παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ερώτηση για διέλευση

Αν και γνωρίζω πως μία  αστρολογική πρόγνωση θα πρέπει να διασταυρωθεί με την ανάπτυξη και ανάλυση 2 ή και 3 συστημάτων, δεν παύει να μου τραβάει την προσοχή αυτήν την περίοδο το εξής γεγονός στο χάρτη μου:

 

Ο Δίας πέρασε ορθόδρομος από τον Βόρειο Δεσμό μου, επέστρεψε ανάδρομος και μετά την ορθοδρόμησή του θα επιστρέψει κάνοντας σύνοδο για τρίτη και τελευταία φορά.

 

Ήδη, κι ενώ βρίσκεται σε αποδεκτή ανοχή αποκλίνουσας συνόδου ως ανάδρομος, ο Ήλιος θα περάσει από τον Νότιό μου  Δεσμό.

 

Αναρωτιέμαι για τη σημασία αλλά και τη βαρύτητα αυτών των διελεύσεων πολύ δε περισσότερο καθώς διαπιστώνω πως την τελευταία φορά που ο Δίας πέρασε και πάλι από το Βόρειο Δεσμό μου σηματοδοτήθηκε η αλυσιδωτή έναρξη πολύ σημαντικών γεγονότων στη ζωή μου.

Οι διαφορές βέβαια με την περασμένη φορά είναι άκρως σημαντικές  στις υπόλοιπες πλανητικές επιδράσεις αλλά ακόμα και στην ίδια τη διέλευση.

 

Κατά την  τελευταία και πολύ σημαντική σύνοδο του Δία με το γενέθλιο  Βόρειο Δεσμό μου, η διέλευση του Διός πραγματοποιήθηκε με το πέρασμά του μόνο ως ορθόδρομος  και χωρίς την ταυτόχρονη ενεργοποίηση του Νότιου Δεσμού μου.

 

Τα θέματα που ενεργοποιηθήκαν τότε αρχικά ήταν του 5 ου  οίκου – όπου και βρίσκεται ο Βόρειος Δεσμός μου αλλά κατέληξαν στο να αφορούν ό,τι σημαντικό σε όλους τους τομείς της ζωής μου – τότε.

 

Πως θα μπορούσα λοιπόν να αποκρυπτογραφήσω τα σημερινά δεδομένα?

Θα πρέπει και πάλι να το θεωρήσω ως σημαντική διέλευση και αν ναι, τι θα μπορούσα να αναμένω?

Τι άλλο θα πρέπει να ελέγξω ταυτόχρονα ώστε να καταλήξω για  τον τομέα που θα υποστεί τα αποτελέσματα της επίδρασης αλλά και το ύφος της – πολύ περιεκτικά θα το θέσω ως θετικό ή αρνητικό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια σας βοήθεια:-)

 

star1a.gif

 

./Luvs

./J

.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...