παρακαλώ περιμένετε...

Αφροδιτη στον κριο

  • aquairina @ 22.10.2012 14:36
    εσύ τα 'χεις βρει σκούρα, γιατί συνήθως αυτό το παθαίνουν οι άλλοι...
     
    έχω κι εγώ και ξέρω, τσέκαρε μόνο αν την τετραγωνίζει ο πλούτωνας ή μήπως κάνει σύνοδο με τον ουρανό όποτε με γεια σου και σένα κι έλα να κάνουμε παρέα!
     
  • juliageokak @ 22.10.2012 14:40
    apo oti kserw auti i thesi exei mia ikanotita sto na kaneis neous filous,vasika exei sxesi me tin dimotikotita sou tin egkardiotita sou kai ws ena vathmo na kerdizeis tin apodoxi twn allwn...oso afora tis erwtikes sou upothesis ekei pisteuw pws mallon tha eisai ligo astatheis...(tha dimiourgeis flert h erwtikes sxeseis kai auto eksaitias tis epithimia sou gia allagi) elpizw na einai swsta auta pou lew !! kai oxi apla mia parapliroforisi twn osws diavazw..
  • Moss istheboss @ 22.10.2012 14:53
    αμαν και εγω στον κριο την εχω και στον γενεθλιο μου την τετραγωνιζει ο ουρανος ο διασ και ο ωροσκοπος, ενω τωρα περναει απο πανω ο ουρανος και την τετραγωνιζει ο πλουτωνας...καπως πρεπει να μαθω να την χειριζομαι καποια στιγμη αυτη την αφρο γιατι μου φαινεται ειναι οτι πιο δυσκολο εχω...
  • ice @ 22.10.2012 15:29
    Μπορει να στο εξηγησει η βιβλιοθηκη αν ψαξεις λιγο
    http://www.stardome.gr/library/c58,Η_Αφροδίτη_στα_ζώδια_κ.html
     
  • Journey @ 22.10.2012 17:16
    Σίγουρα δεν τα βρήκες σκούρα στα ξαφνικά και όλως παραδόξως φταίει η Αφροδίτη σου, κάτι άλλο θα εννοείς συζώδια...
    Η φυλή μας - ως προς τις πιθανές θέσεις της Αφροδίτης ενός Κριαριού- χωρίζεται σε t υχερούς, άτυχους και  τυχεράκηδες.
    Εξηγώ:
    Έχουμε Ήλιο σε έξαρση. Ότι και αν σημαίνει αυτό μετά από όψεις και θέση του Ήλιου στο γενέθλιό μας, δεν παύει να είναι σε έξαρση οτιδήποτε  συμβολίζει ο Ήλιος, κάπως υπερτιμημένο ( εκ μέρους μας) κάπως  υπερβολικό, οπωσδήποτε φυσικά ενδιαφέρον και ...charmy.. ( μην πω και sexy και ζηλέψουν οι υπόλοιποι : p )
    Η Αφροδίτη όμως σε ένα Κριάρι μπορεί να είναι από τον Υδροχόο ως και τους Διδύμους, σωστά?
    Η Αφροδίτη κυβερνάει τον Ταύρο και το Ζυγό και έχει έξαρση στους Ιχθύς.
    Άρα, της αρέσει η γη και ο αέρας και την ξετρελλαίνει το νερό.
    ( έτσι οι τυχεροί είναι οι έχοντες Αφροδίτη στον Ταύρο και τυχεράκηδες με κάπως πονηρή έννοια οι έχοντες Αφροδίτη στους Ιχθύς)
    Τι δεν αρέσει στην Αφροδίτη? Η φωτιά!!
    Άρα, έχοντας μία Αφροδίτη στον Κριό έχουμε μια δυσαρεστημένη Aφροδίτη που βρίσκεται  υπό την κυριαρχία του Άρη (υπό την κυριαρχία του άλλου της πόλου)
    Ας μην πω λοιπόν οτι Άφρο/άρης είναι εχθροί, να πω οτι είναι οι άκρες ενός  δίπολου.
    Ο επιθετικός , αρσενικός Άρης φιλοξενεί την φραμπαλατζού.Γιαυτό και η καϋμένη στον Κριό είναι σε αδυναμία.
    Η Αφροδίτη στον Κριό λοιπόν είναι επιθετική αν και δε καταλαβαίνει ποιος  είναι ο λόγος του "Εδώ και τώρα" που της επιβάλλει ο Άρης.
    Δεν ξέρει από τα συνηθισμένα της τερτίπια και δεν μπορεί να εκδηλώσει εύκολα μια πιο femine πλευρά.
    Σαφώς και υπάρχουν περιπλοκές αλλά το " τα είδα σκούρα επειδή η Αφροδίτη μου
    είναι στον Κριό" είναι κάπως υπερβολή και ίσως άστοχο.
    Το καλό της υπόθεσης? Ξέρεις οτι είναι εντελώς μη ναζιάρα κλπ και το φχαριστιέσαι.
    Όλα τα άλλα, νευράκια, νευράρες, ξεσπάσματα , κτητικότητες, απιστίες, πίστεψέ με, λίγο ή πολύ τα έχουν όλοι ...απλά εσύ το εκδηλώνεις πιο άγαρμπα. Ε. δεν θα πεθάνουμε κιόλας...έχει κι αυτό τη γοητεία του ( πολύ εις βάθος αλλά ναι)

    Πι.Ες: Από εμπειρία, τα πιο ξενερουά Κριάρια είναι αυτά με Αφροδίτη σε Ιχθύς και Ταύρο, μιλάμε εντελώς χάλια...
    Τα πιο ενδιαφέροντα αυτά με τα την αγαρμποσύνη....εεε με την Αφροδίτη στον Κριό ήθελα να πω ( Κριάρια παιδί μου, ντιπ , τελείως!! )Τα πιο cute και sweet αυτά με την Αφροδίτη στους Διδύμους !! ( μαζέψτε με !!)
    LOL
  • Moss istheboss @ 22.10.2012 20:03
    δεν ειναι και τοσο απλα τα πραγματα οσο τα παρουσιαζεις, η αφροδιτη στον κριο ειναι δυσκολη αφροδιτη ειδικα οταν κανει σκληρες οψεις με αλλους γενεθλιους πλανητες...
  • Journey @ 22.10.2012 20:13
    Όχι, θεωρώ οτι σε ερώτηση για Αφροδίτη στον Κριό χωρίς να λάβουμε υπ όψην κάτι άλλο τα πράγματα είναι έτσι.
    Το αγαπητό μέλος anastasia d " διάβασε για την Αφροδίτη στον Κριό " και φοβήθηκε για τη σχέση της, επομένως, less is more
  • alice16 @ 22.10.2012 22:32
    Moss istheboss @ 22.10.2012 20:03δεν
    ειναι και τοσο απλα τα πραγματα οσο τα παρουσιαζεις, η αφροδιτη στον
    κριο ειναι δυσκολη αφροδιτη ειδικα οταν κανει σκληρες οψεις με αλλους
    γενεθλιους πλανητες...Συμφωνώ και επαυξάνω. Η δικη μου Αφροδίτη στον Κριό κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Κριό! Και οι δυο πλανητες σε ζώδιο που δεν ταιριάζει καθόλου με τη φύση τους! Όλα λάθος τα κάνω... υπέρ το δέον δυναμική, διεκδικητικη και... άγαρμπη όταν δεν πρέπει και μαζεμένη και αμιλητη εκεί που θα πρεπε να διεκδικήσω! Ελπίζω κάποια στιγμή μεχρι τα 70 μου να πετυχω το σωστό timing! Είναι πολύ δύσκολη θέση, σε αφηνει σχεδόν πάντα μ ένα αίσθημα ματαίωσης...
  • Journey @ 22.10.2012 23:14
    @ alice16: Όταν έχουμε σύνοδο Κρόνου/Αφροδίτης τα πράγματα είναι παντού αρκετά δύσκολα.
    Ο Κρόνος "δίνει" στην Αφροδίτη. Η Αφροδίτη με τη σειρά της, μπορεί να χρωματίζει τον Κρόνο αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει διόλου να κάνει τα δικά του.
     
  • aquairina @ 22.10.2012 23:39
    anastasia d, εγώ μίλησα για διελεύσεις εσύ μάλλον μιλάς για γενέθλιες θέσεις... είναι λίγο δύσκολο να κάνει τώρα αντίθεση με τον πλούτωνα αφού βρίσκεται στον αιγόκερω ... μόνο 4γωνο μπορεί να κάνει ή τίποτα.
     
    τη γενέθλια αντίθεση με τον μαυρόψυχο την έχω κι εγώ ... άστα!
    είναι όντως ζόρικη θέση στον κριό για την αφρούλα μας, αλλά όπως σου είπα και πριν το ζόρι συνήθως το τρώνε οι άλλοι ... εμείς δεν είμαστε πια εκεί  
    jour εγώ που την έχω σε συνδυασμό με άρη στον ταύρο, που κυβερνάει η αφρούλα εξισορροπώ άραγε κάπως την κατάσταση ή τα κάνω ακόμα χειρότερα ... μιας και κάνει τον άρη μου κομματάκι θηλυπρεπή και την αφρούλα πιο αντρουά?!
  • Journey @ 22.10.2012 23:47
    Δεν θα έλεγα οτι είναι τόσο απλουστευμένες οι έννοιες..ο Άρης σου είναι πιο νωθρός από ό,τι θα έπρεπε, πιο υλιστής αλλά με τρόπο που δεν του ταιριάζει. Όμως, το πως θα του επιτρέψεις να εκφράζεται και τι θα του δώσεις ως σκοινί που θα πρέπει να υπερπηδήσει, σιγά σιγά, θα είναι στο χέρι σου - αν το δουλέψεις.
     
  • alice16 @ 22.10.2012 23:47
    Ευχαριστώ το Μεγαλοδύναμο που δεν την έχω σε τετράγωνο με τον Κρόνο! Ξέρω τέτοια περίπτωση και πράγματι είναι για ψυχολόγο! Αν και δε είμαι τόσο σίγουρη οτι φταιει το τετράγωνο κι όχι ο τρόπος που μεγάλωσε το συγκεκριμενο άτομο...
  • aquairina @ 22.10.2012 23:59
    χαχαχα νωθρός και λίγα λες ... βόσκει αμέριμνος στα λιβάδια, δε χαμπαριάζει με τίποτα αλλά αααααν ποτέ τα πάρει ... αλί σε όποιον βρίσκεται εκεί κοντά! 
     
    άρα δεν το σώζω με τίποτα ... ok κατάλαβα  
     
  • lenapsaraki @ 08.12.2012 23:05
    αφροδίτη στον Κριό εξάγωνο με Άρη στον Υδροχόο και τρίγωνο με Ποσειδώνα στον Τοξότη είναι καλο;

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...