παρακαλώ περιμένετε...

Black moon lilith in Cancer...

  • hesg @ 12.01.2012 15:28
    Πως μπορείς και κάνεις τόσες ώρες την μετάφραση μόνη σου και τα ανεβάζεις;
  • hesg @ 12.01.2012 15:29
    Και για την κούραση που έχεις για τα ανεβάσεις ξανά 5 αστεράκια
  • blacklion @ 12.01.2012 15:52
    όποτε μπορείς αγαπημένη λιονταρίνα, γράψε και για την λίλιθ στον ταύρο!
  • newflame @ 12.01.2012 15:57
    οκ....lilith in taurus is next
  • Journey @ 12.01.2012 16:27
    Τέλεια!! Ευχαριστούμε θερμά! Δεν μπορώ να καταλάβω πώς λειτουργούν οι βράχοι και γιατί λειουργούν όπως λένε οτι λειτουργούν.. Αν έχεις την καλωσύνη- θα την έχεις δεν μπορεί, εξήγησέ μας μερικά .
    * Τα αστέρια για τον κόπο σου βεβαίως.
  • sgouromallousa @ 12.01.2012 16:36
    Μαυρη σεληνη στον ιχθυ συνοδο με σεληνη στον ιχθυ...Πόσο τραγικο ακούγεται...?
     
     
     
  • sgouromallousa @ 12.01.2012 16:36
     
  • newflame @ 12.01.2012 17:49
    @ Jour...
    Πολύ ευχαρίστως να σου έδινα όλες τις απαντήσεις, εάν και εφόσον ήμουν η συγγραφέας του άρθρου.
    Γιατί τότε και μόνο θα είχα πρόσβαση στα στοιχεία  που προηγούνται της συγγραφής του οποιουδήποτε άρθρου.... 
    Το καλό του ιντερνετ είναι ότι μαζί με τα σκουπίδια, σου δίνει και τη δυνατότητα να αντλήσεις στοιχεία, να συγκρίνεις και να βγάλεις τα προσωπικά σου συμπεράσματα....
    Προσωπικά και με τις γνώσεις που διαθέτω, μου αρκεί ότι στα άρθρα που με αφορούν, αναγνωρίζω στοιχεία που με σκιαγραφούν. Αυτό και μόνο, αρκεί για να κάνει ένα άρθρο πέρα για πέρα αληθινό για μένα  
     
     
  • moisture666 @ 12.01.2012 18:18
    η πιο ομορφη γυναικα μαζι με την κατριν ντενεβ.
    η ναστασια ειναι υδροχοος...αν θυμαμαι καλα.
    ελα για το ταυρο τωρα......ελα λεμεεεεεεεε
     
  • GwgwOuf @ 12.01.2012 18:19
    ειχα ξαναβαλει καπου αυτο το λινκ...ειναι μια καπως "επιστημονικη" προσεγγιση της λιλιθ μιας και χρησιμοποιει στατιστικα στοιχεια -εστω κι αν το δειγμα ειναι κατα τη γνωμη μου τραγικα μικρο...αφηνει και παλι κενα.
    http://www.horusset.com/RIKB/Lillith.pdf
    απο οσα εχω καταλαβει για τη λιλιθ, ειναι δευτερευουσης σημασιας σημειο και ενεργοποιειται απο διελευσεις σε περιοδους κρισης του ατομου. δλδ θεωρητικα αν το ατομο ειναι ψυχολογικα και νοητικα ενταξει δεν μιλαμε για ενεργη λιλιθ....τωρα αυτα οσο δεν ειναι επαρκως στοιχειοθετημενα ειναι μαλλον "φεξε μου και γλιστρησα".
    εγω (ναι με τους καλους μου) τη δεχομαι ως μια πιο μεταφυσικη ή καρμικη νοτα (ρυθμιστικος και "εξισορροπιστικος" παραγοντας) στον χαρτη και βρισκω πολυ ταιριαστες τις ερμηνειες σε αυτη τη σελιδα.
    http://tribes.tribe.net/darkmoongoddesslilith/thread/a8d76b5d-4175-4e4a-b6f6-566aa0dcb407
    ο κυριος λογος που υποστηριζω τη δυνατοτητα δρασης της λιλιθ ειναι η παρατηρηση τρομερα ακραιων περιστατικων στη ζωη κοντινων μου προσωπων που συνεπεσαν με την επιστροφη της και με τα συμπτωματα που περιγραφονται στην παραπανω πηγη.
  • newflame @ 12.01.2012 18:40
    Ευχαριστώ πολύ τη φίλη που διάβασε με προσοχή το άρθρο και φρόντισε με πολύ διακριτικό τρόπο να μου υπογραμμίσει κάτι που μου ξέφυγε κατά τη δακτυλογράφηση
     
    Διόρθωση:   Η Μαύρη Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει μια διάχυτη αίσθηση ότι ΔΕΝ είναι σε θέση να φροντίσει τον εαυτό του. 
  • moisture666 @ 12.01.2012 18:54
    επισης οψεις μαυρης σεληνης με αλλους πλανητες, μονο συνοδος, τετραγωνο κ αντιθεση...οι αλλες οψεις δεν παιζουν.
    ανοχη...το πολυ μια μοιρα.
  • hannah @ 12.01.2012 19:27
    μαύρη σελήνη στην 27η μοίρα του καρκίνου στο 12ο οίκο και σε τετράγωνο με τον Δία στον Κριό...
  • GwgwOuf @ 12.01.2012 20:04
    @moist, εχουμε δει και τριγωνα να δουλευουν πολυ καλα. ομως δε "συνεργαζεται" με ολους τους πλανητες το ιδιο. για παραδειγμα ο ερμης φαινεται να μην την αγγιζει, σε αντιθεση με τη σεληνη που ακομα και ο μηνιαιος κυκλος της μπορει να ταρακουνησει ενεργοποιημενη γενεθλια λιλιθ.
    καποιοι πλανητες ειναι "ποιοτικα κοντα" της, ενω αλλοι οχι.
    "δυνατη" στο χαρτη ειναι η λιλιθ που δεχεται οψεις (οχι απαραιτητα πιεση), χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι μια "τυφλη" απο οψεις λιλιθ δεν μπορει να κανει δυναμικα ξεσπασματα (ισα -ισα). η διαφορα της λιλιθ με οψεις απο την αλλη χωρις, ειναι οτι η μεν μια εκδηλωνεται στα πεδια των πλανητων με τους οποιους σχετιζεται -οποτε διασπαται και καταμεριζεται η ενεργεια της, η δε γκαβη ειναι straight to the point...μια κι εξω. αυτη με οψεις μπορει να σιγοκαιει και να καλλιεργειται, η αλλη περιμενει μια διελευση για μπουμ.
     
     
  • moisture666 @ 12.01.2012 20:38
    Η μαύρη Σελήνη δεν είναι πραγματικό σώμα, αλλά ένα σημείο στον ουρανό
    που προκύπτει μαθηματικά. Υπάρχουν και άλλα τέτοια μαθηματικα σημεία
    στην αστρολογία. Όλα τους, έχουν ανοχή 1 με 1½ μοίρα με τους πλανήτες
    και μέχρι 2 με τον Ήλιο. Οι όψεις που εξετάζουμε είναι βασικά η σύνοδος,
    και δευτερευόντας αντίθεση και τετράγωνο. Οι «σκληρές» δηλαδή. Τρίγωνα
    εξάγωνα κλπ. δεν τα παίρνουμε υπ' όψη.
     
    http://www.stardome.gr/library/c83,%CE%97_%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7_%CE%A3%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7_-_Lilith.html
     
    σχετικα με το ποσο "δυνατος" ειναι ενας πλανητης, πιστευω προσωπικα,οτι παιζει αν ειναι ο πλανητης σε εωσφορικη φαση(πλανητης εκτος οριων) η' ασπεκταριστος.
  • moisture666 @ 12.01.2012 20:44
    το παραπανω σχολιο ειναι του μελους μιστερμιστερ
  • Journey @ 12.01.2012 21:45
    newflame, εννοείς οτι αναγνωρίζεις τη Λίλιθ σου σε σένα? Είναι πολύ σοβαρό αυτό μιας και  Λίλιθ είναι ένα ανενεργό point με επιστροφή περίπου ανά 9 χρόνια - και μιας και διαβάζω όσα λέει και η Gwgw, θα προσθέσω οτι δεν έτυχε μεν να διαβάσω κάτι για τις τρομακτικές : P επιδράσεις της κατά την επιστροφή της αλλά τυχαίνει 2-3 φορές σε όλη μας τη ζωή να ενεργοποιηθεί. και όταν το κάνει, το κάνει καλά η αλήθεια είναι Κάτι σαν το vertex   : - )
     
  • Journey @ 12.01.2012 21:50
    Εκτός αυτών, θα πρότεινα να δημιουργήσουμε ένα γενέθλιο με όσες πληροφορίες είναι δυνατόν να βρούμε στο net και να σκιαγραφήσουμε το υποθετικό άτομο που περιγράφει αυτός ο γενέθλιος..
    ... ε?
  • GwgwOuf @ 12.01.2012 21:55
    ευχαριστω που το κοιταξες!! ναι, αυτη ειναι μια απαντηση, ωστοσο δε συμφωνει με τις περισσοτερες αποψεις για τη λιλιθ. να ξεκαθαρισουμε οτι στην παραδοσιακη, κλασσικη αστρολογια αυτο το σημειο ουσιαστικα δεν εχει θεση, δεν εξεταζεται οποτε και πολυ μας ειναι αυτη η απαντηση!! οσοι μπηκαν στον κοπο να ασχοληθουν με τις ενεργειες της λιλιθ δεν υπακουουν στους νομους της κλασσικης αστρολογιας, αλλα την μοντερνας, ψυχολογικης, της καρμικης...με πιο εναλλακτικες αν θες αποψεις και πιθανως καποιοι με μια πιο πνευματικη προσεγγιση.
    απο τη στιγμη λοιπον που καποιος πραγματι θελει να κοιταξει ενα νοητο σημειο οπως η λιλιθ, ξερει πως μπλεκει ουσιαστικα με την παραψυχολογια της αστρολογιας, ζητα συγνωμη απο Πτολεμαιο, Frawley κλπ και παει πιο κοντα σε μανταμ Blavatsky και Edgar Cayce.
    Στο pdf αρχειο που εδωσα πιο πανω κανει μια προταση για το ποτε ειναι δυνατη η λιλιθ και ποτε οχι. επισης υποστηριζει οτι στους χαρτες με ενεργη λιλιθ, αυτη υποκαθιστα τη λειτουργια καποιου πλανητη με τον οποιο κανει οψη (ακομα και με εξαγωνο δινει αυτη την μεταθεση χαρακτηρα και ιδιοτητας). συνηθως παιρνει ρολο αρη αλλα και αφροδιτης, ηλιου, κρονου και σεληνης.
  • GwgwOuf @ 12.01.2012 22:03
    ζουρ, αυτα τα καταστροφικα προφανως ηταν απο αλλες πηγες...καπου καποτε ειχα πετυχει ενα αρθρο με συσχετισμο ψυχανωμαλων, ακραιων συμπεριφορων (διαφορα εγκληματα οπως πολλαπλες δολοφονιες συνηθως συνοδευομενες απο αυτοκτονια) με τη λιλιθ τους κλπ.
    οκει, ακυρο, αλλα και τα πιο νορμαλ περιστατικα παλι υποδεικνυουν αποκλινουσα συμπεριφορα
  • Journey @ 12.01.2012 22:12
    Κάτι έχουμε μπερδέψει : - )
    Σου είπε κανείς οτι και ο ίδιος ο Frawley αποπέμπει τις άλλες σχολές?
    Διαχωρίζει τα πράγματα όμως. Άλλα τα μέσα της μίας σχολής, άλλα τα μέσα της άλλης. Θέλεις Vedic ? Άσε ήσυχη τη μοντέρνα, καταπιάσου με Vedic.
    Όλοι το αντιλαμβάνται λίγοι το πράττουν , ακόμα λιγότεροι το  καταφέρνουν. Το πρόβλημα κάποιων σημαντικών εν ζωή ανθρώπων που έχουν  αφιερωθεί στην αστρολογία είναι ο άσκεφτος τρόπος, η επιπολαiότητα με  την οποία  σήμερα διαχειριζόμαστε και χρησιμοποιούμε ένα συνοθύλευμα του  λίγο από το κάθε τι με αποτέλεσμα να βγαίνει ένα Φρανκεστάιν δημιούργημα που δεν έχει καμμία σχέση με την αστρολογία.

    Εδώ φτάσαμε να αντιλαμβανόμαστε τη Λίλιθ, να τη νιώθουμε στο πετσί μας {δες τη λέει η newflame} Τέτοια αυθυποβολή των μαζών που έχει ήδη γίνει όχλος. Εκμετάλλευση  και σκοταδισμός και τα χειρότερα έπονται. Μιας και  ανέφερες τον Τζων θα σου πω οτι δεν λέει ό,τι οι υπόλοιποι για την   πορεία των ετών μετά το 2015 ..μας έχει κακά μαντάτα και τρομακτικό επιχείρημα!!
    { και το αγόρι έχει δίκιο όπως πάντα....δυστυχώς}
  • GwgwOuf @ 12.01.2012 22:27
    βασικα ο περισσοτερος κοσμος-αν οχι ολος- ταυτιζεται με την "ερμηνεια" της λιλιθ του και ειναι πολυ λογικο μιας και τα αρθρα εχουν μια πιασαρικη φραση κλειδι την οποια αναπτυσσουν. "θεματα εμπιστοσυνης", αντε? ποιος δεν εχει?, "ανασφαλεια", ελα??"εγωισμο", εχω κι εγω!.....το ιδιο τρικ και στα ζωδια και στις χαρτοριχτρες, παντου.
    και οσο και να το κανεις εχει μια γοητεια αυτο το "Λιλιθ η Μαυρη Σεληνη". σε ιντριγκαρει, γουσταρεις να το εχεις και ναι, το εχεις γιατι εισαι πολυδιαστατος ανθρωπος με γουστα και αδυναμιες.
    δεν ξερω, εγω με τη λιλιθ ειχα καταπιαστει απο την αρχη. τη βλεπω πολυ διαφορετικα και σιγουρα πιο συνθετα απο την καθε ιστοριουλα που την ντυνουν :/

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...