παρακαλώ περιμένετε...

Τη ζωή μας πίσω !

  • hobbit 2 @ 11.02.2012 11:52
    Μη φρικάρεις, ψυχραιμία.
    Έτσι είναι η ιστορία, έχει περιόδους κρίσεων, δυστυχώς για μας, πέσαμε στη μεταβατική περίοδο. Αυτό είναι βέβαια κάτι για το οποίο η ιστορία δε δίνει δεκάρα τσακιστή αλλά θα τα καταφέρουμε με κάποιον τρόπο. Η οικονομική χρεοκοπία ήταν θέμα χρόνου. Η πνευματική χρεοκοπία είχε προηγηθεί χρόνια πριν και είχε προετοιμάσει την εκδίκησή της.
    Ωστόσο, υπάρχει κι ένα μεγάλο όφελος κι ας μην φαίνεται πως έχει σημασία μέσα σ' όλη αυτή τη σπασμωδική επικαιρότητα. Ξαναρχίσαμε να μιλάμε πολιτικά και να σκεφτόμαστε και να χρησιμοποιούμε επιχειρήματα. Χρόνια την περίμενα αυτή τη στιγμή.
    (Detail: δε μιλάω από καμία θέση ασφαλείας, μιλάω μόνο από τη θέση, "στα 'λεγα εγώ, μάνα, κι εσύ με έλεγες loser", έχω ένα πολύ χαμηλό μισθό πρωτοδιόριστης, κι ένα cv το οποίο πολλοί θα ζήλευαν. Και δυστυχώς ελάχιστο τοξότη στον χάρτη μου να όπλιζε τα χέρια μου με βαλίτσες.)
  • Journey @ 11.02.2012 12:00
    Δεν έχω φρικάρει με τα μελλούμενα αλλά με τις μαλακίες που μας τσαμπουνάνε τόσο ξεδιάντροπα.
    Θυμήθηκαν να τους πιάσει ο πόνος για τη χώρα. Όχι ρε!
  • Journey @ 11.02.2012 12:05
    Λάτρεψα την αναφορά σου στην πνευματική πτώχευση. 
     
    Μας στέρησαν τη γλώσσα 

    Ποτέ άλλοτε οι Έλληνες δεν αλώθηκαν τόσο αναίμακτα όπως οι Νεοέλληνες
    του μονοτονικού, της γραμματικής
    αποσύνθεσης και της ανορθόγραφης παραποίησης του λόγου, ποτέ άλλοτε
    γενιές Ελλήνων δεν απελπίστηκαν όπως  είναι η γενιά που ζει πλέον
    εντελώς αποκομμένη από την κληρονομιά των δονήσεων με τις οποίες μπορεί η
    γλώσσα μας να διεγείρει τη λειτουργία του μυαλού μας, όπως η γενιά που
     φούσκωσε με παρακαταθήκες τα όνειρά της, που χρεώθηκε σε 24 άτοκες
    δόσεις το δικαίωμά
    της για δημιουργία, που σήμερα άγεται από λογιστές ενός ανυπέρβλητου
    καθεστώτος
    και που προχωράει με μεγάλη βεβαιότητα στην πολτοποίηση της.


     

     
    Μας χαντάκωσαν το σκέπτεσθαι και το κρίνειν
     
    Μας έκαναν χά+πα+τα , έτοιμους για σφαγή όπς τα αρνιά το πάσχα . Στόχος, αν αγγίξουμε την συναίσθησή τους. Γιαυτό και είμαστε χαρούμενοι που μας σφάζουν. Το νιώθουμε ως προορισμό μας. Δεν πα να
  • hobbit 2 @ 11.02.2012 12:08
    Το επίπεδο υποκριτικής της ελληνικής πολιτικής ήταν πάντα πολύ χαμηλό (ένα βήμα κάτω από την Ελένη Φιλίνη. Ακόμα και στο Δελφινάριο πιο ταλαντούχοι ηθοποιοί υπάρχουν.) Τώρα όμως ακόμα και η κουτσή Μαρία μπορεί να το δει. Είναι μεγάλο πράμα αυτό. Λυπάμαι -λιγάκι μόνο- τους γονείς μου που είναι σε φάση Goodbye Lenin.
     
    Εγώ έχω πάλι εκπλαγεί με τις "ζυγιές" που κάνουν και τις -ακόμα και τώρα ρε- οπορτουνιστικές δηλώσεις. Σήμερα στηρίζω μνημόνιο, αύριο δε στηρίζω μνημόνια (μαργαρίτες μαδάνε;; Πιστεύω κατάφορα ότι πρόκειται περί ανθρώπων των οποίων η κατάσταση βρίσκεται στη σφαίρα της ψυχοπαθολογίας.
  • Shark @ 11.02.2012 12:09
    Οχι μαλακιες για την Ελενη Φιλινη παρακαλω...
    Ηταν το φετιχ μου στα εφηβικα μου χρονια
  • Journey @ 11.02.2012 12:13
    Δεν τους έχω για τόσο χάι...σιγά μην είναι αυτεξούσιοι. Παίζουν, μας υποβαβάζουν, μας περιορίζουν, μας φιμώνουν. Μισθωτοί θηριοδαμαστές . Άλλοι βαράνε το σκοπό και αυτοί χορεύουν και θέλουν να μας κάουν κι εμάς να χορεύουμε - σ αναμμένα κάρβουνα
     
    * κακόγουστο ψαράκι...
  • Shark @ 11.02.2012 12:14
    οΤαν εισαι εφηβος εχεις απειρες δικαιολογιες
  • odyssia @ 11.02.2012 12:15
    μέχρι τα 18 μας χρόνια (το πολύ) υπεύθυνοι είναι οι γονείς μας 
    από κει και πέρα οφείλουμε να χαράξουμε μόνοι μας την πορεία μας
     
    καμιά κυβέρνηση δε φταίει
    φταίνε όλοι αυτοι που τους ψήφιζαν 
     
    όποιος παραμυθιάστηκε φέρει απόλυτα την ευθύνη
     
    ζούμε όπως έστρωσε η πλειψηφία των Ελλήνων
  • hobbit 2 @ 11.02.2012 12:16
    Όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι γύρω μου ήμουν ένα βήμα προτού υποκύψω σε θεωρίες συνωμοσιολογίας όσον αφορά το θέμα της εκπαίδευσης. Το μόνο που με συγκρατεί είναι ότι δε μπορώ να σκεφτώ κανέναν έλληνα πολιτικό που θα είχε τις ικανότητες να συγκροτήσει ένα τόσο μεθοδευμένο σχέδιο. Τώρα αυτά που λέμε περί γλώσσας σε πολλούς θα ακούγονται σαν εθνικιστικές κορώνες ή στην καλύτερη των περιπτώσεων σαν μικρολεπτομέρειες άνευ πρακτικής αξίας. Κι όμως είναι απλό. Όταν δεν έχεις λέξεις να μιλήσεις τι αισθάνεσαι και τι σκέφτεσαι δε μπορείς ούτε να επικοινωνήσεις (πολύ φοβάμαι ότι τα iphones δεν ευνοούν και τόσο την επικοινωνία αν δεν ξέρεις μιλάς) αλλά κυρίως ούτε και να διεκδικήσεις (με τι λέξεις θα το κάνεις; Ξέρεις να πεις τι θες.
  • Journey @ 11.02.2012 12:19
    Για δείτε αυτό το βιντεάκι ....
     
    http://news24gr.blogspot.com/2011/10/to-video.html
  • odyssia @ 11.02.2012 12:19
    shark αν το σχόλιο δεν αφορά την Ελένη Φιλίνη (μόνο!) συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...
  • hobbit 2 @ 11.02.2012 12:21
    Journey, φοβάμαι πως εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου! Αν η Ελένη Φιλίνη δεν ήταν παρά μια συντηρητική ταυρίνα θα είχε ελπίδες για σοβαρή υποψηφιότητα στο modern Greek cult πάνθεον!
  • Journey @ 11.02.2012 12:25
    Την έβρισκα αντιπαθή Συμφωνώ με τις εφηβικές δικαιλογίες που διαρκούν ως τα 90 μας
    * εθνικιστικές κορώνες η γλώσσα? όχι
     
    http://www.stardome.gr/tribes/aries/28981.html
     
    κανείς πολιτκός δεν σχεδίασε τίποτα, απλά εκέλεσε. όαλ αυτά, δεν
    αφορύν μόνο τα της Ελλάδος, από τη γλώσσα και τη συνείδηση ως το
    οτιδήποτε. πρώτα σε πολτοποιούν και μετά σε πετάνε. όπως σκουπιδοφάγοι
     
  • hobbit 2 @ 11.02.2012 12:30
    Κάτσε λίγο να δω το βίντεο που πόσταρες.
  • Journey @ 11.02.2012 12:32
    Γνωρίζω μερικά Psy OP κολπάκια, και για τα κολπάκια αυτά σας γράφω κι εδώ από πολύ καιρό αλλά περνάει στο ντούκου. Σας εγγυάμαι όμως, είναι Psy οπ-κολπάκια που λομως πιάνουν , το κατάλαβα όταν ειδα χθες τον Τζεμ να φοβάται κι έπιασα κι εγώ τον εαυτό μυο να φοβάται..είναι αποτέλεσμα του τι μας κάνουν κάθε μέρα. Η κάθε πολιτική λογομαχία, η κάθε διαφωνάι, απραίτηση, δήλωση, κόντρα, συμφωνία, όλα είναι κόλπο.
    Σας το λέω, είναι κόλπο.
     
  • Shark @ 11.02.2012 12:38
    Κανε ενα site δικο σου zour και ανοιξε τα ματια τον αφελων.....εδω μεσα δεν σε καταλαβαινει κανεις...(αντε 3-4) ατομα...
     
    ps:Οχι οτι δεν σε φτιαχνει τρελα το διπολακι Θυτης Θυμα
  • Journey @ 11.02.2012 12:39
    "είμαι 46 χρονων και περίμενα τη σύνταξη της μάνας μου για να φάμε"
    έτσι αρχίζει το βίντεο. ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ? αφού όλα τα περνάμε ήδη και χωρλις την επίσημη χρεωκοπία!!!
    Ψopperative όλα!
     
    Να σας το πω απλά... hobbit, ο Καρκίνος που συμπάθησες με το χιούμορ, είναι Βέλγος. Κάποτε, κάνοντας -πικρό χιούμορ και μιλώντας για το Β Παγκόσμιο Πόλεμο και το Ελληνικό 40 , μου είπε χαρκαηριστικά: " Κι εμείς είμαστα γενναίοι. Όταν οι Γερμανοί μπήκαν στο Βέλγιο, ΔΕΝ βγήκαμε να χειροκροτήσουμε γύρω από τοςυ δρόμους που παρήλαυναν.
    Χθες τον ρώτησα " ΄λες να είμαστε κι εμεις έτοιμοι να υποδεχτούεμ τον εχθρό? " και μου είπε, σοβαρά " εσείς , θα χειροκροτήσετε κιόλας...."
  • Journey @ 11.02.2012 12:42
    Τι μπλογκ Σαρκ ? Δεν λέγονται αυτά με λεπτομέρειες.. Όλα είναι χειρισμός. Η διαφήμιση, η ώρα που  θα πέσει η διαφήμιση , η χαρούμενη κυρία όταν 7 χρόναι πριν σου τηλεφωνούσε 4 το μεσημέρι- ώρα που ο κόσμος έχει μόλςι φάει και είναι αποχαυνωμένος (και ηώρα μελετημένη  σε πληροφορώ ) να σου πει χαρούμενα "γεια σας, κερδίσατε μία προσφορά και την κάρτα της τράπεζάς μας" κι εσύ την έπαιρνες επειδή οι άλλες ήταν στο κόκκινο ... όλα είναι χειρισμός και σε πάνε κάπου, γλυκά , αργά και σταθερά
     
  • hesg @ 11.02.2012 12:50
    ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ? αφού όλα τα περνάμε ήδη και χωρλις την επίσημη χρεωκοπία!
  • hobbit 2 @ 11.02.2012 13:02
    Journey, δεν έχω τηλεόραση εδώ και χρόνια (μου την πέταξε ο κριός που ζούσα μαζί -άλλη ιστορία αυτή, θα σας την πω καμιά φορά). Και αρνούμαι και να βάλω. Διαβάζω μόνο εφημερίδες και blogs, γενικώς ενημερώνομαι από το νετ όταν προσπαθώ να εφευρίσκω χρόνο (είναι μια κοπιώδης διαδικασία, να σκέφτεσαι κάθε φορά, ποιος, λέει τι, πού το λέει, πώς το λέει κι αφούουου τελειώσουν όλα αυτά να κάτσω να σκεφτώ γιατί). Το βιντεάκι που πόσταρες αν το point του δεν ήταν "τι έχουμε να φοβηθούμε που δε μας έχει συμβεί" θα μου είχε κόψει τα πόδια. Ωστόσο, ένας ηθοποιός νομίζω είναι, είπε κάτι σωστό (προς το τέλος, στην εκπομπή του κανάκη? -ούτε θυμάμαι πώς τους λένε αυτούς-): αν το '40 είχαμε τηλεόραση ούτε που θα ΄χαμε πάει να παλέψουμε. Και έχει point.
     
    Νομίζω, με τα λίγα που καταλαβαίνει αυτός ο μυαλός (δεν ξέρω τι είδους σπουδές θα έπρεπε να είχα κάνει για να μπορώ να επεξεργαστώ όλες αυτές τις πληροφορίες) η μόνη λύση είναι αυτή της Ισλανδίας.
  • hesg @ 11.02.2012 13:24
    Τηλεόραση ε;
    Εγώ ξέρω το άλλο. Ξεκινάμε την επανάσταση να αλλάξουμε τον κόσμο και καταληγουμε να αλλάζουμε κανάλια στη τηλεόραση.
  • hobbit 2 @ 11.02.2012 13:29
    Φεύγω να πάω λαϊκή και να γιατροπορεύσω ασθενή καρκινοπαρθενίτσα αλλά πριν φύγω, να κάνω μια έστω αποτυχημένη -η προσπάθεια είναι που μετράει, n' est-ce pas?- προσπάθεια να σας κάνω να σκάσει λίγο το χειλάκι σας;
     
    Υπάρχει ακόμα ελπίδα στον τόπο τούτο, καθότι ως γνωστόν, η μεγάλη ποίηση γεννιέται σε περιόδους κρίσης. H Eλλάδα της κρίσης του 2012 λοιπόν, γράφει μεγάλη ποίηση (πότε θα το καταλάβουμε ότι μία από τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας είναι το cult και σε περίπτωση που σοβαρευτούμε και αρχίσουμε να το εξάγουμε -τιιιι λένε ότι η Ελλάδα δεν έχει παραγωγή; Έχει και παραέχει, γιατί την ώρα που έθαβε στις χωματερές τα πορτοκάλια της για να πάρει τις επιδοτήσεις, το cult άρχιζε δειλά δειλά να αναδύεται έτσι ώστε να φτάσει στο σημερινό επίπεδο-θα μαζέψουμε όοοοοολο το χαρτί). Κατάθεση cult ψυχής λοιπόν από τον θεσσαλονικιό ποιητή Μπάμπη Μπατμανίδη:
     
    Είσαι το βύσμα μου και είμαι ο ΠΑΣΟΚος
    Ρωγμή στον τοίχο σου κι εγώ να ʼμαι ο στόκος
    Είσαι ο Τούρκος που θα με λέει Γκιαούρη
    Το αϊλάινερ στα μάτια του Κουλούρη
  • Journey @ 11.02.2012 13:41
    Τελικά τα Κριάρια έχουν θέμα με την ΤΒ - κι εγώ μαζί τους.
    Nαι, είμαστε cult, LOL
     
  • hesg @ 11.02.2012 13:45
    Δηλαδή ζουρ βλέπεις τηλεόραση;
  • Journey @ 11.02.2012 13:48
    Όχι μικρό μου, σχεδόν καθόλου. Το είπα έτσι επειδή και ένα άλλο Κριάρι πέταξε μια ΤΒ όπως βλέπω εδώ.
    Μπορώ να μην ανοίξω ΤΒ για χρόνια και να μην το καταλα΄βω καν, δεν θα μου λείψει καθόλου.
  • hesg @ 11.02.2012 13:52
    ο πατέρας μου πάντως που είναι κριάρι έχει ενσωματωθεί ο κώλος του στην καρέκλα και βλέπει όλη μέρα σχεδόν τηλεόραση και δεν χάνει καμία είδηση :Ρ
    Εγώ απ την άλλη δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση.
    Την αποφεύγω.
    όταν είμαι μόνη σπίτι δεν ανοίγει σχεδόν ποτέ.
  • AriesLeo @ 11.02.2012 14:26
    Σαν γενικό φαινόμενο αυτό που με αηδιάζει περισσότερο είναι να βλέπω το πώς αφήνουν οι πολιτικοί μας τους "συν"-Ευρωπαίους -κυρίως αλλά όχι μόνο- να μας εξεφτελίζουν, λεκτικά και μη.
    Επίσης ανέκαθεν μου την έσπαγαν οι ομιλίες στη βουλή (σαν τη σημερινή καλή ώρα) που προβάλλονταν στην τηλεόραση για να τις δει ο απλός κόσμος, αλλά ο απλός κόσμος αμφιβάλλω αν μπορεί να καταλάβει τα μπαρμπούτσαλα που λέει ο καθένας... μήπως άραγε γι αυτό πηγαίνουμε ακόμα κ ψηφίζουμε τους μαλ@κες; Τόσο δύσκολο είναι να διακρίνει κανείς την υποκρισία, όταν το ίδιο θέατρο του παραλόγου παίζεται εδώ κ τόσα χρόνια;
    Εγώ την έχω σιχαθεί την κατάσταση... Θεέ σ'χώρα με, θα τους σκότωνα ευχαρίστως
  • TDM900 @ 11.02.2012 14:32
    ................................ :-X
    http://www.youtube.com/watch?v=BotRH8yKqMY
  • Ariete79 @ 12.02.2012 14:07

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...