παρακαλώ περιμένετε...

Λάβα με Νερό

  • Shark @ 24.04.2012 09:05
    Kαι τα 2 μαζι δεν παιζει....και αλλοδαπη και γκομενικα στρωμενα.
  • Journey @ 24.04.2012 19:11
    Ε, κι εγώ που πέφτει πάνω μου αντρικός πληθυσμός από διάφορα μήκη και πλάτη της γης ενώ δεν το έχω κουνήσει ρούπι από τα πάτρια εδάφη, μην νομίζεις, προκοπή δεν είδα...
  • Journey @ 24.04.2012 19:24
    Με έναν τέτοιο χάρτη πάντως εγώ θα είχα επιφύλαξη να νιώθω Καβουρίνι.
    Ισχυρά σταθερή και με αρκετή υπεροχή της φωτιάς , μία εσσάνς Λιονταριού την έχεις..
    Γοητευτικός και ισχυρός 1ος οίκος που θα πρέπει να αντιπαλέψει τον ακόμα ισχυρότερο, υπερτιμημένα πολυπληθή 6ο με ήλιο στο 12ο.
    Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει κάνει μία τόσο νέα και ελκυστική σύμφωνα με το χάρτη κοπέλλα να κάνει ένα τέτοιο πόστ..Θα έλεγα, πλήξη, γιατί βρε αγάπη μου, έναν τόσο εξαρσιακό και υπέροχο κυβερνήτη του 7ου πολύ θα τον εζήλευαν, όμως, ω λα λα, τοποθετημένο στον 6ο και στις συμπληγάδες Πλούτωνα και Ποσειδώνα, δεν ξέρω καν πως μπορεί να θεωρείς τις σχέσεις ..
    * Πόσο θα αντέξει ποντάρισμα αυτήν η έρμη η Τοξοτοσελήνη σου?
  • Journey @ 24.04.2012 19:27
    * με έναν τόσο εξαρσιακό *
  • lamarevilia @ 25.04.2012 17:43
    Journey ειλικρινά με ανέβασες απίστευτα !!!!!
    Αυτό προσπαθώ να αντιληφθώ κ εγώ..... Η ρημάδα η εσσάνς του Λιονταριού βγαίνει παντού εκτός από τις σχέσεις ! Ό,τι είδους επιφύλαξη, απομόνωση και καχυποψία υπάρχει, εκεί βγαίνει !!! Γκρίνια, μιζέρια, όλα τα καρκινικά !
    Γι\' αυτό ζητάω γνώμη κ άποψη ειδικών για τον άτιμο το χάρτη, μπας και μου πουν τα άστρα δυο λόγια που αγνοεί επιδεικτικά να μου πει το κεφάλι μου και η -χαμηλή γενικά- αυτοπεποίθησή μου !
  • Journey @ 25.04.2012 18:47
    @ lamarevilia , η έλλειψη αυτοπεποίθησης που εσύ λες δεν είναι παρά ένα σύμπλοκο αρκετών πραγμάτων και δεν θα σου συνιστούσα να το ψάχνεις μόνο αστρολογικά.
    Στην ηλικία σου, το βρίσκω πολύ φυσικό και φυσιολογικό να μην έχεις αποκτήσει μια συγκεκριμένη, στέρεη εικόνα για τον εαυτό σου.
    Ανάμεσα σε όσα θα πρέπει να γίνουν για να το πετύχεις, είναι να φας μερικές φρίκες, να σπάσεις τα μούτρα σου, να στεναχωρεθείς.
    Αυτός, είναι ένας τρόπος . Ο δύσκολος θα μου πεις. Ναι, αλλά από την άλλη το χτίσιμο του εαυτού σου μετά από τέτοια θα είναι αναφισβήτητο και για σένα και για τους άλλους.
     αστρολογία θα σου δείξει μερικά πράγματα αλλά να θυμάσαι, το 50% είναι ψυχολογία που δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε έντιμο εκ μέρους της αστρολογίας να το καθορίσει.
    2-3 χτυπητά πράγματα που θυμάμαι από το χάρτη σου καθώς δνε τον έχω τώρα μπροστά μου και δεν θα μπορέσω να ανοίξω έναν χάρτη,ξέρω οτι σου δίνουν άφθονη γοητεία, δεν θα έλεγα οτι περνάς απαρατήρητη..
    Αυτό που χαρακτηρίζεις ως έλειψη αυτοπεποίθησης δεν είναι η καβουρίλα καθώς τυχαίνει να ξέρω Καβουρίνια με αρκετά συμπαγή προσωπικότητα.
    Ο Νότιος Δεσμός στον 1ο σου οίκο και αντιστοίχως ο Βόρειος στον 7ο - ελπίζω να το θυμάμαι καλά αυτό το στοιχείο- κατά τη γνώμη μου καθορίζουν αυτήν την αίσθηση αστάθειας και αμφιβολίας που σε διακατέχει-
    Ο προσανατολισμός του χάρτη είναι στους " άλλους", όσο και αν μπορείς εσύ να λάμψεις θα αναζητάς τη βοήθεια, ητ στήριξη, το "κάτι μαγικό " από τον άλλον , όμως αυτός ο "άλλος" δε θα είναι ποτέ βούτυρο στο ψωμί σου..
  • Journey @ 25.04.2012 18:49
    Γενικά όμως θα σε παρότρυνα να αποφεύγεις τελεολογικά πράγματα όπως " τα λιοντάρια κάνουν αυτό, οι καρκίνοι κάνουν το άλλο κλπ" γιατί πάντα θα , αστρολογικά μιλώντας θα σφάλλεις
    Πι.Ες. Δώστους να καταλάβουν , οι Ελληνίδες, rocks
  • lamarevilia @ 25.04.2012 19:25
    Πίστεψέ με, μόνο αστρολογικά δεν το έψαχνα τα τελευταία χρόνια, γι' αυτό και είπα να το δοκιμάσω κ αυτό.
    Συγκερασμός πολλών παραγόντων -- από ερεθίσματα, από ανατροφή, από ανασφάλειες, από δικές μου επιλογές και κινήσεις εάν θες. Είναι περίεργο να δείχνεις αυτοπεποίθηση προς τα έξω, και να μην έχεις καθόλου αυτοεκτίμηση. Ή πολύ απλά, τη μια στιγμή να νιώθεις σίγουρος και δυναμικός, και την αμέσως επόμενη στιγμή -μη δώσεις τη χαρά στον εαυτό σου για πολύ δεν κάνει- να σκύβεις το κεφάλι και να λες "μπα, δεν έκανες και κάτι τρομερό -- σκέψε το κεφάλι και δουλειά τώρα".
    Η περιέργειά μου ως προς την ενέργεια του σύμπαντος και πώς μπορεί αυτή να επηρεάζει ακόμα και την ίδια σου την ψυχολογία -γι' αυτό και ζήτησα γνώμες για το χάρτη βάσει γέννησης- με ώθησε εδώ ! Εκκολαπτόμενη επιστήμων είμαι, στο χώρο της βασικής έρευνας, Γενετικές και ιστορίες, αλλά πραγματικά πολλές φορές με τις αντιφάσεις μου τρομάζω και η ίδια !
    Πιστεύω στο "τυχαίο, δε νομίζω" χωρίς ντετερμινισμούς και τελεολογικές πεποιθήσεις ! Απλά σε ένα μεγάλο ποσοστό, οι Καρκίνοι που πάντα είχα γύρω μου -συμπεριλαμβανομένης της υποφαινόμενης- είναι μες την κλάψα, υπάρχει δεν υπάρχει βασική αιτιολογία από πίσω !!! Τζίζους δηλαδή !!!
    [Όπως βλέπεις απ 'όλα έχει ο μπαξές σε αυτό το πρόσωπο! Τζίζους, σύμπαντα, ενέργειες, ζώδια, επιστήμη !!! Τσάτρα πάτρα ! ]
  • Journey @ 25.04.2012 19:37
    Θα μπορούσα να σου πω πως οι περισσότεροι είναι μέσα στην κλάψα αλλά το κάνουν με διαφορετικό τρόπο και κάποιες φορές έχει ένα άλλο προπέτασμα. Ας πούμε οι Σκορπιοί το κάνουν να φαίνεται ως ντέντλυ σέξυ, οι Παρθένοι ως ξινίλα, οι Τοξότες ως χάχανο κλπ - αν υποθέσουμε οτι υπάρχουν αυθεντικοί  εκπρόσωποι ζωδίων, έτσι?
     
    Ο άνθρωπος είναι προϊόν πολλών παραγόντων και μην ξεχνάς, ο περιβαλλοντικός { μιας και ανέφερες γεννετική} καθοριστικότατος!
    Υπάρχει βεβαίως και η καθορισιτκότητα του DNA μας, του κάρμα , του προορισμού μας - ανάλογα από ποιά σκοπιά μπορείς να το δεις- μπορείς και με όλες μαζί, έχει πιο πολύ γούστο έτσι.
    Αν ψάξεις το χάρτη σου θα βρείς ένα τόνο πληροφορίες. Όχι λιγότερο.
    Όλα θα σου θυμίζουν κάτι και τίποτα δεν θα σου λέει κάτι, αυτό είναι το πρόβλημα.
    Είναι σαν τη μαγιάτικη πρόβλεψη για τα Κριάρια πυο άκουγα λίγο πριν και σχολιάσα.
    " Ο Κριοί, το μήνα Μάιο θα είστε κομματάκι νευρικοί"
    Να είσια σίγουρη, αυτήν η πρόβλεψη θα βγει 100%.
    Δεν υπάρχει Κριός, ακόμα και ο πιο ραδίκι like Κριός να μην χτυπήσει μια πόρτα νευρικά , να μην βάλει τις φωνές ενώ οδηγεί, να μην λούσει με 2-3 καντήλια δια ασήμαντον αφορμή. Νες πα? Με πιάνεις?
    Αφού λοιπόν βρεις τον έναν τόνο πληροφορίες, είτε θα ξενερώσεις είτε θα τα πάρεις όλα από την αρχή.
    * Αυτόν τον συνδυασμό δεσμών της σελήνς σε 1/7 και τον κρόνο σου εκεί που είναι μην αμελήσειος να τα δεις πρώτα και καλύτερα.
     
  • Journey @ 25.04.2012 19:39
    * Ω καλά, πληκτρολογώ όπως νάναι
    * * Τον Αινστάιν τον έχεις ακουστά?
  • Journey @ 25.04.2012 19:53
    Okay, ώσπου να αποφασίσεις να απαντήσεις στη ρητορική ερώτηση κράτα οτι ο αείμνηστος είχε σύνοδο Κρόνου - Ερμή στον Κριό και σε γωνιακό οίκο.
    Αν ανοίξεις όλα αυτά που κυκλοφορούν θα διαβάσεις ότι " οι έχοντες αυτήν την όψη είναι μπλα μπλα μπλα, περιορισμένοι, μπλα μπλα μπλα, συντηριτικοί, μπλα μπλα μπλα και γενικά άνθρωποι μετριοπαθεςι κου λου που"
    Επειδή βασίζομαι πολύ στη ψυχολογία λες ο Αινστάιν να μην ήταν ο Αινστάιν αν αυτό το άκουγε - και το πίστευε  στη νεαρή ηλικία των 20-22? ϊσως και να το πίστευε, και έτισ, μπάυ μπάυ Αινστάιν..
    Από την άλλη, βλέπω κάτι τυπάκι με τις όψεις της σούπερ εφυίας που δνε μπορούν να δουν πέρα από το ένα μέτρο. Το μόνο που έχουν είναι ένα γλαφυρό μπλα μπλα- κούφιο σαν τα κεφάλια τους.
    * Προσπαθώντας να δώσουν ερμηνεία στο χάρτη του Αινστάιν λοιπόν, όλοι αυτοί που λένε όλα τα παραπάνω , και γνωρίζοντας ποιός και τι ήταν αυτός ο άνθρωπος, επιστρατεύουν ό,τι μπορείς να φανταστείς.
    Βασικά υπάρχει μια αμηχανία στους αναλυτές. Άντε να μπαλώσουν τα αμπάλωτα, να συμμαζεχουν τα ασυμμάζευτα που  οι ίδιοι υποστηρίζουν βέβαια.
  • Journey @ 25.04.2012 20:08
    Μέσα στα 2-3 του ρεζουμε που προανανέφερα ( ο κυβερνήτης του 7ου σου στον 6ο, εξαρσιακός και σε σύνοδο με ποσειδώνα , η σύνοδος άρη-αφροδίτης- νδ στον πρώτο που σε κάνει από τη μια ελκυστική και από την άλλη να προτιμάς , να διψάς ίσως να είσαι μαζί, πλάι, όπως θες πές το με έναν άλλο , η παιχνιδιάρα σου σελήνη } κράτα οτι έχεις κάτι που δεν το ξέρεις. σύνοδο σελήνης κρόνου ( στενότατη και απο αντισκιά που είναι και πιο δυνατές αυτές) .
    εμ.. Τι για Καρκίνους μου λες μετά
    * ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα
  • lamarevilia @ 25.04.2012 20:54
    Κρατάω τις σοφές και μεστές σου προτάσεις.
    Ευχαριστώ καλό μου Ταξίδι !

    Ας αφεθώ στο μυστήριο λοιπόν! Ό,τι κρύβεται καλοδεχούμενο να εμφανιστεί !
    Θα την βγάλω εγώ προς τα έξω αυτή την σύνοδο !!!
    Μπάι δε γουέι, με ανέβασες ξανά .. .Ελκυστική και παιχνιδιάρα. Χελ, γέα άι αμ !!!! Ιν-ντίντ !
    ## Many many Θενξ εγκέιν !!!
  • Journey @ 25.04.2012 21:21
    Ααααα, με προκαλείς να πω 2-3 πραγματάκια  μικρή μου :- )
    Σαφέστατα δεν μίλησα για μυστήριο , αντιθέτως, μίλησα για πολύ λεπτεπίλεπτη διερεύνηση. Αυτό, δεν γίνεται αμέσως και γρήγορα.
    Για να είμαι ειλικρινής, ακριβώς το νεαρό της ηλικίας σου σε  συνδυασμό με τον Ήλιο σου στον 12 { και κυβερνήτη του 1ου σου οίκου, σε  περιπλάνηση, στον οίκο που ο χειρότερός του εχθρός, ο κρόνος είναι σε  αδυναμία } με κάνει να σε θεωρω κάπως σένσιτιβ κέιζ σε ό,τι μπορεί να ακούσεις αυτό το διάστημα. Όχι πως θα έιναι κακό, αλλά ένας τέτοιςο
    Ήλιος έχει τα θέματά του όσο και αν πεις.
    Αυτός ο Ήλιος μπορεί να σου δώσει όλες τις βάσεις για να προοδεύσεις στην έρευνα της γεννετικής - αν κατάλαβα καλά- όπως και να ασχοληθείς με μεγάλη επιτυχία διεξοδικότερα και με την αστρολογία. Όμως, θα σε κάνει  μυστικοπαθή, ιδιαίτερη κλπ. Ήδη, μπορώ να εικάσω αρκετές συγκρούσεις με  τους γύρω σου ( όχι απαραίτητα έντονες ).
    Πάντα θα αισθάνεσαι ένα ζόρι στη σχέσ ησου με το προς τα έξω.
    Από την άλλη, αυτό το προς τα έξω. μπορείς να το μαγνητίσεις. Αν ήταν ονλάιν ο φίλος μου ο Τζεμ και είχε όρεξη θα σου έλεγε πολλά για τον 12ο - και ανάμεσα στα άλλα οτι πας και για λαοπλάνος πολιτικός αν  γουστάρεις - λέμε τώρα-
    Στο 12ο και ο χείρωνας, που είναι μεγάλος κατεργάρης. Εκεί , όλα σου τα θέματα θα είναι - εν εξελίξει και όλη σου η επικέντρωση.
    Ο νότιος δεσμός σου στον 1ο θα σε κάνει δέκτη ευγερσιών, βοήθειας κλπ
    από τους συντρόφους σου, αλλά ως αποτέλεσμα θα έχει να μην μάθεις ποτέ  ητν αξία της αυτονομίας και θα έρχεσαι, ταυτόχρονα σε σύγκρουση με τις  επιταγές του προαναφερόμενου ήλιου.
    Ο 7ος σου μας λέει αρκετά. Θα δέχεσαι τα πάντα αλλά ίσως το χαλί να  τραβιέται από τα πόδια σου κάποια στιγμή. Αυτό , δεν πειράζει και τόσο.
    Αν όμως το χαλί το τραβάς εσύ?
    Ε? ο πολύ δυνατός σου Πλούτωνας σε γωνιακό οίκο μάλλον μου ψιθυρίζει  οτι όσο νάναι,. ένα αυτομαστογωματάκι στα σκοτεινά το ρίχνεις.
    Όμως, πόσο μαγνητισμό, πόση δύναμη μπορείς να έχεις ? αυτό, δεν θα χορτάσεις να το μαθαίνεις ποτέ.

    Πάντα , η διέξοδός σου για λίγο πιο λάιτ καταστάσεις θα είναι από τη  σελήνη σου που πολύ τ συμπάθησα. Και που ο Κρόνος τη συνοδεύει πισώπλατα { αντισκιά}
     
  • lamarevilia @ 26.04.2012 22:22
    Θα σου πω μπράβο. Όχι γιατί το έχεις ανάγκη -όμπβιουσλι- αλλά επειδή το comment σου ήταν καίριο. Ειδικά με τη σημερινή μέρα...
    Όχι απλά sensitive case χρυσό μου..... Σήμερα έφαγα απανωτά χαστούκια με τα εξωτερικά. Και πολύ ύφος και υπονοούμενο στον εργασιακό χώρο.
    Να είσαι sure... To χαλί, πάντα μόνη μου το τραβάω. Και κει επανέρχεται το θέμα της ανασφάλειας που σου είπα.
    Να μπει online ο Τζες, εγώ τον καλοδέχομαι από τώρα ! Να μπει ορεξάτος να μας ανοίξει λίγο τα γκαβά !!! Μπας και καταλάβω τί ρόλο βαράω σε τούτη τη ζωή ! 
    Αυτο-μαστίγωμα. Δύναμη, μαγνητισμό. Και όλα αυτά ας πούμε πάνε πακέτο σε νορμάλ άτομο ; Για να καταλάβω. Πες του μου ανοιχτά. Θα το καταπιώ. "Είσαι ψιλο-κουκουρούκου κορίτσι μου. Ό,τι να 'ναι. Alien. "  Το πιστεύω να σου πω την αλήθεια. Γι' αυτό έχω δύο διαφορετικά αυτιά ρε !
     
    Σχώρα με για την αργοπορία, μα άλλαξα πόλη μέσα στη μέρα.
    Back to base, να ασχοληθώ με τα κυτταράκια μου.
  • lamarevilia @ 26.04.2012 22:25
    Τζεμ******* Sorry !! Μάλλον δύο ζερβά κουλά έχω !
  • Journey @ 26.04.2012 22:39
    Δεν εκπλήσσομαι, μην ξεχνάς πως ο το αφεντικό μου, ο Ουρανός έχιε κάνει σύνοδο με την ακμή του 9ου σου και τραβάει για πολύχρονη διέλευση στον οίκο αυτόν.
    Έχει επίσης τετραγωνίσει τον γενέθλιό σου ( ουρανό) μοντέρνο κυβερνήτη του 7ου σου οίκου και σε λίγο, θα κάνει τετράγωνο με τον κρόνο σου, παραδοσιακό κυβερνήτη του 7ου σου. Μ εέναν λόγο, ετοιμάσου για κάθε είδοςυ ανατροπές.
    sign: η sexy γραμματέας του Ουρανού.
    Πι.Ες. Θα μπορούσαμε να δούμε και άλλα όμως συνήθως κάνω 15 πράγματα ταυτόχρονα και εκτός αυτού, με έχει πιάσει ένα πείσμα να μην δω ενδελεχώς το χάρτη σου, τίποτα το προσωπικό, ίσα ίσα που μου είσαι συμπαθέστατη στα όρια ενός φόρουμ και μίας συνομιλίας.
    Είναι μάλλον διαίσθησή μουμ πάντως, όταν έχω όρεξη να τον δώ, θα το κάνω.* * Ναι, με λεπτόητα σου είπα για αυτομαστιγώμαα αφού τραβήξεις το χαλί, το ξέρω τι κάνεις, σε βλέπω  : P
    * * * Ο Τζεμ ( μπααα πολύ τον ανέφρεα εδώ σε καλλό μου ) δεν αφήνει αστορλογικά σχόλια....Κάνει όμως κάιτ ποστ γι τον 12ο, ουυυυ...αν γκουγκλάρεις λίγο όλο και κάτι θα πετύχεις.
    { μην περιμένεις αστορλογική κουβέντα απο αυτόν όμως, στο λέω )
  • lamarevilia @ 27.04.2012 07:30
    Ναι ρε αδερφέ, μην πιέζεσαι, όποτε και άμα λάχει !
    Όταν βρω και τω το χρόνο θα ψαχτώ ενδελεχώς για τις πλανητο-όψεις μου.
    Προς το παρόν έχω πειράματα να στήσω με τα κύτταρά μου.
    Ήταν να μη γίνει η αρχή με τα σκαμπίλια.
    Θα περιμένω και άλλες ανατροπές. Μπορώ να τις αποφύγω ; Νόου. Θα προσπαθήσω να τις διαχειριστώ τότε.
    Τις καλημέρες μου !
     

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...