παρακαλώ περιμένετε...

Η χθεσινή έκλειψη και η επίδρασή της!!!

  • Shark @ 29.11.2012 13:29
    Eσυ πως το βλεπεις? Εχετε καμια επαφη με αυτον που περιμενεις η θα σου σκασει σαν φαντης μπαστουνι απο το πουθενα? Και επισης σε ποιο οικο σου ελαβε χωρα η εκλειψη?
  • thipa @ 29.11.2012 13:40
    Περιμενω να σκασει σα φαντης μπαστούνης, αλλά η συμπεριφορα αυτη ειναι η δευτερη φύση του. Ειναι ενα άτομο που όταν ζορίζεται εξαφανίζεται, αναδιοργανώνεται και επιστρεφει.

    Η έκλειψη δεν ξέρω σε ποιο οίκο με βρηκε. Πως μπορω να το δω?
  • psarina77 @ 29.11.2012 13:46
    Επειδή έπαιζε και ο ουρανός σ'αυτή την εκλειψη, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να σκάσει μύτη και από το πουθενά??
    Πολλά πρέπει να κοιτάξεις. Κοίτα και την ηλιακή σου. Και τις ενεργοποιήσεις των προηγούμενων εκλειψεων στον άξονα διδύμων-τοξότη. Και τις ενεργοποιήσεις αυτής της εκλειψης από τις διελεύσεις. 
  • Shark @ 29.11.2012 13:54
    Εμενα μου εκανε εντυπωση η ακριβεια της ημερομηνιας που σου εδωσε ο αστρολοτζερ..συνηθως δινουν 5 μερες +/-
  • piscessg @ 29.11.2012 14:15
    @thipa se poio diakekrimeno astrologo phges an de ginomai adiakrith?k an se ikanopoihse...
  • psarina77 @ 29.11.2012 14:52
    Νομίζω οτι την ημερομηνία την έδωσε γιατί εκείνη την ημέρα είχαμε τη σύνοδο αφροδίτης-κρόνου που όσο να 'ναι μιλάει για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, κι η οποία σχεδόν συνέπεσε με την έκλειψη. Αν έχεις και καμια ακμή 5ου πχ στην 6η μοιρα του σκορπιού στον γεννέθλιο ή την ηλιακή, ίσως γι'αυτό. Παντως, κι εμείς χωρίς χάρτη δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα. 
  • thipa @ 29.11.2012 14:54
    Ο αστρολογος που πηγα ειναι πολυ γνωστος και θα σου πω ονομα σε προσωπικο μηνυμα για να μην κανω διαφημιση απο το φορουμ.

    Με σοκαρισε με όσα μου ειπε. Πηγα στο γραφειο του και δεν αρθρωσα λεξη. Δε χρειαστηκε να του πω τιποτα γιατι τα ειδε όλα μονος του. Μου μιλησε για το παρελθον και τα γεγονοτα και τις καταστασεις που έχω περάσει σα να ηταν μπροστα. Δε μου επετρεπε ουτε να τον διακοπτω. Στο τελος μου ειπε οτι θα ερθει η αποκατασταση αν κάνω υπομονη. Μου ειπε οτι στις 27 νοεμβριου θα εμφανιστει και θα εμπλακουμε ξανα σε σχεση αλλα θα ειναι ενας καλος επιλογος και για τους δυο μας. Η αληθεια ειναι οτι εχω μεγαλη αναγκη αυτο τον επιλογο και τον περιμενω γιατι η ιστορια εμεινε σε ασχημο σημειο και μου ειναι πολυ βαρυ όλο αυτο. Μακαρι να ισχυει το +/- 5 μερες!!!
  • thipa @ 29.11.2012 15:14
    psarina, να σου στειλω χαρτη συναστριας να ριξεις μια ματια? εχεις διαθεση?
  • psarina77 @ 29.11.2012 15:42
    thipa, σου στειλα μηνυμα. Δες το
  • piscessg @ 29.11.2012 16:09
    entaksei @thipa s efxaristw tha perimenw...mpas k vgalw akrh....
  • falbala*** @ 29.11.2012 16:25
    an emfanistike kapou ekei konta sthn ekleipsi(5-6 hmeres prin) k an diadramatistikan metaxu sas gegononta pou na fanerwnoun oti ekleise h xananoixe to 8ema,den exeis logo n anarwtiesai..an pali exeis kairo na epikoinwnhseis mazi t,8arrw pws h provlepsi den exei pragmatopoih8ei.mono esu mporeis na xereis...pantws gia na se provlimatizei toso k an den exete epikoinwnia,nomizw pws to 8ema einai anoikto.kane ligo upomoni,giati akoma eimaste upo thn epiroia ths ekleipsis...8a htan endiaferon na mas enimerwseis ti egine telika!kali tyxi k deixe dunami oti k an ginei!
  • thipa @ 29.11.2012 17:05
    falbala*** Εδω και καιρο δεν υπάρχει επικοινωνία γιατι τσακωθηκαμε και χωρίσαμε αλλα στην ουσία όλα έγιναν για ενα εγωισμο, δηλ. δεν υπηρξαν σοβαροί λόγοι όπως π.χ. απιστία, έλλειψη συναισθημάτων κ.λπ. Απλά μετα τον τσακωμό έπαψε να μου μιλάει και να απαντάει σε μηνύματα και τέτοια. Ο ανθρωπος αυτος ειναι παρα πολυ εγωιστης και ειναι στη φύση του να εξαφανίζεται όταν υπάρχει κρίση και αργότερα που ξεχνίουνται τα προβλήματα επιστρέφει σα  να μη συμβαίνει τίποτα. Δεν ειναι απιθανο για αυτο το άτομο να εμφανιστει ξαφνικα. Δε θα ταν παραξενο. Σε 4 χρονια σχεσης, καποτε ειχαμε χωρισει κ δε μιλάγαμε για 5 μήνες. Φαντάσου!!! 
     
    Αν εξαφανσιτηκε για πάντα, θα το καταλάβω πολυ καιρο αργότερα γιατι ακόμα δεν το χω πιστεψει αυτο που έχει συμβει. Ειμαι σε μια αναμονή και μου ενισχυσε την αισθηση αναμονης ο αστρολόγος. Βέβαια η πρόβλεψή του ίσως βασίζεται και στην συμπεριφορα που ειδε οτι ειχε το ατομο στο παρελθόν. ίσως απλά να υποθέτει οτι θα εμφανστει. Αλλά η ημερομηνία 27 Νοεμβρίου, ειναι τοσο συγκεκριμένη που πλεον δεν ξερω τι να υποθέσω. Η πρόβλεψή του αυτη τη στιγμή δεν εχει επαληθευτει, Μένει να δούμε τι θα γίνει. Φυσικα θα ενημερώσω!

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...