παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ψυχολογικα Προβληματα Στο ΦΟΥΛ
Κοιταχτε να δειτε, οσο κυνικο και αν ακουγεται.. Στα θεματα των σχεσεων νομιζω ολοι λιγο πολυ εχουμε κολησει με ατομα που δεν μας επιστρεφουν το ενδιαφερον που μπορει να δειχνουμε, που δεν ενδιαφερονται. Σε αυτη την πολυ απλη περιπτωση λοιπον υπαρχουν 2 περιπτωσεις . Ειτε το αποδεχομαστε και ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ (το φυσιολογικο) , ειτε εχουμε καποια βλαβη στον εγκεφαλο και καθομαστε ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΝΕΣ και μηνες να ελπιζουμε , να περιμενουμε και να εχουμε μια ψυχολογια πιο σκατα κ απο σκατα . Ολη αυτη η δυστυχια που επιβαλλουμε στον εαυτο μας χωρις ουσιαστικο λογο , δεν οδηγει ΠΟΥΘΕΝΑ θελω να ξερετε, δεν μας μαθαινει ΤΙΠΟΤΑ και ειναι απλα πονος για τον πονο. Για ποιο λογο μας συμβαινει δεν ξερω. Κακο καρμα ? ισως. 

Αυτο λοιπον θελετε να μου πειτε οτι ειναι φυσιολογικο ? Ναι το ξερω οτι πολλοι το παθαινουν, αλλα ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ? Οχι δεν ειναι. Για μενα ειναι προβλημα, κατι τρεχει , κατι παιζει πισω απ ολο αυτο. Τι ακριβως δεν ξερω, δεν ειμαι ψυχολογος, αλλα γραψτε τι πιστευετε, αν υπαρχει κ καποιος ειδικος να μας πει μια γνωμη, ακομα καλυτερα .
 
Για μενα παντως ειναι ΠΑΡΑΝΟΙΑ , και το ξαναλεω. Εκει εχω καταληξει πλεον. Ειναι σαν να μπαινεις σε δημοσια τουαλετα ,και ολες οι χεστρες να ειναι ελευθερες εκτος απο μια , που εχει κλειστη την πορτα. Εεεε αν θες να καθεσαι να χτυπας αυτη την πορτα σαν ζωο, αφου βλεπεις οτι ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ , οτι την χεζει αλλος, κατσε και χτυπησου. Αι στο διαολο πια , παλιοψυχακι. 
 
- τα λεω μπας και τα πιστεψω ,καταλαβες? -
 
 
 
υ.γ. τις ΚΑΤΑΡΕΣ μου στον πλουτωνα :) 
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...