παρακαλώ περιμένετε...

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008 - οι εμπειρίες μου

  • Stardonna @ 20.09.2008 10:19
    inspi εσύ είπες τι σουφλέ έψησες και έφαγες. Εγώ μπορώ να σου πω τα υλικά της συνταγής που μαζί με τους αυτοσχεδιασμούς σου έδωσαν όλα αυτα τα ωραία που έζησες και μαζί, να σου δώσω ένα φακό ώστε να δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Αν τα δεις στη συνέχεια μπορείς να τα οδηγήσεις.
    Η έκλειψη Σελήνης του Αυγούστου έγινε σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Ήλιο σου στον 1ο οίκο και η παλίρροια της μούσκεψε τις πολύ στενές σχέσεις σου (γάμος, συνεργασία, κλπ) και τα οικογενειακά θέματα ομοίως (σπίτι, γονείς, παιδικές μνήμες, ιδιωτικότητα). Το άγχος και το πλεονάζον συναίσθημα μάλλον δεν σε βοήθησε στο να έχεις την κοινή λογική και ίσως έκανες άτσαλες κινήσεις. Και ναι, το ακατάστατο νοικοκυριό και το μπάχαλο στη δουλειά συμβαίνουν, η πολύ μεταβαλλόμενη καθημερινότητα επηρεάζει σημαντικά το πώς φαίνεσαι. Ήδη τα θέματα αυτά πρέπει να είναι σε ύφεση και οπωσδήποτε δεν θα σου πάρει πάνω από ένα τρίμηνο να συμμαζέψεις και τα τελευταία απόνερα. Να είσαι έτοιμος για καθοριστικές αλλαγές και αναδόμηση της καριέρας σου, για αλλαγή της "τύχης" σου, της δημόσιας εικόνας σου ακόμα και του γάμου σου και θυμήσου το αυτό: ότι κι αν περάσεις, θα πας πολύ καλά. Ακόμα και εάν ο τρόπος δεν είναι ο ευκολότερος, όλα θα δουλέψουν "υπέρ" σου.
    Όσο για τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους, τα πράγματα έχουν ως εξής: ο Λέοντας βρίσκεται στην ακμή του 7ου οίκου σου και αυτό μας λέει οτι οι Λέοντες στην ζωή σου είναι οι "Άλλοι". Είναι η σύντροφος, ο συνέταιρος, ο κολλητός (που μια μέρα μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος εχθρός σου) ακόμα και ο δικηγόρος ή ο γιατρός σου. Είναι αυτοί που φέρουν όλα αυτά που δεν έχεις ή νομίζεις οτι δεν έχεις, αυτοί που θα σε συμπληρώσουν και αν χρειαστεί θα κάνουν την βρωμοδουλειά αντί εσού. Στον Αιγόκερω έχεις τον Δία σου ο οποίος μάλιστα ενεργοποιήθηκε φέτος, πρώτα από τον διελεύνοντα Δία και στη συνέχεια από τον Πλούτωνα. Είναι οι φίλοι σου, οι ομοϊδεάτες, αυτοί που καταλαβαίνουν τα όνειρα σου και μοιράζεστε όχι μόνο τις ίδιες απόψεις αλλά και τις ευχές για το μέλλον. Και οι Σκορπιοί; Ο κυβερνήτης σου Ουρανός βρίσκεται στον 8ο οίκο - δηλαδή στον φυσκό οίκο του Σκορπιού αλλά κι εκεί που βρίσκεται και το ζώδιο του Σκορπιού στον χάρτη σου - και μάλλον εσύ τους έλκεις γιατί ώρες-ώρες "σκορπίζεις" πολύ. Σκέψου το!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...