παρακαλώ περιμένετε...

Διελευσεις Πλοτωνα- Το ζητημα του μοιραιου

  • anastasi @ 16.10.2011 13:35
    αυτό που σκέφτομαι εγώ για τις διελεύσεις του πλούτωνα είναι ότι μεταμορφώνει ριζικά, καμιά φορά σκοτώνει και αναγεννά κάτι νέο στη θέση του παλιού.. σε βάζει να κάνεις βουτιές στα βαθύτερα σκοτάδια σου, αλλά αν δείξεις δύναμη και αντέξεις στη μάχη αυτή βγαίνεις πολύ καλύτερος...ο πλούτωνας επίσης από όσο γνωρίζωσχετίζεται με τον πλούτο, ενδεχομένως τόσο σε ψυχικό όσο και σε υλικό επίπεδο..
    επίσης, κάτι σημαντικό, ιδίως στην αντίθεση, μήν αντιστέκεσαι στις αλλαγές (και μην αφήνεις τρίτους να τις εμποδίσουν), όσο αντιστέκεσαι τόσο το χειρότερο..
  • Journey @ 16.10.2011 13:36
    Με έκανες να ξαναδώ το άρθρο
    Μάλλον εκεί είχα γράψει και από τα πρώτα μου σχόλια στο site
    Τώρα, το ξαναδιάβασα με την ευκαιρία και μπορώ - επιτέλους- να καταλαβαίνω  κάπως καλύτερα όσα γράφονται σ αυτό. { woooohoooo }
    Δεν παύει να είναι ένα άρθρο εξαιρετικής γραφής , ένας πολύ ευρυματικός τρόπος να τονίσει ο συγγραφέας του μερικές πολύ σημαντικές διελεύσεις με βάση του χάρτη της Χριστίνας..
    Πάντα όμως υπάρχει κάτι που κάνει τη διαφορά.
    Μην ξεχνάς πως και στο άρθρο αυτό οι οίκοι, δεν είναι οι ηλιακοί ενώ εσύ ασχολείσαι μ αυτούς..
    Ξαναδές το χάρτη σου με την οικοθεσία από ωροσκόπο
     
  • kostasg89 @ 20.10.2011 14:24
    @journey: στην τελευταία πρόταση αυτο που περιγράφω είναι οίκοι του Ωροσκοπιου! Δηλαδή για την τριπλή σύνοδο στην ακμή του 8ου! Ο Πλουτωνας αυτη τη στιγμη διέρχεται μέσα απο τον Ωροσκοπο μου και κατευθύνεται προς το δεύτερο οίκο, αφού πρώτα κάνει αντίθεση με τον Ήλιο στο τέλος του 7ου!

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...