παρακαλώ περιμένετε...

μπαταρισμένο astro-chart

  • Journey @ 20.05.2010 19:01
    Διόρθωση [κοκκινίζω] .
    Ο χείρων είναι στις 27,34 των ιχθύων αλλά δεν βρίσκω πώς να κάνω edit στο σχόλιο μου
  • Gourounaki @ 20.05.2010 22:12
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ.
  • Stardome* @ 21.05.2010 16:27
    journey, ο 4ος οίκος είναι το πιο ιδιωτικό σημείο του χάρτη μας. Το πιο προσωπικό κομμάτι της ταυτότητας μας, το οποίο δεν γίνεται προφανές στους άλλους παρά μόνο αν νιώθουμε μεγάλη ασφάλεια και οικειότητα μαζί τους. Με αυτά τα δεδομένα θα έλεγε κανείς πως όσο εξωστρεφής και να είστε, καμία σχέση δεν έχει η κοινωνική εικόνα σας με την αληθινή σας φύση. Ίσως έχετε μεγάλη ανάγκη από ιδιωτικότητα, τον προσωπικό σας χώρο και να ανοίγεστε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις σε βάθος χρόνο. Ο δυναμισμός και το θάρρος (κατεξοχήν στοιχεία του Κριού) δεν κινητοποιούνται ίσως εύκολα ή δεν τα εξωτερικεύεται παρά μόνο όταν απειλείται η προσωπική σας ασφάλεια ή όταν παραβιάζονται τα όρια σας (ψυχολογικά ή κυριολεκτικά: σπίτι, προσωπικός χώρος).
    Άλλα θέματα με έντονο 4ο οίκο είναι: εξαιρετικά έντονα παιδικά χρόνια, τεράστια η επίδραση (θετική ή αρνητική) των πρώτων χρόνων της ζωής στο οικογενειακό περιβάλλον, η σχέση με τον πατέρα και τι ακριβώς συναισθηματική αλληλεπίδραση είχατε με αυτόν...
    Ελπίζω να σας έδωσα μερικές κατευθυντήριες. Αν δεν έχετε πρόβλημα με ξένες γλώσσες σας συνιστώ να διαβάσετε το "The 12 Houses" του Howard Sasportas. Είναι κλασικό, απαραίτητο και αξεπέραστο.
  • Journey @ 21.05.2010 18:50
    ευχαριστώ για την πρόταση του βιβλίου, θα το αποκτήσω σύντομα.
    ευχαριστώ και για τον κόπο σας για την ανάλυση, έχετε δίκιο σε αρκετά
    σημεία.
    για να μην έχετε αντίρρηση, προφανώς συμφωνείτε στο ότι ο ήλιος μου κλπ είναι στον τέταρτο οίκο μου και άρα έχω ωροσκόπο τοξότη και όχι σκορπιό ακτά μερικούς..
    μάλλον ο σκορπιός προκύπτει από συστήματα που δεν λαμβάνουν υπ όψην την έναρξη της καλοκαιρινής ώρας

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...