παρακαλώ περιμένετε...

πότε μιλάμε για σύνοδο γενέθλιου με διελαύνοντα?

  • Journey @ 27.10.2011 11:46
    Και ο γενέθλιος παρακαλώ στις πόσες μοίρες είναι ?
    Μιλώντας για εξωκρόνιο και δη Πλούτωνα να σκέφτεσαι πολύ " στενά"
  • thipa @ 27.10.2011 11:56
    Να σε ρωτήσω κάτι nohope? (ξέρεις το θέμα που με ¨καιει¨)
     
    Όλα όσα αναφέρεις τι συναισθήματα σου προκαλούν;
    οι αλλαγές που νιώθεις μέσα σου είναι ¨διαλυτικες", δηλ. σου έρχεται να τα διαλύσεις όλα και να ανοίξεις νεο κεφάλαιο στη ζωή ή αρχίζεις να νιώθεις καλυτερα σε σχέση με το πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σου?
     
    Είναι πολύ προσωπικό αυτό που ρωτάω. Αν δεν θες να απαντήσεις το καταλαβαίνω!!
     
     
  • nohope @ 27.10.2011 12:08
    journey καλήμερες, ακόμα μια φορά η παρέμβαση σου με κάνει να γίνω πιο σαφής (τα τετράγωνα του ερμή ΄βλέπεις) . εννοώ διελάυνων πλούτωνας σύνοδο με γενέθλιους γενικά.
    γενέθλιος πλούτωνας σε αναιρετική ( ) μοίρα, 29η του ζυγού. ναι το φαντάζομαι για το στενό, γι΄ αυτό κοίταξα και ακριβή σύνοδο, μέχρι και λεπτό σχεδόν, αλλά αν κάνει με τον ήλιο? αλλάζει κάτι?
     
    thipa, δεν τρέχει προσωπικό. καθόλου για την ακρίβεια, τίποτα. και κανένας που να μπορεί να στεριώσει στη ζωή μου, θα έλεγα ότι είμαι ξέρεις τι μαγνήτης, αλλά δεν μπορεί μάλλον εγώ θα φταίω. θα ήθελα κάποιον σε συντροφικό επίπεδο, πιστεύω όσο σε τίποτα άλλο στην αλληλεγγύη, αλλά: κάτι ιδιαίτερο, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. evolution.
     
    αααααν είχα κάποιον στη ζωή μου, έτσι όπως είμαι τώρα (τρώμε και τετράγωνο με κρόνο όπως ξέρεις) αν έμενε θα ήταν για πάντα αλλιώς θα το τερμάτιζα. τώρα για τις αλλαγες, δεν νιώθω και πολλές αλλαγές, έχω περάσει και πολύ πιο τρελλά πράγματα, ξέρω γω, μπορεί και να συνήθισα...
     
     
     
  • mr_Mister @ 27.10.2011 12:20
    Βρε απέλπιδα ΠΩΣ στα κομμάτια ζητάτε έναν άνθρωπο που με το καλημέρα να καθήσει δίπλα σας για πάντα? (δεν είσαι η μόνη, το έχω ακούσει καμιά δεκαριά φορές τον τελευταίο καιρό και όλο από γυναίκες)
  • Journey @ 27.10.2011 12:26
    Είναι επειδή έχουμε πήξει από την κενότητα.
    Η μοναξιά μπορεί να δημιουργήσει παράξενες αντιδράσεις.
    Ο φόβος της μοναξιάς, ακόμα πιο παράξενες.
    Μην είσια τόσο αυστηρός.
    Θα πεις κάτι για τις ανοχές των διελεύσων του Πλουτωνα? Έλα, εγώ αγαπάω Πλουτώνειους και θέλω από Πλουτώνειο ανάλυση για το θέμα του Πλούτωνα. Θα έχουμε πληροφορίες εκ των έσω
     
  • thipa @ 27.10.2011 12:29
    No hope, Τελικά αυτό που λες "ή θα το τερμάτιζα ή θα κρατούσε για πάντα" πρέπει να είναι χαρακτηριστική στάση ζωής για τους αιγόκερους!!! Έχω ακούσει κάτι παρόμοια απο τον Αιγόκερω-τοξότη μου, για τη σχεση μας!
    Το "όλα ή τίποτα" που πρέπει να αποφασίσει και θέλει το χρόνο του!
    Πήρα την απάντησή μου μαλλον!!!
    Καλά που μου απαντάς και συ και με διαφωτίζεις γιατι βρίσκομαι στα πρόθυρα κλονισμού.
    Ως λιονταρίνα λειτουργώ βλακωδώς βάσει πάθους και έρωτα, καβάλα σε ροζ συννεφάκι, και το πληρώνω πολύ ακριβά τη στιγμή που με "γειώνει¨ ο αιγόκερως.
    Ίσως στο παρελθόν να έχεις επιδράσει με τέτοιο τρόπο στη ζωή παρορμητικών ανθρώπων που ζητάνε πιο απλά πράγματα απο τη σχεση τους απ' οτι ζητάς εσύ.
    Φυσικά δικαιώμά σου!!!!!
  • Charline @ 27.10.2011 12:29
    καλέ, κι εγώ -σύμφωνα με τα νιου φακτς -πλουτώνια είμαι...αλλά δεν ξεύρω το εφέκτ μου στους άλλους-θα αφήσω το κοινό μου να ομιλήσει για εμέ (ξυπνά και το λιοντάρ στη σελήνη τώραααα)
  • nohope @ 27.10.2011 13:07
     Κος Κύριος, κάτσε να δούμε πώς πάει και ποιοί είμαστε, ποιος είπε για πάντα? παίζει να είμαι και αλλεργική! έχω θέμα και με το μέλλον και με το παρελθόν! για το παρόν μιλάω ! αλλά ενα παρόν γεμάτο και έντονο! δεν μπορώ να ξέρω αν με νοιάζει η διάρκεια ! δεν νομίζω ότι η μονιμότητα είναι βασικό συστατικό στον όρο συντροφικότητα. θέλω κόσμο που δεν ξεπουλάει το παρόν του για το αύριο, και που δεν το προσπερνάει μένωντας κολλημένος στο χθες...κόσμο που ζει το τώρα σαν να μην υπάρχει χθες και αύριο και ξέρει τι ζει και γιατί το ζει. γενικά όλα αυτά. γιατί όλοι οι αντρες νομίζετε οτι θέλουμε να σας παντρευτούμε οταν λέμε ότι θέλουμε κάποιον να είναι εδω? είναι προϊόν του κατεστημένου να ακολουθεί το πάντα μετα το να είσαι εδώ. η λάκτα πρέπει να την έχει κάνει τη ζημιά.
  • nohope @ 27.10.2011 13:12
    ναι και αυτό που λέω η για πάντα ή τέρμα, το λέω για την υποτιθέμενη περίπτωση προϋπάρχουσας σχέσης ετών, όχι για το χαίρεται...
    πιο απλά πράγματα από αυτά που ζητάω εγώ δεν υπάρχουν.
    στα απλά κρύβεται ο "θεός", εκεί είναι το βάθος...΄
    λιονταρίνα μη μασας και μην περιμένεις πότε θα φανεί στον λωλοστεφανή...καθόρισε τι θες και πότε το θες. άστον στα τρελλά διλλήματά του και κοίτα τον εαυτό σου, είναι σε μοναχικό δρόμο αυτός...
  • mr_Mister @ 27.10.2011 13:52
    Ουφ.
     
     
    Λιονταράκι, ένας Αιγόκερως ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να τον φροντίζεις και ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ credits και εάν το κάνεις. Νομίζω ότι εκεί είναι η σπασμένη ρίζα του δέντρου σας. 
     
    Νοχοπ απλό με απλό διαφέρει, άσε που είναι και πιο δύσκολο να βρεις κάτι που είναι ένα και καλό παρά πολλά και χμ. Στα πολλά κάπου τα βρίσκεις κάπου συμβιβάζεσαι, στο ένα δεν έχει μα-ξεμά. Συμφωνώ για το μέλλον - παρόν - παρελθόν και ότι η μονιμότητα ορίζεται μόνο το βράδυ πριν κλείσεις τα μάτια σου και αφορά μόνο το επόμενο πρωινό. Αν πολλοί άντρες είναι γαμοφοβικοί σκέψου μήπως δεν είναι μόνο επίκτητη ιδιότητα. Όπως και σκέψου πως οι μη γαμοφοβικοί συνήθως είναι ήδη παντρεμένοι. Αλλίμονο στους λέφτερους θα μου πεις, και τι θα γίνει όσο μεγαλώνεις. Κανείς δεν χάνεται θα σου πω, απλά υποφέρει με άλλον τρόπο (έχεις ακούσει τα παράπονα από τα παντρεμένα ζευγάρια). Για τα κατεστημένα κλπ που λες θα σε ρωτούσα την ηλικία σου, αν δεν την είχες ήδη πει. Αλλά έχεις και αεράτο ωροσκόπο οπότε δικαιολογείσαι.
     
    Για τί μιλάγαμε? Α, για τον Πλούτωνα.
  • nohope @ 27.10.2011 14:03
    θα με τρελλάνει ο δίδυμος!
    ερμή στον ταύρο έχεις?
    μα δεν θέλω να παντρευτώ!!!!!!! πώς να θέλω να φάω αν δεν έχω πεινάσει? η ηλικία μου φαίνεται στο προφίλ μου και είναι ωραίος ο κόσμος όσο μεγαλώνεις, ούτε υπάρχει όριο χρόνου για να κάνεις οικογένεια, είναι θέμα έμπνευσης για μένα. ποιος να χαθεί?
    η ελληνίδα μάνα φτάιει για αυτό το φαινόμενο!
    δεν το χω καθόλου μέσα μου αυτό...είναι βιωματικό το θέμα.
     ''στο ένα δεν έχει μα-ξεμά''  το ξέρω πάρα πολύ καλά!  και το επιλέγω συνειδητότατα...
     
    και αντε επιτέλους ας πούμε για τον πλούτωνα! εγώ αν ήξερα θα έλεγα!
    μου το κάνατε το ποστ αμέρικαν μπαρ!!!!
  • sgouromallousa @ 27.10.2011 14:11
    Νοχοουπ (ονομα και πραγμα?) δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις. Εγω εφαγα τον Πλουτωνα σε αντιθεση τα τελευταια δεκα χρονια της ζωης μου και συνεχιζω σταθερα με την αφρο μου .Ασε που τρωει και τετραγωνο με Ουρανο.Οι οψη αντιθεσης Πλουτωνα με γενεθλιο πλανητη ειναι σαφως πιο δυσκολη απο οψη συνοδου.Και επιζω.Το πως ? Ενας Θεος ξερει.
    Μην αγχωνεσαι τοσο πολυ.Απλα θεματα οικων που κυβερνουν οι πλανητες σου οταν τους παρει παραμασχαλα ο Πλουτο θα εχεις εξελιξεις.
    Με αγαπη
    Μια πλουτωνοχτυπημενη
  • nohope @ 27.10.2011 14:23
    δεν ανησυχώ! για την ακρίβεια, δεν με νοιάζει καν! εγκυκλοπαιδικά ρωτάω!
    ρε διδύμια? τι έγινε? σας προκαταβάλει αρνητικά το nohope? αν είναι να το αλλάξω, να το κάνω triphope, hiphope κάτι θετικό τελοσπάντων...
    ουφ εγώ δηλαδή....
    αν ξέρει κανείς για την ανοχή της διέλευσης του πλούτωνα από τα φώτα τους προσωπικούς πλανήτες κτλ ρώτησα...για να εξερευνήσω λίγο τη φύση του πλούτωνα στον αιγόκερω και σε διέλευση από γενέθλιους πλανήτες ...
  • sgouromallousa @ 27.10.2011 14:32
    μου το χε απαντησει καποτε ο Σταρντομ.
    Η ανοχη ειναι +- 2 μοιρες απο τον γενεθλιο σου πλανητη.
  • sgouromallousa @ 27.10.2011 14:34
    Εγω μολις ξεφορτωθηκα τον Πλουτωνα απο την αφρο μου( αφρο στον καρκινο στην πρωτη μοιρα) και ακομα συνερχομαι. Τωρα τρωω τετραγωνο απο Ουρανο!
  • mr_Mister @ 27.10.2011 14:37
    Αιγοκερίνα μου, στο "συνήθως είναι ήδη παντρεμένοι" τελειώνει το ένα νοητικό νήμα που αναφέρεται στο "γιατί όλοι οι αντρες νομίζετε οτι θέλουμε να σας παντρευτούμε οταν λέμε κλπκλπ", και στο "Αλλίμονο στους λέφτερους θα μου πεις" ξεκινάει το επόμενο που αναφέρεται στο θέμα δεν μπορώ να βρω έναν καλό άντρα. Συγνώμη που τα κόλλησα, τα παράπονα στον Δίδυμο Ερμή μου. Peace. Την ηλικία σου την είδα στο προφίλ αλλά και να μην την έγραφες προκύπτει. Είσαι Κρόνια (ηλιακά) και ο Κρόνος τετραγώνισε τον Ήλιο σου από διέλευση πριν λίγο. Ένα μάζεμα το έδωσε.Για τον Πλούτο στο είπε πάνω - κάτω η Σγουρώ. Όμως επειδή είναι ένας βαθύς πλανήτης είναι αδύνατον να  τον προσδιορίσεις με ακρίβεια τί θα σου κάνει. Εάν δεν έχεις κατι να αλλάξει, ούτε που θα τον νοιώσεις. Εάν χρειάζεσαι μια μεγάλη και ΡΙΖΙΚΗ αλλαγή στη ζωή σου, θα δρομολογηθεί. Το κακό είναι πως σαν Αιγόκερως δεν θα σου αρέσει αλλά σαν Υδροχόος θα την αδημονείς. Γενικά ο Πλούτωνας είναι εγχείρηση χωρίς αναισθητικό με έναν καθησυχαστικό χειρούργο να σκύβει από πάνω σου κρατώντας το νυστέρι με χαμόγελο. Ο πόνος εξαρτάται από την πληγή - και την πληγή την ξέρεις μόνο εσύ.  Το "ουφ" δεν πήγαινε σε σένα, στον εαυτό μου το έλεγα. Το "ουφ" δεν πήγαινε σε σένα, στον εαυτό μου το έλεγα.
  • mr_Mister @ 27.10.2011 14:38
    Η μορφοποίηση έγινε ανανταμ, το νόημα όμως πιστεύω να βγαίνει. Πάω να φάω. 
     
  • Journey @ 27.10.2011 14:43
    1- 2 μοίρες είναι βρε η ανοχή.. Ο Mister^2 είναι και γαμώ τα παιδιά με αυτήν την Πλουτώνια γοητεία του να τον καθιστά παρεξηγήσιμο.
  • mr_Mister @ 27.10.2011 15:08
    Παρακαλώ, και γαμώ τα παιδιά είναι τίτλος που έχει αποδοθεί τελεσίδικα σε γνωστό καλλιτέχνη. Τον αποποιούμαι χαρακτηριστικά. 
     
     
    My 2 cents of bad humor.
  • nohope @ 27.10.2011 15:10
    now you are talking!
    οκ και γω κόλλησα τα επόμενα δικά μου στα αντίστοιχα, ερμή υδροχόο εδώ! είναι επικοδομητικές οι εντάσεις, peace!
    ναι ξέρω από κρόνο.... μάζεμα όμως το έφαγα το 2003 στην αντίθεση. Και την ανατροπή, μόλις έφυγε, από καρκίνο, άλλαξα χώρα.
    τί να κάνει ένα τετράγωνο, λίγη δυσκολία ακόμα...
    ναι παιδιά εγώ τρελλαίνομαι για αλλαγές ! μου αρέσουν πάρα πολύ! και τις επιδιώκω όταν δεν γίνονται από μόνες τους.
    νομίζω πρώτη φορά καταλαβαίνω τον πλούτωνα....δεν υπάρχεις!
    Γενικά ο Πλούτωνας είναι εγχείρηση χωρίς αναισθητικό με έναν καθησυχαστικό χειρούργο να σκύβει από πάνω σου κρατώντας το νυστέρι με χαμόγελο.
    εμπιστεύομαι...ξέρει ο αιγόκερως ότι είναι για καλό, πόνος is always part of the game...ωραία, άντε να δούμε!
    σγουρομαλλούσα είναι ωραίος ο ουρανός!
  • Journey @ 27.10.2011 15:17
    Άν τα παιδιά του Πλούτωνα κρατάνε παγοκόφτη , τότε να δεις εσύ σασπένς
    { H alfita που είναι? }
  • alfita @ 27.10.2011 15:36
    Ζουρ  μας αδικεις...ποτε δεν κραταμε τον παγοκοφτη..ειναι καπου κρυμμενος και περιμενει..την καταλληλη στιγμη..δεν θα καναμε ποτε κατι τοσο προφανες και αναμενομενο..ειμαστε αλλεργικοι σε αυτα...ολα σε επιπεδο υπαινιγμων κι αν δεν τους πιασει με την μια το "υποκειμενο" τοσο το χειροτερο για το "υποκειμενο"
     
    nohope   κατι σε σε σενα μου ειναι πολυ οικειο..αλλωστε αυτο που εγραψες πόνος is always part of the game μονο πλουτωνιο μπορει να ειναι..   
  • Journey @ 27.10.2011 15:41
    alfita, είσαι τζιμάνι!!
    Το έπιασες - μυρίζεστε μεταξύ σας , τι στο καλό συμβαίνει?
    Από προχθές θέλω να πω κάτι στη nohope για τον Πλούτωνά της..Να το κάνω?
  • manini @ 27.10.2011 15:45
    καταρχάς το νικ το ίδιο μαρτυράει ότι η Nohope φλερτάρει ασύστολα με τον κυρ..πλούτωνα... nohope...και παρόλα αυτά..μόνο hopeless δεν την λες....
  • mr_Mister @ 27.10.2011 15:47
    Κι εδώ έρχεται το elegance του Δίδυμου alf, κρατάς πίσω από την πλάτη σου τον παγοκόφτη, και με τον καιρό πείθεις τον άλλον ότι αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ είναι που χρειάζεται, που του λείπει, και θα τον κάνει να νοιώσει υπέροχα... Αχ.... <3 
     
    Άμα δεις τον χάρτη της νο, θα καταλάβεις πόσο μέσα έπεσες. 
  • manini @ 27.10.2011 15:48
    ρε γμτ..η παρομοιωση καλή...αλλά όχι ο παγοκόφτης...κάτι άλλο..θερμό...πιο ζεστό...στα βάθη κάνει ζέστη...κάτι σε καυτηριασμό ίσως?
  • alfita @ 27.10.2011 15:48
    thanks ! jour..   εννοειται να το κανεις..κριαρι πραμα και να κρατιεσαι ; θα παθεις ζημια..κι αυτο δεν θα το θελαμε..επισης πολυ θα θελαμε να ακουσουμε αυτα που εχεις να πεις στο θεμα  
     
  • Journey @ 27.10.2011 15:48
    Η nohope έχει Πλούτωνα στην 29 του Ζυγού.
    Δηλαδή, βρίσκεται 1 μοίρα πριν τον Σκορπιό, το βασίλειό του.
    Τα της 29ης μοίρας για τους 7 πλανήτες είναι αρκετά ξεδιαλυμμένα
     
    http://www.stardome.gr/tribes/aries/26907.html
     
    Για τους εξωκρόνιους θα κρατήσω μικρότερο καλάθι αλλά ίσως αξίζει να μας πει την άπόψή της η nohope.
    Αναρρωτιέμαι κι εγώ σχετικά, όταν είδα να γράφει τη μοίρα του Πλούτωνά της άρχισα να το σκέφτομαι.
    Ιδιαζόντως εκφραστικός και έντονος?
    Τι λέτε?
  • nohope @ 27.10.2011 15:49
    ότι και να ναι !!!!!!!!
    το θελω!
    πες !
    ξεχασα και γω ότι το περίμενα!
     
  • Journey @ 27.10.2011 15:52
    Αυτό το  elegance του Διδύμου έχει το βραχυκύκλωμά του, λέγεται - εν συντομία - Κρονιασμένο Κριάρι
  • mr_Mister @ 27.10.2011 15:52
    Επειδή έπεσαν πολλά σχόλια καπάκι - να διευκρινήσω ότι ΝΑΙ ΜΕΝ είναι Πλουτώνια διεργασία, ΑΛΛΑ εκφρασμένη μέσα από το Κρόνειο πρίσμα.  
     
    Δηλαδή νοιώθει την ανάγκη αναγέννησης, όμως η Κρόνεια φύση της την έχει πείσει πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τον δυσκολώτερο και ότι η δυσκολία είναι άμεσο μέτρο της αξίας ενός πράγματος ή μιας κατάστασης. Αυτό ακριβώς, δικαιολογεί και την επιλογή του ονόματος.
     Δυστυχώς, δεν είναι πάντα έτσι.
  • manini @ 27.10.2011 15:53
    χωρίς παρεξήγηση για τους παρευρισκόμενους...αλλά την ellegance στους δυδίμους..προσπαθώ και δεν την βρίσκω...γμτ..και έχει πολλούς εδώ γύρω τριγύρω..εμένα μου κάνει για ερμής σουρωμένος...
  • manini @ 27.10.2011 15:54
    το εδώ  τριγύρω αφορά φυσικά πρόσωπα στον χώρο εργασίας...
  • Journey @ 27.10.2011 15:56
    Από το link που παρέθεσα :
     
    Oι πλανλητες έχουν "γνώση" και έχουν μνήμη. Όταν βρίσκονται στην 29 η μοίρα ενός ζωδίου ξέρουν τι αφήνουν πίσω και σε ποιά κατάσταση θα περιέλθουν....
    ....Η δυσκολίες των αναιρετικών μοιρών είναι η προσπάθεια προσαρμογής των πλανητών στο επόμενο βήμα τους.Στην 29 η μοίρα ξέρει τι
    αφήνουν και τι τους περιμένει.'Αλλοτε αυτό τους κάνει να νιώθουν
    καλύτερα και άλλοτε χειρότερα.Άλλοτε αλλάζουν ζώδιο με χαρά και άλλοτε με άγχος , με ένα κρυφό τσίμπημα.Άλλες φορές,. αδιάφοροι.
    Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο, οι πλανήτες στην 29 η μοίρα έχουν ήδη τα χαρακτηριστικά του επόμενου ζωδίου?Αλλά , οξυμένα λόγω της χαράς τους ή του φόβου τους ή των
    αμφιβολιών τους. Δίνουν περισσότερα απ όσο είναι στο επόμενο ζώδιο, αλλά
    ζητάνε και πιο πολλά.
  • alfita @ 27.10.2011 15:57
    μανινακι μου γλυκο μονο κατι πλασματα που τα χει καψει η φωτια αλλα κι ο παγος του πλουτωνα μπορουν να το περιγραψουν τοσο ευστοχα..
     
     
    Μιστερ εσυ εχεις το διδυμισιο elegance, εγω την ποσειδωνια γλυκυτητα παντως οπως και να να χει το '"υποκειμενο" την εχει βαψει     
     
     
  • manini @ 27.10.2011 15:57
    βασικά αυτό που λες mr.. χωρίς να διαφωνώ, θα έλεγα ότι συμβαίνει κιόλας διότι εκφύσεως είναι και κλασσική έκφραση των γηίνων ζωδίων να δυσκολεύουν και τα απλά...
  • Journey @ 27.10.2011 15:59
    Τώρα, σκεφτείτε τι μπορεί να είναι αυτό το "πιο πολλά " που δίνει ένας Πλούτωνας στην 29η του Ζυγού που δεν κρατιέται να περάσει στο σκοτεινό του βασίλειο, στην αιχμηρή του κυριαρχία και τι είναι το "πιο πολλά" που ζητάει από το άτομο αλλά και τι κάνει το στο άτομο ώστε να δίνει, να ζητά, να εκφράζει και να αναζητά
    nohope, απολογήσου!!!
  • manini @ 27.10.2011 16:02
    έχω παρατηρήσει πως οι εκπρόσωποι των ζωδιών των πρώτων ημερών έχουν "ακαλιέργητα" τα χαρακτηριστικά του ζωδίου τους και μάλιστα παρουσιάζουν κυρίως των εξωτερικά χαρακτηριστικά ή τα επιφανειακά του ζωδίου και φέρνουν ακόμα χαρακτηριστικά του προηγούμενου ζωδίου, ενώ των τελευταίων αντιπροσωπεύουν περισσότερο τον εσωτερικό κόσμο του ζωδίου τους και πράγματι..κάτι οσμίζονται από το επόμενο...τώρα δεν ξέρω αν τα λέω μπερδεμένα..δεν το έχω και πολύ καθαρό στο μυαλό μου ολο αυτό.
  • mr_Mister @ 27.10.2011 16:10
    μανινι συμφωνώ με την αλφίτα... δεν είναι το εργαλείο, αλλά το "χέρι" που κάνει την επιλογή ηδονής ή πόνου :/ και η ψυχή που (πρέπει να) αντιλαμβάνεται σωστά τί πρέπει να δώσει, πού, πότε, και πόσο. Αρκετά όμως με το ξεγύμνωμα. 
     
    Τζουρ, κοίταξες τον χάρτη της νο?
  • mr_Mister @ 27.10.2011 16:11
    μανινι αυτό που λες ισχύει και το περιγράφουν οι δεκανοί. 
  • nohope @ 27.10.2011 16:11
    ευτυχώς δεν είναι πάντα έτσι...
    10.10 έχω γεννηθεί το πρωί, αθήνα.
    μακάρι να είχα φτάσει στο σημείο να πω κάτι. δεν μπορώ να τα διαχωρίσω. είναι και ο 12ος έντονος, και ο ουρανός, περίεργο μείγμα...σαν να κάνεις bungee-jumping στα έγκατα της γης! δεν ξέρω πώς να το πω...πολύ οξύμωρο. για μένα λειτουργεί, αλλά ο υπόλοιπος κόσμος ιζ νοτ λάικ δατ και δεν το πολυκαταλαβαίνει.
    εσείς πάλι πέφτετε πολύ μέσα...έχω χάσει τα λόγια μου με το πόσο μέσα πέφτετε και έχει κάτι το καταπραϋντικό...
  • Journey @ 27.10.2011 16:13
    Πολύ ενδιαφέρουσα παρατήρηση γλυκό manini - είδες?? απέφυγα τα υποκοριστικά  
    Nαι, οι πλανήτες έχουν γνώση και μνήμη και αντιδρούν ανάλογα.
    Η πορεία τους σε κάθε ζώδιο εξελίσσεται, ναι μεν " θυμούνται" αλλά η επανάληψη φρεσκάρει τη γνώση όσο και αν πεις και την εμβαθύνει.
    Ως Κριάρι των τελευταίων ημερών θα συμφωνήσω αρκετά με την παρατήρησή σου. Το είχαμε ρίξει και στη μελέτη των δεκανών τις προάλλες με απώτερο σκοπό να εξιχνιάσουμε τις διαφορές των εκπροσώπων κάθε ζωδίου.
    *
    Αν και ο Πτολεμαίος μας είπε οτι σητν 29η μοίρα οι πλανήτες λαμβάνουν τα χαρακτηριστικά του επομενου ζωδίου, ήξερε τους 7 πλανήτες. Σήμερα τι θα έλεγε?
    Αν δεχτούμε τη νόρμα του, πως σκέφτεται ένας Πλούτωνας που μπαίνει φρέσκος φρέσκος και ορεξάτος στον Σκορπιό? Αυτός ο " αέρας" του Πλούτωνα πως μεταφράζεται σητν ατομική έκφαση? Πως το εισπράττει αυτός που έχει στο νάταλ του αυτή τη θέση, και πως τον βλέπουν οι άλλοι???
  • manini @ 27.10.2011 16:13
    γμτ... τα κάνω όλα εικόνα..οπότε θέλω να φαντάζομαι κ το χέρι και το εργαλείο...τι να ΣΕ κάνω...χαχαχαχα
  • Journey @ 27.10.2011 16:14
    α, μαζί σκεφτήκαμε τους δεκανούς  Μίστερ ^ 2
  • nohope @ 27.10.2011 16:25
    έχω αυτό τον υδροχόο, που δεν απαιτεί, περιμένει να δει αν θες να του δώσεις. χαλαρά το αντιμετωπίζω και γενικά σαν κορόιδο. το προσπαθώ το προσπαθώ, το παλεύω, πεισμώνω, αλλά πάντα ξυπνούσα και έφευγα γιατί ήταν λίγοι και δεν καταλάβαιναν γιατί. μπορεί να μην το έδειχνα-πολύ πιθανό.αν φύγω δεν υπάρχει γυρισμός. και αυτό είναι ιδεολογία ζωής. πώς το εισπράττουν οι άλλοι δεν ξέρω. νιώθω ότι δεν με καταλαβαίνει και πολύ ο κόσμος. εστιάζουν στο γιουχου το επικοινωνιακό. δεν ξέρω, αλλά μπορεί και να τους υποτιμώ με αυτή την αφρο που τετραγωνίζεται με πλουτωνα και κρόνο. και αυτό το φοβάμαι.τον πλούτωνα στον γενέθλιο νομίζω ότι δεν τον εκφράζω. τον κρατάει ο κρόνος. θα έπρεπε να ζω σε άλλη εποχή μάλλον.
     
  • mr_Mister @ 27.10.2011 16:33
    ΕΓΩ πρώτος : ΡΡΡΡΡΡ manini αν και εσύ Θεσσαλονίκη πέφτω στη θάλασσα και πνίγομαι!! Χαχαχαχαα!!!! 
     
    νοχοπ πράγματι ο χάρτης σου είναι αντιφατικός. Για εσένα όπως το λες είναι τρόπος ζωής, που χάρη στα χαρακτηριστικά σου ενστερνίζεσαι και συμφιλιώνεσαι εύκολα. Δεν είναι αδύνατον να βρεις συνοδοιπόρους στη ζωή όπως τους θέλεις και όπως τους φαντάζεσαι, πιθανόν όμως λιγάκι να δυσκολευτείς στο να συνδυάσεις την Κρόνια, Πλουτώνεια (τετράγωνο με Αφροδίτη), αλλά και Ουράνεια (Ωροσκόπος) φύση σου σε έναν κατάλληλο άνθρωπο. Και όλα αυτά βέβαια κάτω από το βλέμμα μιας επικριτικής Παρθένας Σελήνης.
     
     
    Διόλου τυχαία άφησα τον ευάλωτο, "γυμνό" από όψεις Άρη έξω. Στην συναστριακή αστρολογία, και η συναστρία δεν είναι μόνο ερωτική, οι πλανήτες χωρίς κύρια όψη δυσκολεύονται στην έκφρασή τους και χρωματίζονται ή παρασύρονται από τους ανθρώπους που ο χάρτης τους μας τους επηρρεάζει σημαντικά. 
  • alfita @ 27.10.2011 16:38
    μανινι αχ αυτες οι εικονες ..ειναι θεμα φαντασιας και υποθεση εξουσιας , αυτα τα χερια ειναι μαχαιρια..γιατι οσο και να το πεις μερικα μαχαιρια και χερια μη σου πω..πονανε γλυκα και σταζει μελι η μαχαιρια..που λενε και τα ασματα..   
     
     
    Αυτος ο Αρης ο διελαυνων  φταιει για ολα εγω ειμαι αθωο..μου σκαει κατι τετραγωνακια με τους γενεθλιους ενεργοποιει και ολα τα γενεθλια τετραγωνα ταυτοχρονα και κοντευω να γινω λιονταρι οπως πολυ καλα το ειπε κι Μιστερ..σε αλλο ποστ..
     
     
    nohope μην περιμενεις να ειναι πολλοι αυτοι που θα σε καταλαβουν..αλλα τουλαχιστον αυτοι που θα σε καταλαβουν να σε καταλαβουν καλα..μην χαθουν στη μεταφραση που θα τους κανουν οι φοβοι και οι επιθυμιες τους..και πανω απο ολα εσυ να σε καταλαβεις καλα..     εγω παντως σε γουσταρω και πολλες φορες σε εχω καταλαβει σε αυτα που γραφεις..    
  • manini @ 27.10.2011 16:52
    βρε alfita τι να σου κάνω που όλοι οι προοδευμένοι μου είναι στον σκορπιό..και γουστάρουν αυτά που τους γράφεις...
     
    mister..mister...φυσικά μένω θεσσαλονίκη εγώ και η Jour αποτελούμε τις "φωτεινές" εξαιρέσεις χοχοχοχοχοχο
     
    Nohope..αυτοί που μάλλον σε καταλαβαίνουν, επειδή ακριβώς σε καταλαβαίνουν..δεν θα στο εκφράσουν...απλά θα καταλάβουν...
  • nohope @ 27.10.2011 16:53
    thanx alfita! εγώ το χω πει είμαστε άβυσσο μεσοτοιχία σκορπιοί και αιγόκεροι.
     όπως βλέπουμε όλοι στον χάρτη, κάτι θα πρέπει να θυσιάσω, το θέμα είναι τί.
    αυτός ο άρης είναι μεγάλο θέμα. τεράστιο!
    και είναι όπως τα λες! στο ερωτικό κομμάτι. παθαίνω έρωτα, δεν ερωτευομαι.
    ευτυχώς είναι στον υδροχόο! φαντάζεσαι να ήταν στον αιγόκερω! νο κομεντ.
    η σελήνη μου τα σκάει μόνο σε θέματα καθαριότητας.
    α και μου τακτοποιεί και τον χάρτη! ξέρω που είναι τί και αν το χρειαστώ ξέρω που να το βρω!
    ο κυβερνήτης του χάρτη μου όμως ο ουρανός δεν είναι ?
     
    υγ: το βλέπετε ότι δεν έχω σκολιάσει καθόλου τον παγοκόφτη και τα χέρια και τα μαχαίρια?
     
  • alfita @ 27.10.2011 16:53
    nohope αυτο που λες "έχω αυτό τον υδροχόο, που δεν απαιτεί, περιμένει να δει αν θες να του δώσεις¨"το εχω κι εγω στον απολυτο βαθμο..θελω οχι απλα να μην  το ζητησω αλλα ο αλλος να καιγεται να μου το δωσει το οτιδηποτε..τοσο απλα..δεν με αφορα αλλιως , εσυ το λες υδροχοισιο αυτο..εγω καθολου δεν το νομιζω..
  • nohope @ 27.10.2011 16:54
    έχεις πολύ δίκιο μανίνι! πολύ δίκιο!
    τέτοια ακούω και θα το τριγωνίσω το τετράγωνο με κρόνο της αφρο!
  • manini @ 27.10.2011 16:54
    επιφλέον nohope η παρθενίσια μου σελήνη σου στέλνει τους αγωνιστικούς της χαιρετισμούς απέναντι σε όλους αυτούς που δεν βλέπουν την θέρμη της...
  • nohope @ 27.10.2011 16:57
    εσύ τι το λες? ή πάθος ή τίποτα?
  • nohope @ 27.10.2011 17:00
    χαχαχαχαχαχχα! όλη η γη είναι θερμή! μάλλον takes γη to tango! να συγκατοικίσουμε οι κατακουζήνες !!!!!!!
  • manini @ 27.10.2011 17:13
    εδώ η γη εις την πέμπτην... σας αφήνει...καλή συνέχεια παιδάκια...Nohope βάστα γερά, δεν σε φοβάμαι..
  • alfita @ 27.10.2011 17:16
    μανινι εσυ εισαι ειδικη συνομοταξια παρθενου εχεις ολα τα θετικα και σχεδον τιποτα αρνητικο απο παρθενο..ακομα και η σεληνη σου εχει βαρεσει μπιελα..τελειως αλλο πραμα απο το αναμενομενο..
     
     
    nohope εγω δεν το βαφτιζω τι ειναι..δεν με νοιαζει..οπως και να εχει αμα με βαλει καποιος στην διαδικασια να ζητησω επαιξε κι εχασε..  
     
    μπορει να ειμαι πολυ κακομαθημενο μπορει επειδη ημουν η πριγκιπισουλα του μπαμπα..μπορει 1002 πραματα..Σημασια εχει πως αυτη ειμαι και ετσι λειτουργω..   
     
     
  • manini @ 27.10.2011 17:19
    μπιέλα ξεμπιέλα...η παρθενιασμένη μου σελήνη σου στέλνει πολλά ξεγυρισμένα γλυκά φιλάκια μανδάμ σκορπίνα μου εσύ....
     
    * έχω καλέ ελάτωμα παρθένου, είμαι παραπονιάρα χοχοοχοχοχοχοοχοχο......
    μάκιαααααααααααααααα
  • alfita @ 27.10.2011 17:32
    καλη ξεκουραση γλυκο μου..ανταποδιδω  
  • nohope @ 27.10.2011 17:50
    δεν μασάμε!
    ναι παίζει να είναι από αυτό...μεγάλο ατού! σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ να ξέρετε!

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...