παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
mad lion grrrrr
Να θυμώσω;; Ή να δώσω 5 μούτζες;;

Όταν σπούδαζα είχα μια παρέα. Με μια από αυτούς -την Λ.- είχαμε κάνει πιο κολλητή παρέα, πήγα σπίτι της, την φιλοξένησα στο δικό μου κλπ.

Με μία άλλη- την Κ. (9/5/79 ταυρίνα με ωροσκόπο τοξότη η άτιμη)- είχαμε επίσης ειδικά μετά το πτυχίο γίνει πολύ καλές φίλες. Όταν άρχισα το μεταπτυχιακό, γνώρισα (μάλλον τον ήξερα από παλιά, αλλά είχαμε μια δυο τυχαίες συναντήσεις ως τότε) έναν μεγάλο μου έρωτα που ήταν κολλητός φίλος της Κ. Τα φτιάξαμε αμέσως(σκορπιός, 5-11-78 μάλλον υδροχόος ωροσκόπος και αθεράπευτος έρωτας... αχ ), χωρίς να το γνωρίζει η Κ. για ένα μεγάλο διάστημα (γιατί υπήρχε χιλιομετρική απόσταση και δεν θέλαμε να το γνωστοποιήσουμε αφού το λες σχέση από απόσταση;; ) , αλλά μετά ζήσαμε τελικά έναν τρελό έρωτα για κανα δυο χρόνια, οπότε άρχισε να κάνει μπαμ το πράγμα στις γιορτές που ήταν όλη η παρέα μαζί ... ;-)

Όλα καλά, ώσπου η Κ. έκανε τα αδύνατα δυνατά (στην κυριολεξία!!) να μας χωρίσει. Θεωρώ γιατί τον γούσταρε, αλλά δεν ειναι θέμα του παρόντος. Φτάσαμε στο σημείο να τσακωνόμαστε συνέχεια (η σχέση ήταν και από απόσταση λόγω σπουδών του) εγώ πήρα και αργά χαμπάρι ότι του εβαζε λόγια (και ότι τα λόγια που μου έβαζε ήταν δικές της φαντασίες) τέλος πάντων , να μην τα πολυλογώ , το λήξαμε το θέμα (ή έτσι λέμε τουλάχιστον, αφού υπάρχει ακόμα μία άλφα γλυκιά επικοινωνία , που με κάνει να πιστεύω ότι μάλλον το αναβάλαμε μέχρι να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες - να εξαλειφθεί δηλαδή η απόσταση και αν συμπέσει καλό timing.. τέλος πάντων).

Από όταν χωρίσαμε και μετά, η Κ. σταμάτησε εντελώς να μου μιλάει , και του έκανε στενότατο μαρκάρισμα. Πήγε στο μέρος που σπούδαζε για να κάνει μεταπτυχιακό (στα γεράματα) , χώθηκε στην δουλειά του πατέρα του ως και καλά ειδικευόμενη κλπ κλπ.

Εγώ βέβαια (και εφόσον αυτή σταμάτησε να μου μιλάει και συνέχισε να με θάβει στον καλό μου - αποδεδειγμένα όλα αυτά) την ξέγραψα από φίλη μου, στεναχωρέθηκα τα μαλα που δεν την είχα αντιληφθεί πιο νωρίς, αλλά οκ. Σε όσους με ρωτούσαν , απαντούσα την αλήθεια: Ότι πιστεύω ότι τον γούσταρε από παλιά, και όταν είδε ότι κάναμε σχέση πήρε ανάποδες. Και ότι έκανε μεγάλη προσπάθεια να μας βάλει να τσακωνόμαστε, και βέβαια δεν την λές φίλη αλλά φίδι. Αυτά (σχεδόν σίγουρα) της έχουν μεταφερθεί. Από τότε έχουν περάσει 3 χρόνια.

Και ερχόμαστε στο τώρα:
Ανακαλύπτω, ότι ΔΕΝ μιλάει και κρατάει μούτρα στην αρχικά δική της και μετέπειτα κοινή μας φίλη η οποία (κακομοίρικο καρκινάκι, γλυκύτατο) 'επέλεξε' -αθελά της η κοπέλα , αφού ποτέ δεν μπήκε σε δίλλημα , ούτε της ζήτησα κάτι τέτοιο (απλά όταν η Κ. άρχισε το μαρκάρισμα του άλλου, έγραψε στα χειρότερα των υποδημάτων της την κοινή μας αυτή φίλη ενώ εμείς συνεχίζαμε να βγαίνουμε και να κάνουμε παρέα) να κάνει παρέα μαζί μου την τελευταία τετραετία και να εχει εξελιχθεί σε πολύ δυνατή φιλική σχέση.
Ανακαλύπτω ότι κοινοί μας γνωστοί (που είναι περισσότερο φίλοι της) δεν με κάνουν add εσκεμμένα στο fb! (εσκεμμένα εννοώ ότι στέλνω μηνύματα, και απορρίπτουν την friend request ή την αφήνουν απλά να εκκρεμεί επ άπειρον!)
Και τώρα ανακαλύπτω ότι και η Λ. (με την οποία έχουν 'βγάλει' πρόσφατες φωτογραφίες από κοινά ταξιδάκια) δεν δέχεται να με κάνει φίλη στο fb!!!

Και λέω εγώ τώρα... Πάμε καθόλου καλά;;;
Απορώ τι τους έχει πει!!! Αναρωτιέμαι αν αξίζει το κόπο να ασχοληθώ μαζί τους, και βέβαια δεν μπορώ να μην ομολογήσω ότι με ιντριγκάρει να μάθω την στάση που κρατά ο παλιός μου έρωτας (ο οποίος στο fb που δεν είναι πολύ φαν γενικώς δεν έχει κάνει add κανέναν απολύτως από εμάς, ούτε αυτήν, ούτε εμένα, ούτε άλλους κοινούς γνωστούς - τουλάχιστον ακόμα τηρεί σιγή ιχθύος).

Το θέμα στην όλη φάση είναι ότι θερίζω ανέμους χωρίς να έχω σπείρει εγώ τις θύελλες. Και αυτό ΔΕΝ το γουστάρω καθόλου. Λέω να μην χαλάσω την ζαχαρένια μου αν η Κ. εξακολουθεί να δηλητηριάζει ό,τι σχέση μου μπορεί να δηλητηριάσει, αλλά από την άλλη το θεωρώ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να συνεχίζει να επηρεάζει την ζωή μου (και την καθημερινότητά μου , και την ψυχολογία μου) μια πατσαβούρα...

Το μερίδιο ευθύνης μου έγκειται στο ότι 1)....θα έπρεπε να ξέρω ότι η Κ. αν και είχε πολυετή σχέση με άλλον , στην πραγματικότητα γούσταρε τον δικό μου από παλιά, και να μην προχωρήσω σε σχέση μαζί του ( ! ) και 2) ....θα έπρεπε να μην την κακολογήσω πουθενά , και να θεωρήσω απολύτως φυσιολογική την προσπάθεια που έκανε να με χωρίσει από τον άλλο... (ένα μικρό δείγμα που θυμάμαι τώρα, είναι ότι του έστελνε καρτούλες με καρδιές και δωράκια του Αγίου Βαλεντίνου με αφιερώσεις τύπου 'αγαπημένε μου, χρόνια πολλά!' και γράμματα που του έλεγε 'η λακρεπίτα σε έχει βάλει το βρακί της για τα καλά ετσι; ούτε να βγεις πια μπορείς με εμένα, ούτε διακοπούλες μπορούμε να παμε μαζί, από πίσω της τρέχεις ..' κλπ ωραία!!! )


Χαλάστηκα πάλι, τόσο καιρό μετά , από το ίδιο άτομο (αφού εξακολουθεί και επηρεάζει την καθημερινότητά μου και τις σχέσεις μου) , και αυτό είναι που με κάνει πιο μπουρλότο!!!!

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;; Πέραν του να είμαι ψύχραιμη και να πάω διακοπές με φίλους αγαπημένους;;

Να την πλακώσω στο ξύλο ή τα άστρα έχουν προνοήσει για πάρτη μου;; οεο;
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...