παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η χθεσινή έκλειψη και η επίδρασή της!!!

Γεια σας συμφορουμίτες!!

Έχω μια απορία σε σχέση με την έκλειψη της 28/11. ίσως να ναι χαζό το ερώτημά μου αλλά συγχωρέστε με και δώστε ενα λέπτο απο το χρόνο σας να με διαφωτίσετε.

Απο όσα ξέρω, η χθεσινή έκλειψη, είναι έκλειψη ορόσημο που κλείνει κύκλους και οδηγεί σε ξεκαθαρίσματα και την έναρξη μιας νεας εποχής.

 Για μια προσωπική μου συναισθηματικη ιστορία, σε επίσκεψη μου σε διακεκριμένο αστρολόγο έμαθα οτι στις 27 νοεμβρίου θα επέστρεφε στη ζωή μου το πρόσωπο που με σημάδεψε τα τελευταία πολλά χρόνια προκειμένου να κλείσουν εκκρεμότητες, να λυθούν απωθημένα, λάθη και πάθη. Η επιστροφή αυτη θα ήταν για μικρή διαρκεια (1 μήνα περίπου) και θα λειτουργούσε ως καθαρση για να ξεπεράσουμε ο ένας τον άλλο και να προχωρήσουμε τη ζωή μας ξεχωριστά έχοντας κλείσει το κεφάλαιο που αφήσαμε στη μέση.

 Η πρόβλεψη δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής. Σήμερα έχουμε 29 Νοεμβρίου, έχει μεσολαβήσει η έκλειψη και αναρωτιέμαι τι μπορεί να σημαίνει αυτο?

 

Το ερώτημα είναι: Αν το πρόσωπο αυτο ήταν να επιστρέψει θα το είχε κάνει ή πριν την έκλειψη ή καθόλου?

Υπάρχει περίπτωση  η έκλειψη σα γεγονός να ολοκλήρωσε τον κύκλο της σχέσης ? Δηλαδή, ότι ήταν να γίνει έγινε και ότι ήταν να κλεισει έκελισε μεχρι τις 28 ???

Παρακαλω πείτε μου γνώμες !!!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...