παρακαλώ περιμένετε...

διδυμος-λεων

  • Journey @ 15.05.2011 14:14
    Δείχνει πολύ δύσκολο άτομο, ελέγχει και εκλογικεύει πάρα πολύ για ένα αερικό.
    Από την άλλη όμως μπορεί ακριβώς ένα αερικό να τον κάνει να ξεχνιέται πιο εύκολα σε αντίθεση με άτομο πoυ θα είχε πιο "στέρεα" χαρακτηριστικά.
    Σου το εύχομαι πάντως
  • GwgwOuf @ 15.05.2011 14:15
    πωπω!!! αυτο που περιγραφεις ειναι πολυ πολυ πολυ κοντα στο συνδυασμου που ειχα με την τελευταια μου σχεση!!!
    αν δεν φρικαρει η σεληνη του στο σκορπιο απο τους πολλους διδυμους σου (εγω αυτο το επαθα..), ταιριαζετε πολυ ομορφα!!!
  • GwgwOuf @ 15.05.2011 14:38
    βασικα η Journey εχει δικιο...κι εγω ημουν πολυ απαιτητικη και ισως ανα στιγμες φασιστικη απεναντι του...δε μπορουσα να καταλαβω ολο αυτο το "κουκουρουκου" του...κροσια μου εκανε τα νευρα, αρχιζα να λεω και να χωνω....βεβαια το αφτι του δεν ιδρωνε (στην κοσμαρα του ο διδυμος!)...με τα πολλα σκυλοβαρεθηκαμε...ειναι ταιριαστος συνδυασμος οταν και οι δυο εχουν κεφια, αλλιως στην καθημερινοτητα μπορει να βαρυνει πολυ η ατμοσφαιρα...
  • Mi_Ro @ 15.05.2011 14:46
    δεν ξερω πως να τον χειριστω!! θελω να τον φερω πιο κοντα και δε θελω να τον φοβησω...δυσκολος χαρακτηρας...ενω καθε φορα μου ανοιγει την ψυχη του οταν θα βγουμε μαζι για διαφορα,οσο αναφορα το ερωτικο στοιχειο,,,δεννννν!!....αυτη η λιλιθ του κανει ολο το σκηνικο ετσι?? η απλα εγω βλεπω φαντασματα!! γυναικες ειμαστε ρε γαμωτο...δε θα του ριχτω εγω!!
  • GwgwOuf @ 15.05.2011 15:01
    χαχαχα!! μηπως να τον φτησεις λιγο να κολλησει?? τοσα σταθερα που εχει και γη στα υπολοιπα, θα κλονιστει αμα δει οτι "σε χανει"...  δωσε του την ευκαιρια να σε κυνηγησει αυτος! να δουμε τι σοι λιονταρι ειναι τελος παντων!!
  • Journey @ 15.05.2011 15:02
    @ GwgwOuf, νομίζω οτι κάνω ουσιαστικά "βήματα" τελευταία στην αστρολογία και ελπίζω σε ουσιαστικότερα μετά το τέλος Μαϊου πυο θα έχω χρόνο [ περιαυτολογώ λες?]
    @ Mi_Ro, γιατί το παίρνεις τόσο "βαρειά" ? Δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για τη Λίλιθ του, γιατί να την πυροβολούμε? Δηλ να πιάσουμε τις λεπτομέρειες και να αφήσουμε ολόκληρη Αφροδίτη στην Παρθένο? 
    Πάντως ο Άρης του στον Αιγόκερω κανοκά δεν τον κάνει κωλόστρα με την καμμία.
    Ίσως παραείναι σταθερός και γειωμένος, ίσως διανύει φάση.
    Φύση αισιόδοξη ελπίζω να σου ρθει όταν δεν το περιμένεις ..οι σταθεροί τύποι το κάνουν ξαφνικά και τα δίνουν όλα για όλα.
     
     
     
  • evelyna @ 15.05.2011 15:35
  • hermitage @ 15.05.2011 17:17
    joy and pain...
    πάντως αν ενδιαφέρεται, σίγουρα θα εκδηλωθεί
  • liontarakimou @ 15.05.2011 17:42
    atimoi lewntes! se goitevoun toso poli stin arxi! pou nomizeis vrikes ton antra tis zwhs sou.k molis perasei kanas xronon...ante geia..
  • Mi_Ro @ 15.05.2011 18:22
    προχθες βγηκαμε ραντεβου 3-4ωρων...μιλησαμε για τα πανταααααααααα!! ελεγα τωρα θα κανει κινηση μετα θα κανει τιποτα!!...τα ιδια καθε φορα!! και οκ,ελεγα στην αρχη πως με βλεπει φιλικα!αλλα μου το ειπε πως δε σε βλεπω καθολου φιλικα,και οτι περναει μια φαση τωρα κατα την οποια δε ξερει τι του γινετε,τι θελει τι θα κανει με την δουλεια με την ζωη του με με με....λιονταρι δε μου ειχε ξανα τυχει και μαλιστα με ωροσκοπο...τωρα τους μαθαινω...αλλα Journey μου,τι εννοεις με την αφροδιτη στην παρθενο???πρεπει να ανησυχω??

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...