
  • astropet @ 02.08.2010 19:08
    Δεν πιστεύεις στην τύχη; Ο Δϊας σου πού είναι;
  • NoBalance @ 02.08.2010 19:10
    erm.. Ανάδρομος στο Δίδυμο. Είμαι σοβαρά γιατρέ?
  • astropet @ 02.08.2010 19:14
    χαχα! Βλέπεις; Δεν λειτουργεί σωστά ο Δίας σου. Αυτό είναι πλανήτης σε αδυναμία. Το αν αυτό θα συ στοιχίσει ή όχι, θα φανεί από τον υπόλοιπο χάρτη σου.
  • Journey @ 02.08.2010 19:20
    Η έξαρση είναι - πολύ γενικευμένα καλό?
    Γιατί αν είναι, έχω Δία στον Καρκίνο και 8ο οίκο αλλά...τι να σου πω..χάλια.
    Εκτός και αν είναο ο οίκος [ 8ος] που το χαλάει γιατί δεν κάνει δυνατές γωνίες με ωροσκόπο ..
    Τι να υποθέσω?
  • astropet @ 02.08.2010 19:27
    Ένας πλανήτης σε έξαρση είναι ένας επίτιμος προσκεκλημένος. Δεν είναι στο σπίτι του, είναι σε ξένο σπίτι, αλλά εκεί που είναι θα του φερθούν καλά. Οπότε, πολύ γενικευμένα που ελς κι εσύ, ναι, είναι καλό. Όμως, ο 8ος οίκος, όπως και όλοι οι οίκοι που είναι ασύνδετοι με τον ωροσκόπο (2ος, 6ος, 12ος) είναι οίκοι αρκετά δύσκολοι στον χειρισμό τους.
  • NoBalance @ 02.08.2010 19:29
    Να τον πάω σε ένα μάστορα, ένα κάποιον ρε παιδί μου, μπάς και πάρει μπρός κάποια στιγμή.
    Οκ, οπότε το bottom line είναι  οτι ένας πλανήτης σε Αδυναμία δεν δίνει ένα σημαντικό μέρος απο τις ιδιότητες του και το οτι αν αυτό είναι θετικό ή αρνητικό εξαρτάται απο την ολοκληρωμένη εικόνα του χάρτη. Ακόμα όμως και αν το δείς έτσι, εμένα αυτό ουσιαστικά μου "ακυρώνει" 4 σημαντικούς πλανήτες: Κρόνο, Δία, Αφροδίτη και Άρη. Ο Ήλιος είναι σε πτώση Ζυγό. Οπότε τι μου μένει? Να γράψω μια επαναστατική νοβέλα για τον θάνατο και την αναγέννηση των πλασμάτων της νύχτας. Και με πρόλαβε και η πωστηλένε με το twilight, φτου..
     
    Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου Astro, πραγματικά πολύ καλά τα παραδείγμα σου, ελπίζω να σε ξαναπετύχω σε μελλοντικές απορίες (που στανταρακι θα έχω).
     
  • astropet @ 02.08.2010 19:35
    Τώρα, το να μην πιστεύεις στην τύχη είναι καλό ή κακό; Αν ρωτήσεις έναν Παρθένο ή έναν Δίδυμο θα σου πει καλό. Αν ρωτήσεις έναν Τοξότη, θα σου πει κακό. Η αστρολογία δεν κρίνει, απλά λέει τι υπάρχει στον κόσμο. Υπάρχει και τύχη, υπάρχει και ατυχία. Από κει και πέρα, το πώς ο καθένας το κρίνει αυτό και τι θέλει από τα δύο, είναι δικό του θέμα. Αλλά, γενικά, είναι λάθος να βάζουμε την προσωπική μας ιδεολογία στην αστρολογία. Να σου πω εγώ δηλαδή, έλα μωρέ, τι να την κάνεις την τύχη, πάτησε γερά στα πόδια σου και να χαίρεσαι μόνο αυτά που αποκτάς με τον ιδρώτα σου. Ως άνθρωπος, καλά κάνω, σου λέω την άποψή μου. Ως αστρολόγος όμως, είμαι πέρα για πέρα λάθος.
  • NoBalance @ 02.08.2010 20:01
    Σίγουρα, και αυτός είναι ένας απο τους βασικούς λόγους που δεν θα μπορούσα να γίνω αστρολόγος και είμαι λογίστρια. Καταννοώ αυτό που λές, αλλά η διαφορά μας είναι οτι εσύ μέσα απο την εμπειρία σου και τις γνώσεις σου έχεις μια εδραιωμένη άποψη για την αστρολογία, που σε κάνει αντικειμενικό και πιστό στην ακολουθία διαβάσματος ενός χάρτη. Εγώ μέχρι πρίν ένα μήνα, δεν ήξερα ούτε τι ωροσκόπο έχω, ούτε πότε έχουν γεννέθλια οι Κριοί, ούτε οτι ο Κρόνος έκοβε βόλτες στη ταράτσα πρόσφατα και δεν τον πήρα και χαμπάρι. Αυτή τη στιγμή, ο λόγος που διαβάζω, ο λόγος που με τράβηξε, είναι γιατί θέλω να δώ απο μόνη μου, να κατανοήσω μαθαίνοντας τις λεπτομέριες αν η Αστρολογία έχει εφαρμογή ή όχι. Γνωρίζοντας φυσικά οτι μέσα στην ασχετοσύνη μου είναι επικίνδυνο (καλά οχι οτι θα τσουρουφλιστεί και κανείς, αλλά λέμε τώρα) να επιχειρίσω να βγάλω συμπεράσματα για τον χάρτη κάποιου φίλου ή γνωστού μου, επικεντρώνομαι στον δικό μου. Φαντάσου το σαν να διάβαζα ένα νόμο για χόμπι. Θα ήξερα τον νομό, αλλά δεν θα μπορούσα να συμβουλεύσω κανένα (καθότι λογίστρια και ουχί δικηγόρος) ναι μέν γιατί δεν θα ήξερα ολα τα παραθυράκια που ξέρεις εσύ ο δικηγόρος αλλά και γιατί εγώ θα έβαζα μέσα τη προσωπική μου άποψη για την ηθική, σε αντίθεση με εσένα που θα κοίταγες να βγάλεις τον άλλον απο την φυλακή (είδες, μπορώ κι εγώ παραδειγματάκια...). Ούτε τον εαυτό μου συμβουλεύω φυσικά... Είμαι σε στάδιο απλής συγκέντρωσης πληροφοριών.
  • NoBalance @ 02.08.2010 20:20
    καλά ναι, απο λογική και επικοινωνία ποιός μας πιάνει. Στα υπόλοιπα μπάζουμε λίγο, αλλά δε βαριέσαι...
  • kokopuff @ 02.08.2010 22:07
    Ναι βγαλτε μου τωρα και ελατωματικο τον Δια μου στην Παρθενο να σας ξεκοιλιασω  ολους εδω μεσα ! αντε τωρα

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...