παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008 - οι εμπειρίες μου
Όλα πάνε υπέροχα.
Οι σκοπρπιοί στο ίδιο μου το χώρο με κατασκοπεύουν - με χρησμοποιούν και νομίζουν ότι δεν το έχω καταλάβει.  Νομίζουν ότι το κάνουν τόσο επιδέξια και παίρνουν (νομιζουν) αυτό που θέλουν.
Το οαφεντικό μου - λιοντάρι - νομίζει ότι με την επιβολή εξουσίας και με την θεοποίηση του χρήματος και της εργασίας, (μόνο αυτά υπάρχουν και τίποτα άλλο, μόνο με μια μεγάλη κατάθεση στο τέλος του μήνα θα είναι ευχαριστημένη η σχέση μου και εγώ), το είναι μου,  θα του πάω περισσότερη δουλειά. Και η σχέση μου (?) μια αιγοκερίνα που μίλαγε για ελευθερία στην σχέση, και που ήταν έτοιμη να δεχθεί ένα υδροχόο σε γάμο αποδεχόμενη το λίγο ατακτοποίητο το σπίτι, το λίγο περισσότερο διάβασμα, τη  λίγο περισσότερο ατακτοποίητη σχέση με το χρήμα, την λίγο παραπάνω ελευθερία στην σκέψη. Όμως, όταν συνηδητοποίησε ότι αυτό που έλεγα δεν ήταν λόγια και ότι ξεκινώ το όνειρο μου να το κάνω πραγματικότητα, βρήκε χίλιες δικαιολογίες με έβγαλε τρελλό και με παράτησε.
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με τα τρία παραπάνω ζώδια στις σχέσεις μου σε επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο.
Το παρατήρησα, και μου έκανε εντύπωση και κρατούσα σημειώσεις.
Η φίλη μου η Ρένα μου λέει ότι έχω να λύσω καρμικά μαζί τους και γιαυτό επέλεξα και είμε αναμεσά τους - μέσω αριθμολογίας -και πρέπει να βρεθεί λύση τώρα, γιατί θα επιστρέψουμε ξανά και θα συμβαίνουν τα ίδια.
Από την άλλη σκέφτομαι να γίνω για λίγο το καλό παιδί να κάνω αυτά που θέλει το σύστημα των πρέπει, των μη και των σωστών. Αλλά μετά μήπως πρέπει να πάω σε κλινική?
Και μέσα σε όλα αυτά άρχισε και η κακή σχέση με τα ηλεκτρονικά - χάλασε η φωτογραφική μου μηχανή, κάηκε ο εξωτερικός σκληρός, και το χειρότερο μπλόκαραν τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου που κόντεψε να με σκοτώσει. αν δεν επέβαιναν στο αμάξι μαζί μου και φύλακες άγγελοι.

Αλήθεια 2 χρόνια δεν έχω γράψει οτι κάτι πάει καλά έστω  μια φορά. Είναι ανυσηχητικό αυτό, να το προσέξω και να το προσέξουμε. Έχουμε χάσει την εσωτερική μας χαρά και δεν το παραδεχόμαστε.

Συγνώμη αν σας κούρασα απλά κάπου έπρεπε να τα πω.


Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...