παρακαλώ περιμένετε...

mad lion grrrrr

  • Queenevi @ 21.07.2009 00:20
    δηλαδή εσένα δεν θα σε πείραζε αν δεν σου μιλαγαν παλιοί σου φίλοι , χωρίς προφανή προσωπικό σας λόγο???
  • didadi @ 21.07.2009 00:41
    εεετσι....
  • sofiamar @ 21.07.2009 00:43
    οι σχεσεις που μπορουν κ δηλητηριαζονται απο τριτους, μαλλον δεν εχουν κ τοσο δυνατες βασεις...
  • natasa76 @ 21.07.2009 01:15
    οχι,εγω σε καταλαβαινω απολυτα γιατι ο ζυγος μου με διεγραψε απο τοus φιλους του στο fb μετα απο ενα διμηνο τρελλου παθους,ο παρθενος μου με ειχε κανει add,αλλα δεν μου μιλουσε ποτε και ενας ταυρος αφου βγηκαμε κανα δυο φορες αποφασισε να μη μου ξαναμιλησει ,χωρις να με διαγραψει ομως.με επιασε και μενα το σκορπιστικο μου,εσβησα το λογαριασμο μου στο fb και ανοιξα καινουριο στο my space κανοντας ολοφρεσκους φιλους.(λεοντας.)καντο και συ.μπορεις!!!!!
  • Gourounaki @ 21.07.2009 09:41
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙ-ΨΥΧΡΑΝΘΕΙ-ΧΩΡΙΣΕΙ-ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ "ΠΕΡΑΣΕΙ" ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠ'ΤΟΝ "ΘΑΜΕΝΟ" ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ?
    ΟΙ ΛΟΓΟΙ? ΔΙΑΦΟΡΟΙ. ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠ'ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΣΟΥΠΕΡ Ο ΑΛΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑ ΧΟΜΠΥ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΧΑΛΑΚΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΟΛΕΫ ΑΣ ΠΟΥΜΕ. ΟΤΑΝ Η ΚΑΚΙΑ ΚΥΛΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΙΩΞΕΙΣ. Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΖΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΤΥΧΗΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ.
  • Gourounaki @ 21.07.2009 09:49
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΕΣΥ ΣΤΑ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΛΕΥΕΙ Η ΧΑΛΙΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΑΛΛΟΥ. ΕΤΣΙ ΣΕ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΨΕΙΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Η ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΛΚ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΕΙ Η ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΛΟ ΣΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ? Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ (ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ) ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΖΕΙΣ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑ. ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ Η ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ.
  • IrishPrince @ 21.07.2009 09:59
    Συμφωνω με dreamshow.Αν ο αλλος πιστευει μια που η δουλεια της ειναι να θαβει τον κοσμο και να παταει πανω σε αλλους για το συμφερον της-τοτε προβλημα του κι απο μακρια.Γεια σου γουρουνακι-τι εγινε με το θεμα σου?ελειπα κι εχασα τη συνεχεια.
  • Gourounaki @ 21.07.2009 10:17
    ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΡΙΓΚΗΠΟΠΟΥΛΟ. ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΡΑΣΕΙ. ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ?ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΕΛΟΣ?
  • IrishPrince @ 21.07.2009 10:18
    Περασαμε σπεσιαλ-δεν εχω παραπονο.Ολα κι ολα-δεν εχω παραπονο.Οχι τελος οι διακοπες.Θα υπαρξει και επομενος γυρος.Επιστρεψαμε για να φυγουμε.
  • IrishPrince @ 21.07.2009 10:21
    Το προβλημα ειναι οτι γινεται χαμος εδω.Λειπεις για λιγο και βρισκεις πακετα δουλειας.Τα λεμε αργοτερα-εχω ενα καρο εξωτερικες δουλειες και πρεπει να φυγω.
  • sevaki @ 22.07.2009 00:01
    το ιδανικό θα ήταν να τη βρεις και να την σπάσεις στο ξύλο αφού πρώτα έχεις βγάλει όλα της τα άπλυτα στη φόρα και την έχεις ξεφτιλίσει!!!μιλάμε για τρομερή εκτόνωση!!!αλλά επειδή η μόνη χαμένη στην υπόθεση θα είσαι εσύ, πάρε τους φίλους σου και πήγαινε διακοπούλες χωρίς να σκέφτεσαι τπτ,πέρνα τέλεια και όταν γυρίσεις την πιάνεις προσωπικά και ξεκαθαρίζετε όσο μπορείτε τα πράγματα και βλέπεις τι θα κάνεις από αυτά που θα σου πει.όσον αφορά τον πρώην σου είναι κρίμα (ΠΟΛΥ!!!)να είστε μακριά εξαιτίας της!!!γιατι δεν προσπαθείς να το προσεγγίσεις και το πιο πιθανό είναι να προκύψει επανασύνδεση!!!!αν σε θέλει ακόμα πραγματικά θα έχει καταλάβει ήδη αν αξίζεις ή όχι μετά από όσα έχουν γίνει και θα είναι διατεθειμένος να είστε κ πάλι μαζί.
  • sevaki @ 22.07.2009 00:04
    έχω περάσει κάτι ανάλογο και αφότου αποκαλύφθηκε η αλήθεια όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό τους!!μην το χάνεις καιρό και αφήνεις τα πράγματα έτσι.μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να είσαι μεσ την απορία και την απογοήτευση!!!do sth.είμαι σίγουρη ότι ό τύπος είναι έξυπνος και θα δει την πραγματικότητα,αρκεί να βοηθήσεις κ συ με τον τρόπο σου λίγουλάκι.ένα σπρώξιμο δεν βλαπτει!
  • IrishPrince @ 22.07.2009 09:06
    Μιλατε λεμε ανθρωποι μου-αν δε μιλησετε πως θα λυθουν οι παρεξηγησεις? τα χαρτια πρεπει να ριξει ο καθενας μπας και καταλαβει τι εγινε.Κριμα δεν ειναι να χωρισατε εξαιτιας της καθε κομπλεξικης που εσκασε απ'τη ζηλεια της και βρηκε χομπι να βαζει λογια και να κανει τους αλλους να σκοτωνονται και να παρεξηγουνται?αντε μιλατε και παρτε εκδικηση οταν δειτε να σκαει που δεν καταφερε τιποτα.
  • bluelion @ 26.07.2009 20:26
    an htan eksipnos o allos tha htan hdh mazi sou...
    kane ths th zwh kolasi.... pes olim thn alhtheia gia auth, monaxa otan se rwtane oi alloi (me oles tis leptomeries, omws panta me psuxremia kai ahdia apenanti sto atomaki ths)
    kai mi dineis simasia se atoma stenomiala pou den sou edwsan thn eukairia na tous dikseis poia eisai kai meta na apofasisoun
  • bluelion @ 26.07.2009 20:26
    filia queen... coz u r a Queen!!

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...