παρακαλώ περιμένετε...

Διέλευση Κρόνου από τον κλήρο της τύχης.....

  • Elina_gr @ 03.12.2011 11:46
    Το γκουγκλαρω βρε Μαγκ αλλα ούτε εγω βρίσκω κάτι :·( ο κλήρος της τύχης μιλάει για τον γάμο; Επίσης ο κρόνος πόσο καιρό θα μείνει στον κλήρο της τύχης;
  • Journey @ 03.12.2011 11:58
    Κιιπ ιτ σίμπλ. Τι σημαίνει Κλήρος της Τύχης? Αφού λύσουμε αυτό πάμε και στη διέλευση
  • Elina_gr @ 03.12.2011 13:11
    Journey Ο Κλήρος της Τύχης, από πλευράς ενέργειας, είναι η εστία της εκφραστικής δύναμης, η οποία δημιουργείται από την Ηλιο-σεληνιακή σχέση. Η δύναμη αυτή εκδηλώνεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους όπως στο σεξ, στην αγάπη, στον προσωπικό μαγνητισμό, στην υγεία, και είναι αυτή που ρυθμίζει την ενεργητικότητα για τη ζωή. Ρυθμίζοντας όμως την έκφραση μας και την συνειδητή αντιμετώπιση της ζωής μας αυτόματα γίνεται ο οδηγός της προσωπικής μας ευτυχίας ή αντίθετα της δυστυχίας μας, μια και τα δύο, κατά κάποιο τρόπο εξαρτώνται άμεσα από το πόσο και πως κάθε άνθρωπος μπορεί να διευθύνει τη ζωή και την εξέλιξη του.   ε????
  • Journey @ 03.12.2011 14:06
    Ε??
    Ξέρεις πόσοι κλήροι υπαρχουν?
  • Journey @ 03.12.2011 14:13
    Ναι, ο τύπος εύρεσης του Κλήρου της Τύχης αφορά προσθαφαιρέσεις των φώτων με τον ωροσκόπο και αυτό ενδεχομένως για αρκετούς να τον καθιστά πιο σημαντικό αλλά και ο Κλήρος του Πνεύματος προσθαφαιρεί τις ίδιες θέσεις και αυτός του Έρωτα είναι αποτέλεσματ του Κλήρου του Πνεύματος { άρα έχει να κάνει με τα φώτα} και την Αφροδίτη κλπ κλπ κλπ.Εντάξει, δεν θα πω οτι ο Κλήρος των βερύκοκκων είναι το ίδιο σημαντικός αλλά αν η Μαγνέτο ήταν φεουδαρχίνα στη Νάουσα? ε? ε?
  • Journey @ 03.12.2011 14:25
    Βασικά εγώ δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει. Δεν χαλούσα τυχαία  ραδιόφωνα από την προσχολική μου ηλικία θέλοντας να περιεργαστώ το πως δουλεύουν. Αυτήν είμαι. Άμα δεν κατέχω τον μηχανισμό δεν καταλαβαίνω.
  • LenaP @ 03.12.2011 18:45
    Αν και εφόσον θέλεις να ασχοληθείς με αυτή την περίπτωση...
     
    Ο Κλήρος της τύχης ορίζεται από τις γενέθλιες θέσεις ΑC, Δία και Ηλίου.
    Νομίζω πως πρέπει να δεις τι όψεις σχηματίζουν οι γενέθλιοι πλανήτες σου με αυτόν. Κρίνε την ενέργεια που συγκεντρώνει αυτό το σημείο του χάρτη σου και ειδικά με τον γενέθλιο Κρόνο σου. Ό,τι συμπεραίνεται για την ενέργεια, βάλε της το φίλτρο του διελαύνοντος Κρόνου..
    Το πρίσμα όμως της διέλευσης είναι η Ηλιακή επιστροφή, μέσα από τη Σεληνιακή.
    Κοινώς, τρέχα γύρευε. Πολυπαραγοντικός εις την νιοστή μείον τρία..
     
    Ίσως έτσι συνειδητοποιήσεις την τυχαιότητα της κατάστασης. Ένας παράγοντας, ειδικά ένας κλήρος με έναν transit καπελάκι είναι ελάχιστος μπροστά σε άλλους τυχαίους συνδυασμούς - από τους οποίους οι σημαντικοί να ενεργοποιούνται ακόμα και σε σημεία όπου δεν υπάρχει πλανήτης/αστεροειδής/κλήρος κ.ο.κ
    Σκέψου πως σε ένα έτος, πάνω από τον κλήρο αυτό διέρχονται 
    Ήλιος - 1 φορά
    Σελήνη -12 με 13
    Αφροδίτη κ Ερμής -1,
    ενώ οι όψεις transit Πλανητών προς τον Κλήρο είναι αναρίθμητες..
     
    Λένα,
    ψηφίζει "κιπ ιτ σιμπλ" όπως είπε η Journey.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...