παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πως πέθανε η Madonna

Της ελεγαν όλοι ότι δεν θα μείνει αστέρι πρώτου μεγέθους γιατί δεν σκοτώθηκε νέα-απίστευτα-ξαφνικά όπως τόσοι και τόσοι ¨μεγάλοι¨(έλβις, μέριλιν, λαίδη Ντι, κλπ)

Το Μαντονάκι λοιπόν, αποφασίζει να ...θέσει τον εαυτό της στο κοινό της. Παρέα με 2-3 κολλητούς φίλους και μπόλικες σαμπάνιες , ντυμένη κούκλα και βαμμένη εκπληκτικά, κλείνεται σε ένα δωμάτιο χτισμένο στο πάτο της θάλασσας στο οποίο η θάλασσα θα εισέλθει βίαια και καταλυτικά εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, αν δεν την βρούνε οι φίλοι, οπαδοί , φαν της. Όλο αυτό σε ζωντανή σύνδεση με τον έξω κόσμο.

"Αν με αγαπάτε πραγματικά, θα βρείτε που είμαι και θα με σώσετε."  Λέει η Ντίβα σε ζωντανή σύνδεση.Το ¨κλειδί¨για να βρεθεί το μυστικό μέρος που χει κλειστεί , είναι απλό -κατ αυτήν- και εξαρτάται απόλυτα από το πόσο καλά και πραγματικά  την γνωρίζουν και πόσο την αγαπάνε.

Οι ώρες όμως περνάνε, το Μαντονάκι πίνει σαμπάνιες για να ξεχάσει ότι σε λίγο θα πνιγεί και τότε, όταν το τζάμι του δωματίου σπάει και η θάλασσα ξεχύνεται στο δωμάτιο, εγώ ξυπνάω.

...εφιάλτης αλλά με την Μαντόνα δεν έχω και κανα ιδιαίτερο θέμα , εννοώ δεν είμαι και τρελή φαν. Απλά, είδα το όνειρο μια μέρα μετά μια συζήτηση που είχα με φίλο και έλεγα, μήπως σημαίνει κάτι: Μετά τα φθινοπωρινά όνειρά μου και την σαλάτα που χε γίνει τότε http://www.stardome.gr/tribes/leo/21357.html  με τον ζυγό σεξουαλικό αντικείμενο του πόθου μου εγώ τηρώ σιγή ιχθύος απόλυτη. Του χα στείλει ένα μέιλ μέσα δεκέμβρη να μάθει και την δική μου πλευρά, δεν μου είχε απαντήσει ποτέ, οπότε  ως Λιοντάρι που σεβεται το ζώδιό του και τον Ήλιο του, δεν  του χω ξαναμιλήσει -ξανααπασχολησει- ξαναστείλει- τηλεφωνήσει -προσπαθήσει να επικοινωνήσω ΚΑΘΟΛΟΥ.

Τις προάλλες λοιπόν ένας κοινός γνωστός έφερε το θέμα σε εμένα και  του είπε ο ζυγοκαρκίνος λεγάμενος ότι ΔΕΝ τον ενδιαφέρω καθόλου, του ζήτησε να ΜΗΝ μου λέει (ο κοινός γνωστός) πράγματα που μπορεί να με κάνουν να νομίζω ότι είναι θυμωμένος μαζί μου, γιατί δεν είναι θυμωμένος: "...και να με παρακαλάει , και γονατιστή να πέσει να με παρακαλάει και να σέρνεται, εμένα μου είναι παντελώς αδιάφορη..." είπε χαρακτηριστικά.

Οκ, ρε Μήτσουλα, είπαμε αλλά ποιος είσαι ο "θα φαρμακωθώ Τάσο, θα φαρμακωθώ μην φεύγεις;;" άσε που τόσους μήνες ΔΕΝ σου χω δώσει κανένα δικαίωμα να νομίζεις ότι θα μπορούσα ...να σε παρακαλέσω  ωσάν άλλη Χέλμη και να ..σούρνομαι στα πατώματα για πάρτη σου!!

Έπειτα του είπε ότι είμαι ...ανισορροπη , τρελή , ότι πάσχω από διπολική συμπεριφορά. Ότι ψάχνομαι και ειμαι και ψιλοτσουλίτσα (δεν ανέφερε αυτήν την λέξη, αλλά έβγαινε από τα πράγματα για τα οποία με κατηγορούσε). Ότι αν τύχει να πέσουμε στο ίδιο πάρτυ φερ ειπείν, αυτός δεν έχει πρόβλημα , να συμπέσουμε αλλά οκ, θα ναι σαν να μην με ξέρει καθόλου, σαν να του είμαι εντελώς άγνωστη.

Έπειτα ο κοινός γνωστός του είπε για μια φορά πριν κανα δίμηνο που τύχαμε να συμπέσουμε σε μία συναυλία (τον είδα από μακριά και τον απέφυγα ) και απάντησε έκπληκτος ο κύριος 'ΑΑΑ, ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ;;; και νόμιζα ότι την είδα εφιάλτη στα όνειρά μου!! Ξαφνικά ανάβουν τα φώτα, με αγριοκοιτάζει και εξαφανίζεται στο πλήθος!! Και ήταν και μόνη της μάλλον με παρακολουθούσε!!"

Πολυέλαιος και τρισέλεος Βλαδίμηρε, δυο ρημαδοεισιτήρια κέρδισα και ο συνοδός μου ήταν και ΘΕΟΡΑΤΟ παλικάρι , απορώ πως είδες μόνο εμένα! Κι ούτε λόγος βέβαια ότι τον ...αγριοκοίταξα!

Όταν μου τα πε αυτά ο κοινός φίλος αναστατώθηκα... Τότε είδα και το όνειρο με το Μαντονάκι. Μα είναι δυνατόν να πιστεύει για μένα ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, να έχει μεγαλώσει τόσο πολύ το μίσος μέσα του και να ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ για το άτομό μου;;; Είναι δυνατόν να με θεωρεί διπολική και ανισόρροπη και ότι ...τον παρακολουθώ;; Και η Μαντόνα σε όλα αυτά που κολλάει; Γιατί κολλάει, το νοιώθω!!!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...