παρακαλώ περιμένετε...

Σελήνη στον Τοξότη....

  • sgouromallousa @ 07.12.2011 10:21
  • Librita @ 07.12.2011 13:38
    "Ο Ζυγός με Σελήνη στον Τοξότη δεν μπορεί να παραμείνει πιστός ούτε στην καλύτερή του μέρα"....Χμ...χμ....εχω αρχισει και προβληματιζομαι..

    "ένας χαμογελαστός κατά συρροή δολοφόνος, δείχνει ευχάριστος, δυναμικός και σε φλερτάρει τη στιγμή που μέσα του κρύβει ένα σκοπό, είναι αποφασισμένος και επικίνδυνος"....Χμ....εχω αρχισει και προβληματιζομαι ασχημα...βρε τι μου θυμιζει η περιγραφη...
  • Shark @ 07.12.2011 13:40
    Ο
    Ιχθύς με Σελήνη στον Τοξότη είναι κοινωνικός, δημοφιλής και ανεπηρέαστος από τη
    συνήθη φύση των Ψαριών. Δεν είναι πολύ του σπιτιού, αλλά έχει μερικές σχέσεις
    με διάρκεια. Πιστεύει στην αγάπη, αλλά τα ονόματα και τα πρόσωπα αλλάζουν
    διαρκώς.

  • Ariete79 @ 07.12.2011 13:50
  • GwgwOuf @ 07.12.2011 15:04
  • Brujo @ 07.12.2011 19:47
    Στεγνό δόσιμο ...
  • labtec @ 07.12.2011 20:32
     

     

    Οι Τοξοσεληνιασμένοι αγαπάνε την περιπέτεια, την ελευθερία και την χαρά. Σπάνια δυσκολίες μας καταβάλλουν, αφού άσχετα με το πόσο ψυχρό είναι το παρελθόν ή το παρόν, πάντοτε προσβλέπουμε σ' ένα καλύτερο και πιο φωτεινό μέλλον. Φιλοσοφημένοι γαρ πέραν του δέοντος, άκρως επικοινωνιακοί, με μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια, τις τέχνες, τα σπορ, ίσως ακόμη και την πολιτική.Οι συναισθηματικές μας αντιδράσεις χαρακτηρίζονται από τιμιότητα και μεγαλοψυχία και "δινόμαστε" απόλυτα σε αυτό που κάνουμε. Η καλή μας καρδιά, είναι το μεγάλο μας προτέρημα (όπως λέμε έξω καρδιά)αν και η ψυχή μας είναι κατά βάθος άστατη. Η φιλία είναι κάτι το πολύ σημαντικό για εμας, ίσως περισσότερο κι από τον έρωτα ή το ειδύλλιο.  Όλη αυτή η αισιοδοξία και η δοτικότητα που μας διακρίνει όμως, κάπως θα πρέπει να βρούμε τρόπο να την περιορίσουμε, καθώς μπορεί να οδηγηθούμε, λόγω επιπολαιότητας (τις πλείστες φορές), σε καταστροφικές καταστάσεις.Επίσης ο μεγάλος βαθμός ανεξαρτησίας και η αγάπη της ελευθερίας, μια αμέλεια και συχνά απερισκεψία, είναι αρνητικά στοιχεία που πρέπει να αντιμετωπιστούν.Ομως, η τίμια, ζωηρή και απλή ψυχή μας, είναι πάντα έτοιμη να γευτεί τις χαρές της ζωής, καθώς συνδυάζει τον ιδεαλισμό με το πάθος. Τέλος, λόγω του ότι η Σελήνη σχετίζεται άμεσα με τις διατροφικές μας συνήθειες, το φαγητό είναι μέρος της χαράς της ζωής και μόνο κάτω από αυτή την έννοια, μπορεί να είναι άφθονο, με τάσεις πάχυνσης. Μην ξεχνάμε πως είναι κάτω από την επιρροή του Δία. Τρώμε για να διασκεδάσουμε και να συζητήσουμε με την παρέα μας, γιατί η παρέα και η φιλία είναι ύψιστο ιδανικό για εναν που έχει σελήνη στον Τοξότη.
  • blueina @ 08.12.2011 01:28
    και ελεγα γιατι εχω αυτα τα αποτομα ξεσπασματα...
    Το
    ντουέτο Παρθένου με Σελήνη στον Τοξότη είναι λίγο σχιζοφρενικό, τρομερά
    περίεργο και δύσκολο να νοικοκυρευτεί αν δεν πατήσει τα τριάντα. Βρίσκεται σε
    μόνιμη σύγχυση. Δεν ξέρει αν πρέπει να κάνει πρόταση γάμου ή να εισηγηθεί.
  • odyssia @ 20.12.2011 10:43
    ζυγός με σελήνη στον τοξότη.....
     
    άργησα αλλά το κατάλαβα

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...