παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Οι πρώτες μοίρες των παρορμητικών

 

Όσοι έχουμε πλανήτες σε αυτές ξέραμε ότι θα έπρεπε να περιμένουμε αλλαγές με την παρουσία Κρόνου, Πλούτωνα, Ουρανού στα παρορμητικά.

Προσωπικά έχω μια σύνοδο Σελήνης-Κρόνου-Δία στο Ζυγό (4η εώς 6η μοίρα όπως έχω πολλές φορές πει) κι έναν άρη στην 11η του Καρκίνου.

απο το Γενάρη και μετά όλη μου η ζωή γύρισε ανάποδα. δε θα πω τι ακριβώς συνέβη σε αυτό το διάστημα, θα αναφέρω απλά ότι έζησα τουλάχιστον τέσσερις απο αυτές που συνηθίζουμε να ονομάζουμε "πολύ μεγάλες αλλαγές".

Ωστόσο όλα ήταν καλά. Έλεγα πως ΟΚ, όλα γίνονται για καλό, υπήρχαν άλλωστε και καταστάσεις που με ανανέωναν και για τις οποίες αισθανόμουν ευτυχισμένη παρότι είχαν το κόστος τους.

Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στη συνδυασμένη δράση κρόνου και Πλούτωνα. Το θέμα είναι πως απο τότε που ο κρόνος τεραγώνισε τον Αρη, άρχισα να νιώθω να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου. Οι εβδομάδες μετά τις 25/10 ήταν μάλλον οι δυσκολότερες που έχω ζήσει. ϊσως να μην συνέβησαν τα χειρότερα αντικειμενικά -αν και ήταν πολύ βαριά- αλλά ένιωσα να απελπίζομαι.

Αν αυτό οφείλεται στο τετράγωνο κρόνου - άρη (που ενεργοποιεί και τα τετραγωνα του Άρη με την τριπλή σύνοδο στο Ζυγό), είναι τελικά τόσο πιο δύσκολα τα τεράγωνα στις διελεύσεις από τις συνόδους; Διότι όπως προείπα και τις τρεις φορές που ο κρόνος έκανε σύνοδο με Σελήνη-Κρόνο-Δία ναι μεν είχα αλλαγές και γεγονότα αλλά στεκόμουν -ένιωθα- δυνατή στα πόδια μου. Είναι το ότι ο Άρης αυτός είναι κυβερνήτης του χάρτη; Είναι το ότι ο Πλούτωνας, που φέρνει αναγέννηση, είχε εγκαταλείψει για λίγο; Διότι πράγματι σιγά-σιγά ξαναστρώνουν τα πράγματα...ο Πλούτωνας επιστρέφει ή ο κρόνος απομακρύνεται;

Και τελικά τι πρέπει να περιμένω από τα τετράγωνα που θα μου κάνει ο Πλούτωνας όλο το '11 και το '12, απο τον Κρόνο που θα συνεχίσει, με αναδρομες πορείες κτλ να φλερτάρει με τον Άρη μου, αλλά και απο τον Ουρανό που το ερχόμενο καλοκαιράκι θα μου κάνει κι αυτός αντιθέσεις από τον Κριό;

Σας ευχαριστώ...

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...