παρακαλώ περιμένετε...

Astropet: H πιο άσχημη αστρολογικά ιστορία. part1

  • Pyrodohos @ 09.10.2010 17:02
    Περασαν μηνες, το παιδι είχε παθει καταθλιψη ενω οι κοινωνικες του σχέσεις ηταν μηδαμινες.Μετα το περιστατικο η θεια του κρατουσε μουτρα και στη γιορτη δεν του εκανε τουρτα πουτιγκα,ουτε εβυσαν κερια, αλλωστε δεν ειχε κοσμο να καλεσει, φιλους ,κοριτσια..τα περνουσε παντα μαζι με τη θεια και κατι γειτονισσες που στην ουσια καναν δωρα στη θεια.Μουσεμεν, ποτε ποτε πυζαμες, παντοφλακια απο το παζαρι, καποιο γλυκο  του κουταλιου, συνταξιουχες , μεγαλες γυναικες.Μαζι τους εσβηνε κερακια, και ποτε ποτε της ελεγε τον χαρτη.Τωρα; Ουτε να ακουσει η θεια για χαρτες και αστρολογια.Μαχαίρι όλα.Ακου εκει!Να βγαλει τετοια γλωσσα στο μαγαζι..Επεσε ο τζιρος κατα 60% την αλλη μερα πήγε να τρελαθεί η Νιτσα.Πως θα πληρωσουμε τον Οτε;Τη δεη;Τα κοινόχρηστα; Του ελεγε. Καταλαβαινε..Κατλαβαινε μωρε ο Αστροπετ ηταν παιδι που γνωριζε  τον ορο ευθυνη.Τι να σου κανει ομως που ειχε ερμη-ουρανο οψη και δεν την παλεψε εκεινη τη στιγμη , του βγηκε.
    Στο σχολειο χειροτερα η δημοφιλια του επεσε κι αλλο δραματικα λογο της αντικοινωνικης του διαθεσης. Στην εκθεση τι θελετε να γινετε οταν μεγαλωσετε εγραψε " διεθνους φημης αστρολογος"  και η καθηγητρια εβγαλε ενα πνιχτο γελάκι.
     
    Τα παιδιά τον κορόιδευαν, κάνενας στην γεοτονιά δεν του μιλούσε.
  • Pyrodohos @ 09.10.2010 17:14
    Και μια μερα..που μαζεψε τα πραγματα του , τα αστρολογικα περιοδικα του , τις αφισσες των ποπ σταρς τραγουδιστων και αποφασισε να φυγει απο το σπιτι κι ας μην ηξερε που θα παει, εκεινη λοιπον την μερα που ειχε παρει την αποφαση του, η Θεία Νίτσα αρρωστησε βαρια. Ενιωσε τυψεις ο Αστροπετ , πιστεψε πως πραγματικα με τα καμωματα του στεναχωρησε του θανατα τη θεια Νιτσα.Ετσι εγραφε και η Αλικη Μπειλι την οποια διαβαζε φαντατικα.Ελεγε πως αν ανοιξεις μια τρυπα στο αστρικο σωμα μετα απο ενα σοκ, κλαφτα Χαραλαμπε.Οι γιατροι διεγνωσαν  την επαρατη νοσο στη Θεία.Κι εκείνη άφησε το Μπουγατζάδικο στον Πετ πριν φυγει απο αυτον τον κόσμο μια και καλή.Ομως ο Θείος Χαραλαμπος ο ανεπροκοπος ειχε τοσα χρεη που τελικα του το δημευσαν και εμεινε το παιδι με το δυαρακι,πουλησε το μπιλιαρδο  σε κάτι "μουτρα" και τα φρουτάκια σε κάτι τσιγκάνους  ,μάζευψε ναυλα για την υπολοιπη χρονια και περασε τελικα στο Οικονομικο Πανεπιστημιο Μακεδονιας Θρακης , καθως ως μαθητης και ως μυαλο ητο ξουραφι!
  • Pyrodohos @ 09.10.2010 17:17
    "Θα γίνω κάτι που αγαπά η Κοινωνία, δεν θέλω να είμαι παρίας, ούτε freak  , ούτε περίεργος , θα κάνω κάτι που θα έχει κοινωνικό σεβασμό", ενα βραδύ στο λιμάνι της Θεσσαλονικης κοντα στο λευκο Πυργο πετώντας βοτσαλα στη θάλασσα ενω ενας αιωνιος φοιτητης με γυαλακια ομοια με του Λενον επαιζε το "Let it be " των Μπιτλς.
  • Pyrodohos @ 09.10.2010 17:20
    Ετσι λοιπον δουλευε σαν το σκυλι να συντηρηθει.Εψηνε καφεδες τα απογευματα και το πρωι στο πανεπιστημιο.Τρομερο μυαλο ο Πετ, ο αγαπημενος ολων καθηγητων.Κι επειτα μεταπτυχιακο ,καμια σχεσουλα, μπυριτσες στη Ροτοντα, Μελενίκου για κρασακι με επαρχιωτες φοιτητες.Πρωινα Σαββατου κατω απο το παπλωμα μεχρι το μεσιμερι με καποια φιλεναδουλα.Η ζωη ήταν ομορφη.Η ζωη ηταν πολυ όμορφη.Κι ο Πετ ειχε ξεχασει την αστρολογια για τα καλα..
  • Pyrodohos @ 09.10.2010 17:24
    Υστερα πήγε στρατο. Χωρισε με τη Μαίρη τη φιλεναδα του, 6 χρονια σχεση με καποια διαλειματα.Και επιασε δουλεια στο δημοσιο.Τελη του 90 , το δημοσιο ηταν σταθερη αξια, οχι οπως τωρα, 14 μισθο κτλ. Ηταν ο Προκομενος της γειτονιας.Πουλησε το Δυαράκι και αγορασει νοικιασε ενα μεγαλυτερο διαμερισμα.Ολοι μιλουσαν στη γειτονια για τον Πετ που ξεφυγε απο τη μοιρα της Νιτσα και του Χαριλαου.Ενω ο Τακης ειχε παθει πνευμονια καπου στην Τυνησια ενα χειμωνα και εφυγε , η δε Τουλα γρονθοκοπηθηκε ασχημα απο ενα γκομενο τοξικομανη , τα μαζεψε και πηγε πισω στη μανα της στην Αγκαθια Κοζάνης.
  • Pyrodohos @ 09.10.2010 17:26
    Η ζωή κυλούσε ωραία. Οταν ένα πρωί έπαθε την πρώτη κρίση ΠΑΝΙΚΟΥ..
     
    συνεχίζεται..
  • Pyrodohos @ 09.10.2010 17:27
    (κι ενα κομματακι για το κλεισιμο)
     
    http://www.youtube.com/watch?v=j9SgDoypXcI
  • astropet @ 09.10.2010 17:42
    A, θα έχει και συνέχεια το family saga...
     
    Ευτυχώς, γιατί έχω μια τεράστια αγωνία για το τι απέγινε αυτή η έρμη η Τούλα...
     
     
  • Journey @ 09.10.2010 18:16
    Δεν είναι και άσχημα στην Αγκαθιά

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...