παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αγαπητή Περσεφόνη

Σας χαιρετούμε και σας φιλούμε ματς – μουτς σταυρωτά, διότι σήμερα έτσι μας καύλωσε, διότι σήμερα είναι γιορτή [ και σχόλη], διότι έχει πολύ ήλιο που μας ανοίγει την καρδούλα ως πέρα, διότι είναι 11:45 πμ και ακούω Ροσσίνι [ τζουμ-ταρατα-τσουμ ]. Καφέ ήπια, τσιγάρο κάπνισα ( απʼ τα απαγορευμένα, διότι επιχειρούμε να το κόψουμε :p  την Άρτα φοβέρισα, το σπίτι καθάρισα, έ, γράφω κι ένα γράμμα για να δέσει το νερατζάκι.

 


Σας χαιρετούμε και σας φιλούμε ματς – μουτς σταυρωτά, διότι σήμερα έτσι μας καύλωσε, διότι σήμερα είναι Πέμπτη , διότι και σήμερα ΔΕΝ είχε ήλιο να μας ανοίξει την καρδούλα μας πέρα ως πέρα, διότι είναι 20:00 μμ και ακούω MassivEattack [ τzoυμ – ταρατα- τzoυμ ] Καφέ ήπια, τσιγάρο κάπνισα [απʼ τα απαγορευμένα, διότι επιχειρούμε να το κόψουμε :p ] την Άρτα φοβέρισα, το σπίτι καθάρισα, έ, γράφω για να δέσει το νερατζάκι. Δεν έχω σκοπό να κλάψω, [μη φύγει και το ρίμελ…] Σε λίγο όμως τον πανικό θα τον πάθω σαφώς, αλλά προς το παρόν δεν με απασχολεί, όταν έρθει θα δώ τι θα κάνω…. Και Όλα αυτά επειδή έρχονται πάλι αργία και σ/κ και εδώ και κάποιους μήνες έχω μάθει να τα μισώ τα weekend-s.. Ακόμα και τώρα που ΔΕΝ υπάρχει ο λόγος που είχα για να τα μισώ, τα μισώ ακόμα πιο βαθιά, ίσως από αντανακλαστικά, ίσως επειδή είμαι άνθρωπος της συνήθειας..

Τσαντίζομαι τρομερά έως τρομακτικά όταν βλέπω τους άλλους να συμπεριφέρονται φτηνιάρικα και λέω " απεταξάμην" αν και υπάρχουν υπόνοιες ότι μπορεί να το κάνω και εγώ μερικές φορές..

Μου αρέσουν όλα όσα με ταξιδεύουν με πάνε, με φέρνουν, και αφήνουν τη φαντασία μου να δουλέψει διότι μόνο αυτή πλέον λειτουργεί σʼ αυτό το ξεροκέφαλο, αν και τελευταία παρουσιάζει μικροδιαρροές και διαλείμματα οφείλω να ομολογήσω.. Ονειροβατώ? Προσπαθώ, ναι! Και οποιανού δεν του αρέσει …. [τελίτσες λογοκριτικές]…  εμένα πολύ μου αρέσει να ονειρεύομαι.. όχι, αυτό δεν είναι απαραίτητα φυγή από την πραγματικότητα.. είναι ένας τρόπος να zείς. Και εγώ zω άνετα μέσα στη φαντασία. Και έχω βέβαια και το δικό μου χώρο στον οποίο ανεμπόδιστα μπορώ να zω τις διάφορες μικρές και μεγάλες φανταστικές ιστορίες μου. Με μουσική αρίστη, με ποτό της στιγμής, ρούχα της διάθεσης και βλέμμα πένθους ή σεληνιασμένης.. ενίοτε doublex.. με  3-4 πακέτα τσιγάρα την ημέρα, με υστερία και πανικό, με οργάνωση και τάξη τε και πειθαρχία, με μέτρο και αποδιοργάνωση, με μούτρα, με κραυγές, με "σ΄αγαπώ και δεν στο είπα" , με "μη μου γυρνάς την πλάτη," με τηλέφωνα, με σώου, με λουλούδια που μυρίζουν ελευθερία, με χορό και κίνηση, με βιβλία και περιοδικά, με τραγούδια και ποιήματα, με εΞέργεση,,

Ποιο αντάρτικο, σε ποιους καναπέδες? Το ΄χουμε ξεκινήσει από χρόνια και μάλιστα σε χώρους λιγότερο ελκυστικούς.. εμείς τώρα πρέπει να πάμε για μετάλλια.. έχουμε όμως και άλλα πολλά να κατακτήσουμε.. Right? Πού θα πάει, η πρόκληση θα χτυπήσει την πόρτα και οι αποφάσεις θα είναι αναπόφευκτες..

CHALLENGES λοιπόν.. η καλύτερή μας. Ο στόχος μας. Το νόημα της ζωής μας. Όλα εκεί συγκλίνουν.. και η μίzερη η δουλειά, CHALLENGE, και τα αισθηματικά κομποδέματα CHALLENGE, και η κοινωνία, CHALLENGE,και τα προσωπικά αδιέΞoδα CHALLENGE

Πήγε αισίως 20:20 και άρχισα να πεινάω.. θα φάω κάτι πρόχειρο, ενδεχομένως και τίποτα, γιατί και μετά από το γεύμα θα εΞακολουθώ να πεινώ.. Για όλα όσα δεν έχω και λάχταρώ. Για όλα όσα δεν μπορώ να αγκαλιάσω. Και αυτοχαστουκίzομαι συχνά- πυκνά.. για να μάθω να βάzω τον εαυτό μου ΠΡΩΤΗ προτεραιότητα στη zωή μου. Με βρίζω, με περιθάλπω, με υποθάλπω, με συμπαθώ, με περιφρονώ. Για να μπορώ να Ξεχνώ και να θυμάμαι όταν είναι η ώρα τους και όχι όταν ΔΕΝ πρέπει να ξεχνώ και εγώ Ξεχνάω, ή να θυμάμαι ([ακόμη?] όλα όσα θα έπρεπε να ξεχνώ.. μύλος σκέτος gmt μου..

Personal απόλαυση, private ευχαρίστηση, continuous γεύση zωής.. γεύση γλυκειά, κάτι σαν σοκολάτα γάλακτος, κάτι σαν Βaci με το μήνυμα, ή κάτι σαν φιλί.. δεν μπορώ να μην τα θυμάμαι.

Enjoy myself, enjoy.. Its all yours.

 περνάμε τον καιρό μας. Χε Χε .. τον περνάμε μετρώντας τις αρετές μας ??

ΑΥΤΟ είναι επανάσταση..

ΥΓ: Ας οργανωθούμε και ας επιδοθούμε στα ακατόρθωτα..

ΝαΕύχομαιΝαΕύχομαιΝαΕύχομαιΝαΕύχομαιΝαΕύχομαΝαΕύχομαι

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...