παρακαλώ περιμένετε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ?

  • TIGRINA @ 05.03.2010 09:57
    Τα τελευτάια και όχι μόνο μέτρα με κάνουν να θυμώνω άγρια.
    Γιατί να κάνω εγώ θυσίες για την πατρίδα όταν αυτή η πατρίδα εμένα δεν μου πρόσφερε τίποτε μέχρι τώρα.Σπούδασα στο εξωτερικό οπότε μηδέν δωρεάν παιδεία.Τα παιδιά μου επίσης σπουδάζουν στο εξωτερικό.Κάτω από το μηδέν η δωρεάν παιδεία.Υγεία? μας καλύπτει η ασφάλεια η ιδιωτική και εις υγείιαν του κορόιδου ( εμένα δηλαδή) τα ιδιωτικά θεραπευτήρια.Δουλεύω για χρόνια συνεχώς ακόμη και 20 ώρες μερικές φορές την ημέρα.Δεν χάρηκα την ανατροφή των παιδιών μου. Και τώρα λοιπόν εγώ θα πρέπει να κάνω θυσίες για την πατρίδα.Ας πάνε λοιπον οι ειδήμονες να ζητήσουν πίσω τις μίζες από όλους αυτούς που τα μάζεψαν χοντρά από την μεταπολίτευση και μετά.Και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ας καλέσουν τα εκλεκτά στελέχη τους - και μη μου πείτε δεν ξέρουν ποιοι τα 'έφαγαν, ο κόσμος τόχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι - και ας τους δεσμεύσουν χρήματα περιουσίες μετοχές ακίνητα ακόμη και στους συγγενείς τους πρώτου και δεύτερου βαθμού να πάνε, ξέρω τι λέω!!!
    .ΑΣ ΚΛΗΘΟΎΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΕς ΠΟΥ ΔΙΈΠΡΕΨΑΝ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΡΌΝΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ Η ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΥ ΤΑΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    Ξέρετε πόσα χρήματα θα μαζευτούν? Μπορεί να μην χρειαστεί να ζητήσουμε βοήθεια από τους εταίρους και να τους χαιδεύουμε τα οπίσθια για να συνεισφέρουν.
    Αυτοί που τα φαγαν αυτοί να θυσιαστούν όχι ο απλός άνθρωπος του μόχθου.Αειντε...
    Θυμώνω και που το σκέφτομαι..
  • archive @ 05.03.2010 10:08
    Δημευση περιουσιας και φυλακιση.
    Να παει επιτελους ο υποκοσμος εκει που ανηκει.
    Γινεται?????????????
    Γκρρρρρρρ....τα νευρα μου......
  • silia81 @ 05.03.2010 10:17
    Kαλή μου, λυπάμαι που θα στο χαλάσω με τη σκέψη μου, αλλά κι εσύ συμμετείχες στο δείπνο με ''τις σάρκες μας''. Με τη σιωπή σου και τη ψήφο σου. Με την ανοχή σου. Λαική ευθύνη αγαπητή, έχουμε Όλοι μας και πολιτική ευθύνη οι πολιτικοί μας. Οι δυο ευθύνες βαρύνουν το ίδιο τη ζυγαριά του χρόνου.

    υ.γ όταν μάθουμε επιτέλους να αναγνωρίζουμε τα λάθη και τις ευθύνες μας και σταματήσουμε να επιρίπτουμε στα αλλότρια το βάλτωμα του κόσμου, τότε θα μπορούμε να καλούμε εαυτούς Πολίτες.
  • piggy137 @ 05.03.2010 10:20
    Τιγρινα εχεις απολυτο δικιο να θυμώνεις και να αισθάνεσαι κοροϊδο. Όμως η πατρίδα σου δεν είναι αυτοί που την ληστεύουν και την βιαζουν και την εκπορνεύουν. Και πρέπει να την πάρουμε πισω απο τα χέρια αυτών των άχρηστων νταβατζήδων που με το προσχημα της χρεοκωπίας θα πουλήσουν εδαφη κι εθνική κυριαρχία. Όσο για τη δήμευση περιουσίας συμφωνώ απόλυτα με την archive αν και γνωρίζω οτι προς το παρόν ειναι ανεφικτο κατι τέτοιο.
  • kriarina @ 06.03.2010 18:18
    ..συμφωνω με όλες/ους σας και ναι Silia81 ουτε λεπτο δεν εβγαλα τον εαυτο μου εξω από την ευθυνη, όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι..ποτέ δεν έβγαζα την ουρά μου απ΄έξω..ίσα ίσα, αλλά δεν πιστεύαμε κι όλας ότι θα είναι τόοοοσο άθλιοι, τόοοοοοσο πουλημένοι, τόοοοοσο αλλοτριωμένοι.... Εγω ζητησα μια πρόβλεψη για την κατάσταση, τι λέει ο Ουράνιος θόλος για την Ελλάδα μας... το λαικό δικαστήριο θα γίνει οσωνούπω..

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...