παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Απορίες
Γεια σας,

έχω έναν σχιζοφρενικό συνδυασμό Αιγόκερου με Δίδυμο ωροσκόπο, αλλά το χειρότερο νομίζω που μου συμβαίνει είναι ότι έχω Αφροδίτη στον καταραμένο Αιγόκερω που μου προκαλεί άπειρα προβήματα και Άρη στον Λέοντα το οποίο εξηγεί, νομίζω, και το κόλλημα που είχα φάει και με ένα Λέοντα (έχω διαβάσει αλλά δεν ξέρω αν ισχύει, ότι η θέση του Άρη στο ωροσκόπιο δείχνει και τον τύπο του άντρα που σε ελκύει) που δεν ταιριάζει σε καμιά περιγραφή Λέοντα που έχω διαβάσει παρεκτός κι αν υπάρχει η κατηγορία του Λέοντα όχι του Λέοντα leader αλλά του Λέοντα looser για την οποία πολύ θα μ' ενδιέφερε να ενημερωθώ θεωρητικά.

Τελευταίως και αφού συνήλθα από τριετή εμμονή με τον Λέοντα, αντί να χαρώ την ελευθερία της σκέψης μου, πήγα σαν χαζή κι ερωτεύτηκα ατυχώς έναν Ζυγό. Με αυτόν είμασταν, υποτίθεται, πολύ καλοί φίλοι αλλά επίσης  είχε δώσει και όλα τα σημάδια ότι ενδιαφερόταν (σε όλους τους άλλους γιατί εγώ αν δε μου το πει ο άλλος ξεκάθαρα -αχ, Σκορπιοί, Σκορπιοί, Σκορπιοί πού κρύβεστε?- δεν καταλαβαίνω τίποτα).

Ωστόσο, επειδή εκκρεμούσε και ένα πισωγύρισμα που σπασμωδικώς αποφάσισε να κάνει σε μια 8ετή σχέση με μία Παρθένο (της οποίας προέβέψα επιτυχώς και με απίστευτη λεπτομέρεια τις κινήσεις σε τέτοιο βαθμό που ο Ζυγός νόμισε ότι ήμουν εγώ που της υπαγόρευα πώς να συμπεριφερθεί απέναντί του για να επιβεβαιώσω τις αστρολογικές μου γνώσεις, εντάξει ήταν Παρθένος με Τοξότη, πιο προβλέψιμη δε θα μπορούσε να είναι και με βόλεψε) ήμουν και θα έπρεπε να συνεχίσω να είμαι ε-πι-φυλακ-τι-κή. Αλλά δεν ήμουν. Και μια νύχτα, συνέβη αυτό που συνέβη και μετά τίποτα. Στην προσπάθειά του να αγνοήσει το γεγονός και να μου συμπεριφέρεται ωσάν να ήμουν ο φίλος του ο Μητσάρας, εγώ απάντησα με μια ξεκάθαρη, τίμια και απλή ομολόγηση αισθημάτων χωρίς να περιμένω τίποτα. Το έκανα γιατί δε μπορούσα να μην το κάνω γνωρίζοντας εξ αρχής την ατυχή κατάληξη. Ως απάντηση πήρα τη πιο εμμονική και σκληρή απόρριψη που έχω δει ποτέ (7 αρνήσεις σε 6 προτάσεις) και αυτό που με ενόχλησε περισσότερο δεν είναι τόσο η απόρριψη όσο η σκληρότητα και το γεγονός ότι μετά από αυτό χάθηκε από τη ζωή μου ε-ντε-λώς. Καμιά συμβουλή?
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...