παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Επιλέγοντας την ..ερωτική στιγμή ..
0006.jpg
 
  
Στην αστρολογία μας απασχολεί συχνά η σωστή επιλογή της ημερομηνίας για ένα σημαντικό γεγονός.
 
 
 

Συνήθως, εφόσον έχουμε τη δυνατότητα, σπεύδουμε να ορίσουμε ημέρα και ώρα  για το γάμο μας, την υπογραφή ενός σημαντικού συμβολαίου, την έναρξη μίας νέας εργασίας , εγκαίνια κ.α. μελετώντας όλες τις αστρολογικές παραμέτρους που θα ευνοήσουν περισσότερο τα σχέδιά μας και το νέο μας ξεκίνημα.

 

 

Φυσικά χρειάζεται προσοχή και επαρκής γνώση ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε το δυνατόν περισσότερος σημαντικούς παράγοντες για ό,τι μας ενδιαφέρει.

 

  

Για παράδειγμα, αποφεύγουμε να ορίσουμε ημερομηνία γάμου εάν κάποιος προσωπικός πλανήτης όπως η Αφροδίτη είναι ανάδρομος ή δέχεται αρνητικές όψεις, αποφεύγουμε να προγραμματίσουμε « εκείνο το ταξιδάκι στο Περού» όταν αντίστοιχα ο Ερμής είναι ανάδρομος..

 
 
  
 Σκεφτείτε, δεν θα ήταν υπέροχο αν είχαμε τη δυνατότητα να ορίσουμε την ημερομηνία και την ώρα μίας σημαντικής ερωτικής μας συνάντησης ελέγχοντας κάποια βασικά αλλά καθόλου ασήμαντα στοιχεία?

 

Αν κατά το ραντεβού μας η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, στο Λέοντα, στο Ζυγό ή στον Αιγόκερω και ταυτόχρονα κάνει ευνοϊκή όψη με την Αφροδίτη, τότε οι πιθανότητές μας να περάσουμε πολύ όμορφα αυξάνονται σημαντικά.

 

Μία όψη Κρόνου και Σελήνης μπορεί να είναι ανασταλτική για όλες τις εξελίξεις της συνάντησης ενώ αντιθέτως, όψη Σελήνης και Ήλιου αυξάνει τον αισθησιασμό.

 

Αν παρόλη την ερωτική μας διάθεση θέλουμε να παραμείνουμε..ανύπαντροι ή χωρίς σοβαρή δέσμευση ως εξέλιξη της σχέσης που μόλις αρχίζουμε, θα πρέπει να επιλέξουμε για τη «στιγμή» μας ως θέση της Σελήνης τους Διδύμους ή τον Υδροχόο.

Προσέξτε όλοι οι φανατικοί εργένηδες:  η Σελήνη στους Ιχθύες τη στιγμή του σημαντικού ερωτικού σας ραντεβού ενδέχεται να  χαλάσει τα σχέδιά σας και να δρομολογήσει εξελίξεις αντίθετες από αυτές που θα ήθελε ένας εκ πεποιθήσεως ξέγνοιαστος εραστής.

 

Αν κατά τη στιγμή της συνάντησης ο Δίας κάνει πολλές όψεις ενδέχεται η κυρία της παρέας να μην είναι τόσο πρόθυμη για συνέχεια ενώ αν ο Κρόνος βρίσκεται στον 7 ο οίκο .μπορεί να σημειοδοτεί ψυχρότητα στην ερωτική συνεύρεση.

 

Ο Ερμής στον 7 ο οίκο προσβαλλόμενος από τον Άρη ή τον Ουρανό μπορεί να σημαίνει ότι η συνάντηση δεν θα εξελιχθεί ερωτικά και ρομαντικά καθώς μπορεί να προκύψουν έως και ξαφνικές λογομαχίες και γενικά να επικρατήσει ένα κλίμα εκνευρισμού.

Σε πραγματικά άτυχες στιγμές μπορεί να μας ωθήσει σε σύντροφο που δεν έχει καλή ψυχική ισορροπία!

 

Αν η Αφροδίτη βρίσκεται ανατολικά του Ήλιου και κάνει καλές όψεις με το Δία, είναι πολύ πιθανό , καθώς η σχέση εξελίσσεται, να αποδειχθεί πως η γυναίκα έχει το πάνω χέρι και κυριαρχεί σʼαυτή ( κορίτσια, μεριμνήστε ;-) )

 

Αν η Αφροδίτη βρίσκεται στον ωροσκόπο και ωροσκόπος είναι ο Ζυγός ή οι Ιχθύες και ταυτόχρονα ο Κρόνος είναι το δυνατόν πιο απομακρυσμένος από την ακμή του 7ου οίκου και χωρίς όψεις προς αυτήν, θεωρείται ότι υπάρχουν πολλές  ενδείξεις για όμορφες στιγμές του ζευγαριού.

 

Για συναρπαστικές ερωτικές στιγμές , η κυριότερη θετική ένδειξη είναι μία συγκλίνουσα όψη Σελήνης – Αφροδίτης.

 

 
 http://www.youtube.com/watch?v=ekQZPozjCX8

.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...