παρακαλώ περιμένετε...

Advise needed

  • TheHunter69 @ 18.05.2009 11:53
    Πέρα από την αστρολογική ερμηνεία,
    Μήπως από μικρή είχες μάθει να τα έχεις όλα εδώ και τώρα, χωρίς να σκέφτεσαι το "κόστος" των άλλων ανθρώπων γύρο σου?
    Έχεις αναρωτηθεί τι είναι αυτό που σε έχει κάνει τόσο ανυπόμονη?
    Έχεις καταλάβει γιατί εσύ δεν δίνεις χρόνο στους ανθρώπους?

    Καλό θα ήταν να κάνεις μια κουβέντα με τον εαυτό σου και ελπίζω να σου δώσουν και μια αστρολογική απάντηση οι γνώστες.
  • fldown @ 18.05.2009 13:55
    ssdd32, κανείς δεν είναι φτιαγμένος για να καταστρέφει μόνο ή να δημιουργεί μόνο. Είμαστε ικανοί για όλη την γκάμα ενεργειών στη ζωή μας. Θα αναφερθώ σε δύο τρία θέματα του χάρτη σου που ίσως κινητοποιούν εν μέρη αυτό το αίσθημα αποξένωσης και δυστυχίας όπως το περιγράφεις (αν και πιθανόν να υπάρχουν και πολλά άλλα, μη δεχθείς πως για όλα φταίνε αποκλειστικά αυτά που θα σου πω εδώ).
    Πρώτον έχεις ένα χάρτη κατεξοχήν δυτικό, όπως λέμε στην αστρολογία. Δηλαδή όλοι οι πλανήτες σου βρίσκονται στο δεξιό μέρος του χάρτη εκτός από τον Χείρωνα που βρίσκεται μόνος του στο ανατολικό. Ένας δυτικός χάρτης συμβολίζει τον άνθρωπο που έχει πρόβλημα στο να αναλάβει δράση, να πει "αυτό θέλω γιατί είμαι εγώ και θα το κατακτήσω". Πιθανόν το μοτίβο της ζωής σου να είναι η προσαρμογή στα θέλω των άλλων ή ακόμη να νιώθεις ψυχολογικά πως ότι και αν κάνεις δεν θα είσαι ποτέ αρκετά δυνατή ή δυναμική, αρκετά δραστήρια. Ένας δυτικός χάρτης τις περισσότερες φορές θα σε αναγκάζει να προσαρμόζεσαι στα γεγονότα της ζωής και να παίρνεις αποφάσεις εκ των υστέρων για να αλλάζεις καταστάσεις. Αυτό από μόνο του μπορεί να δημιουργήσει έντονο ψυχολογικό φορτίο.
    Ένα ακόμη σημαντικό ζήτημα είναι ο Ήλιος σου ο οποίος δεν δέχεται καμία γενέθλια όψη από κανέναν άλλο πλανήτη. Ο Ήλιος μας είναι η ταυτότητα μας, είναι ο προορισμός μας, είναι η εικόνα του εαυτού που θέλουμε να κατακτήσουμε. Όμως ένας Ήλιος χωρίς όψεις είναι ξεκομμένος από τους υπόλοιπους πλανήτες και κατά συνέπεια το άτομο δυσκολεύεται να αφομοιώσει και να κατανοήσει τι είναι ακριβώς αυτό που ζει. Είναι σαν παίρνεις το εισιτήριο για να πας κάπου και μόλις φεύγεις από το γκισέ να ξεχνάς τον προορισμό. Ένα βαθύ αίσθημα πως δεν ανήκω εδώ, δεν ανήκω πουθενά, κανείς δεν ξέρει τι νιώθω. Υπάρχει ο φόβος πως θα χαθώ, πως δεν έχω κάπου γερά να πατήσω, πως τίποτα δεν είναι βέβαιο. Πως να ζητήσεις από κάποιον με αυτό το φόβο να αφεθεί και να πειραματιστεί στη ζωή; Θέλει τεράστια δύναμη ούτως ή άλλως να επιχειρήσεις να γνωρίσεις τον εαυτό σου. Πόσο μάλλον για έναν τέτοια ήλιο όπως ο δικός σου...
    Τρίτο, τον τελευταίο χρόνο η Σελήνη σου στην Παρθένο δέχεται την επίδραση του Κρόνου. Η Σελήνη είναι ένας κρίσιμος για την ψυχολογίας μας πλανήτης καθώς συμβολίζει την ενστικτώδη συναισθηματική μας αντίδραση στις καταστάσεις, το που και το πως νιώθουμε ασφάλεια. Η διέλευση του Κρόνου πάνω από την Σελήνη έρχεται να καταστρέψει συναισθηματικά μοτίβα με τα οποία νιώθαμε ασφαλείς στο παρελθόν, έρχεται να πιέσει να γίνουμε πολύ πιο σοβαροί, πολύ πιο μαζεμένοι συναισθηματικά, περισσότερο σκληροί. Για τον Κρόνο το συναίσθημα μας κάνει ευάλωτους και έτσι ακριβώς νιώθουμε σε αυτές τις περιόδους. Κάθε σχέση, κάθε άνθρωπος, κάθε καινούργια κατάσταση ξεκινάει πιθανότατα με φόβο, με την σκέψη "Αξίζει να το κάνω αφού στο τέλος θα πληγωθώ;". Η πίεση του Κρόνου σταδιακά θα αρχίσει να φεύγει από το καλοκαίρι και ως τον Οκτώβρη και εκεί θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα ίσως με καλύτερη προοπτική.
    Ελπίζω να σου έδωσα λίγη τροφή για σκέψη. Εύχομαι να περάσεις το επόμενο χρονικό διάστημα λίγο πιο χαλαρά και όπως είπα και στην αρχή κανένας δεν γεννήθηκε μόνο για να καταστρέφει. Δες λιγότερο συναισθηματικά και περισσότερο αποστασιοποιημένα και λογικά τη ζωή (άλλωστε ο Ουρανός περνάει ή πρόκειται σύντομα να περάσει στον 1ο οίκο σου). Μόνο κέρδος θα έχεις αυτήν την περίοδο αν το κάνεις αυτό. Καλό μεσημέρι.
  • blueview @ 18.05.2009 13:57
    σωζζζζζζτόόόός !!!!
  • ssdd32 @ 18.05.2009 14:05
    s'efxaristo fldown gia tin ektenastati analisi; etsi akrivos aisthanomai; oti den aniko pouthena; isos kai na ine alithia telika;
    kalo mesimeri kai se sena
  • fldown @ 18.05.2009 14:09
    Μπορώ να κατανοήσω τον φαταλισμό που πηγάζει τόσο από τον Ήλιο σου όσο και από τον ωροσκόπο Ιχθύ, αλλά δώσε σε παρακαλώ βάση και στην τελευταία παράγραφο... Καλό μεσημέρι.
  • vAIRsiFIRE @ 18.05.2009 14:42
    Ωχ ολοι μαζι στην πεσαμε..!!

    Αντε καλο απογευμα..!!
  • ssdd32 @ 18.05.2009 14:43
    θα προσπαθησω flown, θα προσπαθήσω να μην ειμαι τοσο πια συναιασθηματικη και να βαλω ΚΑΙ την λογική στο παιχνίδι, ομως ειμαι λιονταρακι, και τα λιονταρακια ως γνωστόν ειναι περισσοτερο ευαισθητούλια και συναισθηματούλια, σωστα blueyes?
    i just can't help it
  • BLUEEYES66 @ 18.05.2009 14:56
    Mην το λες αυτό ssdd32!Eυαίσθητα τα λιοντάρια?Καλύτερα πες αλαζονικά και είσαι μέσα!!Αστειεύομαι βέβαια!!Καταλαβαίνω τι λες, το αντιμετωπίζω κι εγώ ακόμη και σε φιλικό επίπεδο.Κι αυτό με τον κρόνο που έγραψε το μέλος fldown μου πάει και μένα.Ξέρεις τι να κάνεις όμως- το λεω για να το ακούω κι εγώ:Υπομονή (διαθέτεις και αυτό που λέει σπάω τα μούτρα μου και ξανασηκώνομαι; Αυτό ακριβώς, γιατί τα λιντάρια δεν το βάζουν κάτω!
  • ssdd32 @ 18.05.2009 15:04
    nai vre blueeyes; omos ipomoni ipomoni; nisafi pia; den thelo na kano ipomoni; thelo na MIN xANAKANO POTE STI ZOI MOU IPOMONI; tha to pame opos to tragoudi pou lei"ipomoni-ipomoni-kante ipomoni kai o ouranos tha gini pio galanoooos"
    no thank u; de tha paro

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...