παρακαλώ περιμένετε...

Απορίες

  • Stardhomme @ 25.10.2009 10:03
    MissHavisham, μία συμβουλή λοιπόν. Μονό που επειδή ξεκινάτε την αφήγηση σας με το παράδοξο (εντός εισαγωγικών) του συνδυασμού Αιγόκερως με ωροσκόπο Δίδυμο, δε θα μπορούσα παρά να σας δώσω δύο συμβουλές που καλύπτουν αυτή τη διπλή σας προσωπικότητα. Ο ωροσκόπος σας θα ήταν ικανοποιημένος με μία ατάκα του στύλ: Ο προοδευμένος σας κυβερνήτης του ωροσκόπου (Ερμής) βρίσκεται για το 2009 σε αντίθεση με το γένεθλιο Δία σας με αποτέλεσμα οι ερωτικές γνωριμίες όχι μόνο δεν απουσιάζουν, αλλά είναι και πολλαπλές, κάτι που ευνοείται και από το Δία που θα ξαναβρεθεί σε θέση συνόδου με τη Σελήνη σας κάπου προς το τέλος του χρόνου. Τι πιο ενδιαφέρον για ένα Δίδυμο λοιπόν να έχει πληθώρα και ελευθερία επιλογών (χωρίς να χρειάζεται να κατασταλάξει κάπου). Και πάμε στον Αιγόκερω. Από τη μία πλευρά ο Ποσειδώνας και ο Χείρωνας στη Σελήνη σας όλο το χρόνο ρίχνουν ταυτόχρονα χρυσόσκονη και μιζέρια στο μέλλον των ερωτικών σας σχέσεων. Πως γίνεται αυτό; Όπως ακριβώς συνέβη και στο παραμύθι της Σταχτοπούτας, που το μεγαλειώδες όνειρο είχε καθορισμένη χρονική διάρκεια, αφού η λαμπερή άμαξα ήταν στην πραγματικότητα ένα παλιό κάρο. Το θέμα είναι αν θα αφήσετε (κατά λάθος ή επίτηδες) το γοβάκι στο δρόμο μήπως και ένας περαστικός (ιππότης-Ζυγός ή θαμπωμένος-από-τη-λάμψη-του Λέοντας) το βρει και έρθει να σας το παραδώσει. Χμμμμμ..... Μήπως αντί για γοβάκι σας έρθει μία εντυπωσιακή επαγγελματική εξέλιξη γύρω στο τέλος του χρόνου και μέσα από την αλλαγή της δημόσιας εικόνας σας έχετε πλέον το πάνω χέρι και να κινητοποιήσετε εσείς πλέον το άτομο που θέλετε να φέρει το γοβάκι στην πόρτα σας; Άλλωστε, μία Αιγόκερως δεν περιμένει ποτέ τον ιππότη να χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού της, μάλλον προσεγγίζει η ίδια το ερωτικό της θύμα διαφημιζόντας την επαγγελματική της ικανότητα (όλο το παραπάνω story είναι η διέλευση του Β. Δεσμού από τον Ήλιο και την Αφροδίτη σας Δεκέμβριο 2009-Μάρτιο 2010 και η είσοδος του Κρόνου στο Ζυγό από Νοέμβριο του 2009 σε Κλασικά Εικονογραφημένα pocket size). Να είστε καλά!!
  • libra1976 @ 25.10.2009 12:17
    ζυγος ε?αστα να πανε, αυτος μεχρι να αποφασισει θα ξημερωσει η νεα χιλιετια...μια συμβουλη βεβαια εχω να στη δωσω, οσο κλισε κι αν ακουγεται: φτυστον!! ναι, ναι, το μεγαλυτερο διεγερτικο για τους ζυγους εν γενει, ειναι η εν δυναμει απορριψη, η ανασφαλεια πως ισως να μην ειναι αρκετοι για σενα, πως πρεπει να παλεψουν για να σε κατακτησουν...και το σεξ. Σεξ ωραιο κανατε? Γιατι αν δεν, δεν θα τον ξαναδεις(τι την ηθελες την εξομολογηση τοσο νωρις?)Και κατι αλλο:το σκεφτηκες καλα να κανεις σχεση με ζυγο?αφου αυτα τα δυο ΔΕΝ κολλανε
  • MissHavisham @ 25.10.2009 17:15
    Αγαπητέ/ή libra1976 γνωρίζω πολύ καλά την παροιμιώδη αναποφασιστικότητα των Ζυγών, καθώς η κολλητή μου που τη γνωρίζω 20 χρόνια είναι μια χαρακτηριστικότατη εκπρόσωπος του ζωδίου. Η συμπεριφορά μου μετά από την ατυχή εξομολόγηση είναι όπως θα έπρεπε να είναι σε κάθε ζώδιο έτσι κι αλλιώς. Δεν προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του αλλά στα γενέθλιά του του έστειλα ένα μήνυμα για χρόνια πολλά (στο οποίο απάντησε πολύ τυπικά χωρίς να κάνει καν τον κόπο να με ρωτήσει πώς είμαι) για να μη δείξω ότι ήμουν κακιωμένη για την απόρριψή του και για να δείξω ανωτερότητα και ωριμότητα καθότι εγώ είχα τα κότσια να διαπραγματευτώ την κατάσταση με τιμιότητα αλλά αυτός όχι. Για μένα η σωστή αντιμετώπιση θα ήταν να μου πει, ξέρεις, αυτό που έγινε μεταξύ μας ήταν ατυχές και δε θα ήθελα να επαναληφθεί κι όχι να προσποιείται ότι δεν έγινε τίποτα. Όπως και να έχει, νιώθει σίγουρα ανασφάλεια ότι δεν είναι αρκετός για μένα (τον έπιανε δέος για κάποιο λόγο με τις γνώσεις μου στη λογοτεχνία -κοίτα πράγμα να θαυμάσει κανείς!) το οποίο αποκαλύφθηκε και στην συνέρευσή μας γιατί όπως είπα και πριν είμασταν φίλοι και είχα μιλήσει για τον ανυπέρβλητο θαυμασμό μου για έναν Σκορπιό με τον οποίο είχα μια μικρή περιπέτεια. Λεπτομέρεια: ο Ζυγός με είχε κατηγορήσει και για ανυπόληπτη σεξουαλική συμπεριφορά. "Πώς μπορείς και κοιμάσαι με ανθρώπους για τους οποίους δεν έχεις συναισθήματα", είχε ρωτήσει, ενώ η σωστή ερώτηση θα έπρεπε να ήταν τελικά πώς μπορείς και κοιμάσαι με ανθρώπους για τους οποίους έχεις συναισθήματα. Σε κάθε περίπτωση του είχα απαντήσει, το θεωρώ χίλιες φορές τιμιότερο από αυτό που κάνεις εσύ, δηλαδή να ψάχνεις μανιωδώς να κάνεις μια σχέση μόνο και μόνο επειδή έχεις σεξουαλικές ανάγκες. Τι χρειάζεται η σχέση αν δεν είσαι ερωτευμένος δε μου είναι κατανοήτό στον τετράγωνο εγκέφαλό μου. Όπως και να έχει δε συνηθίζω πάντως να κοιμάμαι με φίλους μου αν δε νιώθω κάτι γι' αυτούς (όχι ότι μου έχει ξανατύχει!). Το σεξ ήταν πολύ καλό και θα ήταν τέλειο αν δεν αναρωτιόταν κατά τη διάρκεια αν είναι αρκετά καλός για μένα. Επίσης, λόγω ηλικίας (είναι 5 χρόνια μικρότερος) πρέπει να ψιλοτρόμαξε και με την εμπειρία μου η οποία δεν είναι και τρομακτική αλλά αυτός σίγουρα δεν αισθάνθηκε και πολύ βολικά. Νομίζω καλά το χειρίστηκα,δεν πήρα πολλές πρωτοβουλίες αλλά ανταποκρίθηκα με ενθουσιασμό στις δικές του. Τι να έκανα δηλαδή, να το παίξω άσχετη? Και ναι, το σκέφτηκα καλά για σχέση με Ζυγό. Δεν κολλάνε αλλά έχει ωροσκόπο Καρκίνο (κι αυτό είναι από τα χειρότερά μου μετά τον Λέοντα, δεν αντέχω τη μιζέρια και τον ωχαδερφισμό τους!) και μου αρέσει αυτή η σταθερότητα που του δίνει ο ωροσκόπος του.
    Όποιες άλλες συμβουλές από Ζυγό είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες!

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
  • MissHavisham @ 25.10.2009 17:19
    Κύριε Πανουσόπουλε,

    Έχω ενθουσιαστεί πολύ πολύ πολύ!!!! που μου απαντήσατε αλλά θα πρέπει πρώτα να μελετήσω την απάντησή σας γιατί οι αστρολογικές μου γνώσεις είναι στοιχειώδεις! Και θα ξαναζητήσω τη συμβουλή σας γιατί σας εμπιστεύομαι τυφλά! Α, και παρεπιπτόντως, πάντα ήθελα να σας το πω, δεν είναι μόνο που πέφτετε μέσα με τις προβλέψεις σας, το πιο εντυπωσιακό είναι ο τρόπος που γράφετε!

    Σας ευχαριστώ πολύ πολύ

    Με απέραντη εκτίμηση,

    Miss Havisham
  • gpano @ 25.10.2009 17:28
    Σας ευχαριστώ ΜιςΧ, αλλά τις απαντήσεις στις απορίες σας τις έχει δώσει ο Stardhomme κι όχι εγώ... σε αυτόν ανήκουν οι ευχαριστίες....

    Γιώργος Πανουσόπουλος
  • MissHavisham @ 25.10.2009 20:37
    Αχ, κύριε Stardome πολύ με συγχωρείτε! Και κύριε Πανουσόπουλε, ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση. Κοίταξα μετά κείμενα και των δυο σας και αν δεν είχαν υπογραφή θα δυσκολευόμουν να πω ποιος έχει γράψει τι. Στυλιστικά έχετε και οι δυο την ίδια ακρίβεια και κυρίως τον ίδιον σπινθηροβόλο τόνο στη γραφή!

    Κύριε Stardhome, γι' αυτά που μου γράψατε, θα σας πω ότι οι ερωτικές γνωριμίες του 2009 έως τώρα πολλαπλές δεν ήταν σίγουρα, υπήρχαν ωστόσο αλλά θα ήταν καλύτερα να ήταν παντελώς απούσες. Η μία πιο ατυχής από την άλλη. Κι όσο για χρυσόσκονη δεν ξέρω, μάλλον φαγουρόσκονη θα ήταν!

    Και ναι, έτσι ?πως τα λέτε, έχετε απόλυτο δίκιο. Από επαγελματικής άποψης τα τελευταία 2 χρόνια είναι μακράν από τα χειρότερα που έχω ζήσει όχι μόνο σε επίπεδο προσωπικής ζωής που είναι υπαρκτής μόνο στη φαντασία μου αλλά κυρίως σε επίπεδο καθορισμού των επιθυμιών και κυρίως σε επίπεδο αναζήτησης εαυτού. Ε, ναι λοιπόν, ακόμα και οι Αιγόκεροι κάποια στιγμή ανακαλύπτουν ότι δεν είναι αρκετό να τους θαυμάζουν οι γύρω τους (για την ακρίβεια είναι σχεδόν ανεπιθύμητο) αλλά πρώτα πρέπει να αρέσουν στον εαυτό τους, πράγμα από δύσκολο έως απίθανο με τα υψηλά και άκαμπτα στάνταρ που θέτουν για τους εαυτούς τους. Και ναι, αν βρω το κουράγιο να κινητοποιηθώ κάπως και να τακτοποιήσω το επαγγελματικό ζήτημα με τρόπο που να με ικανοποιεί, μόνο τότε θα βρω τη θετική ενέργεια που χρειάζεται να προσκαλέσω και το θύμα (γιατί πρίγκηπες δεν υπάρχουν πια). Ελπίζω τουλάχιστον στο τέλος της χρονιάς να βγω από αυτόν το βάλτο που βρίσκομαι τώρα.

    Σας ευχαριστώ πολύ ξανά!
  • MissHavisham @ 26.10.2009 00:11
    Το ξέρουν κι άλλοι αυτό Peredur, ε,? Δεν είμαι μόνη στον κόσμο τελικά...Να το ομολογήσω όμως, κάτι φορές, κυρίως όταν νυχτώνει, μου περνάει από το μυαλό ότι "τα παραμύθια δεν είναι αλήθεια, αλλά τουλάχιστο δεν είναι ψέματα" (Ξύλινα Σπαθιά).

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...