παρακαλώ περιμένετε...

Να'χαμε να λέγαμε..

  • Charline @ 23.05.2012 21:06
    άβαφτο νύχι, φλατ παπούτσια κι ο,τι άλλο σου κάνει σε μόδα κνίτισσας στα 70s και τέλος πες το ναι -έτσι κάνουν οι κριοί-χωλοσκάνε μέχρι να σε νιώσουν σιγουράκι-μετά ντεπαρτάρουν για την επόμενη δύσκολη(δηλαδή κατ' ουσίαν αν το παίζεις δύσκολη-ξυπνάς τον άρη μέσα του και λυσσά να σε κατακτήσει )
  • vavava @ 23.05.2012 21:14
    Πολύ χιουμοριστική παρουσίαση! Εγώ είχα τελικά υποκύψει και για πολλά χρόνια πέρασα πολύ καλά. Έχει ο Κριός νομίζω ένα θέμα με το εγώ του, αλλά με πόση ευγένεια μπορεί αυτό να θιγεί; Κι αν θίγοντάς το τον προκαλέσεις να επιμείνει; Πωωω, συγγνώμη σου ζητώ, αλλά γελάω πολύ με τις σκηνές που περιέγραψες... και με αυτές που φαντάζομαι να ακολουθούν... 
  • Ritakil25 @ 23.05.2012 21:15
    Ναι βρε θα βγω εγώ σαν το γίδι για να ξενερώσει ο Κριός..
    Μωρέ τι μας λες ; :ρ
    Όταν λέω καποιος τρόπος δεν εννοώ να θυσιάσω το νύχι, εννοώ οποιονδήποτε άλλο τρόπο!!
    Επίσης παίζει δεν παίζει φλατ έτσι κι αλλιώς είναι 1.68( με τα χέρια στην ανάταση :ρ κι είμαι 1.80, ότι την έχει μια αδυναμία στις γόβες την έχει (από ότι έχω καταλάβει..) τέλος όσες φορές έχω φορέσει φλατ δεν έχει σταθεί αφορμή πάντως για να ξενερώσει, ούτε είδα να τον πτοεί.. 
     
    Neeeeext !!
  • reye @ 23.05.2012 21:15
    δυστυχώς οι κριοί είναι ο λόγος έμπνευσης της γνωστής ρήσης με το γραμματόσημο.... το όχι δεν είναι επιλογή γι αυτούς... αν παρίστανες την ερωτευμένη-κολλημένη, ίσως είχες μια ελπίδα....
  • Ritakil25 @ 23.05.2012 21:24
    reye  Λοιπόν σε πληροφορώ ότι το έχω κάνει ΚΑΙ αυτό !!
    Σε αυτή λοιπόν την σύντομη και μη ολοκληρωμένη περιπετειούλα μας (αχ μωρέ :ρ) κάποια στιγμή (κι ύστερα από ατελείωτο γράψιμο από την πλευρά μου) ο Κος με χώρισε !!!
    Ναι, ναι, αν έχεις το Θεό σου !! (καλά το τι γλέντι έριξα δεν περιγράφεται.. θα σας πω λεπτοεμέρειες μετά! :ρ) και συνεχίζω..
    Με έβγαλε λοιπόν από την δύσκολη θέση του να το κάνω εγώ, αλλά νόμιζα πως δεν θα χρειαζόταν και ποτές μιάς και του είχα ξεκάθαρα πολλάκις επισημάνει ότι στην ουσία δεν είχαμε Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α !!
    Στη συνέχεια κι αφού με είχε χωρίσει άρχισε πάλι δειλά, δειλά να με πλησιάζει κι ενώ του είπα ότι  έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα τα συναισθηματά μου κι ότι με τίποτα δεν θα μπορουσα ποτέ να τον συγχωρήσω, αυτός συνέχισε να επιμένει.. :-/
    Ρε αλήθεια δεν σκαμπάζει με τίποτα, είναι φορές που τον νιώθω σαν τις ενοχλητικές μύγες του Αυγούστου που μπαίνουν σε ανύποπτη στιγμή του χρόνου από το παραθυρό σου και κάνεις αμάν και πως να τις βγάλεις έξω..
  • reye @ 23.05.2012 21:32
    Ritakil25  δεν το παιξες καλά... να ξέρεις ότι ΔΕΝ ξεχνάνε ΠΟΤΕ αυτοί... το χω πάθει και γω στην πιο βαριά μορφή του (τον παρακαλούσα και  μου κανε το βίο αβίωτο). Μετά την Ολυμπιάδα - της Αθήνας παρακαλώ, το πήρα απόφαση. Ε, από τότε και μέχρι σήμερα, διακριτικά μεν, δεν απομακρύνεται με την καμμία!  Άρα: αφού του κάνεις επί τρίμηνον ερωτικές εξομολογήσεις σε καθημερινή βάση, άλλαξε στέκια και όταν τον βλέπεις παίξτο τεθλιμμένη (ξέρεις, το βλέμμα του δαρμένου σκύλου), μπας και....
  • starboy @ 23.05.2012 21:32
    ρε συ τι σε χωρισε αφου λες δε τα ειχατε
  • reye @ 23.05.2012 21:33
    starboy αυτό το κάνουν πολλοί, μη νομίζεις....
  • Ritakil25 @ 23.05.2012 21:38
    reye Αχα.. Μάλιστα. Αμέ να το παίξω κι αυτό, τι έχω να χάσω;
    Από την άλλη το θέμα είναι ότι αν το παίξω καψούρα μαζί του φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να το υποκριθώ και για πολύ καιρό δηλ. κάποια στιγμή θα φανεί, δεν είμαι και πολύ του να υποκρίνομαι πράγματα τα οποία δεν ισχύουν.. Βασικά είμαι, ( εδώ που τα λέμε, προκειμένου να τον αποφύγω και κατακόρυφο κάνω :ρ ) αλλά όχι για πολύ καιρό..
     
    Starboy Είναι Κριός, δεν χρειάζεται να τα έχετε για να σε χωρίσει !
    Κάνε μια έρευνα και θα με θυμηθείς.. :ρ
  • starboy @ 23.05.2012 21:39
    δε καταλαβενω τπτ
  • Ritakil25 @ 23.05.2012 21:41
    vavava Ναι κι εγώ για χιουμοριστικό το έβαλα , μιάς κι είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσω πλέον να το αντιμετωπίσω κάπως, βέβαια αν έχεις και καμιά συμβουλή δεν θα με χαλούσε! :ρ
    Ευχαριστωωωωωώ !!
  • Ritakil25 @ 23.05.2012 21:43
    Starboy καταλαβαίνεις δεν καταλαβαίνεις δεν έχει και σημασία.. Είναι για κοριτσάκια εδώ, όταν θα σε χρειαστούμε θα σε φωνάξουμε ! Μερσί !
  • reye @ 23.05.2012 21:43
    Ritakil25 επειδή έχεις δοκιμάσει τα πάντα, γι αυτό στο λέω.... τις ερωτικές εξομολογήσεις από απόσταση για να μη φέρουν τ αντίθετα αποτελέσματα....
     
  • Ritakil25 @ 23.05.2012 21:50
    Καλά μάλλον θα το δοκιμάσω, αν και δε νομίζω ότι έχοντας σαν δεδομένο τόσο καιρό την αρνητική μου στάση ότι θα το πολυφάει κιόλας ! Το πιθανότερο είναι να αρχίσει να μου γράφει πάλι εκείνα τα γλοιώδη:
    ''Μωρό μου πότε θα σε δω;''
    ''Θέλω πολύ να βρεθούμε να μου τα πεις από κοντά...''
    ''Στείλε μου ένα φιλάκι !!'' κλπ. κλπ. και μπλιαχ ! Μπλιαχ ! Μπλιαχχχχ !!
    Ως πότε μπορείς να το παίζεις και καψούρα εξ αποστάσεως  ;
  • manini @ 23.05.2012 21:52
    αυτά είναι προβλήματα...
     
    p.s. κατά τα άλλα έχετε προσέξει ότι τα σκορπίδια έχετε πολύ συμμετοχή στο forum? άλλα της κ ύστερα λένε ότι δεν είστε κοινωνικά παιδάκια
     
     
  • FARSALAKIA @ 23.05.2012 21:53
    εχω μια πολυ καλη λυση νομιζω! παρ'το αλλιως! αντι να τον διωχνεις κανε το αντιθετο: γινε του τσιμπουρι, στενος κορσες, να τον παιρνεις τηλεφωνο 80 φορες τη μερα, να τον τσεκαρεις που ειναι τι ωρα πηγε με ποιες μιλησε γιατι εχει τσάκιση το πανελονι του,  ποσες φορες ανοιγοκλεισε τα βλεφαρα του, ρωτα τα πιο απιθανα, τρελανε τον,  πες του οτι θα'στε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ μαζι και οτι δεν θα ξαναπλησιασει ΠΟΤΕ ξανα αλλο θηλυκο στη ζωη του, καν'του προταση γαμου, πες του οτι εισαι εγκυος απο αλλον και τον θελεις για πατερα του αγεννητου παιδιου σου!!!! εεεε αν δεν ξεκουμπιστει και μ'αυτα μιλαμε για κλασικη περιπτωση βλαβης, πηγαινε τον στο κοντινοτερο εφημερευον νοσοκομειο ή βαλτο' τον σ' ενα αεροπλανο για αγνωστο προορισμο με εισιτηριο χωρις επιστροφη΄η γνωρισε τον σε καποια που δε χωνευεις! αααα μας εσκασε ο παλιοκριος!
  • reye @ 23.05.2012 21:54
    χαχαχαχαχαχα
    επίσης, όπως έγραψε και η άλλη φίλη πριν αλλά αναγκάστηκε να το σβήσει, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λέξη κλειδί: δέσμευση! όσο πιο νωρίς, τόσο πιο γρήγορα θα κόψει λάσπη (ξέρεις, να γνωρίσεις τους δικούς μου, που το επιθυμούν σφόδρα, να με συνοδέψεις στο γάμο της ξαδέρφης γαι να μαθαίνεις κλπ κλπ)
  • Ritakil25 @ 23.05.2012 21:56
    manini  Ε και βέβαια αυτά είναι προβλήματα !!
    Είχα κι ένα άλλο θέμα το πρωϊ σχετικά με κάτι παπούτσια.. αλλά τελικά κατέληξα χωρίς να σας ενοχλήσω με τα δικά μου..  
     Εμ.. Είδες τελικά!;; Λ-ά-θ-ος, είμαστε πολύ κονωνικά παιζάκια και μας αρέσει πολύ να μιλάμε, αρκει να βρούμε περιβάλλον στο οποίο να αισθανόμαστε άνετα, προσωπικά στο παρελθόν έχω κλείσει και 6ωρο στο τηλ. !!
     
  • Ritakil25 @ 23.05.2012 21:58
    FARSALAKIA αχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα !!!
    '''ποσες φορες ανοιγοκλεισε τα βλεφαρα του???'''
    Φϊλε δεν υπάρχεις, respect απλά έλιωσα..
  • zoe83 @ 23.05.2012 21:59
    χαχχα....τρομερο! οι κριοι φημιζομαστε γιατην επιμονη μας...αν δεν κατακτησει το στοχο του θα σκασει...
  • Ritakil25 @ 23.05.2012 22:06
    reye
    Μμμ..
    Μάλιστα να σε πληροφορήσω ότι σε αντίθεση με σχεδόν οοοοοοοοοοοοόλους τους υπόλοιπους άντρες (έτσι όπως οι περισσότερες τουλάχιστον τους γνωρίζουμε..) αυτός θέλει να δεσμευτεί, αν κάτι λέει συνέχεια στη φίλη μου είναι αυτό το πράγμα ότι θέλει να βρει μια καλή κοπέλα να νοικοκυρευτεί κι ότι βαρέθηκε να κάνει επιπόλαιες σχέσεις
    ( * φατσούλα με πιστόλι στον κρόταφο..*) 
    Μάλιστα στις αρχές τις είχε τονίσει το πόσο σοβαρή κοπέλα του φαίνομαι (προφανώς και δεν υποψιαζόταν καν αυτό το post! )
    και πόσο πολύ θέλει να κάνει κάτι σοβαρό μαζί μου
    (*εδώ η φατσούλα έχει κόψει και τις φλέβες της..*)
    γεγονός που ίσως αποδεικνύει και του λόγου το αληθές είναι ότι όταν υποτίθεται πως είχαμε κάτι είχε φαγωθεί να με γνωρίσει άμεσα σε φίλους και γνωστούς του και να με ενσωματώσει στην τόσο χαρούμενη παρέα !! (σχεδόν κλαίω..... !!)
    Αναρωτιέμαι όμως, μήπως παίζει ρόλο το γεγονός ότι εγώ είμαι ενάντια στους γάμους και στα πανηγύρια ;
    Θέλω να πω ότι οι Κριοί είναι λιγάκι της αντίδρασης έτσι δεν είναι ;
  • hesg @ 23.05.2012 22:07
  • moisture666 @ 23.05.2012 22:08
    Μάλλον θα είδε τη (χθεσινή) φωτογραφια σου!
  • moisture666 @ 23.05.2012 22:08
    Κόλλησε....ο τράγος!!!!
  • reye @ 23.05.2012 22:16
    ωωωωωωωωχ!
    γενικώς είναι αντιδραστικοί και ξεροκέφαλοι και θέλουν να κάνουν το δικό τους !
    μήπως τότε να του πεις νέτα-σκέτα ότι ΔΕ σου λέει και ότι είσαι αλλού? και μετά να τον βρίσεις, αν αρνηθεί να το καταλάβει, και να εξαφανιστείς? πάντως κατά καιρούς να ξέρεις ότι θα σε θυμάται!
     
  • Ritakil25 @ 23.05.2012 22:17
    Χαχαχα Moist καλοοοοό! Αλλά ποια φωτογραφία μου καλέ ; Αυτός τα νύχια μου βλέπει στο Φου Μπου και μου στέλνει : '' Teleia omwssssss!! Sketi k@vl@!!! '' 
    Φετιχιστής...
  • Ritakil25 @ 23.05.2012 22:21
    reye
    Εννοείται ότι το έχω κάνει, το διάστημα που υποτίθεται με χώρισε από την υποτιθέμενη σχέση μας..
    Ρεεεεεεεεεεεεε βοηθήστε με αν με μεθύσει την Κυριακή τι θα κάνω και δεν είμαι και συνηθισμένο στο ποτό το καημένο..
    Αν μου ρίξει το χάπι του βιασμού ; 
    Αν τον αφήσω έγκυο και μετά μου και ζητάει παντρειές ;;;;
    Πφφφ !! Πως ξέρετε να μας τυλίγετε!!! :ρ
  • Ritakil25 @ 23.05.2012 22:29
    Λάθος, το Σάββατο θα βγούμε (είναι που είμαι καραενθουσιασμένη με το ραντεβού και τα έχω χάσει από το άγχος μου! ) βασικά μόνος του το ψιλοέκλεισε το ραντεβού..
    Στην αρχή μου είπε αν θέλω να πάμε καποια στιγμή για καφέ, του απάντησα κάτι σαν: ''Ναι μωρέ το κανονίζουμε....''
    ύστερα κατευθείαν και προτού προλάβω να πάρω καν ανάσα έπεσε η πρόταση για την Πέμπτη (αύριο δηλ.) όπου του είπα ότι έχω να πάω σε κάτι θείους μου επίσκεψη (αυτό σκέφτηκα εκείνη την στιγμή, αυτό είπα!) χωρίς να προλάβω να συνέλθω από το σοκ της μέρας μου στέλνει : ''Παρασκευή;'' και του είπα ότι έχω να βγω με μια φίλη μου η οποία είχε γιορτή χθες (ήταν και μεγάλη γιορτή!!) αλλά θα μας βγάλει αύριο γιατι λόγω της δουλειάς της δεν μπορούσε χθες και πριν καλά, καλά αρχίζω να πανηγυρίζω την ήττα του (νόμιζα πως δεν θα ξαναπροσπαθούσε..) με παίρνει τηλ. και μου λέει: ''Το Σάββατο τότε; Τι έχεις να κάνεις το Σάββατο;'' Πόσα όχι να του πω πια;;;
    Μου τελείωσαν οι φίλοι , οι συγγενείς κι οι δικαιολογίες....!
  • FARSALAKIA @ 23.05.2012 22:32
    πες του οτι εισαι εβραια και δεν μπορεις Σαββατο
  • reye @ 23.05.2012 22:37
    Ritakil25 μετά απ όλα αυτά... στέρεψα από ιδέες! η τελευταία λύση είναι να του κάτσεις τελικά... που ξέρεις ? μπορεί να ΜΗΝ του αρέσει ή να αρέσει σε σένα!!!! (Το Σαββατόβραδό σου μην το χάσεις μαζί του-προφασίσου αιφνίδιο χωρισμό φίλης με γυναικοκουβέντα και γυναικομπαρότσαρκα - σε περίπτωση που τον πετύχεις)! Κυριακή απόγευμα για καφέ -ΧΩΡΙΣ αλκοόλ και good luck
  • laspogovios @ 23.05.2012 22:56
    pes toy oti ton thes, arxise na ton pairneis synexeia thlefwno, pes toy oti den mporeis stigmh makria toy, gine tsimpoyri, pes oti oti skeftesai ton gamo sas kai arxises na arrwstaineis, th mia tha xeis koliaka, thn allh anaimia, pes oti den exeis lefta, arxise na toy aradiazeis ta psyxologika soy ,ta oikogeneiaka soy, pes toy oti den exeis filoys, oti exeis mono ayton kai klaige oso pio syxna mporeis. an den se ftysei meta apo ayton, ela na ftyseis emena
  • alkistis 23 @ 24.05.2012 11:52
    kati pou pianei se olous tous antres einai na tou peis oti theleis na kaneis oikogeneia kai polla paidakia... meta pes tou pos theleis na einai to spiti sou klp klp klp.... eggiimeno... eksafanizontai se xrono rekoooorrr!!!!!
  • alkistis 23 @ 24.05.2012 11:58
    episis auto pou kanoun oloi oi antres aneksartitos zodiou einai na to eksis: den akoune pote ti les.... kai an akoune den to katalavainoun...kai pisteuoun oti ola auta pou les ta les gia spasimo kai oxi oti ta ennoeis....auta apo mena elpizo na voithisa....
  • sgouromallousa @ 24.05.2012 14:45
    Να του κάτσεις ... Μην χάνεις τετοια πράγματα !
     
     
    Αν θέλεις να τον ξεφορτωθείς , απλα πες του οτι βρήκες άλλον .Τόσο απλό.
  • starboy @ 24.05.2012 15:09
    εγω συμφωνω με τη σγουρομαλουσα μπορει να ανακαλυψεις καινουρια πραγματα αμα του κατσεις και να γινει ο αντρας της ζωης σου ,τελικα εισαι σοφη σγουρο
  • kloe507 @ 24.05.2012 15:34
    sori poy paremvaino, alla to xo zisei telika katelixa na diagrapso ton arithmo m. tha m peis gia xari tou?? tes pa alla den katalavaine allios.an einai kollimenos k tou katseis tha s zitisei tin alli mera na pantreyteite..einai sigouro k an de thes gamo tha s pei ok kano k oikogeneia kj etsi..genika oti k an tou peis tha leei nai. panta nai..ayto einai to eknevristiko..na xereis oti isos se doulevei kata vathos k apla to zei olo ayto sto myalo tou, apla den to xerei.. me to pou tou dineis ligo xoro isa mia stalia tha terxei me xilia sto myalo tou toso pou esy tha meneis piso na ton xairetas.. mporei na peraseis kala alla pistepse me polu katapiesi, ypervoliki "agapi" se simeio afysiko!!! vasika de glutoneis giati oso les oxi tha epimenei mexri na matosei to kefali tou ston toixo!! den yparxei periptosi na paei apo to plai i na dokimasei alli odo gia na se kerdisei..tha epimenei k esy tha xeneroneis olo k pio polu.. i mono lysi na exafanisteis k aston na se psaxnei!!
  • Ritakil25 @ 24.05.2012 15:48
    Starboy & Sgouro να του κάτσετε εσείς !!
     
    Καλά τα σχόλια του να του κάτσω κλπ. τα παίρνω εντελώς στην πλάκα στο κατά τα άλλα τόσο σοβαρό post μου :ρ
    Απλά και μονο επειδή το έχω απορία δηλ. τι ακριβώς έχετε στο μυαλό σας λέγοντας να του κάτσεις κι ότι ποτέ δεν ξερεις; Δεν ξέρω τι; Ότι δεν τον γουστάρω; Και σαν τι μπορεί να ανακαλύψει ο άλλος με το να κάτσει σε κάποιον που έτσι κι αλλιώς δεν γουστάρει!; Την Αμερική; :ρ
  • Ritakil25 @ 24.05.2012 15:57
    alkistis 23 Έγραψα και πιο πριν ότι αυτά τα κλισέ του ότι οι άντρες δεν θέλουν παιδάκια και παντρειές στον συγκεκριμένο πάντως δεν ισχύουν, λεει και ξαναλέει ότι θέλει μια σχέση για να σοβαρευτεί, επιιιιιιιίσης μια φορά που είχαμε πάει για καφέ (παρέα -το διευκρυνίζω) κι είχε κάτι παιδάκια απεναντί μας, μου κάνει με ένα χαζό ύφος : ''Σου αρέσουν τα παιδάκια!;;'' και του λέω εγώ: ''Ναι πολύ των άλλων όμως!!'' :ρ και μου κάνει : ''Μα γιατί το λες αυτό; Δηλ. δεν σκέφτεσαι κάποια στιγμή να κάνεις οικογένεια και δικά σου παιδάκια;''
    Για να καταλάβεις κάνει σαν αυτές τις χαζογκόμενες που με το που θα δουν παιδάκι σε δρόμο, κούνια, αγκαλιά κι όσο χάλια κι αν είναι κι όσο κι αν  έχει αναστατώσει ολο το μαγαζί με το κλάμα του.. Αυτές θα κάνουν: ''Αααααα κοίτα ένα ωραίο μωράκι!!'' είναι οι ίδιες που θα ενθουσιαστούν εξίσου βγάζοντας διάφορα επιφωνήματα με το που θα δουν και σκυλάκι/γατάκι κοκ.
  • reye @ 24.05.2012 16:05
    καλύτερα να συνεχίσεις να τον αποφεύγεις τότε... μπορεί να βρει καμμιά άλλη να κυνηγάει και να σ αφήσει στην ησυχία σου (λέμε τώρα)! αν χρειαστεί εξαφανίσου.... αν θες, σε φιλοξενώ κιόλα (εδώ στα βουνά που βρίσκομαι ούτε η Νικολούλη δε σε βρίσκει)!!!!!!
  • moisture666 @ 24.05.2012 16:08
    Κανε του δώρο ένα κουταβακι
  • Ritakil25 @ 24.05.2012 16:13
    reye Χαχαχα τι να λέμε; Αν θυμηθώ περιστατικά, στα περισσότερα εγώ τον βρίζω κι αυτός γελάει.. Αααααααααααάσε που το χειρότερο το ξέχασα! Έχει ωροσκόπο Λέων.. !! (δηλ. από όπου κι αν το πιάσεις.. :ρ) η εξαφάνιση είναι κομματάκι δύσκολο μιάς κι έχουμε κοινούς φίλους, από την άλλη εγώ κατέληξα, θα συνεχίσω απλά την συμπεριφορά που ήδη έχω κι αν θέλει να καταλάβει (που δεν θέλει , το εμπεδώσαμε..) καλώς, αν δεν θέλει.. Προβλημά του !! Αν αυτός είναι ξεροκέφαλος Κριός εγώ είμαι σούπερ πεισματάρα σκορπίνα !!!!!!!!
  • Charline @ 24.05.2012 16:15
    Ρε παιδάκι μου, δεν μπορείς να δράσεις σαν σκορπιός; γιου ντοντ λάικ, γιου ντοντ απαντάς στα μηνύματα.... πόσο πιο απλό; μόνο εγώ γίνομαι απόλυτα σαφής πάντα στους άλλους;δεν μπορώ να καταλάβω το ότι βγαίνεις και για καφέ; δεν θεωρείς πως του δίνεις ελπίδες έτσι του άλλου;
     
  • reye @ 24.05.2012 16:16
    ξέρω από σκορπίνες -έχω την κολλητή μου- θα τον νικήσεις κι αυτόν και τον ωροσκόπο του... κάποτε..... και άσε το κουταβάκι! κάντου δώρο μια ομπρέλα για να μη βρέχεται όσο τον φτύνεις
  • Ritakil25 @ 24.05.2012 16:21
    Charline το έγραψα και σε μια άλλη κοπέλα που μου έστειλε στο inbox αν κοιτάξεις την ροή των μνμ στο κινητών μου έχει ως εξής, δικό του μνμ:
    - '' Ελευθερίτσα?''
    (αναπάντητο..)
    Πάλι δικό του μνμ:
    - '' Γλυκιά μου;''
    (επίσης αναπάντητο..)
    και συνεχίζουμε, μάντεψε!;;;;
    Σωστά!! Πάλι με δικό του μνμ την επόμενη..
    -''Καλημέρα Ελευθερίτσα!!''
    (αναπάντητο κι αυτό..)
    - ''Γλυκιά μου;''
    Ε δηλ. τι να κάνω η γυναίκα; Από κάποιο σημείο και μετά είναι θέμα αξιοπρέπειας (δικής του!) όταν ο άλλος δεν σου απαντάει εσύ τι συμπέρασμα βγάζεις ;
    Όσο για τους καφέδες που λες, διευκρύνισα από την αρχή ότι τον γνώρισα τυχαια μέσα από κοινή φίλη, όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να τον ''περιορίσω'' από το να έρχεται για καφέ μαζί μας, δεν τον καλώ εγώ!
  • Ritakil25 @ 24.05.2012 16:28
    *κινητό μου
     
    Το να τυχαίνει να είμαστε στην ίδια παρέα για καφέ και να παίρνει ο άλλος ελπίδες, ναι πρώτη φορά το ακούω..
    Θα θεωρούσα πιο φυσιολογικό να παίρνει ελπίδες αν του απαντούσα στα μνμ ας πούμε... Μα δεν υπάρχει καν φορά που να έχω βγει εγώ κι αυτός μόνοι μας !! (απο'κει να καταλάβεις..) μόνο μια φορά (ΤσικνοΠέμπτη αν θυμάμαι καλά..) τότε που υποτίθεται πως κάτι έπαιζε και με είχε κάνει παρακαλετή να βγούμε με τους φίλους του για να με γνωρίσουν κι αφού ως τότε είχα αποφύγει με ένα σωρό δικαιολογίες Κυριακές και Κυριακές που μου πρότεινε να βγούμε με τους κουμπάρους του, τον κολλητό του κλπ.  κι ούτε καν μόνοι μας.. !! απλά πήγα μαζί του στην παρέα του.
  • Ritakil25 @ 24.05.2012 16:30
    reye χαχαχαχαχα !!
  • Charline @ 24.05.2012 16:32
    απλά δεν πηγαίνεις ξανά στην παρέα του και παρακαλείς σφόδρα να μην τον ξαναφέρουνε στη δική σου , όταν θα 'σαι κι εσύ εκεί-έλα τώρα...όποιος θέλει να μην έχει επαφές , το κάνει
  • manini @ 24.05.2012 16:32
    εγώ να ρωτήξω κάτι τις? γιατί είμαι λίγο γκάου...αυτό το ποστ ξεκίνησε με χιούμορ ε? "Να χάμε να λέγαμε κ το καθεξής..." ....το ένιωσα το αστείο του θέματος..έτσι? Δεν κάνω λάθος έτσι? Δεν το εννοείς σοβαρά έτσι?
     
    Ωραία επειδή το βλέπω να συνεχίζεται..έχουμε γεμίσει στο φόρουμ με ερωτήματα μελών που αναρωτιούνται, αν θα κάνουν σχέση, αν θα χωρίσει για να είναι μαζί του, αν θα ξανασυναντηθούν...αν θα παντρευτούν αν αν αν ..κ εσύ με λες...Σκορπιός γυναίκα ότι σου την πέφτει κάποιος που ΔΕΝ σου αρέσει κ δεν ξέρεις πως θα του πεις όχι?
    πφφφφφφφφφ........ρε ριτάκι...με όλη την συμπάθεια που σου τρέφω, ήμαρτον βρε αγάπη μου...
  • Ritakil25 @ 24.05.2012 16:40
     
    Μανινι μην ανησυχείς κι εγώ γκάου είμαι!!! Ναι ξεκίνησε με χιούμορ και συνεχίζει με χιούμορ, επίσης δεν υποχρέωσα ποτέ και κανέναν να μου γράψει με το ζόρι, ούτε φυσικά να παρακολουθήσει.. Είναι πραγματικό περιστατικό απλά ήξερα από την αρχή που έκανα το post ότι δεν πρόκειται να τον ξεφορτωθώ (6 μήνες πάνε τώρα..) κι ήθελα απλά να χαβαλεδιάσω (χθες) ξέροντας από την αρχή (το επισημαίνω και πάλι) ότι αποκλείεται  να ξεφορτωθείς έτσι απλά έναν Κριό.. Manini με όλη την συμπάθεια που επίσης σου έχω, υποννοας ότι το δικό μου θέμα δεν είναι σοβαρό!;;;
  • reye @ 24.05.2012 16:41
    manini είναι μια ευχάριστη αλλαγή όμως ε? οι περισσότερες προσπαθούν να κολλήσουν με κάποιον, όχι να ξεκολλήσουν (αν και δεν είναι λιγότερο σοβαρό αυτό) αν το καλοσκεφτείς μάλιστα, όταν παίζει τέτοια καφριλα είναι εξ ίσου δύσκολο! εμένα πάντως που προσπαθώ -ανεπιτυχώς- να διαβάσω για την εξεταστική μ έχει κατενθουσιάσει ως θέμα, παρόλο που αντιλαμβάνομαι ότι το Ritaκι δεν το ευχαριστιεται το ίδιο....
  • manini @ 24.05.2012 16:49
    ...καταλαβαίνω το Point σου...αλλά θα ταν κ μια ευχάριστη αλλαγή ρε γμτ να μας κάνει κάποιος ένα ποστ για μια ευχάριστη νέα σχέση, για μια αγάπη ...για κάτι καλό...κάτι θετικό..αν έχει κάποιος..
    ....από την άλλη να σου πω την αμαρτία μου...πιστεύω ότι μια γυναίκα πάντα έχει έναν τρόπο (η κάθε μια τον δικό της) να πει ΟΧΙ κ να το εννοεί κ να γίνει αντιληπτή.
    Δεν μπορώ αυτό να το εξηγήσω. Το πως θα το έκανα εγώ σίγουρα θα διαφέρει από το πως θα το έκανε η κάθε μια άλλη. Κάθε περίπτωση ανθρώπου διαφέρει...πιστεύω ότι δεν γίνεται αντιληπτή μόνο όταν κολακεύεται κ θέλει να το διαιωνίζει κ μια τον παγώνει κ μια τον ζεσταίνει. Δεν ξέρω άλλες περιπτώσεις..είμαι ντουγάνι γη εγώ.
     
    Καλή επιτυχία με την εξεταστική!
     
  • manini @ 24.05.2012 16:53
    ααα ριτάκι τώρα είδα τι έγραψες...      
     
    όχι καλέ..ποιος μιλάει για το ποιο θέμα είναι σοβαρό? ε?ε?ε? Γιατί να μην παρακουλουθώ? καλέ...? απλά διαφωνώ κ το αναφέρω..όλοι μια παρέα δεν είμαστε εδώ?
     
    Την άποψη μου (σοβαρά) στην έγραψα παραπάνω 
  • manini @ 24.05.2012 16:55
    τι σκατά Παρθένος είμαι άλλωστε, αν δεν γράψω κ εγώ την γνώμη μου!!!!
     
           
  • Ritakil25 @ 24.05.2012 17:02
    Λοιπόν για όσους/ες δεν κατάλαβαν ή κάτι παρερμήνευσαν..
    Δεν κολακεύομαι από τέτοιου είδους συμπεριφορές, δεν κουβαλάω
    τέτοιου είδους ανασφάλειες και δεν χρειάζομαι \'\'αυλικους\'\' βασικά δεν τους χρειάστηκα
    ποτέ, ίσα ίσα που είμαι πολύ του να ξεκαθαρίζω καταστάσεις και να μην αφήνω πράγματα να αιωρούνται..
     

    απλά όπως έγραψα και πριν αυτό που έχω εγώ καταλάβει είναι ότι δεν καταλαβαίνει !!
    (είναι και 3 χρόνια μικροτερός μου ξαναλέω.....) ο καθένας έχει την αποψή
    του φυσικά κι είναι δεκτή, ίσως και να κρίνει από τον εαυτό του.. Εμένα δεν θα με κολάκευε σε καμιά περίπτωση το γεγονός ότι μου την πέφτει κάποιος που εγώ δεν γουστάρω, όλο αυτό το post ξεκίνησε χιουμοριστικά (σχεδόν όλους τους Κριούς -άντρες- πάντα τους αντιμετωπίσω με μια δόση χιούμορ!) αυτααααααά !!
  • manini @ 24.05.2012 17:07
    καλέ...εγώ είμαι μόνο αυτή που διαφωνώ ή δεν κατάλαβα...γιατί γράφεις στον πλυθηντικό...δεν παρεξηγούμαι
     
    Δεκτή η άποψη σου σκορπίδιον...αλλά το ντουγάνι κεφάλιμ, απλά δεν το αναγνωρίζει πως γίνεται αυτό που περιγράφεις. Δεν λέω ότι ψεύδεσαι ή μας το παίζεις κάπως. Απλά δεν το κατέχω.
    μάτσα μούτσα στα μούτρα...καλό απόγευμα..
  • reye @ 24.05.2012 17:13
    ααααααααα Ριτάκι θα σε μαλώσω... το ότι είναι μικρότερο το τσαμένο δε μας το χες πει!!!!! οπότε τώρα μπορούμε να αλλάξουμε κατεύθυνση στη συζήτηση και να του βρούμε κι ένα θετικό, όπως και να αναλύσουμε της ευκαιρίας δοθείσης τα θετικά που έχουν οι μικρότεροι..... θενκς manini, αν και, τελικά τα πράγματα πρέπει να γίνονται στον καιρό τους και όχι αιώνες αργότερα..... όσο για ντουγάνια.... εγώ πρώτη-πρώτη στ αστρολογικά, αν και προσπαθώ με τη βοήθειά σας! παρεπιμπτόντως όμως έχει εδώ μέσα κάτι ντουγάνια.......
  • Ritakil25 @ 24.05.2012 17:16
    Βρε manini σχώρα με κιόλας, αλλά μιλάω με μνμ και στο inbox οπότε οοοοοοοοοόχι δεν είσαι η μόνη που διαφωνεί ή που με το σχόλιο της εδώ υποννόησε κάτι.. Βασικά εσύ ήσουν κι η τελευταία που σκέφτηκα, γιατί δεν υποννόησες το έγραψες ξεκάθαρα! Όποιος είναι λιγάκι παραπάνω έξυπνος ή καχύποπτος τα πιάνει! Ε εγώ είμαι το δεύτερο!!
     
    Καλό απόγευμα και σε'σένα !! 
    Φιλιά !!!
     
    Reye Καλή επιτυχία στην εξεταστική σου ! Χαίρομαι που υπάρχουν και κάποιοι που έπιασαν το πνεύμα του post τελικά !
  • reye @ 24.05.2012 17:25
    ένι τάιμ μάι ντίαρ.... πάντως σοβαρά τώρα, αν πήρε έκταση το θέμα και με π.μ. είμαστε όλοι φορ δε φάνφαιρς και δεν έχουν σφίξει κι οι ζέστες ακόμα!
    κάουντ μι ιν όποτε θέτε να χαβαλεδιάσουμε -στ ατρολογικά είπαμε δεν το χω- και κάποια στιγμή δείξτε με πως θα κάνω την περιβόητη ωριαία (αυτό σοβαρά) μιας και είμαι σε σοβαρή γκομενική διαπραγμάτευση και, όσο να ναι μια βοήθεια από τ άστρα θα ήταν χρήσιμη!
    σας ευχαριστώ πολύ που με χαλαρώσατε πάντως, μιας και όοοολα τα σχόλια στο ποστ είχαν πολύ ενδιαφέρον
  • sgouromallousa @ 24.05.2012 23:49
    Starboy οι διδυμίνες φημίζονται για την ευφυία τους και προπαντως για την ... πείρα τους .
  • Journey @ 30.05.2012 12:10
    Τώρα το είδα..
    Λοιπόν, διπλωματία, κοινώςμ ψέμμα και Κριάρια δεν πάνε μαζί.
    Σρυ, αλλά θα πρέπει να είσια ωμή και περιεκτική.
    Ένα απλώς δεν σε γουστάρω θα τον κάνει να κατανοήει όσα τώρα δεν μπορεί να καταλάβει.
    Το Κριάρια, μπερδεύονται με τα ψέμματα, λαμβάνουν λάθος μηνύματα

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...