παρακαλώ περιμένετε...

Πρωτος οικος τιγκα στους πλανητες.....

  • zoe19 @ 28.08.2011 18:06
    Κι εμένα γίνεται το αδιαχώρητο στον 1ο [αλλά και στον 2ο, όλοι στενό παρεάκι κάνουν] και μάλιστα με αναδρομιές και τον Ήλιο να τους υποχρεώνει να φορούν γυαλιά και να λούζονται στο αντηλιακό, χειμώνα-καλοκαίρι... Τι να σου πω, από αστέρια δεν ξέρω και πολλά, όμως υποψιάζομαι ένα θεματάκι με το Εγώ μας... Λέω τώρα... Όποιος ξέρει, παρακαλώ τον λίθο βαλέτω
  • Journey @ 28.08.2011 19:33
    χεχε, ακριβώς, ένα μικρόοοοοοοο, τόσο δα θεματάκι με το εγώ υπάρχει. Τόοοοοοσο δα
  • smoox @ 28.08.2011 20:16
    Καλώς την "ομοιοπαθή"! Κι εγώ στον πρώτο αυτούς έχω, και μάλιστα στην Παρθένο. Πλούτωνας-Δίας-Ουρανός σε σύνοδο μεταξύ τους και με τον Ωροσκόπο, Τρίγωνο με Σελήνη και Τετράγωνο με Ήλιο και Μεσουράνημα! Με τις υγείες μας!! Όταν περνούσε ο Κρόνος πρόπερσι από πάνω κόντεψα να αρρωστήσω..αλλά δεν κράτησε πολύ. Μου κάνει εντύπωση που λες ότι χτυπιέσαι σε όλα τώρα! Η "καταιγίδα" του Κρόνου πέρασε, άρα θα περίμενα να έχουν βελτιωθεί τα πράγματα, τουλάχιστον ψυχολογικά, αλλά φαίνεται ο κάθε χάρτης είναι διαφορετικός. Τέλος πάντων...καλό κουράγιο! 
    Η Donna Cunningham έχει γράψει στο Blog της για multiple conjunctions/stelliums. Είχε γράψει αρκετός κόσμος που έχει στο χάρτη του τέτοιους σχηματισμούς, και έδινε κάποιες γενικές απαντήσεις. 
    Δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω σχετικά με τη συγκεκριμένη διέλευση..μόνο να σου ευχηθώ να πάνε όλα προς το καλύτερο!
     
  • vanastasaki @ 28.08.2011 20:18
    Κατ'εμέ, θα έχει να κάνει με κάτι που προετοιμάζεις καιρό, ίσως σχετίζεται με εξωτερικό, με σπουδές, με νομικά θέματα, αλλά θα σου κάτσει και χωρίς να το περιμένεις. Ίσως πάλι βιώσεις μια εσωτερική αναγέννηση ως Δίδυμος, κάτι που θα σε κάνει να θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου.
  • reggina @ 28.08.2011 20:29
    Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις !!
    Κατι καλο θα κατσει..
    smoox εχουν ηρεμησει οι διαστημικες μπουφλες, αλλα πρεπει να να συμμαζευτουν τα γκρεμισματα και δεν ξερω απο που να αρχισω ....και αν με παιρνει κι ολας...

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...