παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Τα φθινοπωρινά όνειρα δεν πιάνουν...

...γιατί (και καλά ) πέφτουν τα φύλλα..

ΜΠΟΥΡΔΕΣ (που λέει και η Βασιλειάδου).  

Ξημερώνει  που λέτε Σάββατο β' επαναληπτικού γύρου εκλογών και από ένταση και πίεση και αϋπνία και από άγχος και όλα τα καλά, κυκλοφορώ ως ζόμπι στο σπίτι. Έχω μόλις ξυπνήσει τρομαγμένη από το όνειρο που έχω δει: δύο μεγάλα μαύρα άγρια  σκυλιά , έξω από το Πολυτεχνείο (στην Πατησίων , στο παρκάκι) με γλύφουν στο χέρι (την ώρα που κοιμάμε σε ένα παγκάκι) και ξυπνάω τρομαγμένη (ό,τι θα μου κάνουν κακό) αλλά αυτά έχουν φίμωτρο.

Σε άλλους τα σκυλιά ειναι φίλοι , σε άλλους εχθροί. Ε, λόγω εκλογών το εξέλαβα ως εσωκομματικά και λοιπά ωραία...

Κυκλοφορώ που λέτε σαν ζόμπι στο σπίτι και κάνω το μοιραίο λάθος (Νο.1)  να μπω στο fb .   Ένας φίλος που πρόσφατα χώρισε από μία φίλη μου  με έχει διαγράψει. Του στέλνω μήνυμα "γιατί"με διέγραψε (μοιραίο λάθος Νο.2 , αν ο άλλος σε διαγράψει σκασίλα σου, μην μπεις σε κόπο να ρωτήσεις) .

Απαντάει λίγη ώρα μετά ότι επειδή είμαι φίλη της φίλης μου  και πρώην του με πήρε η μπάλα. Και επειδή τον τυχαίνω σε συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή , μου στέλνει συννημένη την δακρύβρεχτη ιστορία της ζωής του για τους λόγους του χωρισμού και για να μεσολαβήσω μπας και γίνει τίποτα.

Σωστή κίνηση: κουνάς συγκαταβατικά το κεφάλι, κλείνεις laptop και πίνεις τον γαλλικό σου. Λάθος (αναδρομιασμένης αφροδίτης) : απαντάς. (όπερ μεθερμηνευόμενον  ως μοιραίο λάθος Νο.3)  Με πιάνει η σκορπιοσελήνη μου και του αρχίζω τα παρηγορητιλικια. Ποτέ , ΠΟΤΕ μην προσπαθήσετε να παρηγορήσετε άντρα. Ειδικά εσείς, κόρες. Γι αυτό υπάρχουν τα αρσενικά φίλοι τους.

Μου απαντά συκοφαντώντας μου τον κοινό (του ζευγαριού)  φίλο τους και  σεξουαλικό αντικείμενο του πόθου μου (ας τον πούμε άγνωστο Χ) ότι και καλά φταίει με την  διπρόσωπη συμπεριφορά του, για το ότι δεν μπορεί να τα ξαναβρει με την φίλη μου.  Παρερμηνεύω (ή έχει ρίξει άδεια να πιάσει γεμάτα και εγώ πέφτω σαν τσιπούρα σε ιχθυοτροφείο) στο λάθος να θεωρήσω ότι νομίζει ότι κάτι συμβαίνει με τον Χ και την αρτει χωρισθείσα κοπέλα του. (μοιραίο λάθος νούμερο 7 - πηδάω λίγα νούμερα γιατί είπαμε η παρηγοριά σε άντρα  είναι μοιραίο λάθος στον κύβο) .

Μπουρδολογώ ότι ο φίλος του (χ) τον αγαπάει και ακόμα και αν η φίλη μας τον γουστάρει (τον χ) ο χ δεν θα έκανε ποτέ τίποτα μαζί της . Μοιραίο λάθος νούμερο 8, όλα αυτά τα γράφω γλαφυρότατα και πλαθοντας σενάρια.

Μοιραίο λάθος νούμερο 9: η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, ο Δίας είναι ανάδρομος , είναι Νοέμβρης και εγώ πολύ κουρασμένη από τις εκλογές, έχω γενέθλιο ουρανό σε σύνοδο με τον ωροσκόπο μου  στο 1ο και έχω ΗΔΗ δει τα σκυλιά με το φίμωτρο στον ύπνο μου. Και τα γνωρίζω όλα αυτά. Παρά ταύτα, κάνω την ομορφιά και του γράφω μπουρδολογίες με τις οποίες επιβεβαιώνει ( ;;; ) τις υποψίες του ( !!! ) για την υποτιθέμενη 'σχέση' του χ με την ομορφη κορασίδα...

Μοιραίο λάθος νούμερο 10: στέλνω στον χ μήνυμα ότι υπάρχει 'θέμα', γνωστοποιωντας με αυτον τον τρόπο την ΠΗΓΗ  της προέλευσης του 'θέματος' (αύτή είμαι εγώ)

Τα υπόλοιπα είναι πίνακας ζωγραφικής: Γίνεται τουρλουμπούκι με τους πάντες να κλαίνε στο τηλέφωνο και να ζητάνε εξηγήσεις (μεταξύ τους) Ο χ και η κορασίδα δεν μου μιλάνε (από το Σάββατο) - η δε κορασίς αφού πρώτα μου ρίχνει ένα εξάψαλμο  μετά μου στέλνει διάφορα μηνύματα πότε συγκαταβατικά και πότε σιχτιριού. 

Μετά από  τα αλλεπάλληλα και απανωτά "μοιραία" λάθη, βγάζω την σκορπιολιονταρίνα από μέσα μου: Παραδέχομαι το λάθος μου, στέλνω και ένα γενικό "οκ, mea culpa, λιθοβολίστε με!" αλά Αντρέα  και αναμένω ΠΟΤΕ ο χ θα πάψει να το παίζει βαρύ πεπόνι. Ήδη η ορθόδρομη πια αφροδίτη μου δίνει ελπίδες.

 

Συμπερασματικά και χωρίς διάθεση ηθικού διδάγματος:Όταν βλέπεις κακό όνειρο, και νοιώθεις ότι η μέρα δεν είναι καλή, άσε τις συμβουλες και τις παρηγοριές  για άλλη φορά. Μην ανακατώνεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν γιατί όποιος πηδάει πολλά παλούκια ..την συνέχεια την ξέρετε τι παθαίνει . Και κυρίως: αν έχεις την διάθεση να ζωγραφίσεις, παρέδωσε τουλάχιστον έναν Βανγκ Γκονγκ στην Κοινωνία, να χεις τουλάχιστον να γράφεις πόστ στο stardome για το μέγεθος της σαχλαμπούχλας σου.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...