παρακαλώ περιμένετε...

Αλλαγές στον προοδευμένο χάρτη

  • vanastasaki @ 03.04.2012 22:13
    Δηλαδή ο προοδευμένος Ήλιος και η Αφροδίτη είναι στις πρώτες μοίρες του Ταύρου;
    Με τις φτωχές μου γνώσεις περί αστρολογίας θα δοκιμάσω τη δική μου εκδοχή: θα έλεγα ότι θα γνωρίσει ένα άτομο τελείως διαφορετικό, μοιραίο για αυτόν, που συνδυάζει εμφάνιση και διανόηση, και το οποίο θα είναι απρόσιτο για αυτόν.
  • GwgwOuf @ 04.04.2012 05:30
    : ) δεν μας λες σε ποιον οικο γινεται αυτο...γιατι αν είναι στον 4ο πχ μπορει να βρηκε μια μαμα του λόχου καρκίνο με τσαγανό και να βολεύτηκε και να παντρέυτηκε ο ανθρωπας! αν γίνεται στον πρώτο ωραιότατα μια λιονταρίνα -αλλα θα έχει παθει λαλά ο άνθρωπος...θα περίμενα να περασουν κάποια χρόνια για να συμφιλιωθεί με την ταυρίλα στον πρώτο μέχρι να προβεί σε σημαντικές κινήσεις....αν γίνεται στον 10ο....well, αιγοκερίνα σκέφτομαι, θα είναι στην κοσμάρα τους να χτίσουν την αυτοκρατορία τους κλπ.... \'εν τσέρω!!
  • Journey @ 04.04.2012 16:20
    @ vanastasaki : τόχεις !!! μερικές προσπθειες για να βρούμε την έκφραση και είσαι 100 % μέσα!
    Ναι, πλέον έχουν περάσει στον Ταύρο.
    * Δυσπρόσιτη , γιατί?
     
    @ Gwgw: Αργγγγκκ... LOL
    Είναι δυνατόν να παίζει τέτοιο ρόλο ο οίκος? { άσε που όλοι δεν συμφωνούν πως σε κάθε οίκο αντιστοιχεί ένα ζώδιο, π.χ. στον 1ο οίκο ο Κριός, στον 2ο οίκο ο Ταύρος κλπ . Αυτά είναι κάπως αέρας }
  • Journey @ 04.04.2012 16:32
    Στο μεταξύ έχω μεγαλύτερα βάσανα από το ποιά συνάντησε ο μεσιέ..
    Τι θέλω και σε ακούω με τις μικ΄ρες σου όψεις? Να ένα Odins eye , να
  • vanastasaki @ 04.04.2012 17:42
    Journey, σου απάντησα στο mail. Αν ο προοδευμένος ήλιος/αφροδίτη είναι στις πρώτες μοίρες του Ταύρου θα κάνει όψη χιαστή με το β. δεσμό. Το απρόσιτο απορρέει από τον Ουρανό στο 12ο ηλιακό. Μπορεί να είναι τελείως λάθος η προσέγγισή μου, απλά είναι η δική μου ενστικτώδης ερμηνεία για τα πλανητικά δρώμενα.

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...