παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σελήνη στον Τοξότη....

Φεγγαρολουσμένοι ή Σεληνιασμένοι;

moon-in-taurus.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ε, δε ντύθηκα για να περάσω απαρατήρητος.

-Liberace (16 Μαϊου)

Σελήνη στον Τοξότη/ Ήλιος στον Ταύρο

 

Τα άτομα με Σελήνη στον Τοξότη είναι αθεράπευτα αντικομφορμιστές. Ίσως είναι τα λιγότερο εξημερωμένα όντα στην οικουμένη. Στον Τοξότη, το συναίσθημα επεκτείνεται υπό την κυριαρχία του Δία και οδηγεί σε μια ζωή υπερβολών. Είναι γοητευτικοί ραδιούργοι που μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε περίσταση και να εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε σχέση προκειμένου να γίνει το δικό τους. Μερικοί είναι οι πρόσχαροι γελωτοποιοί του σύμπαντος, με ελάχιστη ή καθόλου κοινή λογική.

Αυτή είναι η «προσοχή, κόσμε, βγαίνω» Σελήνη. Ακόμη και το πιο εσωστρεφές ζώδιο με αυτήν τη Σελήνη θα έχει μια τάση για ευθύνες και την ανεξαρτησία δίχως ευθύνες και την προδιάθεση να απορρίπτει τα πάντα εκτός από τη δική του άποψη. Η Σελήνη στον Τοξότη είναι συχνά αλλοπρόσαλλη, ανικανοποίητη και απρόβλεπτη. Μπορεί να γίνει τόσο αδιάκριτη σε μια συζήτηση που σε εξαγριώνει. Είναι ευφυής, απότομη, αποφασιστική και επιρρεπής σε ξαφνικά, ακόμη και βίαια ξεσπάσματα. Όπως ένας χαμογελαστός κατά συρροή δολοφόνος, δείχνει ευχάριστος, δυναμικός και σε φλερτάρει τη στιγμή που μέσα του κρύβει ένα σκοπό, είναι αποφασισμένος και επικίνδυνος.

Ο Τοξότης με Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να είναι γεννημένος διασκεδαστής που προσαρμόζεται συνέχεια στους καιρούς, όπως ο Dick Clark που ψυχαγώγησε τρεις γενιές εφήβων, ένα άτομο που παίρνει απίστευτα ρίσκα και αποτυγχάνει το ίδιο απίστευτα όπως ο Αμερικανός στρατηγός George Armstrong Custer ή ένας γοητευτικός κατά συρροή δολοφόνος όπως ο Ted Bundy.

Ο Κριός με Σελήνη στον Τοξότη βαριέται τόσο εύκολα που μην υπολογίζεις να έρθει σπίτι δεύτερο βράδυ στη σειρά.

Ο Λέων με Σελήνη στον Τοξότη σε μαγνητίζει, είναι έξυπνος, απόλυτα ανεύθυνος στον έρωτα και αντιμετωπίζει τη ζωή όπως τα μικρά παιδιά. Ό,τι πρέπει για ένα γρήγορο ξέχνα οτιδήποτε μακροχρόνιο.

Ο συνδυασμός Ταύρου με Σελήνη στον Τοξότη αυξάνει την  τάση του χλευαστικά σχόλια και σνομπισμό. Αυτά τα πλάσματα τα θέλουν όλα, εκτός κι αν τα έχεις να τους τα δώσεις, θα σε προσπεράσουν χωρίς δεύτερη ματιά.

Το ντουέτο Παρθένου με Σελήνη στον Τοξότη είναι λίγο σχιζοφρενικό, τρομερά περίεργο και δύσκολο να νοικοκυρευτεί αν δεν πατήσει τα τριάντα. Βρίσκεται σε μόνιμη σύγχυση. Δεν ξέρει αν πρέπει να κάνει πρόταση γάμου ή να εισηγηθεί.

Ο Αιγόκερος με Σελήνη στον Τοξότη αφιερώνεται στην επέκταση της περιουσίας του. Δούλεψε στο πλευρό του, μην κριτικάρεις τα μεγάλα όνειρά του και μπορεί να σε δείξουν στο Πώς Περνούν οι Πλούσιοι.

Ο Δίδυμος με Σελήνη στον Τοξότη κάνει ό,τι θέλει, συμπεριλαμβανομένου του πεσίματος στην καλύτερή σου φίλη. Τρέχα – όχι απλώς φύγε-μακριά.

Ο Ζυγός με Σελήνη στον Τοξότη δεν μπορεί να παραμείνει πιστός ούτε στην καλύτερή του μέρα.

Ο Υδροχόος με Σελήνη στον Τοξότη είναι φιλικός, γλυκός και αισιόδοξος. Γιʼ αυτό παντρεύεται ξανά και ξανά και ξανά. Κάθε αγάπη είναι αληθινή αγάπη.

Ο Καρκίνος με Σελήνη στον Τοξότη είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά του ζωδιακού. Η καλή πλευρά είναι ένας λιγότερο κατσούφης Καρκίνος που μπορεί να μιλήσει για περισσότερα πράγματα από τη Μαμά και την τελευταία του ασθένεια. Η κακή είναι ότι η περιπλανώμενη Σελήνη στον Τοξότη συχνά δημιουργεί μια κρίση μέσης ηλικίας μεγατόνων. Αυτός εδώ μπορεί να εγκαταλείψει ένα γάμο τριάντα χρόνων και να καταλήξει σε μια παραλία στην Μπόρα Μπόρα.

Ο Σκορπιός με Σελήνη στον Τοξότη θέλει να είσαι κτήμα του ενώ εκείνος έχει απόλυτη ελευθερία. Όσο πιο δύσκολα του κάτσεις τόσο πιο πολύ θα σε ερωτευτεί.

Ο Ιχθύς με Σελήνη στον Τοξότη είναι κοινωνικός, δημοφιλής και ανεπηρέαστος από τη συνήθη φύση των Ψαριών. Δεν είναι πολύ του σπιτιού, αλλά έχει μερικές σχέσεις με διάρκεια. Πιστεύει στην αγάπη, αλλά τα ονόματα και τα πρόσωπα αλλάζουν διαρκώς.

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books).

185150.jpg

 

 

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...