παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ 2012

 ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ 2012

 

Από  την ΠΟΠΗ ΒΑΣΣΑΛΟΥ

 

 

Φίλοι Αστρολογίας Θεσσαλονίκης, Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

 

http://www.facebook.com/PhiloiAstrologiasThessalonikes

 

Η έκλειψη Ηλίου στις 21 Μαΐου στη μηδενική μοίρα των Διδύμων, επηρεάζει κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν πλανήτες εκεί.  Οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες είναι οι άμεσα «ενδιαφερόμενοι».

Η επόμενη έκλειψη στις 4 Ιουνίου στον άξονα Τοξότη/Διδύμων στις 14ο ,επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο του μεταβλητού σταυρού.

Βέβαια λίγο πολύ δεν αποκλείεται και τα υπόλοιπα ζώδια να έχουν το αντίκτυπο των εκλείψεων σε διαφορετικούς τομείς το καθένα. Ας δούμε αναλυτικότερα ανά ζώδιο τις επερχόμενες εξελίξεις αυτών των ουράνιων φαινομένων.

 

ΚΡΙΟΙ

Αν εξαιρέσουμε ότι ξεκινά μια εποχή έντονης επικοινωνίας και κοινωνικών ή συναισθηματικών ανοιγμάτων, ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων είναι εκείνος που μπορεί να περιπλέξει τόσο τη σκέψη, όσο και τις αποφάσεις σας. Πιθανόν να μην είστε σε θέση να οργανώσετε καλύτερα τις καθημερινές σας δραστηριότητες, βαλλόμενοι συγχρόνως από ένα παρασκήνιο που σας αποσυντονίζει. Προσοχή σε ό,τι ακούτε, ξεχωρίστε τι είναι αλήθεια και τι ψέματα.

Η έκλειψη του Ιουνίου σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ταξίδια ή να αγγίξετε μικρές ή μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Θα έχετε υπόψη σας, ότι τίποτε δε θα είναι ήρεμο, γιατί ακόμα έχετε αρκετές έννοιες που αφορούν εργασιακά θέματα. Δυστυχώς αυτό το περιβάλλον είναι τόσο «ζωντανό» σε σημείο να μη σας αφήνει να δράσετε εκούσια. Η εκτόνωσή σας βρίσκεται στο συναισθηματικό σας πεδίο. Αξιοποιείστε δημιουργικά το χρόνο σας με εκείνους που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΙ

Η ηλιακή έκλειψη του Μαΐου, θα δημιουργήσει αρκετό άγχος γύρω από οικονομικές υποθέσεις που αφορούν την οικογένειά σας ή ένα ακίνητο. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να προβείτε σε κινήσεις που μπορεί να βλάψουν τον προϋπολογισμό σας, μόνο και μόνο επειδή έχετε ένα όραμα που μάλλον δεν έχει βάσεις και κυρίως σας απομακρύνει από την πραγματικότητα. Κάθε ρεαλιστική σκέψη ή απόφαση επιβάλλεται.

Όσο για την έκλειψη Σελήνης τον Ιούνιο, πάλι τα οικονομικά βρίσκονται στο προσκήνιο. Ίσως υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις και οι διαπραγματεύσεις γύρω απ’ αυτά δεν θα ευοδωθούν κατά το δοκούν, χωρίς να αποκλείεται μια συμφωνία. Η διάρκειά της μπορεί να είναι αμφίβολη καθώς κι εσείς οι ίδιοι είστε ένα βήμα μπρός δύο πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πάρτι γενεθλίων σας ξεκινά παρέα με την έκλειψη στο ζώδιό σας, που σημαίνει ότι πολλές προσωπικές σας επιθυμίες για να πάρουν το δρόμο τους χρειάζονται αποφασιστικότητα, ρεαλισμό και αποδέσμευση από καταστάσεις που δεν σας έχουν οδηγήσει πουθενά έως τώρα. Η δυσαρμονική παρουσία του Ποσειδώνα ενδεχομένως να εντείνει ακόμα περισσότερο αρνητικά συναισθήματα, τα οποία καλείστε να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία.

Η επόμενη έκλειψη Σελήνης που ακολουθεί σας ενθαρρύνει να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας με ενθουσιασμό καθώς δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα μοιάζουν εξαιρετικές. Η διαίσθησή σας ή τα συναισθήματά σας δε θα είναι ο καλύτερος σύμβουλος, ώστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Όσο κι αν φαίνεται ακατόρθωτο αυτή την εποχή μην παραμερίσετε τα λογικά επιχειρήματα που θα σας σώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Την ψυχολογική σας κατάσταση θα επηρεάσει η ηλιακή έκλειψη του Μαΐου, καθώς δεν έχετε όρεξη να εξωτερικεύσετε όσα σας απασχολούν. Επίσης όποια θέματα υγείας προκύψουν, δώστε την πρέπουσα σημασία. Μια σχέση που σας ενδιαφέρει, παραμένει είτε στο μυαλό σας, είτε αδυνατείτε να δείτε την πραγματικότητα ως έχει.

Η έκλειψη Σελήνης τον Ιούνιο, δεν αποκλείεται να σας δραστηριοποιήσει αρκετά σε εργασιακά θέματα. Είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, έστω κι αν τα κέφια σας είναι πεσμένα. Όσο πιο εύκολα αποβάλετε τις ευαισθησίες σας τόσο πιο εύκολα θα ολοκληρώσετε τις δουλειές σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ

Λάβετε υπόψη σας, με την πρώτη έκλειψη, ότι για να φτάσετε τους στόχους σας ή να έχετε με το μέρος σας κι άλλα άτομα που θα σας υποστηρίξουν και θα συμμετέχουν στις κοινές δραστηριότητες που έχετε αναλάβει, πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να είστε εσείς συγκεκριμένοι, ξεκάθαροι και με πλάνα έτοιμα. Η ανωριμότητα και το άρπα κόλλα σε προτάσεις ή αποφάσεις θα δημιουργήσουν σύγχυση ή αμφιβολίες τόσο σε σας όσο και στους άλλους.

Η συναισθηματική σας ζωή δεν αποκλείεται να αναστατωθεί κατά τη διάρκεια της 2ης έκλειψης ή να υπάρξουν πληθώρα δραστηριοτήτων που κάποιες απ’ αυτές να μην προχωρήσουν. Κάθε μη μελετημένη κίνηση, ώστε να επισπεύσετε τα αποτελέσματά τους θα σας δημιουργήσει αρκετό στρες. Απλά κάντε λίγο υπομονή, περιορίστε τα νεύρα σας κι απομακρυνθείτε από εστίες εντάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Τις αλλαγές στον τομέα της καριέρας ή των επαγγελματικών σχεδίων προοιωνίζει η ηλιακή έκλειψη του Μαΐου που δεν αποκλείεται σε μερικούς από σας να έχουν ήδη ξεκινήσει. Εξετάστε με προσοχή ό,τι σας υπόσχονται και μην επαναπαυθείτε σε ό,τι νομίζετε ότι θα σας ανακουφίσει έστω και προσωρινά. Η ευπιστία σας σε οποιαδήποτε απόφαση θα σας αποδιοργανώσει πλήρως.

Τις οικογενειακές σχέσεις θα επηρεάσει περισσότερο η επόμενη έκλειψη του Ιουνίου, σε σημείο να δημιουργηθούν εντάσεις και εκρήξεις, καθώς η έλλειψη υπομονής απουσιάζει από μέρους σας. Με το δίκιο σας βέβαια αφού βλέπετε ότι ούτε μέσα στη δουλειά, ούτε μέσα στην οικογένεια αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σας. Ωστόσο η πολεμική διάθεση δε θα σας οδηγήσει πουθενά.

ΖΥΓΟΙ

Μάλλον περιμένετε αυτόν τον καιρό να προωθήσετε όνειρα που αφορούν τη δουλειά σας ή στόχους που έχουν σχέση με ένα ταξίδι ή μια πνευματική δραστηριότητα. Παρόλα αυτά η ηλιακή έκλειψη δε συναινεί, ώστε όλα να κυλήσουν κατ’ ευχή, εφόσον κι εσείς οι ίδιοι δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε τι είναι καλύτερο για την εξέλιξή τους. Οι σπασμωδικές κινήσεις προκειμένου να ολοκληρώσετε «τα έργα σας» θα σας οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτι.

Φορτισμένο θα είναι το κλίμα κατά τη διάρκεια της έκλειψης του Ιουνίου καθώς το παρασκήνιο από συνεργάτες δεν αποκλείεται να σας εξοργίσει με αποτέλεσμα τα νεύρα και οι λεκτικές αντιπαραθέσεις να κυριαρχήσουν. Από την άλλη το να παραθέσετε τις απόψεις σας στο στενό περιβάλλον, μπορεί να γίνει αιτία κακότροπης συμπεριφοράς από αμφότερους.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

«Ας μιλήσουμε για οικονομικά και ό,τι ανοιχτούς λογαριασμούς έχετε με τους άλλους», θα σας πει ψιθυριστά η ηλιακή έκλειψη. Φροντίστε να διεκπεραιώσετε οφειλές και κυρίως μην προσδοκάτε ανέφικτα όνειρα να υλοποιηθούν. Οι συναισθηματικές σας επιθυμίες δε συμβαδίζουν με την τρέχουσα πραγματικότητα.

Η έκλειψη στον άξονα Τοξότη/Διδύμων σας υπενθυμίζει, ότι τόσο στα αισθήματά σας όσο και στη διαχείριση των οικονομικών σας θα πρέπει να είστε φειδωλοί.. Κάθε κίνηση επίδειξης προκειμένου να σταθείτε στο ύψος των κοινωνικών περιστάσεων, ζημιώνει τον προϋπολογισμό σας αλλά και τη διάθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Η ηλιακή έκλειψη του Μαΐου θα επηρεάσει άμεσα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό καλείστε να αντιμετωπίσετε αντικειμενικά σύντροφο ή συνεργάτες. Τόσο η κρίση σας, όσο η φαντασία σας ή διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει σε απογοητεύσεις ή σε σύγχυση ακόμα και με εκείνους που εμπιστεύεστε.

Οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή, είτε αυτό αφορά μια ήδη υπάρχουσα σχέση στην οποία ασφυκτιάτε και θα θέλατε να την τελειώσετε, είτε είστε μπροστά σε μια νέα γνωριμία με προοπτική μιας νέας σχέσης, τα αποτελέσματα θα είναι διφορούμενα ή θα σας μπερδέψουν. Περιορίστε την τάση σας για αλλαγές που ουσιαστικά δε θα σας οδηγήσουν πουθενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Διασταυρώστε επιμελώς πληροφορίες που λαμβάνετε μέσα από τον εργασιακό χώρο, με την έκλειψη του Μαΐου,  έστω κι αν φαίνονται ιδανικές για την εξελικτική σας πορεία ή την καλυτέρευση της καθημερινή σας εργασίας. Αν σας απασχολούν ζητήματα υγείας αποφύγετε εναλλακτικά ή ότι σας παρουσιάζετε ως σανίδα σωτηρίας, προκειμένου να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.  Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν.  

Η επόμενη έκλειψη δε φαίνεται να διορθώνει τα πράγματα, όμως σας προσθέτει αρκετό άγχος, αφού δυσκολεύεστε να ξεδιαλύνετε, ποιο είναι εκείνο που θα σας ικανοποιούσε και θα σας έκανε να νιώθετε ασφαλείς μέσα από τις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε, είτε αφορούν τη δουλειά σας, είτε την ψυχική σας υγεία και τις καθημερινές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Καλά θα κάνετε με την έκλειψη του Μαΐου να δείτε λίγο ανάλαφρα τις ερωτικές σας υποθέσεις, ειδικά αν πρόκειται για καινούριες γνωριμίες. Το να μην επενδύσετε θα ήταν το σοφότερο για σας. Αν ήδη έχετε κάποια σχέση, ας έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Οι κοινωνικές ή συλλογικές δραστηριότητες θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες με την έκλειψη του Ιουνίου. Αυτό είναι βέβαια κάτι που σας ταιριάζει, αρκεί να μην περιπλέξετε την ερωτική σας ζωή μέσα σ’ αυτές, γιατί δε θα αποφύγετε αντιπαράθεση ακόμα και με φιλικά πρόσωπα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η οικογένεια θα βρεθεί στο επίκεντρο της ηλιακής έκλειψης του Μαΐου και ό,τι έχει σχέση μ’ αυτήν. Επειδή δε θα είστε σε θέση να έχετε διαύγεια σκέψης και θα υπάρξουν έντονες τάσεις φυγής, γιατί όλα αυτά σας φορτίζουν και σας αποδιοργανώνουν, όσο λιγότερα πείτε κι όσο λιγότερα αποφασίσετε έως καθόλου, ενδεχομένως να μειώσει κατά κάποιο τρόπο τα λάθη που εγκυμονούν.

Η έλλειψη συνεννόησης με τους άλλους θα κυριαρχήσει την ημέρα της σεληνιακής έκλειψης, όμως η αιτία βρίσκεται δυστυχώς στην ένταση που ήδη βιώνετε μέσα στην επαγγελματική σας ζωή ή στις υποχρεώσεις που σας επιβαρύνουν, με αποτέλεσμα να μη βρίσκεται πουθενά την ησυχία σας.

 

  

http://www.facebook.com/notes/%CF%86%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82/%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-2012/251636901610117

 

 .

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...