παρακαλώ περιμένετε...

Ενδειξεις διαμονης στο εξωτερικο

  • sophier @ 17.04.2012 02:14
    *στην Ιταλια (σβηστηκε..!)
  • Journey @ 17.04.2012 02:22
    Θα ακούσεις περί 9ου και όψεις / θέση του κυβερνήτη του, αλλά εγώ θα σου πω οτι τα χερσαία ταξίδια είναι κάτι που φαίνεται πολύ στο χάρτη σου..
    Τώρα θα μου πεις η Ιταλία νοείται ταξίδι που καλύπτεται χερσαία? Όχι, δεν νομίζω αλλά κρατάω τα ταξίδια  : P  όπως και τον Κλήρο τύχης στο μεσουράνημά σου { σε σύνοδο με Πλούτωνα επίσης}
    Λίγο πριν στο έγραψα, φρόντισε να δώσεις έδαφος σε ένα μάλλον τυχερό τσαρτ..
  • Journey @ 17.04.2012 02:27
    Επίσης έχω να παρατηρήσω οτι στον 9ο σου βρίσκεται ο ΝΔ .
    { τα χερσαία ταξίδια δεν προκύπτουν από τη θέση του ΒΔ στον 3ο σου οίκο αντίστοιχα αλλά επειδή ο ΒΔ σου είναι σε σύνοδο με τον Κλληρο των χερσαίων ταξιδιών }
  • Journey @ 17.04.2012 02:35
    Σε μένα βέβαια, ως Journey που είμαι, το να πεταχτεί κάποιος στην Ιταλία για σπουδές δεν μου φαίνεται και τόσο παράξενο πράγμα..
    Περισσότερο πρόσεξα τον 9ο ως οίκο σε σχέση με την ανώτερη μόρφωση κλπ..
    Είναι για σένα ένας σημαντικός οίκος καθώς ο κυβερνήτης του απασχολεί τον 7ο σου.
     
    Πάντως, αν θέλεις, ρίξε μία ματιά και εδώ..
     
    http://www.stardome.gr/library/c52,%CE%9F%CE%B9_%CE%94%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%A3%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82.html
  • sophier @ 17.04.2012 02:42
    Μαλισταα! και παλι ευχαριστω για την αμεση απαντησ, διοτι ειναι ενα θεμα που με απασχολει πολυ εντονα. Αλλα μιας και ειμαι ιδιαιτερως αρχαρια, οπως ειπα κ πριν, μηπως μπορεις να το εξηγησεις λιγο...?

    Δηλ ο ΝΔ τι δειχνει σε σχεση με ταξιδια? (οσο για τα χερσαια ταξιδια... το θελω τοσο πολυ που παω κ περπατωντας ακομα!!! μηπως ειναι αυτο?? χαχαχχααχ!)

    Επισης ο κληρος της τυχης τι ακριβως ειναι..? (αληθεια δεν το ηξερα οτι εχω τυχερο χαρτη! να \'σαι καλα! χαχα)
  • sophier @ 17.04.2012 03:05
    Ααα! δηλαδη ο 9ος(ταξιδια- σπουδες) εχουν σχεση κ με σχεσεις?? ρωταω γιατι εχω και θεματα στον αερα με καποιον απο εξωτερικο επισης- (ειναι ιταλος, σπουδαζει ολλανδια... αστα να πανε!)
  • Journey @ 17.04.2012 03:06
    Πρωτίστως, να σου ξεκαθαρίσω οτι η αστρολογία είναι κάτι πολύ μεγάλο : - ) και επομένως, δεν θα έλεγα οτι κάποιος αρχάριος ή με λίγες γνώσεις { όπως εσύ και εγώ } μπορεί να βγάλει συμπεράσματ εκ του ασφαλούς, συμπεράσματα τέτοια ώστε να βασίσει σημαντικές αποφάσεις του..
    Αν προσφερθεί κάποιος από τους ειδήμονες αστορλόγους του site να σου δώσει κάποια hints για το ερώτημά σου, θα ήταν το ιδανικό..
    Από κεί και πέρα, το να κάνουμε μία συζήτηση και να θέτονται θέματα που θα έλξουν το ενδιαφέρον σου, είναι ό,τι μπορούμε να κάνουμε στο δικό μας επίπεδο τουλάχιστον.
    * Προσωπικά θα απέφευγα να βασίσω συμπεράσματά μου ακόμα και σε ορισμένα στοιχεία που θα έβρισκα εδώ κι εκει επειδή ένας γενέθλιος χάρτης είναι περίπλοκος.
     
    Οι Κλήροι για τους οποίους ρωτάς αποτελούν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο του χάρτη και ο Κλήρος της Τύχης είναι ίσως ο σημαντικότερος όλων- καθώς έχει το προνόμιο να συμβοίζεται κιόλας όπως οι πλανήτες.
    Με πολύ λίγα λόγια μας δίνει στοιχεία ανάλογα με τον οίκο και το ζώδιο που βρίσκεται για το πως το άτομο θα μπορεί να είναι πιο πλήρες, θα ευημερήσει, θα βρει τρόπους να εκφράσει τα ταλέντα και τις τάσεις του κλπ.
    Ξέρεις λίγο - πολύ που εκφράζεται καλύτερα το άτομο και τι προδιαγράφεται πολλές φορές.
    Ένα μεσουράνημα με τον σημαντικό αυτόν κλήρο σε σύνοδο μας λέει με πολύ λίγα λόγια οτι η επίτευξη των στόχων σου και των φιλοδοξιών σου  είναι για σένα σημαντικό πράγμα.
    Ναι, κάποιοι είναι πιο φιλόδοξοι από άλλους και δεν το λέω με την κακή έννοια , αν κι εγώ με PoF στον 8ο είμαι ακριβώς το αντίθετο από σένα : δεν νοίαζομια για κανένα επίτευγμα, με ενδιαφέρει μόνο κάτι αόριστο που αφορά τον εαυτό μου : P
    E , θα προτιμούσα να είναι  ο Κλήρος αυτός στο μεσουράνημά μου, μην τρελαθούμε..
  • Journey @ 17.04.2012 03:11
    Για τους Δεσμούς της Σελήνης, σου έδωσα ήδη ένα link από την εδώ βιβλιοθήκη, νομίζω θα έχει ενδιαφέρον αν του ρίξεις μάι ματιά.
     
    * Δεν χρειαζόταν να μου πεις για τον Ιταλό, σου είπα ήδη πως ο κυβερνήτης του 9ου σου βρίσκεται στον 7ο σου...
    Λες να μην ξέρω? ε? Ο κυβερνήτης του δικού μου 9ου πάντως που βρίκεται στον 5ο με έχει ρίξει ήδη στον αλλοδαπό Νο 4 .
  • sophier @ 17.04.2012 03:15
    Ναι νομιζω οτι ειναι πολυ σωστες οι συμβουλες σου! ο λογος που ρωταω ειναι απο περιεργεια κυριως, μιας κ τωρα μαθαινω να ερμηνευω εναν χαρτη. Και απ\' τη στιγμη που το θεμα αυτο ειναι πολυ σημαντικο για μενα, ηθελα να δω αν υπαρχει στο χαρτη μου κατι που να υποδεικνυει μια τετοια προτιμηση... Αν και, μα το Δια, ακομα και το αντιθετο να μου ελεγαν, να εισαι σιγουρη οτι για κατι που το ηθελα τοσο πολυ, δε θα εκανα πισω με τιποτα!
  • Journey @ 17.04.2012 03:30
    A, είναι απίστευτο στο που μπορει να οδηγηθεί κανείς από μία απλή ερώτηση : - )
    Ιταλία δεν ξέρω αν πας αλλα΄σε λίγες μέρες θα διαβάσεις εκατοντάδες σελίδες γιατί το ένα φέρνει το άλλο . Ωραίο τριπάκι, ε?
     

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...