παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ντίαρ Ντάιαρυ

Απόψε ενημερώθηκα για το λόγο που ο καθένας μπορεί να έχει προκλητική συμπεριφορά.

Επειδή κάποιος δεν του γεμίζει το μάτι! ω ναι!

 

ΖΟΥΡΛΗ,μου θυμίζεις κάτι κακιασμένες μάγισσες που μισούσαν και φθονούσαν
τις άλλες γυναίκες που ήταν πιο επιτυχημένες από αυτές και είχαν κάνει
παιδιά,είχαν παντρευτεί,ήταν ευτυχισμένες,δυναμικές,ποθητές και όμορφες
και ξεχείλιζαν από κακία κάθε φορά που οι ίδιες παραγκωνίζονταν..'

 Επειδή αγαπητό μου ημερολόγιο δεν θυμάμαι να την είχα πειράξει ποτέ τη γράφουσα αλλά έπαιρνε την πρωτοβουλία να μου την πει από μόνη της καθώς θεωρεί  για μένα όλα τα παραπάνω, ζητώ συγγνώμη από τον μάταιο και σκληρό τούτο κόσμο που είμαι μία ζουρλή κακιά μάγισσα, που δεν είμαι ευτυχής, δυναμική, ποθητή, όμορφη, παντρεμένη όπως όοοοοοολες οι άλλες γυναίκες στη Γη κι έτσι,  θα πρέπει να υφίσταμαι όλη την αισχρή συμπεριφορά με διδάξαντες κάποιους και ένθερμους ακολουθητές άλλους.

Ω ναι , αγαπητό μου ημερολόγιο, σημειώνω οτι είμαι τυχερή γιατί αν ζούσα σε κανένα ισλαμικό πίσω από τον κόσμο χωριό, όχι μόνο θα μου φέρονταν άσχημα σε ένα φόρουμ αλλά θα με λιθοβολούσαν έως θανάτου.

ΑαααχχΧχχχχχΧ από τι γλυτώσα καλό μου ημερολόγιο.

 

Συμπέρασμα : Ευχαριστώ θεέ μου που ναι μεν μπορεί να έκανες  ζουρλή, κακιασμένη μάγισσα, χωρίς επιτυχία, χωρίς δυναμισμό, χωρίς να είμαι ποθητή και όμορφη , που έμεινα ανύπαντρη και χωρίς παιδιά και ξεχειλίζω από κακία όταν παραγκωνίζομαι αλλά τουλάχιστον, δεν με έκανες μουσουλμάνα!!!!!! γλύτωσα τα χειρότερα!

 

Πι.Ες. Αφού η κατάστασή μου είναι τόσο άσχημη όσο κανενός στον κόσμο, μήπως να με έκανες ζάμπλουτη? Στην Ελλάδα θα τα χάριζα θεούλη μου να τη σώσω, αλήθεια λέω!!

Πιο αληθινή δεν μπορώ να γίνω, να είμαι όσο αληθινή όσο οι  κοπελλιές εκεί κάτω που σκίζουν μαύρες πλερέζες θρηνώντας το χάλι μου οι μεγαλοψυχες.. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...