παρακαλώ περιμένετε...

Ηλιακή Επιστροφή

  • GwgwOuf @ 11.01.2012 23:58
    σορρυ, *να κανετε ...
  • Journey @ 12.01.2012 00:01
    Θες να κάνω ή επειδή αμφισβήτησα τη χρησιμότητα της Λίλιθ { : P : P : P } όπως περιγράφεται είτε έτσι είτε γκιουβέτσι δεν θα πιαστεί η γνώμη μου? ; D
  • GwgwOuf @ 12.01.2012 00:06
    τωρα θα διαβασω τα σχολια για τις λιλιθ, δεν εχω προλαβει να τα κοιταξω.
    οχι, 6ος-12ος με προβληματιζει περισσοτερο, το grand trine με τη λιλιθ το εγραψα περισσοτερο γιατι παιζει και στον γενεθλιο και γιατι οι εκλειψεις στο συγκεκριμενο αξονα...τζιζζ κακο!!
    btw, ποιος λεει οτι η λιλιθ ειναι παντα ενεργη? ειχα διαβασει μια πολυ ενδιαφερουσα διατριβη (!!) πανω σε αυτο...
  • Journey @ 12.01.2012 00:11
    Δεν ξέρω βρε συ..έχουμε ψιλοξεφύγει
    anyways..
  • GwgwOuf @ 12.01.2012 00:17
    horary died???????????? αδυνατον!!!!!!!!!! :0 :0 :0
    κανε το αμερικαν μπαρ, λας βεγκας, λουνα παρκ...εγω να δεις τι το εκανα... εγω βλεπω ατυχημα, καιρο στο νοσοκομειο και στεφανια, ασε ασε χειροτερα δεν το κανεις!!! χαχαχχαχα!!!!
  • Journey @ 12.01.2012 00:20
    Μπαααα, εγώ τι να πω..ας πούνε όσοι έχουν πάριε γραμμή πως δουλεύει ό,τι δουλέυει ...
    Εγώ είμαι από χωριό και ήρθα όχι για τα χαλιά αλλά για τα χάλια μου
  • GwgwOuf @ 12.01.2012 00:26
    η αναχαιτιση στον 6ο-12ο με κρονο ουρανο μεσα δεν ειναι ανησυχητικη?? εχει να κανει με υγεια....λεω τωρα εγω.....που ειμαι απο χουριο επισης........
  • Journey @ 12.01.2012 00:31
    Μπαλάκι του τένις με έχεις κάνει, κοίτα, είμαι μεγάλη γυναίκα και
    ζαλίζομαι. Τι θες? Σόλαρ , ιδιοσυγκρασία? Και τα 2 μαζί δεν μπορώ!!
    Δεν σκίζω καλσόν για τον Κούμπιτο κιόλας, αυτό που το πας? Δεν ξέρω τπτ, όσοι έχουν καταλάβει πώς δουλεύει αυτό το πράγμα και αν δουλεύει ας βοηθήσουν. Τιιιι μουλάρα που ειμαι το Κριάρι !!!!
  • GwgwOuf @ 12.01.2012 00:36
    και αφου τα θεματα ειναι σολαρ και ιδιοσυγκρασια, τι λεμε για τη λιλιθ?? χαχαχαχαχαχ!!! αναδρομισε ο πιτσιρικος? τι παιχτηκε??? κατσε, με μπερδεψες. καταλαβα σολαρ ειναι η νεα σου ασχολια και αμφισβητεις το πώς δουλευει η λιλιθ...τωρα με το τελευταιο καταλαβα δε δουλευει το σολαρ??? ω νόόόόου!!!
    σολαρ δουλευει. δε θελω προγκρεσσιον. στεγνα οπως το βλεπεις δε σε προβληματιζει?? καλα τρελη ειμαι? μονη μου σκιαζομαι?? :S
  • Journey @ 12.01.2012 00:41
    Δεν το είδα καν ! { ακόμα} πιριμινίμι κι ιρχίμιιιιιιιιι
  • Journey @ 12.01.2012 00:52
    Σόλαρ δουλεύει! Αυτό Ταρζάν, εμείς Τζέην.  Άλλα λέω εγώ.. Ανακάτεψα και τον Κθούλου. Κοίτα, δεν θέλεις να σου πω τι με κάνει ο κούμπιτο και πως στροφάρω, μην προσπαθείς να με καταλάβεις : p αδύνατον..
    Κι επειδή αυτή η ερώτηση είναι καθώς φαίνετια πολύ απλή για όσους κατάλαβαν πως δουλεέυι το σύστημα - της αστρολογίας- μάλλνο θα δοκιμάσω να πω μερικά αλλά σου θυμίζω πως είναι η ώρα πoυ  θα έπρεπε ήδη να κοιμάμαι και πως ο ύπνος θρέφει τα...μωρά ; p
  • Journey @ 12.01.2012 00:59
    Πρόσεξε ιδιαίτερα τα παρακάτω επειδή είναι πολύ επικίνδυνο να παρεξηγηθώ :
    Όλα όσα ακολουθούν δεν είναι παρά γενικότητες που θα μας βοηθήσουν να βάλουμε τα πράγματα σε μία  σειρά, αυτήν του συγκεκριμένου χάρτη  :
    Όταν ο ωροσκόπος μίας Ηλιακής επιστροφής είναι στον 8ο γενέθλιο, ναι, μπορεί να έχουμε προειδοποίηση για κάποια απώλεια είτε από το συγγενικό περιβάλλον, είτε από το φιλικό κλπ.
    Για να μιλήσουμε για κίνδυνο του ατόμου θα πρέπει και το ίδιο το σόλαρ να είναι πολύ άσχημο, και οι πρόοδοι του γενέθλιου να μας μιλάνε για κίνδυνο.
    Εντάξει? Εξετάζοντας μόνο το ένα δεν καταλήγουμε σε τέτοια συμπεράσματα.
    Αν αυτό είναι κατανοητό, πάμε παρακάτω, ναι?
     
     
     
  • Journey @ 12.01.2012 01:09
    Είμαστε ακόμα στην περίπτωση ενός  " afflicted solar return chart"
    Ακόμα και αν δεν προκύπτει κίνδυνος για το άτομο { σε συνδυασμό με τις ίδιες πληροφορίες από τις προόδους και τις δευτερεύσουσες προόδους} , όταν το σόλαρ είναι κακό μας προειδοποιεί για ασθένεια ή εξασθένιση.
    Εξασθένιση σωματική ή ψυχολογική δηλαδή αδυναμία επίλυσης προβλημάτων,. αδιαφορία για τα προβλήματα κλπ. Κόπωση που μπορεί να καταλήξει  σε υπερκόπωση. Ακόμα, working burning out φαινόμενα, κατάθλιψη από τη ρουτίνα - όλοι το έχουν στο δυστικό σημερινό πολιτισμό- ή κάποια χειροτέρευση ενός χρόνιου προβλήματος υγείας που συνήθως είναι σε ύφεση.
    Αυτά τα ολίγα και περιληπτικά για το "κακό" σόλαρ.
     
    Πάμε τώρα σε σόλαρ με ωροσκόπο στον 8ο γενέθλιο πυο όμως δεν έχει προσβολές.
    Εδώ μιλάμε για επιστροφή υλικών ή άλλων αγαθών που είτε εχάθησαν, είτε δανείστηκαν σε τρίτους, είτε θα κληρονομηθούν, είτε θα κερδηθούν.
     
    Ούτε το γεγονός του σόλαρ ωροσκόπου στον 8ο γενέθλιο, ούτε οι υπόλοιπες αντιστοιχίες σόλαρ ακμών και γενέθλιων μπορούν να μας δώσουν πλήρη εικόνα γιατί μετά θα πρεπει να δούμε όψεις σόλαρ/γενέθλιων πλανητών και τέλος να προοδεύσουμε το σόλαρ και να δούμε τις διελεύσεις, όχι ακίνητο το σόλαρ και να δούμε  διελεύσεις : P
    Όλα αυτά, 1 το βράδυ!!
     
     
     
     
     
  • GwgwOuf @ 12.01.2012 01:11
    ναι καλε! δεν παιρνουμε και τιποτα τις μετρητοις αλλωστε....αν κατι εχουμε καταλαβει ειναι οτι ολα σχετικα ειναι εκτος αν ταυτοχρονως εχεις εξετασει διεξοδικα οοοοοοοοοολες τις παραμετρους....πραγμα που πφφφ....!!!
  • GwgwOuf @ 12.01.2012 01:13
    να πω οτι ο γενεθλιος κρονος ειναι πανω στην ακμη του 7ου -10 σκορπιου, δλδ αντιθεση με ωροσκοπο.
  • Journey @ 12.01.2012 01:16
    Αυτό που παρατηρώ  είναι 2-3 πραγματάκια στα οποία θα συμφωνήσουμε - το ξέρω οτι θα πρέπει να δώσουμε βάση.
    1. Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου στον 4ο { καλά τοποθετημένος στη μέση του οίκου} σε σύνοδο και καμμένο από τον κυβερνήτη του 4ου που βρίσκεται στον οίκο του επίσης.
    2. Ο Δίας σε σύνοδο με την ακμή του 1ου.Κυβερνήτης του 8ου, σε τετράγωνο με Αφροδίτη- Ήλιο.Εντάξει, αυτό είναι και το πιο ανησυχητικό του όλου σόλαρ αλλά είναι το δέυτερο πυο θα προσέξουμε, το πρώτο είναι οι όψεις αυτών των 3 σόλαρ με τους γενέθλιους. Στενές και συγκλίνουσες παρακαλώ. Μπορώ να έχω κάποιο ριπόρτ?
    * Ο 6ος σόλαρ και 12ος σόλα σε ποιούς  γενέθλιους  ανιστοιχούν? Ο 10ς σόλαρ σε ποιόν γενέθλιο? Τι συμβαίνει με τον κυβερνήτη του γενέθλιου 10ου και του αντίστοιχου σόλαρ?
  • Journey @ 12.01.2012 01:23
    Χμ, κυβερνήτης του 10ου σόλαρ είναι ο Ουρανός. Την αντίθεση με τον σόλαρ Κρόνο εσύ της μεταμοντέρνας ; P τη λαμβάνεις? Ελπίζω όχι γιατί εκτός από τεράστια ανοχή είναι και αποκλίνουσα. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου.
     
  • GwgwOuf @ 12.01.2012 01:23
    23 παρθενου ο 12ος γενεθλιος και 16 σκορπιου ο δευτερος γενεθλιος. εχουν παρει παραμαζωμα πολλους οικους....92 μοιρες ειναι το 1/4 του χαρτη!!! :S
  • GwgwOuf @ 12.01.2012 01:27
    την αντιθεση οχι -την εχει τοσος κοσμος! το γεγονος οτι ειναι "αναχαιτισμενοι" ομως ναι!
  • Journey @ 12.01.2012 01:33
    Για τον 6ο σόλαρ που συμπίπτει με τον 12ο γενέθλιο: Αν δεν έχεις κάποια χρόνια ασθένεια μην ανησυχείς. Μία χρόνια  ασθένεια μπορεί να παρουσιάσει κάποια χειροτέρευση.
    Το πιο απτό είναι να προσέχεις τι τρως! Σε βλέπω κακομοίρα μου ή με τριγλυκερίδια στα ύψη ή με έλλειψη σιδήρου στο τέλος της χρονιάς ανάλογαμε το πόσα σουβλάκια τρως - και τπτ άλο ή με το πόσες μέρες μένεις νηστική.
    Στον 6ο βρίσκεται ο Κρόνος- κάπου πρέπει να βρεθεί και αυτός ο καϋμένος.
    Η Σελήνη είναι πολύ οριακά αλλά την λαμβάνεις στον 7ο?
    Ο 7ος σόλαρ στον 2ο γενέθλιο : Tα των εισοδημάτων σου αρχίζουν να λαμβάνουν άλλες μορφές.
     
     
  • Journey @ 12.01.2012 01:35
    Γιατί σε ενοχλούν τόσο οι αναχαιτισμένοι? Ακόμα καλύτερα λέω εγώ. Αν ένας πλανήτης είναι σε αναχαιτισμένο και δεν μας αρέσει, μια χαρά, δεν μπορεί να δράσει ..
  • GwgwOuf @ 12.01.2012 01:41
    η σεληνη ειναι 7 μοιρες απο τον 7ο, οποτε μενει 6ο πιστευω.
    γιατι δεν μπορουν να δρασουν? δρουν και μαλιστα εχουν το 1/4 του χαρτη τους στο πεδιο τους που τυγχανει να εχει να κανει με την υγεια νοσοκομεια και δεν ξερω τι αλλο!! συν οτι ο ουρανος κοπαναει τον αχρηστο τον αρουλη στον 2ο που τρωει και απο πλουτωνα!!
    εγω να σου πω την αληθεια οπως το ειδα στην αρχη ειπα ή καμια υπερκοπωση (στα μισα ειμαστε ομως δεν τη βλεπω) ή κανενα 6μηνο σε καταστολη!!
  • GwgwOuf @ 12.01.2012 01:44
    και τεραστιος δωδεκατος, κρονος 6ος, grand trine σεληνη, αρης, ποσειδωνας/χειρωνας στα νερα αληθεια μονο εντατικη μου φερνουν στο μυαλο!!
  • Journey @ 12.01.2012 01:49
    Aργκκκ!! Είμαι βραδύνους και δεν μπορώ να μιλήσω για ένα σόλαρ που δεν ξέρω τί όψεις μου δίνει με γενέθλιους : P Εσύ ξέρεις, δες και πές μου
    6 μήνες σε δωμάτιο όπου θα παίζει τα cd's του Τζων λέω εγώ! Θα βγεις από μέσα άλλος άνθρωπος. Θα ακούς χιαστί με εξωκρόνιους και θα λιποθυμάς - παυλοφικό θα είναι αυτό-
    Κράτα και το πιπεράτο. Με ακμή σόλαρ ωροσκόπου στον Ταύρο σε βλέπω να βγάζεις γούστα που δεν είχες φανταστεί ότι - θα - { ευτυχώς ο Σαρκ πήγε για ύπνο, χαχαχαχα και δεν θα δει τι γράφω }
    Μπορεί να γίνεις και προικοθήρας..Ως το άλλο καλοκαίρι, έχεις καιρό.
    Θέλω να σου τονίσω να μην δεις το σόλαρ σου ξεχνώντας το γενέθλιο- δεν παίζει αυτό - και μετά , να καθήσουμε - νωρίς όμως εεεε - ενώ θα είμαστε ατυτόχρονα ονλάιν και να κάνουμε και μία ωραιότατη μετακίνηση των βασικών τουλάχιστον. Σελήνη, ASC, MC.
    Άκου, μεγάλο τρίγωνο με λίλιθ... Τον θέλεις το γερμανό σου : P 
    Να πάω να κοιμηθώ? Άντε γιατί έσυ τις κατάλληλες επιστροφές εγω θα καταρρεύσω. Τα λέμε αύριο κορίτσι! Ντοντ πάνικ!!!!
     
     
     
     
     
  • GwgwOuf @ 12.01.2012 02:00
    μη με κραααααζειιιιιιις!!!! χιαστη με εξωκρονιους δεν μετραω, τα γιοντ ομως ναι! και τι να κανουμε, λογω του χρονιου εξαγωνου ποσειδωνα πλουτωνα πολλοι "ατυχοι" πλανητες μπαινουν στο ματι του κυκλωνα!! 
    και η λιλιθ ειπαμε δεν ειναι ενεργη απο μονη της, ουτε την ενεργοποιουν διελευσεις κλπ κλπ....ειναι αλλου παπα ευαγγελιο -αλλα εχω ανοιχτους λογαριασμους μαζι της! τι να κανω!! ασ' τον τρελο στην τρελα του!!
    ναι ειμαι αυριο...πρωινη, οποτε μπορω να μπω απογευμα
    θενκ γιου καλο  μουυυυυυυ!!! καληνυχτα!!!

έχουν γενέθλια 216 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θεολόγος, Αρσένιος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...