παρακαλώ περιμένετε...

Αστρολογία και ... { 3 }

  • vasiliki28 @ 09.02.2012 16:11
  • polysemy @ 09.02.2012 16:29
  • GwgwOuf @ 09.02.2012 16:50
    εχω μια απορια...μιας και μιλας για οικους και ελξη, ο ογδοος δεν εχει να κανει καθολου με την ελξη??
  • Charline @ 09.02.2012 16:58
     Ο 12ος οίκος έχει να κάνει με τις εσωτερικές μας διεργασίες , τις εμμονές μας, τους φόβους μας , τα σκουπίδια της ψυχής μας-με ποιον τρόπο , λοιπόν,πλανητες που πέφτουν στο 12ο υποδηλώνουν μεγάλη δυναμική στη σχέση...για παράδειγμα...ο Ήλιος του συντρόφου μου πέφτει και "φωτίζει " τον 12ο και ό,τι αυτός συνεπαγεται...δεν μου εντέινει , λοιπόν ,τα άγχη μου, τις ανασφάλειές μου-δεν σκάβει στην ψυχή μου κάνοντας με να νιώσω μεγάλη ανασφάλεια;Και ως εκ τούτου , δεν υπονομεύει όλο αυτό τη σχέση;
  • GwgwOuf @ 09.02.2012 17:51
    @Charline, για τον 12ο λεει πως ο ενας βοηθα τον αλλο να αναπτυξει τις ικανοτητες και τις δεξιοτητες του. αν καποιος ειναι ετοιμος να υποστει το ταρακουλο του φωτισμου του 12ου, τοτε οι προσωπικοι του αλλου εκει μεσα ειναι ιδανικη θεση. αν δεν ειναι ετοιμος αλλο πακετο! μαλλον δε θα αντεξει εναν ηλιο ή εναν ερμη εκει μεσα!
    ειναι ιδανικη θεση για ψυχαναλυση...εντοπιζεις τα θεματα, ερχονται εξηγησεις αρα και λυσεις...τι καλυτερο απο μια τοσο υποστηρικτικη σχεση?? δεν ειναι οτι ανοιγει η ντουλαπα με τους σκελετους, ειναι οτι αναβει το φως και βλεπεις πως δεν εχει σκελετους μεσα!
    ενας ηλιος που ειναι πες στον 5ο ή και στον 2ο ρε παιδι μου, δεν εχει κατι να φοβηθει στον 12ο του αλλου. τα εχει δει στο φως, τα αναγνωριζει, τα διαχειριζεται. κυριολεκτικα μπορει να φωτισει τον 12ο γιατι ξερει τον τροπο που ο αλλος αγνοει... ειναι ενα κομματι μας που μιλαει κινεζικα -που εμεις δεν ξερουμε- και τσουπ, ερχεται ο αλλος και μεταφραζει!
    κι εγω αρχικως ημουν πολυ αρνητικη με αυτη την οικοθετηση, προφανως γιατι μου ηταν δυσκολο να το διαχειριστω...αλλα τελικα...!! <3
  • Charline @ 09.02.2012 18:03
    αλλά τελικά, τι;; πες , πες , πες
  • Charline @ 09.02.2012 18:05
    έστω , λοιπόν, πως είμαστε σε καλό δρόμο αυτοίασης και αυτοσυνειδητοποίησης-και , τσουπ! έρχεται ο άλλος και μας φωτάει τον 12ο-μας βοηθά να εξελιχθούμε; μας καθοδηγεί;μας δείχνει το πώς και το πού, τη συνέχεια ;
  • GwgwOuf @ 09.02.2012 18:35
    χαχαχαχα!! οταν εβαλα λιγο στην μπαντα την υπεροψια μου και σταματησα να αναρωτιεμαι απο ποιον πλανητη κατεβηκε και ποιος νομιζει οτι ειναι που μιλαει για εμενα λες και τα ξερει ολα, ειδα οτι δεν ειχε και πολυ αδικο και μαλλον εγω ημουν η ξεροκεφαλη (κλασσικα) που κρυβομουν πισω απο το δαχτυλο μου. το βασικοτερο που εμαθα, ειναι οτι δεν ειναι ντροπη να δεχεσαι βοηθεια...δεν ειναι ντροπη και να ζητας βοηθεια....εχω το θεματακι ολα μονη μου, εγω μπορω, εγω κανω, δειχνω, δε μασαω -ξερεις μπουρδιτσες να φαινεσαι δυνατος, αλλα τελικα ολα αυτα απλως δειχνουν μια μεγαλυτερη ανασφαλεια του να μην εκτεθεις στους αλλους κλπ κλπ. τελος παντων με 12ο στην παρθενο, εμπλεξα με εναν ανθρωπο που θεωρει τοσο φυσικο το να δινει βοηθεια οσο και να την "απαιτει"...σαν κατι φυσικο, μη κατακριταιο...ισα ισα εξοργιζεται σχεδον οταν οι αλλοι δεν βοηθουν...σσσσοκ και δεος εγω....και να σου πω πλεον ξερω οτι αν χρειαστω ποτε κατι μπορω να το ζητησω απο αυτον τουλαχιστον και δεν ειναι και τοσο τραγικο να δηλωσω μια αδυναμια... γενικως...και ναι, ειναι φρικη να παραδεχεσαι οτι εχεις ανασφαλειες και φοβους, αλλα ειναι πολυ ανακουφιστικο να βρισκεις θεραπειες. ενα προβλημα το λυνουμε μονο οταν το γνωριζουμε...
    οσο για το ερωτημα σου,  τι γινεται στη συνεχεια....αυτο παντα ειναι επιλογη μας. εμεις διαλεγουμε τη συνεχεια. το οτι θα διαβασεις μια συνταγη μαγειρικης δε σημαινει οτι θα την εφαρμοσεις κατα γραμμα, ε?
  • newflame @ 09.02.2012 19:21
  • Journey @ 09.02.2012 20:14
    Charline, πολυ φοβάμαι οτι δεν θα απαντήσω σε ό,τι με ρωτάς, όχι επειδή δεν θα ήθελα να πιάσω μία σχετική συζήτηση, αντιθέτως, αλλά επειδή αγαπάω πολύ όλο αυτό που κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου και το αγαπάω επειδή μου δίνει χαρά.

    Πολλή χαρά.
    Όταν αγαπάω κάτι και το χαίρομαι, θέλω να το χαίρομαι ως το κόκκαλο.

    Τα όσα μπορούμε να κουβεντιάσουμε εδώ και γενικά σε θέματα αστρολογίας τα χαίρομαι όσο δεν φαντάζεσαι, αλλά δυστυχώς, λόγω των δεδομένων συνθηκών για τις οποίες πολλοί βάλατε το χεράκι σας χαίρομαι πολύ σπάνια να συζητώ εδώ μέσα.

    Παρ όλα αυτά, επειδή όσα ανεβάζω σ αυτό το τόπικ αποτελούν μία τομή με τη μαθηματική έννοια τα ανεβάζω, και αν κάποιος τα βρει χρήσιμα, καλώς, και πάλι θα το χαρώ.
    Με χαροποιεί, με ενθουσιάζει η ερασιτεχνικής έστω και ημιτελής προσέγγισή μου , επειδή αγαπάω να ασχολούμαι.
    Αλλά όσο και αν το κάνεις, μετά από μερικά δικά σου όπως αυτό
    http://www.stardome.gr/tribes/scorpio/27218.html
    και τη συμπεριφορά κολλητών σου real life στο πρόσωπό μου δεν κάνω κέφι να απαντήσω.
    Ναι, ακόμα και μετά τα παραπάνω προσεφέρθην για μία σου ερώτηση
    ωριαίας για 2 λόγους. Την ωριαία τη διασκεδάζω όσο τίποτα άλλο, έμοιαζες να θέλεις κάποια βοήθεια εκείνη τη στιγμή - ψυχολογική έστω με μια  συζήτηση/απάντηση και επειδή δεν είμαι άνθρωπος να μην τα καταλαβαίνω αυτά, αναμίχθηκα. Α, επίσης γιατί , όπως σου είχα πει και πριβέ, η  ωριαία σου, αν και με όψεις μου λέει σητν άκρη του μυαλού μου οτι κάτι δεν βλέπω, κάτι δεν πάει καλά - δεν κατάφερα όμως να βρω τι - ναι, ήταν πρόκληση ως χάρτης.
    Από κει και μετά, έχεις κάνει κι εσύ ό,τι περνούσ από το χέρι σου για να με κάνεις να αισθανθώ τσόλι που όχι, αν τουλάχιστον δεν εισπράξω εγώ μάι απάντηση για τους δικούς  σου χειρισμούς, προκειμένου να διατηρήσω  αυτή τη χαρά που νιώθω ενασχολούμενη δεν θα το κουβεντιάσω μαζί σου.

    Έχεις πολύ υλικό για να παρεξηγήσεις και πάλι όσα λέω και δεν με νοιάζει, αλλά εγώ, καραγκιόζς να με φτύνεις σήμερα και να σου απαντάω  για συναστρίες 2 μήνες μετά, δεν γίνομαι κοπελλιά. Λυπάμαι.
  • Journey @ 09.02.2012 20:17
    * ¨οταν λέω τομή με τη μαθηματική .εννοια εννοώ οτι αυτά είναι κοινά σε διαφερικά βιβλία και απόψεις.
    ( Τομή μαθηματικώς  είναι το πεδίο εκείνο που περιέχει κοινά στοιχεία διαφορετικών συνόλων)
     
  • Charline @ 09.02.2012 20:25
    Βρε, Jourάκι, μην μπεις στον κόπο , καμάρι μου..διαβάζουμε κι εμείς (οι πολλοί-πληθυντικός μεγαλοπρέπειας της λιονταρο σελήνης)και πολλοί άλλοι εδώ μέσα...θα τη βρούμε την άκρη μας
  • Charline @ 09.02.2012 21:01
    Νομίζω πως έχω κάνει ξεκάθαρη τη θέση μου και σε αυτό το ποστ και επί προσωπικού-και στο ξαναλέω:δεν θέλει κόπο , θέλει τρόπο-όταν το καταλάβεις πέρα για πέρα , τότε το συζητάμε, ναι;

    προς το παρόν, χαιρετώ-πάω για coconut martini στο αγαπημένο μου μαγαζί

    φιλιά πολλά

    ΥΓ:κατέβα να σε κεράσουμε κι εσένα ένα drink..ότε και αν καταλάβεις
  • Journey @ 09.02.2012 21:01
    Το να συζητήσω δεν σημαίνει οτι διαφωτίζω ούτε οτι δίνω κατευθύνσεις, αλλά αυτό και μόνο κυριολεκτικά, οτι συζητάω.
    Άλλα είπα, άλλα κατάλαβες ως συνήθως.
    Να, βλέπεις? Το θράσσος και ειρωνία και ο σαρκασμός πάνε μαζί γιατί ενώ σου μιλάω με διάθεση προσέγγισης, αντιδράς όπως αντιδράς.
    Δεν είπα κάτι παράλογο, σου ζήτησα να ξεκαθαρίσεις πόση χαρά μπορώ να έχω μιλώντας μαζί σου.
    Ποιά είσαι? Είσαι αυτήν που έκανε αυτό το ποστ?
    http://www.stardome.gr/tribes/scorpio/27218.html
    ναι
    Είσαι αυτήν που έλεγε κλπ για μένα τα διάφορα?
    ναι
    Προσάθησες να το κουβεντιάσεις ποτέ μαζί μου, να το στρώσειςμ, να το λύσεις? 
    Όχι
    Οκ, Ι m easy, καλά κάνεις και είσιαι αυτήν που  είσαι και να το χαίρεσαι κι

    εσύ και όσοι στηρίζονται σε σένα και σ αγαπάνε και σε υπολοιγίζουν,  αλλά είναι δυνατόν να νομίζεις οτι θα χαρώ μάι κουβέντα μαζί σου? Εκεί θέλω να καταλήξω.
     

    Δεν το καταλάβες? Το κατάλαβες και μια χαρά.

    Απλά δεν θέλεις και η τελευταία σου απάντηση ξέρεις τι μου λέει?

    " Ότι θα μου μιλάς  όταν και όπως θέλεις  και μετά που θα ανοίγεις  μάι
    κουβέντα για όψεις κλπ θα μου ρίχνεις και μια ροχάλα.
     Όχι δεν
    πάει έτσι, μπορεί να πάει έτσι στις παρέες σου, στους φίλους σου, στις
    σχέσεις σου, αλλά στα δικά μου πάει αλλιώς.Υπάρχει σεβασμός,
    αμοιβαιότητα και ξεκάθαρες διαθέσεις.
       

    * Δεν είπα οτι δεν θα βρειτε άκρες, αντιθέτως, πιστεύω οτι θα βρείτε. Ε,και?Αυτό θα με κάνει να μιλάω για να μην χάσω καμμία εγώ?
    'Ελεος
  • Journey @ 09.02.2012 21:03
    Ρε δεν αφήνεις τις μαλακίες..αμα θες να το συζητήσεις, να με βρεις, ξέρεις που και πως., Αν όχι, άστο .
    Αλλά άστο, και οι χαριτωμενιές κερασάκι στο μαρτίνι σου , όχι αλλού
     
     
  • Journey @ 09.02.2012 21:09
    Ποίημα :
    όλοι αυτοί που
    βρίζανε τα ωραία μου μαλλιά, λεν τώρα που κουρεύτηκα πως μου πετάν
    τ'αυτιά..
  • Charline @ 09.02.2012 21:22
    Το μαρτίνι μου έχει ξυλάκι κανέλας ;P
  • eve06 @ 09.02.2012 22:25
    @GwgwOuf με αυτο το ατομο χωρισες οταν πια πηρες το "μαθημα" σου; θελω
    να πω...πως ο στοχος αυτων των σχεσεων ειναι να μαθουμε να
    αντιμετωπιζουμε τους φοβους μας κτλ, κ αφου το καταφερουμε, η σχεση
    παυει να υπαρχει γιαιτ εχει ολοκληρωσει τον σκοπο της;...
  • Journey @ 09.02.2012 23:37
    Κι εσύ ανείπωτο θράσσος
  • Charline @ 10.02.2012 03:29
    χαίρομαι που το επισημαίνεις-κι η γιαγιά έλεγε πως είμαι θρασυτάτη και ισχυρογνώμων-με πιανς !(emoticon που χοροπηδάει από χαρά)!!!!!
  • Ariete79 @ 10.02.2012 17:56

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...