παρακαλώ περιμένετε...

Διέλευση νότιου δεσμού από ήλιο και αφροδίτη

  • Journey @ 02.09.2011 17:58
    Τέλος καταστάσεων. Κλείσιμο κύκλου. Αν κάτι σε βασανίζει μπορείς να χαρείς....
     
  • kokopuff @ 02.09.2011 18:50
    αν ηταν αντιθεση η ερμηνεια θα ηταν διαφορετικη ?
  • Journey @ 02.09.2011 19:15
     Απάντησα με μεγάλη γενίκευση και το σύμπαν , υπογράφοντας ως kokopuff { νταξ, έχει χιούμορ το σύμπαν, το ξέρουμε } με τιμωρεί.
    Following my faith εξηγώ : 
    Οι διελεύσεις των δεσμών της Σελήνης θεωρούνται καρμικά γεγονότα ή εν πάσει περιπτώσει πιο εσωτερικά,  πιο περίπλοκα, πιο εκ βαθέων επιταγών.
    Η Αφροδίτη συνεργάζεται πολύ καλά με τους Δεσμούς της Σελήνης, όπως και ο Ήλιος.
    Με την Αφροδίτη, κυριαρχούν θέματα πιο " τρυφέρά" πιο " θηλυκά" . Μπορεί να έχουν σχέση με παιδί, με γάμο, αλλά κι έτσι να μην είναι σημαίνει μία εποχή με περισσότερη ευαισθησία ή και καλαισθησία και εκπλεπτυσμό.
    Αυτό έτσι, πολύ γενικά.
    Δεν είναι τόσο ο πλανήτης όσο ο οίκος που παίζιε ρόλο και πάμε στην περίπτωση της jojoka.
    Ο Ήλιος δέχεται τις διελεύσεις των Δεσμών με πιο έντονο τρόπο απ ό,τι η Αφροδίτη και κυρίως αν είναι στο Μεσουράνημα, κι εδώ, είναι στο Μεσουράνημα.
    Επομένως έχουμε διέλευση Νότιου δεσμού από το 10 και Βόρειου Δεσμού από τον 4ο οίκο.
    Σε συνάρτηση με άλλα σημεία / συμβάντα στο χάρτη μπορεί κάποιος να σκεφτεί οτι ενδέχεται να υπάρξει η τάση για αλλαγή ακόμα και τόπου κατοικίας ακριβώς λόγω εργασίας. Συχνά, η αλλαγή τόπου συνδέεται με νέες ευκαιρίες για εργασία σ αυτήν την περίπτωση αν έως τώρα το θέμα αυτό υποφέρει ευκαιριών και η καριέρα δεν έχει ανθίσει ή καθοριστεί.
    Είναι μία εποχή που οι σχέσεις μας με το σπίτι και την οικογένεια πάνε πολύ καλύτερα απ ότι οι υποθέσεις μας με το στάτους μας και την κοινωνική μας θέση.
    Αν αυτό πρέπει να διορθωθεί, οι ευκαιρίες κρύβονται σε αλλαγές τις οποίες πρέπει να αποφασίσει το άτομο.
    Αν θέλουμε να κάνουμε τέτοιες ριζικές αλλαγές θα έχουμε βοήθεια από την οικογένεια.
    Πι.Ες. jojoka, αυτά δεν σημαίνουν οτι θα πρέπει να σκεφτείς να φύγεις για Αυστραλία αύριο, αλλά αν έχεις προτάσεις για δουλει΄λα μακριά από το σπίτι σου, ίσως να πρέπει να τις σκεφτείς σοβαρά
  • icebee @ 02.09.2011 19:43
    Me tin eukairia na rotiso...aytes oi dieleyseis poso kratan peripou???afou perasei i akrivis opsi kai akolouthei i apomakrinsi...px eimaste 5 moires makria pia ..i epidrasi isxuei akoma???
  • Journey @ 02.09.2011 19:43
    Αν κατάλαβα σωστά koko, ρωτάς αν στην αντίθετη περίπτωση, δηλ ΒΔ στο MC και ΝΔ στο IC η ερμηνεία θα ήταν αντίθετη. Πάνω κάτω ναι.
    Στην περίπτωση αυτή, τα σχετικά με την εργασία μας φαίνονται να πάνε περίφημα, το άτομο να μην χρειάζεται να αλλάξει πολλά για να πετύχει, το κλείσιμο ενός κύκλου γίνεται συνήθως με μία προαγωγή ή επίτευγμα ή καθιέρωση κλπ ενώ από την άλλη οι σχέσεις μας με την οικογένεια δημιουργούν κρίσεις, αλλάζουν και ενδέχεται να πρέπει να κάνουμε εμείς άλματα για να διατηρήσουμε ισορροπίες. Ακόμα και το ίδιο μας το σπίτι μπορεί να απαιτήσει χρόνο και κόπο εκ μέρους μας - όπως αναπαλαίωση κοκ.
    ******
    Γενικά δίνουμε σημασία στους άξονες των γωνιακών οίκων.
    Δεν αμφιβάλλω οτι μπορεί να συναντήσουμε στη βιβλιογραφία καταγραφή των διελεύσεων από τον κάθε άξονα αλλά δεν είδα αν δίνεται άλλη βαρύτητα εκτός από τους άξονες Asc/Δύση και ΜC/IC.
    Για μία γενική ιδέα στον Asc/Δύση παραθέτω τα εξής:
    Διέλευση BΔ από  Ωροσκόπο/ΝΔ  από 7ο:
    Κορυφώνεται η αξία της προσωπικότητας και το άτομο μπορεί να επιδείξει ως μονάδα τις δυνατότητές του.
    Οι " άλλοι" γίνονται έως και βάρος καθώς το άτομο καλείται και μπορεί να ανακκαλύψει και να αποκαλύψει όλες του τις πτυχές και δυνατότητες , το τι μπορεί να κάνει, το ποιός είναι.
    Διέλευση ΝΔ από ωροσκόπο/ΒΔ από 7ο :
    Περίπου το αντίθετο. Το άτομο βρίσκει οτι μόνο του δεν μπορεί να κάνει και πολλά.
    Προσπαθεί να στηριχτεί στους άλλους, κυρίως στο σύντροφο.
    Αν δεν έχει σύντροφο και " άλλους" βρίσκει για να το βοηθήσουν έως και μεταφέρουν στην πλάτη τους.
    ******
    Καλό είναι να ρίχνουμε καμμιά ματιά για διελεύσεις ΒΔ/ΝΔ από το μεσοδιάστημα Ήλιου / Σελήνης
    ******
    Αφού μιλάμε για διελεύσεις Δεσμών της Σελήνης να μην ξεχάσω να πω οτι δεν ισχύει αυτό που λένε πολλοί, ότι δηλ όταν οι ΒΔ/ΝΔ γυρνάνε στη γενέθλια θέση τους έχουμε καρμικά γεγονότα.
    ΟΧΙ, δεν ισχύει αυτό.
    Αν θέλουμε να δούμε καρμική αστρολογία θα πρέπει να δούμε καρμική αστρολογία και όχι παραδοσιακή με υιοθεσία 2 σημείων της καρμικής.
  • Journey @ 02.09.2011 19:46
    icebee, μάλλον η επίδραση κρατάει καθ όλη τη διέλευση από τον οίκο MC/IC στην περίπτωσή σου με αιχμές κατά τη διέλευση από τους άξονες και τον Ήλιο σου.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...