παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πως καταλαβαίνεις ότι σε φλερτάρει ένας αιγόκερως;

Αγαπητό Stardome,

καλησπέρα.

Αιγοκερίνα κι εγώ, με ωροσκόπο Καρκίνο, στα 31. Παρόλο που λένε ότι μετά τα πρώτα -άντα αρχίζεις και γίνεσαι ο ωροσκόπος σου, εγώ νομίζω ότι τώρα "ζώ" το ζώδιό μου, περισσότερο από ποτέ.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό με φλέρτ για τον άνδρα Αιγόκερω....Κουλό;;; Κι όμως, αν κρίνω από το εαυτό μου, φλερτάρω εντελώς ανάποδα. Τουτέστιν, μου αρέσει κάποιος και συμπεριφέρομαι σαν να με ενοχλεί κάπως η παρουσία του,ενώ ταυτόχρονα το βλέμμα μου --όταν αξιωθώ να το στρέψω πάνω του--είναι πολύ έντονο και κοφτό. Δεν απουσιάζουν βέβαια κάτι ηλίθιες ατάκες ή καλύτερα, ατάκες άγαρμπες, καθώς θεωρώ ότι τα Capricorns δεν φλερτάρουν, όχι επειδή δεν θέλουν απαραίτητα, αλλά επειδή και δεν δέχονται την απόρριψη και δεν θέλουν να δώσουν δικαίωμα σε κανένα να καταλάβει τα συναισθήματά τους. Ως εκ τούτου, γίνονται λίγο προβλέψιμοι να πω στα λόγια, πετάνε ένα κοπλιμέντο, το οποίο είναι κοινωνικά αποδεκτό και νιώθουν και άβολα και από πάνω (ότι ο άλλος τα κατάλαβε ΟΛΑ!). 

Σε σχέση με την προστατευτικότητα του Αιγόκερου (άντρα), επίσης, τί έχετε να πείτε; Είναι εντελώς αθώα όταν απευθύνεται σε κάποια γυναίκα που δεν γνωρίζει πολύ καλά, παρόλα αυτά  όμως δείχνει να συμπαθεί; Και τί λέτε και για ατάκα τύπου "φοράμε και την ίδια βέρα";

Όποιος γνωρίζει από το φλέρτ των αλλοπρόσαλλων Αιγόκερων, ας πεί καμια γνώμη. 

Thanks for reading.....

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...