παρακαλώ περιμένετε...

Anybody?

  • astropet @ 25.09.2011 09:22
    Δεν υπάρχει κανόνας. Πρέπει να αφήνουμε τον χάρτη να μας πει αυτό που θέλει να μας πει. Συνήθως έχουμε το όριο του ζωδίου. Π.χ. μια σύνοδος ανάμεσα σε δύο πλανήτες που κινούνται περίπου με την ίδια ταχύτητα, μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ μετά, στο επόμενο ζώδιο και χρειάζεται να διανυθούν 40 μοίρες ας πούμε. Και τι πειράζει θα μου πεις... Πειράζει, γιατί σε ολόκληρο αυτό το διάστημα θα μεσολαβήσουν κι άλλες όψεις με τρίτους πλανήτες και μπορεί να έχουμε εμποδισμό του γεγονότος. Π.χ. είμαι 1ος οίκος, κυνηγάω τον 7ο οίκο, αλλά κι αυτός τρέχει σχετικά γρήγορα και η όψη αργεί πολύ. Στο μεταξύ σχηματίζω μια όψη με έναν τρίτο πλανήτη και αλλάζω γνώμη. Είμαι ερωτευμένος δηλαδή, κυνηγάω λυσσαλέα, αλλά εκεί που τρέχω κάνω μια νέα γνωριμία και αλλάζω γνώμη για τον 7ο.
    Επίσης, αν πρέπει να αλλάξω ζώδιο για να γίνει η όψη, τότε αλλάζουν και οι συσχετισμοί. Στο ζώδιο που είμαι θέλω τον 7ο οίκο, αλλά στο επόμενο ζώδιο που θα γίνει η όψη, μπορεί να αδιαφορώ.
  • Journey @ 25.09.2011 11:35
    Οι διαδρομές στο χάρτη είναι λάθος
    Ένας ωριαίος χάρτης δεν είναι το επιτραπέζιο "Φιδάκι" !
    Κάποτε, όλοι οι πλανήτες θα κάνουν μία όψη έστω και αργοπορημένα.
    Μπορεί να την κάνουν  μισό χάρτη μετά αλλά θα κάνουν αναμφίβολα
    Δεν είναι αυτό το ζητούμενο αλλά το ζητούμενο είναι η πρώτη άντε βαρειά η δεύτερη όψη που θα δεις στους δείκτες σου - αν δεις.
    Αν δεν δεις έχεις πέσει σε "μιγαδικό" όπως συνηθίζω να λέω χάριν ιδιάζουσας δικής μου αστειότητας ,ερώτημα.
    *
    Επίσης θα πρέπει να πούμε οτι για να έχεις το γεγονός θα πρέπει να έχεις ολοκληρωμένη όψη.
     
    Έστω οτι έχουμε 2 δείκτες, τον Άρη και την Αφροδίτη σε συγκλίνουσα σύνοδο 4 μοιρών και 28 λεπτών.
    Σύνοδος υπάρχει ήδη αλλά δεν είναι ολοκληρωμένη.
    Θα πρέπει να είμαστε σίγουροι οτι η όψη θα ολοκληρωθεί χωρίς να μεσολαβήσει το οτιδήποτε.
    Τι μπορεί να μεσολαβήσει? 
     
    Υπαναχώρηση:
    2 μοίρες πριν την ολοκλήρωση η Αφροδίτη για παράδειγμα γυρίζει ανάδρομη.
    Δεν έχουμε τότε το αναμενόμενο γεγονός.
    Παρεμπόδιση:
    Λέγεται έτσι το φαινόμενο αυτό όπου ένας τρίτος πιο γρήγορος πλανήτης προλαβαίνει να ολοκληρώσει όψη με έναν από τους δείκτες πριν οι δείκτες ολοκληρώσουν την αναμενόμενη όψη τους.
    Ματαίωση:
    Είναι τρόπω τινά παρεμπόδιση και συμβαίνει όταν ένας γρήγορος πλανήτης τείνει σε όψη με αργό αλλά ο αργός ολοκληρώνει όψη με έναν άλλο πιο αργό πριν την όψη με τον γρήγορο.
    *
    Όχι, δεν είναι και πολύ εύκολα όλα αυτά, εμένα προσωπικά με παιδεύουν και με παραπλανούν αν και προσπαθώ να έχω το νού μου
     
    Σημαντικό : Για να έχουμε όψη θα πρέπει οι δείκτες να είναι στην ίδια ποιότητα ζωδίων που επιτρέπει αυτήν την όψη.
    Για παράδειγμα: Ένας δείκτης στις 2 του Κριού και ένας δείκτης στις 29 του Ταύρου δεν κάνουν εξάγωνο..Θα πρέπει ο δείκτης να περάσει στους  Διδύμους για να αρχίσεις να σκέφτεσαι το εξάγωνο.
     
     
  • Journey @ 25.09.2011 11:38
    Στην αστρολογία δεν υπάρχουν οι εκφράσεις " κάπου εκεί κοντά υπάρχει ο τάδε πλανήτης/απλανής/ακμή" και " σε λιγάκι θα ..." αν και βλέπω να τις χρησιμοποιούν πάρα πολλοί
  • ice @ 25.09.2011 13:48
    ησασταν καιοι δυο σαφεστατοι. Ευχαριστω παρα πολυ. astropet εκτος απο το θεμα της παρεμποδισης για το οποιο διαβαζω αυτη την περιοδο (διψαω για γνωση τρομαρα μου...) θα μπορουσα να ασχοληθω με μια οψη που ολοκληρωνεται σε αλλο ζωδιο εξεταζοντας τις υποδοχες? Μπορει ο 7ος να μη με θελει τωρα αλλα στο ζωδιο που θα γινει η οψη να με θελει.... Jour ειναι οντως παιδεμα αλλα αφου κολλησαμε κολλησαμε... Στοπαραδειγμα σου προφανως θα ενδιαφερθω για συνοδο αν ο δεικτης στον Ταυρο κινειται γρηγοροτερα. Αλλα αν ο πλανητης στον Κριο ειναι ταχυτερος τοτε θα περιμενω το εξαγωνο στους διδυμους. Ο πλανητης δηλαδη θα διανυσει σχεδον ενα ολοκληρο ζωδιο. Αυτο ηταν που με μπερδευε οσον αφορα τις μοναδες χρονου.
  • Journey @ 25.09.2011 14:08
    ice, επίτρεψέ με να σου απαντήσω αν και δεν με λένε astropet- δυστυχώς για σένα , δυστυχώς για μένα, ευτυχώς για τον ίδιο - 
     
    Όταν έχεις διαπιστωμένα μία ολοκλήρωση όψης , όχι μόνο " μπορείς να εξετάζεις"  αλλά επιβάλλεται να εξετάζεις τις θεμελιώδεις δυνάμεις των δεικτών που ολοκληρώνουν την όψη.
    Από μόνες τους οι όψεις δείχνουν περισσότερο μία ευκολία ή μία δυσκολία αλλά το καλό ή το κακό θα μς το δείξουν ta dignities των πλανητών.
    Ένα εξάγωνο από μόνο του είναι χαλαρό και εύκολο , ναι αλλά τελικά αν είναι ένα εξάγωνο που έρχεται σε έναν Ήλιο από το Ζυγό γιατί θα πρέπει να καταλήξει σε "κάτι καλό" ?
     
     
  • ice @ 25.09.2011 14:23
    Jour!!!! ευτυχως για ολους μας καπου μεσα στο πρωτο μου σχολιο εκτος απο astropet (που μιλησε επισης για παρεμποδιση) αναφερομαι και σε σενα αλλα μαλλον δεν το προσεξες.... μα τον Δια πως θα γινοταν να σας μπερδεψω....?
    Μου ετυχε χθες ακριβως αυτο που λες με Ηλιο στον Ζυγο και προσπαθουσα να εξηγησω στην ενδιαφερομενη οτι ειναι σαν να συναντας καποιον που δεν σε συμπαθει. Μολις διαβασα το βιβλιο του Frawley οποτε εχω γεμισει data και προσπαθω να τα ταξινομησω....
  • Journey @ 25.09.2011 14:30
    Wellcome to the FUN club ann'CheeeeeerZZzZ!

    Να μην σε πτοήσω αλλά σιγά μην συμμαζέψεις τα data εύκολα
    Δεν ξέρεις τι think tank είναι ο απόλυτος ..θα το καταλάβεις σιγά σιγά
  • Journey @ 25.09.2011 14:32
    Μου ρίχνει Άφρο στον Ήλιο μου, Κρόνο στον 12 μου και Ερμή στην Αφροδίτη μου. Είμαστε soul mates και τον πιάνω τον άτιμο
     
    Μα να έχει ωροσκόπο Αιγόκερω ? δεν μπορώ να το χωνέψω
  • Journey @ 25.09.2011 14:38
    Α, και Δία στο Δία μου κι εγώ ΒΔ στον Ήλιο του και Χείρωνα στη Σελήνη του και Λίλιθ στην Άφρο του κλπ
    Κρίμα που είναι πολύ γέρος
  • ice @ 25.09.2011 14:41
    την εχω καταλαβει αυτη την καρμικη σχεση.... ωωω ναι.... οπως καταλαβα και αυτη την αορατη σφαλιαρα που βγαινει απο το βιβλιο καθε λιγο και λιγακι μη τυχον και ξεφυγει ο αναγνωστης....να εβαζε και κανενα χαρτη παραπανω να μην γινομουνα φιογκος καλα θα ητανε....
  • ice @ 25.09.2011 14:42
    δεν ειναι γέρος.... γερός ειναι.....
  • astropet @ 25.09.2011 14:45
    Συναστρία με τον Τζων κάνει; Δεν πάμε καλά...
  • Journey @ 25.09.2011 14:48
    Καλημέρα astropet
    Όχι δεν πάμε καλά !!
    Είπα εγώ οτι πάμε καλά? Και μιάς και υπάρχει και άλλο χαμογελαστό μέλος  πλέον από το ξύλο που έφαγε γνωρίζοντας τον Τζων σε παρακαλώ, θα επαναλάβω τις ερωτήσεις μου..
     
    1] Πως δικαιολογούμε αυτήν του την Κριαρίλα? Μόνο από την αμοιβαία υποδοχή Αφροδίτης - Ήλιου του? Μπααα
    2] Τελικά σε ένα natal μπορούμε να εντοπίσουμε εκείνο το "κάτι" που καθιστά κάποιον τόσο ξεχωριστό όσο ο Τζων και πολλοί άλλοι βέβαια σε διάφρους τομείς..
  • astropet @ 25.09.2011 14:49
    Λοιπόν, είπαμε να μη μιλάμε γενικά. Υπάρχουν οι κανόνες, αλλά πάνω από όλα ο χάρτης. Ας πούμε έχεις τον πλανήτη στη 12η του Λέοντα κι εσύ είσαι Ερμής. Ναι, κάποια στιγμή θα πάει στην Παρθένο ο πλανήτης και θα σε θέλει, αλλά ποιος είναι ο πλανήτης σου; Αν είναι ο Δίας ή ο Κρόνος, ξέχνα το. Μέχρι να πάει στην Παρθένο, θα έχουν γίνει σημεία και τέρατα από όψεις , κλπ. Αλλά και γρήγορος να είναι και ανάδρομος να μη γυρίσει καθόλου, μιλάμε για 18 μοίρες και πολλά μπορεί να συμβούν.
     
    Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος. Μη μου αγχώνεστε, όλες οι απορίες σας θα λυθούν! Ο λόγος που ο Τζων άφησε πίσω τα άλλα του βιβλία είναι γιατί θέλει να ξεμπερδεύει με την ωριαία και ετοιμάζει ένα βιβλίο ΜΟΝΟ με παραδείγματα!
  • astropet @ 25.09.2011 14:51
    Δεν έχει κριαρίλα ακριβώς, μοιάζει με Άρη, αλλά είναι σκορπίλα. Το πρώτο του βιβλίο που ήταν λίβελος κατά της μοντέρνας αστρολογίας (και αρκετά άδικος σε σημεία), φανερώνει ξεκάθαρα τη σκορπίλα. Σφάξιμο με το γάντι.
  • Journey @ 25.09.2011 14:55
    Α ναι, θα έχει 100 χάρτες- λέει..και μετά, bye bye horary and thanks for the fishes..
     
    quote : Ο Τζων είπε οτι θα κυκλοδφορήσει το βιβλίο του με τους απλανείς την Άνοιξη, δεν είπε την  Άνοιξη του 2011!!! ΧΑ!!
  • Journey @ 25.09.2011 14:57
    Άρης πάντως! Δεν ξέρω εμένα μου κάνει Κριαρίλα το κοφτό του, το κάθετό του, το απόλυτο.
    Αλλά θα μου πεις "Αρης" ξέχνα Πλούτωνες και αηδίες..
  • astropet @ 25.09.2011 15:01
    Αχ αυτή η Natal... Ο Τζων λέει μη με βάζετε να μιλάω για γενέθλια αστρολογία, χαχα! Η γενέθλια αστρολογία είναι ένα πολύπλοκο πράγμα γιατί δεν είναι αποκομμένη. Δεν είναι απλά ο χάρτης μας. Είμαστε άτομα και ανήκουμε σε μια ευρύτερη κοινωνία. Ο γενέθλιος χάρτης μας είναι απλά ένα κομμάτι , που όμως υπόκειται στους κανόνες του συνόλου. Δεν μπορώ να πω τα οικονομικά μου πάνε καλά σε μια χώρα που είναι χρεωκοπημένη - μακριά από μας. Δεν μπορεί μια κοπέλα από το Πακιστάν με Αφροδίτη στον Κριό να δηλώνει όπως η Κάμερον Ντίαζ "Δεν με ενδιαφέρουν οι σχέσεις, παρά μόνο το σεξ".
     
    Ο χάρτης μας αποτελεί ένα υποσύνολο ευρύτερων χαρτών. Πρώτα θα δούμε το χάρτη της τελευταίας συνόδου Δία/Κρόνου, μετά τους χάρτες της έκλειψης πριν από τη γέννηση και της Νέας Σελήνης ή Πανσελήνου, μετά θα βρούμε το ταμπεραμέντο και μετά θα πιάσουμε τον χάρτη. Τρέχα γύρευε, δηλαδή. Γι'αυτό και ελάχιστοι τα κάνουν όλα αυτά.
     
    Άσε που με τον ίδιο χάρτη δύο άνθρωποι που γεννήθηκαν την ίδια στιγμή σε μία πόλη, καθημερινά συναναστρέφονται άλλους ανθρώπους με διαφορετικούς χάρτες που τους επηρεάζουν διαφορετικά, Και τον ίδιο χάρτη να έχεις με κάποιον άλλον, άλλο πράγμα είναι να σου ρίχνουν οι γονείς σου Κρόνο στον ωροσκόπο κι άλλο να σου ρίχνουν Δία. Είναι πολλά, πάρα πολλά.
  • sgouromallousa @ 25.09.2011 15:06
    Nαι συμφωνω.
    Αλλα ενας Ποσειδωνιασμενος τυπος, οποια εποχη και να ειναι και σε οποια χωρια και να βρισκεεται, συμπεριφερεται και νιωθει τα ιδια πραγματα. Σωστα?
    Θελω να πω οτι καποιος με αντιθεση ηλιου-ερμη-αφρο με Ποσειδωνα , ε δεν μπορει...!
    Εχει ιδιοσυγρασια ιδια με καποιον με ομοια οψη!
  • Journey @ 25.09.2011 15:07
    Γιαυτό και όταν μιλάει πάντα έχει ένα φωτεινό πίνακα Think Simple .
    Η φιλοσοφία του όσο απλή και αν είναι δεν είναι απλοποιημένη και αυτό είναι το υπέροχο σάυτόν.
    Για τις φάσεις της Σελήνης αμέσως μετά τη γέννηση είχα διαβάσει αλλά για τα υπόλοιπα, όχι.
    Ωχ.. ωχ, πάλι ανάβεις φυτίλια
    * Ναι, είχες δίκιο, λατρεύει απλανείς στα natal, κατόρθωσα να ξετρυπώσω την ανάλυσή του για το δεύτερο γάμο του Lily { !! } * βασιζόμενος σε απλανή αστέρα του Lily και τις προόδους του.
     
    Δεν , δεν, δεν...δεν τον πιάνεις από πουθενά
  • astropet @ 25.09.2011 15:08
    Ως ένα βαθμό ίσως. Αλλά όσο ποσειδωνιασμένος και να είσαι και να θέλεις να την αράζεις στον καναπε και να βλέπεις τηλεόραση, αν δεν έχεις να φας και στη χώρα σου τα παιδιά από τα 8 τους χρόνια σκάβουν στα χωράφια 18 ώρες το 24ωρο, θα το κάνεις κι εσύ και θα πεις κι ένα τραγούδι.
  • Journey @ 25.09.2011 15:10
    και φυσικά η Κριαρίλα κατ εμέ, Σκορπίλα κατά τον astropet: Με το τάδε και το τάδε που στον προοδευμένο του χάρτη ενεργοποιήθηκε ο τάδε απλανής του που είχε ιδιότητα Άρεως παντρεύτηκε τη δεύτερη γυναίκα του μπλα μπλα μπλα η οποία ήταν ο Άρης του γιατί είχε μπλα μπλα μπλα. Και όχι, αν αναρρωτιέστε, ο Lily δεν ήταν ευτυχισμένος, έγραψε δε οτι ανακουφίστηκε όταν πέθανε η σύζυγός του !!
    Χα!
  • Journey @ 25.09.2011 15:11
    Καλώς τον ! Τζεμ θα σου στείλω υλικό για τους σταθερούς αστέρες που τόσο σνομπάρεις και θα δεις....
    * Καλημέρες !
  • sgouromallousa @ 25.09.2011 15:12
    Ναι δεν διαφωνω .
    Αλλα τελικα μαλλον ο ναταλ περιγραφει ΤΑΣΕΙΣ ενος ατομου.
    Το πως θα τις εκφρασει αυτο σιγουρα εχει να κανει με την κοινωνια και το συνολο στο οποιο ζει καθημερινα!
  • sgouromallousa @ 25.09.2011 15:12
    Ρε Τζεμακι σημερα γιορτουλα εχω!
    Ποτε θα μου ριξεις τον χρησμο και μενα?
    Καλημερα!
  • astropet @ 25.09.2011 15:13
    Γι'αυτό σας λέω, μείνετε στην ωριαία, τα περισσότερα από τα θέματά μας, απαντιούνται πιο αξιόπιστα από εκεί. Από κει και πέρα, είναι πολύ ωραίο να έχεις τυον γενέθλιό σου χάρτη κατά νου, να ζεις με αυτόν δίπλα-δίπλα και να βλέπεις καθημερινά πώς εκδηλώνεται.
  • astropet @ 25.09.2011 15:15
    Ναι, μόνο που η κοινωνία δεν είναι εκτός αστρολογίας. Κι εκεί ισχύουν οι κανόνες της. Δεν είναι το γνωστό που λέμε "δείχνει τάσεις" κι εννοούμε ότι τα υπόλοιπα είναι εκτός αστρολογίας. Όχι, δεν είναι. Αν πιστεύεις στην αστρολογία φυσικά.
  • sgouromallousa @ 25.09.2011 15:15
    Παντως συμφωνω με αυτο που λεμε καθημερινα τελικα εδω στο σταρντομ.
    Οσο πιο δυσκολος ενας χαρτης τοσο πιο εξελιξιμος ειναι.
    Εγω ας πουμε, με εντονο Ποσειδωνα μπορω να πω οτι απο τις πολλες σφαλιαρες εμαθα να τις αποφευγω καλυτερα!
    Λοοοοοοοοολ
    Α ρε Ποσειδωνα!
    Σε αγαπαω ρε σκασμενο!
  • sgouromallousa @ 25.09.2011 15:18
    Τι να σου πω ρε Αστροπετ. Αστρολογος δεν ειμαι.
    Και να σου πω και κατι? Χεστηκα για τον αστρολογικο χαρτη της κοινωνιας.
    Εγω τον δικο μου θα κοιταξω και καποιον δικων μου.
    Και με βαση την λογικη μου, θα πω...
    Οκ αυτος ο τυπος εχει αυτες τις τασεις. Απο κει και περα μεσα στην καθημερινοτητα θα δω και πως εκδηλωνονται.
    Σιγα μην κανω και χαρτη για την κοινωνια και να κανω και καμμια συναστρια δηλαδη?
     
  • astropet @ 25.09.2011 15:20
    Πάντα βέβαια πρέπει να κρατάμε μια επιφύλαξη. Αν υποθέσουμε ότι βρούμε τις καλύτερες τεχνικές, συμφωνήσουμε όλοι (που δεν το βλέπω στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον), τα εφαρμόσουμε όλα και καταφέρουμε να τα ερμηνεύσουμε, θα μπορεί κανείς να περιγράψει τη ζωή του με απόλυτη ακρίβεια; Ή θα υπάρχει κάτι που πάντα θα μας ξεφεύγει; Κι έτσι να είναι, ας φτάσουμε πρώτα σε αυτό το σημείο και το συζητάμε μετά.
  • Journey @ 25.09.2011 15:22
    Η Ντίαζ δεν ξέρω, η Μελέτη έχει ωροσκόπο Τοξότη και ναι, δεν την κόβω να έχει τάσεις κοσμοκαλογερικής
     
    Τελικά στον - υπέροχο- κόσμο του Τζων υπάρχει συναστρία? Έχω σχηματίσει την εντύπωση πως και η λέξη του είναι άγνωστη, κάνω λάθος?
    Νομίζω , όχι, είναι προχώ και στις απόψεις του περί αστρολογίας και σητν κοσμοθεωρία του, δεν νομίζω να στέκεται σε ό,τι θεωρεί περιττό και ανούσιο. Έτσι λέω, δεν ξέρω.. Αλλά αν είναι sister soul δεν θα τον νοιάζει το θέμα για πολλούς λόγους, ε?
  • astropet @ 25.09.2011 15:25
    Ναι σγουρο, αλλά να μην παινεύουμε τον χάρτη μας και τον εαυτό μας και να θεωρούμε τους εαυτούς μας ανώτερους. Από τα ζόρια κάποιος εξελίχθηκε. Αναγκάστηκε δηλαδή. Αν δεν είχε ζόρια, θα εξελισσόταν; Δεν μπορεί να μου λέει η Γεωργία Βασιλειάδου, εγώ εξελίχθηκα και είμαι ανώτερη της Κουλιανού γιατί εκείνη έμεινε στάσιμη λόγω της ομορφιάς της! Με συγχωρείς Γεωργία μου, αλλά αν είχες κι εσύ την εμφάνιση της Κουλιανού, το ίδιο στάσιμη θα έμενες.
  • sgouromallousa @ 25.09.2011 15:27
    Χμμμ...
    Να σου πω τί πιστευω?
    Δεν προκειται ΠΟΤΕ να φτασουμε στο σημειο να προβλεψουμε μια κατασταση με την αστρολογια.
    Δεν θα συμφωνησουμε ποτε σε αυτο.
    Διοτι μιας και φυσικος, και επειδη την αστρολογια την βλεπω καθαρα απο αποψη επιστημονικης ,αν θελεις, σκοπιας(οπως και πολλα πραγματα βεβαια)
    Δεν υπαρχει κατασταση στην ζωη μας που να περιγραφεται εκατο τοις εκατο.
    Στον μικροκοσμο για παραδειγμα(κβαντικη φυσικη) μιλαμε ΠΑΝΤΑ για πιθανοτητα να συμβει κατι. Η' αν θελεις η Αρχη της Απροσδιοριστιας ειναι μια Νομοτελειακη Αρχη που υιοθετειται τοσο σε μικροσκοπικη οσο και σε μακροσκοπικη κατασταση.
    Και επειδη και η Αστρολογια ,δεν ειναι κατι το ''ξεφαλτσο'' κατι το αποκομμενο απο την φυση και την ζωη(αλοιμονο περι αστερων προκειται)
    δεν υπαρχει περιπτωση να μιλησουμε ποτε για ''σιγουρες''καταστασεις.
    De Facto αυτο.
  • Journey @ 25.09.2011 15:28
    Καλά , ο καθένας λέει τα δικά του αλλά ... ακόμα και μετά το post με τους οίκους ...για τον προπονητή μας ποιός είναι ο σωστός οίκος???? ο 9ος? ή επειδή προπονεί σώμα κάνω λάθος? help !!!!!
  • sgouromallousa @ 25.09.2011 15:31
    Αυτο με την Βασιλειαδου και την Κουλιανου...Εγραψες!
    Αλλα αν η Κουλιανου ειχε θεματα πχ προσωπικα δεν τα ξερουμε.
    Μπορει να εφαγε και αυτη τον Ποσειδωνα της με το κουταλι και να αναγκαστηκε να προχωρησει με εναν ''δυσκολο'' δρομο.
    Ενω η Βασιλειαδου ναι μεν να ειχε ενα θεμα με την εμφανιση αλλα αυτο δεν σημαινει οτι στην ζωη της ,ΔΕΝ κυλησαν ομαλα τα πραγματα.
  • astropet @ 25.09.2011 15:31
    Ο Τζων λέει κάτι πολύ ωραίο θεωρώ για τη συναστρία. Το παν είναι το ταμπεραμέντο. Αφήστε τις συνόδους Ήλιου Σελήνης και τα τρίγωνα Αφροδίτης-Άρη. Όχι ότι δεν έχουν αξία, αλλά το κυρίαρχο πράγμα είναι το ταμπεραμέντο. Αν βάλεις δύο χολερικούς μαζί, κατά πάσα πιθανότητα θα καυγαδίζουν συνέχεια.
  • sgouromallousa @ 25.09.2011 15:33
    Τζουρ !!!
    Αναλογα τον προπονητη.
    Αν μιλας για προπονητες (γιογκα, πιλατες, αερομπικ) που προπονουσαν κατα καιρους την Σαμανθα ,
    Ε τοτε να παρεις εναν πεμπτο οικο...Με πιανεις?
  • astropet @ 25.09.2011 15:34
    Το θέμα μου είναι το εξής: Σε πετάει κάποιος στα βαθιά. Τι να κάνεις, προκειμένου να επιβιώσεις, μαθαίνεις κολύμπι. Μετά όμως μην αρχίσεις να κοροϊδεύεις τους υπόλοιπους που ακόμα κολυμπούν με μπρατσάκια. Αν κι εσένα δεν σε πετούσε κάποιος στα βαθιά - και παρά τη θέλησή σου μάλιστα - ακόμα στα μπρατσάκια θα ήσουν.
  • sgouromallousa @ 25.09.2011 15:34
    ...Και για αυτο ακριβως τον λογο ΔΕΝ πιστευω στην συναστρια!!!
    ΧΑΧΑΑχΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Α ρε Τζων!
  • astropet @ 25.09.2011 15:36
    Για το αστρολογικό ταμπεραμέντο μιλάω έτσι;
  • sgouromallousa @ 25.09.2011 15:39
    ε οπως και να χει...αστρολογικο και μη.
     
  • Journey @ 25.09.2011 15:48
    όχι, κανονικός προπονητής
    6ος ?
  • Journey @ 25.09.2011 15:48
    * Καλά το είχα καταλάβει οτι δεν ασχολείται με συναστρίες- όπως κι εγώ ποτέ δεν ένιωσα ανάγκη ή ενδιαφέρον για το θέμα! sister souls !
  • astropet @ 25.09.2011 15:51
    Γιατί 6ος; Σε αρρωσταίνει;
  • astropet @ 25.09.2011 15:54
    Δεν θα έλεγα ότι είναι εναντίον της συναστρίας - δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο - απλά δεν συμφωνεί με τον τρόπο που γίνονται.
  • Journey @ 25.09.2011 15:55
    Όχι αλλά τον προσλαμβάνεις, τον πληρώνεις, non?
    Από την άλλη ο προπονητής είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση κάποιου που πληρώνεται από σένα, πληρώνεται από σένα αλλά είναι το αφεντικό.
    Διδάσκει αλλά το σώμα, όχι το πνεύμα και γενικώς οι προπονητές - όχι ο δικός μου προπονητής ειδικά- δεν ξέρω αν συγκαταλλέγονται στον 9ο.
    Θέλω tips για τους οίκους παρακαλώ, του προπονητή μου και των προπονητών γενικά.
  • Journey @ 25.09.2011 15:56
    * Δεν ασχολείται, δεν δίνει σημασία είπα εγώ -
    Και ναί, είμαι σίγουρη πως ότε αν ασχοληθεί θα μας καταπλήξει και πάλι.
    Πάμε λίγο στον οίκο του προπονητή? Θα σκάσω, ουφ..
  • astropet @ 25.09.2011 16:01
    Ναι, τον προσλαμβάνεις, αλλά γιατί τον προσλαμβάνεις; Για να σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο σου. Και τον δικηγόρο τον πληρώνεις, αλλά στην ωριαία θεωρείται ο βοηθός σου, αυτός που σε στηρίζει, αυτός που στηρίζει τον 1ο οίκο. Άρα 2ος.
  • Journey @ 25.09.2011 16:01
    Μ'αρέσει που κάποιοι κάγχαζαν στο post με τις ερωτήσεις για τους οίκους ενώ ήμουν σίγουρη οτι δεν καλύψαμε ούτε το 1/100..
  • Journey @ 25.09.2011 16:01
    Ο οίκος του συμβουλάτορα ε? το είχα σκεφτεί και το απέρριψα. Ευχαριστώ πολύ astropet
  • astropet @ 25.09.2011 16:04
    Μην το δέσεις κόμπο, την άποψή μου σου λέω.
  • Journey @ 25.09.2011 16:11
    Ουυ, το έδεσα κόμπο ήδη, κατέληξα και σε απάντηση.
    Κριαρίσια πράγματα, νταν μπαμ
  • Journey @ 25.09.2011 16:14
    Αλλά επειδή το έκανα άρον άρον ιδού τα αποτελέσματα του παρορμητισμού μου.
    Πρώτος οίκος, ο ερωτών για τον προπονητή, στον Αιγόκερω, ο ερωτών, Κρόνος.
    Δεύτερος οίκος { ο προπονητής } στον Υδροχόο , και αυτός Κρόνος.
    Α, καλά.
    Όμως ο 2ος οίκος έχει ακμή στον Υδροχόο και ο 3ος στον Κρίο.
    Μάλιστα. Εδώ είμαστε. Ο προπονητής, Δίας.
     
    Χμ...τώρα πυο το ξαναβλέπω, ο κοκό θα συμφωνούσε, άρα, κάνω λάθος

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...