παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ?

Καλημέρα αγαπητό Stardome.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια ελπίδα για την χώρα μας μετά από την επιβολή των σκληρών αντιλαϊκών μέτρων που ανακοινώθηκαν και πόσο ακόμα οι Έλληνες θα κάνουν υπομονή, θα δουλεύουν πολλές ώρες και σε δύσκολες συνθηκες και θα τιμωρούνται γι αυτό? πόσο ακόμα θα σφίγγουμε τα δοντια και το ζωνάρι και θα βλέπουμε τις θυσίες μας να πηγαίνουν στον βρόντο? πότε επιτέλους θα εμφανιστεί μια κυβέρνηση τίμια, εμπνευσμένη και φιλολαϊκή να βάλει τάξη στο χάος της φοροδιαφυγής και της ρεμούλας?

Και αντε να κάνουμε πάλι υπομονή -όπως θυμόμαστε να κάνουμε τα τελευταία 30χρόνια που καταλαβαίνουμε τον κόσμο - θα έχει αντίκρυσμα όμως ή πάλι θα βρεθούν κάποιοι επιτήδιοι και θα πίνουν στην υγεία του κορόιδου? η καψυχοπία μας ως Έλληνες είναι γονιδιακή, όπως είναι και η επανάσταση, όμως και καλόν είναι να μην το ξεχνούν μερικοί μερικοί που κατέχουν θέσεις ψευτοεξουσίας.... Δώστε μας μια ελπίδα αν υπάρχει, έναν χρονικό ορίζοντα να έχουμε κι εμείς κάτι να ελπίζουμε...αλλά όχι ψέμματα και φιλότιμες ψευδαισθήσεις, φτάνει πια, σιχαθήκαμε...... και 2 άτακτες σκέψεις ενός Κριού: 

Θα τολμήσει ο βαλλόμενος Δημόσιος Υπάλληλος να σηκώσει κεφάλι από το γραφειάκι του?

Θεέ μου ζω στο 1930?, στο 1800? στο 1550? που ζώ? μην είμαι μονομάχος σε Ρωμαϊκή αρένα?...τις σάρκες μου θα φάνε τα θηρία το 2010!! σωτήριον έτος______

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...